Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Kad želja postane realnost

Polako počinjem da gubim onu moć iz mladosti, pedeset pet mi je i nije to ono od pre pet a da ne govorim od pre deset godina. Ona sve više uživa u sexu i sve više ga želi. Žena u njenim godinama zaista procvate po pitanju svesnosti svoga tela i zadovoljstva. Kao normalni ljudi koji se vole i poštuju, naravno da pričamo o tome bez ustezanja. Odavno sam joj priznao da maštam o nekakvoj promeni i ta mašta se ponekad i raspirivala u toku sexa i to sa obe strane. Maštali smo o paru, muškarcu, ženi.

Nakon nekog vremena ta tema se ponekad otvori i mimo sexa i onako pomalo ozbiljno počnemo pričati o tome. Problemi su jasni, teško je naći par a postoji i mali problem. Ja sam u sve slabijoj formi i šta bi ta žena iz para, kad ja ispucam municiju a ispucam je zaista prebrzo. Isto se odnosi i na zamišljenu ženu sa nama. Sva se priča polako ali sigurno svodi na muškarca. Polako se definiše i profil. Da je malo mlađi od mene, obrazovan, kulturan, diskretan i onda kloliko god mislili da je najlakše naći nekoga da ti povremeno usreći ženu, počnu se nizati razlozi zbog kojih se krug smanjuje pa ostane gotovo ništa.

Naravno da smo pronašli skoro pa jedinu zgodnu stranicu za ove kontakte i tu kao što znate milion raznih likova. Opet se svede na par tipova koji u potpunosti odgovaraju sa svim poštovanjem svih ostalih koji iz raznih razloga odpadnu. Zaista ništa nije lako kako se na prvi pogled čini.

Izbor je pao na finu osobu iz Beograda i čekamo mesec august da dođe u Sarajevo ali to se nekako sve dalje i dalje čini. Priča se zakuhala i nekako jedva čekamo da ostvarimo snove i sve smo zagrejaniji u svojoj nameri. Nekako se bojim da ne prođe ta strast pa ulazim u priču sa nekim iz komšiluka. Par godina mlađi od nas i jako taktičan i uljudan.

Ni najmanje nestrpljiv, pun shvatanja za svu situaciju, nenavalentan. Objašnjavam mu da bi moglo ići teško, da je odluka teška i da se može desiti da sve propadne a on mi govori da je u stanju da čeka koliko želimo i ako treba ići korak po korak. Da se upoznamo, popijemo kafu, pričamo. Polako shvatam da je tip normalan a onda ga predstavim i suprugi na chatu.

Dogovorili smo kafu, naravno van grada. Izbor kafane je bio njegov i bila je to prelepa bašta sa TV-om postavljenim radi evropskog prvenstva. Iako je sastanak jasno definisan kao upoznavanje, kafa, priča, razmena mišljenja, ipak sam joj sredio ribicu. Odabrali smo najlešpi veš i obukla je letnju haljinu iako obično nosi pantalone.

Našli smo se ispred kafane gdje nas je čekao i odmah je upitao „Da li đelite da prvo prošetamo ili da idemo da popijemo kafu“. Meni se pije kafa reče moja draga i shvatio sam da jo je trema pojela noge a skoro i moć govora. Ovo će baš teško ići, pomislih u sebi. Neverovatno je koliko je bio taktičan i uljudan i to je ono što sam znao da će je osvojiti. Brzo smo bili u uglu bašte kao da smo u nekom separeu. Polako smo se upoznavali i napokon je počela priča kao da smo ovde zbog sasvim drugih stvari.

Znao je opustiti atmosferu. Pitao sam se samo da li će znati i okrenuti priču na ono zbog čega smo došli. Stigla je i kafa, posle piće. Namerno sam sve manje učestvovao u priči i omogućavao svom novom prijatelju da se približi mojoj ženici. Prolazilo je vreme i napredak je bio spor ali se ipak dešavao. Dok sam se ja pravio da sam zainteresovan za utakmicu koja je odavno polako zaokupila i sve prisutne on je lagano prilazio mojoj ženi. Pokazivao joj slike s mobilnog i malo pomalo sedeli su tik jedno do drugoga. Trajalo je večnost, ja sam kao gledao utakmicu a sav sam bio pretvoren u uho da čujem o čemu pričaju. Polako je prelazio na temu našeg sastanka.

– Draga, svi dobro znamo zašto smo tu i ne treba da se ustručavamo. Jako ste mi se svideli oboje a ti si ostvarenje snova svakog muškarca. Nisam mogao ni sanjati da ovako izgledate i da ste ovako normalni ljudi.
– Hvala ti, moraš shvatiti da mi nije nimalo prijatno.
– Naravno da shvatam i ne brini, neću ići ni najmanji korak dalje od onoga dokle si spremna ići ni sada ni idući put niti bilo kad. Kad odete kući i ako donesete odluku da ne želite da se ikad vidimo, prihvatiću to mada ću cijeo život žaliti što nisam makar dotakao ovo telo.

Govoreći to njegova ruka se lagano spusti na njenu nogu, blizu kolena. Kašljucnula je i znao sam da to čini kad je nervozna. Kašljucnula kao da pročisti grlo pre nego što će reći nešto veliko i rekla je samo tiho.

– I eto već si to uradio.

Nastupila je tišina a onda je rekla s malo podsmeha

– Mada si se kleo da možeš ići polako koliko želim.
– Nadam se, da sad neću morati da napustim zauzetu teritoriju.

Ćutala je i otpila malo soka iz čaše a njegova ruka je skliznula koji centimetar prema novom cilju. Bila je na rubu njene haljine i sam osećaj da je tu negde gdje je skriveno ispod platna koliko god daleko od krajnjeg cilja ga je uzbudio. Uzdahnuo je.

– Uh, tako si meka i nežna.

Ruka mu je malčice zašla pod suknju, ona se promeškoljila i rekla.

– Ipak smo u kafani.
– Ma svi gledaju utakmicu ne boj se a i priznaj da ti malo prija.

Ćutala je što se moglo protumačiti na više načina.

Bio je taktičan i strpljiv, odjednom je sklonio ruku s njenog bedra.

– Eto vidiš da sam normalan.

Onda je uzeo za ruku, polako je pomilovao. Znam da ti prija dušo, polako joj je ruku doveo do svoje butine.

– Ako želiš možeš se uveriti koliko meni prija.
– Nisi normalan.

Prošaputala je.

– Dovoljno je da je pomeriš samo malo i osetićeš.

Bez sumnje je namazanko znao da probudi maštu i naravno da je kao počela sklanjati ruku s njega ali usput malko dohvatila ono što je on želeo. Očito i ona. Zvao je konobara i platio račun. Polako joj je rekao.

– Ući ću u vaš auto i sesti nazad, sedi i ti on se neće ljutiti garantujem ti. A onda se obratio kao i meni i njoj. Idemo polako.

Izašli smo iz bašte, prišao sam autu i seo kao da oni ne postoje on je ušao i pomerio se, polako je uzeo za ruku i sela je pored njega.

– Vozi prema gore a onda prvo skretanje desno. Samo da vam nešto pokažem.

Vozi sam i polako pomerio retrovizor. Postajalo je sve bolje i bolje. Njegova leva ruka je već bila iza njenih leđa, šaputao joj je na uho tiho i nežno.

– Ne brini ništa, tvoj muž je tu a njemu očito ovo sve jako prija. Koliko vidim prija i nama. Kad god kažeš da je dosta staću. Jako mi je stalo do svega ovoga. Nikad se lepše u životu nisam osećao.

Med i mlijeko su mu curili sa usana samo da bi došao do željenog cilja. A cilj je bio malo dalje od mesta gde je njegova ruka već podizala haljinu moje ženice. Prestao je da govori, i on i ona. Pogledao sam prema gore na retrovizoru. Usne su im se spajale i njegova ruka je bila već na njenim nežnim čipkanim gačicama. Video sam jasno izbočenje na njegovim tankim letnim pantalonama. Nisu ni primetili da sam je već skrenuo u taj šumarak i ugasio auto.

– Dohvati me dole, govorio je.
– Rekao si da ćemo polako, rekla je malo kurvanjskim glasom, a ti si već na mom medjunožju.
– Evo povlačim se.

Rekao je i izvadio ruku odozdo a meni skoro da je iz usta izletelo „glupane“, ali nije on baš bio glupan. Bio je to način da njegova ruka dodje na njene grudi. Milovao ih je a onda petljao oko njene dugmadi na haljini zatim oko grudnjaka koji su nekako napokon zajedno skinuli. Pred očima su mu se ukazale velike prelepe sise sa napetim bradavicama. Oreoli su bili zgužvani od uzbudjenja i ubrzo su se našli u njegovim halapljivim ustima. Cuclao je kao lud dok je rukama otkopčavao pantalone. Video sam kako vadi svoj kurac koji se caklio od napetosti.

– Dirni ga, govorio je a ona nije htela.
– Možeš li ga uzeti malo u usta?
– Neću prvi put, rekla sam. Idemo polako.
– Bar na sisu.

Uzala je prelepu stvarčicu u ruku i njome dohvatila bradavicu. Istog momenta je prsnulo iz njega po njenim sisama koje je skupila kako se ne bi razlilo dalje a on je svršavao i između lepotica i na kraju obrisao glavić od bradavicu.

– Daj nam gaćice.
– Svukao joj ih je u trenu i njima obrisao svoju spermu s nje.

Izletio sam iz auta i čim pre oslobodio svoj ponos iz kojeg je počelo štrcati po travi ispod mojih nogu tako da su me jaja zaboljela.

Stajao sam pored auta i znao sam da ću se tako osečati. Nekako malo isprazno, ne znam kako da opišem. Kad svršiš sva ta strast nestane. Pomisliš možda kako i nisi trebao ući u sve to. Čudno nekako. Nije to ljutnja. Nemaš razloga. Ona je buljila u plafon auta a on se nekako pokušavao opravdati što je bio prebrz. Mislio sam, stari dobro si ti i dosad izdržao.

Njegova ruka je nakon nekog vremena počela da polako mazi njene sise dok joj je govorio.

– Ti si kriva, ko ne bi kad ovo vidi.

Stajao sam sa strane dok je on polako počinjao da joj se ulizuje i uspevao izazvavši nekim rečima i smešak na njenom licu a onda i pućenje usana koje čekaju poljubac. Ruka mu je opet bila na medjunožju i polako joj je dodirivao vlažnu tek obrijanu picu.

– Ona kao da je spremna, hoćemo li nastaviti dalje?
– Šta?, pravila se nevešta opet kurvanjski.
– Mogu li sad ući malo u nju?
– Ušao si.
– Da ali prstom.
– Imaš kondom?
– Ne brini se, znam da se kontrolišem.
– Videla sam malo pre.

Reče mu uz smešak dok je on lagano mazio njene mesnate usmine svojim prstima mokrim od njenih sokova.

– Zaista neću bez kondoma, rekla je krajnje ozbiljno.
– E jebi ga, uzdahnuo je.

Moje ruka je provirila između sedišta u između dva prsta stajao je kondom koji sam uvek čuvao u autu.

– Ovo ćeš mi vratiti i ubuduće ponesite ono što treba, kondome, maramice…

Nasmejali smo se i oni su nastavili kao da nisam ništa rekao i kao da nisam tu. Pantqalone su mu bile na podu, veliki kurac već ponovo napet i polako je na njega navlačio moj kondom. Pomerio sam svoje a i suvozačko mesto napred koliko sam mogao. Imali su zaista lep prostor pozadi.

– Voleo bih da me malo opkoračiš, rekao je nameštajući se.

Nije mi ni palo na pamet kako bi bilo najlepše, gledao sam kako ga opkoračava. Video sam prekrasnu guzu moje žene kako se izdiže i njegovu ruku kako namešta svoj glavić na besramno raširene usmine moje žene. Prelepo je skliznula do njegovih muda. Zadržala se tu neko vreme dok sam čuo uzdahe oboje. Uzdahe koji su se otkidali između poljubaca.

– Nadam se da nećeš opet brzo.

Prošaputala je dok je počela da polako uvija guzom levo desno u njegovom krilu. Onda su se pojavili njegovi prsti koji su joj stiskali guzove i polako je dizali gore i puštali da se spusti dole. Počela je polako ispuštati uzdahe a onda i malo glasnije krike. Počeo je jače da se zabija u nju odozdo dok je ona skoro ukočena čekala novi nasrtaj govoreći.

– Ubijaš me…
– Samo te jebem ljubavi.

Govorio je a onda je spuštao da sedne opet na njega i polako njiše guzom.

– Kako ga primaš lepo. Mmmmm.

Onda opet sve iz početka. Zgrčila se u jednom trenutku, nekoliko puta se jako nasadila na njegovo medjunožje i onda se opušteno spustila na njega. Kao da je znao kako treba, polako joj je milovao guzu a onda i leđa dok je ona jako disala i opuštala se ne njemu.

Sedeo sam kao zapanjen. Bio sam uzbudjen ali nisam imao erakciju. Osećao sam se lepo.

Polako je skunuo sa sebe, otvorio vrata nemestio joj noge tako da može prići između njih i počeo da je ljubi dole. Mazila mu je kosu, izvijala se na njegovom jeziku a onda se digao i zabio svoju kurčinu u nju. Neko vrijeme ju je baš jebavao. Samo se zabijao u nju dok su joj se sise tresle gore dole. Ječala je a on je baš navaljivao. Znao sam da želi da svrši ali ne može.

– Izađi napolje.

Poslušala ga je

– Skini sve kurvo i naguzi se.

Skinula je haljinu i ostala gola i poslušno se naslonila na auto. Namestio se od pozada, uhvatio je za sise i počeo jako da je jebe. Trajalo je to nekoliko minuta i video sam kako se jako zabija u nju i svršava. Svršavala je i moja draga ženica. Jedva je dolazio do daha govoreći joj.

– Lepo sam ti rekao da bi to s kurtonom bilo brže.
– Meni nije smetalo, reče mu ona.

Obrisao je kurac ponovo njenim gačicama koje je uzeo sa poda i rekao joj, ovo ide sa mnom.

Navukla je haljinu a on svoje pantalone i majicu. Seo je nazad a ona na sedište pored mene. Malo smo ćutali svi, mislim da se malo stidela i mene i njega. Napokon je progovorila u mom pravcu.

– Kako se osečaš?
– Jebeno dobro, rekoh.
– I ja isto, reče mi kao da je jedva čekala.

Brzo smo se vratili u grad. Naš novi prijatelj je izašao iz auta, otvorio vrata s njene strane i nageo se prvo s ispruženom rukom prema meni.

– Jako mi je drago što smo se upoznali, nadam se da te nisam nečim povredio.
– Ni slučajno, rekoh.
– Ljubim ruke, poštovanoj dami, nadam se da ćemo se opet nekad videti.
– Budi siguran raće ona.
– Svakako.

Imam najbolju ženu na svijetu. Zna šta želi i još bitnije zna šta ja želim. Znao sam da ne moram prvi prekinuti tišinu, ona je to znala reći jako lepo i uvek istom rečenicom. Bilo da smo probali čudnu hranu, ili se spustili opasnom strminom, ili mi prvi put uzela spermu u usta ili… ovo što je sad bilo…

– Nek smo i to probali.

Poljubili smo se i nastavili prema kući laganom vožnjom.

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Skidanjem mraka

Očekivao sam da će veče biti kao i svako drugo. Već mi je uveliko bilo vreme da jebem i imao sam sve predispozicije, ali prosto je sudbina bila da sa sedamnaest i kusur skinem mrak,

Gurni ga ujni

Hteo sam jednostavno da nesto prvi put pojebem ali ko ce klincu od dest godina da da picke osim strine  pomislio sam ali nismo imali prilika osim poljubaca kao pozdrav ,ili me mazila kao ono

Prvo iskustvo

Imao sam 18god,srednja skola. Od puberteta sam primetio da ne pali da gledam u muskarce na porno casopisima, na pornicima da gledam pusenje u krupnom planu, ali kako sam ja u ulozi ribe, kako mi