Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Sestra od strica

Ne znam kako je sve počelo,ali znam da me je uvek privlačila moja sestra od strica Ceca,iako smo bili isto godište, Ceca je izgledala mnogo zrelije od mene.Kada su počele prve simpatije i interesovanja za žensko telo,mene je privlačila ona.
Imam ja i stariju sestru Vesnu(dve godine starija od nas), ali nju nisam posmatrao kao dobru ribu već kao stariju sestricu.Ceca je bila nešto drugo već u osnovnoj je imala starije momke od sebe,a i izgledala je kao pravi avion, visoka, velike sise(četvorka odprilike), fantastična guza, telo za desetku, mislim da su svi u Školi drkali na nju, pa i ja!
Kada je prolazila pored nas svi su me zadirkivali, vidi al ti je dobra šveca, kako bi joj mesio sise i tako to. Nisu oni imali pojma da su te sise uptavo moja opsesija. Dva puta samk uspeo delimično da ih vidim jednom kada se sagnula da zaveže pertlu ispred mene, nije nosila brus pa su skoro ispale ispod obične majice, a drugi put u WC-u preduzeća od mog ćaleta kada sam ja bio u WC-u,a ona dirala sike kao čeka me da završim a ja buljio u ogledalo. Što se nene pičkice tiče,osim biljenja u njen žbun na kuipaćem kostimu i žestokog izdrkavanja posle nisam ništa više zapazio. Posle završetka školske godine,trebalo je otiće na selo odakle su moji na raspust.Pošto su moji i Cecini roditelji radili,a starija sestra Vesna nije htela da ide sa ”klincima” išli smo samo Ceca i ja.
Kada smo stigli u selo sačekali su nas braća Rade(stariji godinu dana od nas) i Miša(mlađi od nas dve godine), i najstarija sestra Slava(starija od mene i Cece 4 godine), koja je živela samo sa majkom tj. našom tetkom za oca nikad nije znala,a priča se da ju je napravio neki mesar koji je jebao moju tetku za kilo masti! Tetka se potom udala, a Slava ostala kod strica na selu.Kada smo stigli tamo objasnili su nam da imamo pored našeg imanja reku,na kojoj se oni kupaju i na koju niko ne dolazi. Kada smo se odmorili krenuli smo na kupanje, neprestano sam gledao u Cecino dupe i sise, odjednom Rade i Slava su rekli da moraju da svrate do šume, a mi da nastavimo put, tj. Miša će nam da pokazati. Kada smo stigli Miša je ušao u vodu i rekao: ” Mi se ovde kupamo goli,ja ne mogu ovako”! i skinuo je sa sebe sve,Ceca me je pogledala i rekla” Pa ako ovde niko ne dolazi možemo i mi da se skinemo,zar ne”, i sa sebe je skinula gornji deo kupaćeg kostima i sise su ispale ispred mene.Kada je krenula da skida gaćice rekla je: ”Ajde skini se i ti vidiš da nema nikoga” i crni žbun se ukazao pred moji očima,skinuo sam šorts,a već dignuti kurac sam sakrivao od Cece. Otišao sam do vodi misleći da će mi spasti, a Miša mi je rekao da hoće da jebe Cecu.
U tom trenutku pojavili su se Rade i Slva koja je vikala:”Šta je jebete je a!!”, ”Ti si luda mi smo brat i sestra” uzvratila je Ceca, ”Pa šta ima veze i Rade i ja smo brat i sestra pa smo se dva puta pojebali u šumi sad, ajde Rade skidaj se da im pokažemo!” Rade i Slava su se skinuli,Slava je imala dosta kovrdžavu pičku i velike opuštene sise.Rade je krenuo da jebe Slavu,a Miša se priključio tako što je Slavi stavio kurac u usta.
U jednom trfenutku Slava je sklonila Radeta i Mišu i rekla meni:” Ajde dođi i stavi taj svoj kurčić ovde ne mogu da ga gledam tako velikog i neiskorišćenog!”. Iznervirala me je ona reč ”kurčić” i krenuo sam polako da je jebem jer nisam imao nekih iskustava,znala je dobro da se jebe,nakon nekoliko trenutaka pogledao sam desno od nas i imao sam šta i da vidim,Rade je raširio noge Ceci i silovito je jebao,a ona je zadovoljno stenjala,nisam mogao to da gledam nego sam ostavio Slavu,a Radeta odgurnuo sa moje seke Cece,koja je uzviknula:”Šta me sad prekidaš kada mi je bilo najlepše!”. Uvatio sam kurac u ruke i krenuo ka njenoj ribici, čudno me je pogledala,ali mi je dopustila da uđem u nju,osećaj je bio sjajan jebem osobu na koju drkam i za koju sam mislio da je nikad neću pojebati.Za to vreme Rade i Miša u jebelai Slavu jedan u pičku drugi u dupe,a ja sam uživao u svojoj sestrici. ”Jer vidiš seko jebem teeeee!!!!” vikao sam i buljio u njene sise, u došlo mi je da svršim,ali pošto nisam skoro ništa znao o tome, rešio sam da svršim u nju,tj. da ga ne vadim,jednostavno mi je bilo lepo,koliko sam Slavu sporo jebao,toliko sam Cecu natakinjao brzo na kurac”,ali me je prekinuo njen glas:” Ajde svrši već jednom, ja sam dva puta svršila!”, ”Ja sam to već odavno uradio, u tebi”,odgovorio sam ja ne pomišljajući da ga vadim, ”Jel si ti lud od toga mogu da zatrudnim”,uzvinu seka odgurnu me sa sebe(i iz sebe) i ode do reke da opere pičku,dok je moju spremu izbacivala iz svoje pičkice,objašnjavao sam joj kako nisam ništa znao o tome, i čudio se odkuda njoj toliko iskustva. Kada je završila, obukli smo se svi i krenuli kući.
Kada smo uveče legli da spavamo,Ceca i ja smo imali krevete u jednoj sobi,Ceca svoj,a ja svoj,kada je došla iz kupatila u sobu bila je samo u brusu i gaćicama,malo smo pričali posle onoga,video sam da joj se ne spava,pa reših da prekinem tišinu i upitah je”Kako ti je bilo danas”, a ona odgovorila”Bilo je dobro,ali se plašim trudnoće,nisi trebao da mi svršiš u ribicu”. ”Nisam znao seko ništa o tome,a i bilo mi je lepo nisam hteo da ga vadim,dugo sam želeo da te jebem,evo i sad mi je dignut kad mislim na tebe”, rekao sam ja,”Stvarno,ako ti je dignut dođi da ponovimo ono,asamo nemoj da mi opet svršiš u ribicu obećavaš” iznenadila me je Ceca i skinula brus i gaćice,a ja sam kao lud ušao u njen krevet i počeo silovito da je jebem.Svršio sam pored nje u krevet, a posle joj malo ljubio sise i vratio se u svoj krevet da spavam.
Sutra je padala kiša,pa smo bili uskraćeni reke,ali smo Ceca i ja uvek nalazili mesta da se pojebemo, bilo je to u potkrovlju kuće, poljskom WC-u ili biulo gde ne mogu da nas provale, jednostavno s nogu,ona skine trenerku ili farmerke do kolena i ja isto i s nogu odpozadi je jebem, kad god mi se digne kurčić ja pozovem seku i tu smo,a kao tinejdžeru dizao mi se često! Šta su za to vreme radili Rade,Miša i Slava stvarno ne znam,verovatno su imali i oni neka svoja tajna mesta za jebanje.
Tek poslednjeg dana je granulo sunce pa je naša petorka krenula na reku. Odmah smo skinuli sve sa sebe i počeli da se jebemo, normalno ja svoju seku, a ova dvojica svoju. Kada sam svršio nije mogao da mi se digne(malo se preopteretio),pa sam predložio da mi ga seka stavi u usta, ali j eona to odbila jer joj je bilo gadno(ipak je i ona bila tinejdžerka),video sam da Slava puši Radetu kurac pa sam stao u red,ali je Slava i moj stavila u usta zajedno sa Radetovim. Zaboravio sam šta mi seka radi,pogledao ka njoj i video da je Miša jebe!Jednostavno mali je iskoristio moju odsutnost i gurnuo ga Ceci,bilo mi je malo krivo što jedan klinac sa sela,dosta mlađi od nje(išao u osnovnu Školu), jebe jednu od najboljih riba u Školi,a možda i u gradu, njegov mali krac je nestajao u sekinim dubinama.
Sutra je trebalo da krenemo,kada smo ustali seka me je polubila i rekla:”Dobila sam bato!!!”, zbunjeno je upitah: ”Šta si dobila seko!?”,objasnila mi je još neke ženske stvari,a za mene je najvažnije bilo da nije drugom stanju! Zbog toga se nismo pojebali u vozu,iako smo planirali,ali smo zato išli kući gde će mi biti stalno na usluzi!!!

Oceni
[Total: 1 Average: 3]
Budjenje

Moja ruka je lutala krevetom dotaknuvši Dubravku. Njeno uspavano, ali toplo tielo uzbudilo me po ko zna koji put u rano praskozorje. Istraživanje je, po obicaju završilo na najslasnijem delu njenog tela. Dubravka na to

Dokazana teorema

Srećom te sam još kao klinac shvatio da kada su žene u pitanju ne treba biti kicoš. Nema loše! Tačno je da tamo gde svi pecaju ima ribe, ali je ulov najčešće loš. I dok

Snajkina sestra

Bilo je to kada je moja brigada radlila je na novom groblju u Zrenjaninu(gradili ga). Kao sto rekoh sve mladici,prosek godina je bio 27. I tako se desilo da sam bio na nekom slavlju kod