Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Česta pitanja

Kako bismo Vam što više olakšali kupovinu kod nas, spremili smo odgovore na najčešće postavljena pitanja koja možete pročitati ispod. Potrebno je samo da kliknete na pitanje koje vas interesuje.

Erotic shop Kupidon se nalazi u ulici Generala Petra Aracica 2b/1u Pančevu.

Naše radno vreme je od Ponedeljka do Petka od 11:00 do 19:00 časova i Subotom od 10:00 do 14:00 časova. Nedeljom ne radimo.

Izuzetno je lako napraviti online porudžbinu, ali ako ne možete da se snađete porudžbinu možete napraviti i slanjem zahteva poruždbine na e-mail adresu kupidonpancevo@gmail.com ili nas možete kontaktirati na brojeve telefona 013/355-439 i 062/695-596, bilo putem poziva, SMS-a ili Vibera, kao i putem društvene mreže Facebook na stranici Kupidon Pancevo.

Vaša privatnost i bezbednost podataka su zagarantovani, jer smo mi profesionalci u svom poslu i najvažnije nam je zadovoljstvo i sigurnost naših kupaca. Diskrecija je zagarantovana.

Sve pakete šaljemo kao fizičko lice tako da se ne vidi ime naše radnje. Paketi su 100% diskretno zapakovani, ne vidi se sadržaj paketa, tako da je Vaša privatnost i bezbednost podataka zagarantovana.

Sadržaj pošiljke nije poznat i svi paketi se pakuju u “neutralno” pakovanje i to pre nego što ih kurir preuzme, a njihov sadržaj je uvek opisan neutralno.

Kurir je u obavezi da paket preda isključivo lično naručiocu koji naručenu robu plaća prilikom preuzimanja.

Vreme isporuke zavisi od toga da li je proizvod na zalihama, o čemu ćete biti obavešteni nakon porudžbine. Proizvodi koji su na zalihama se šalju isti ili sledeći radni dan – u tom slučaju je rok isporuke uobičajeno 2 radna dana.

Ukoliko poručite vikendom ili praznikom, Vaš paket će biti poslat prvog radnog dana i Vi ga možete očekivati već sledeceg radnog dana. Ukoliko poručite u Subotu ili Nedelju paket se šalje u Ponedeljak, a Vi ga mozete očekivati u Utorak.

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da dođete do nas u toku radne nedelje, možete nam se obratiti da se dogovorimo da robu preuzmete i van radnog vremena, kao i vikendom.

Isporuku vršimo na teritoriji cele Srbije, a cena isporuke je besplatna za sve porudžbine preko 3500 dinara. Iznos poštarine za porudžbine ispod 3500 dinara zavisi pre svega od težine paketa, a uglavnom iznosi oko 300 dinara.

Da, sve proizvode koje naručite preko sajta ili kupite direktno kod nas u radnji možemo da vam zapakujemo u ukrasni papir sa mašnicom.

Ako poručujete preko sajta potrebno je da u delu za Dodatne napomene, pre slanja Vaše narudžbine, naglasite da želite da proizvode upakujemo kao poklon.

Za sva dodatna pitanja možete nam se obratiti na e-mail adresu kupidonpancevo@gmail.com ili nas možete kotaktirati na brojeve telefona 013/355-439 i 062/695-596, bilo putem poziva, SMS-a ili Vibera, kao i putem društvene mreže Facebook na stranici Kupidon Pancevo.