Logotip

EROTSKE PRIČE

Porudžbine i informacije: 013 355 439 / 062 695 596

PLAĆANJE I ISPORUKA

Robu plaćate kuriru prilikom preuzimanja paketa. Vreme isporuke zavisi od toga da li je proizvod na zalihama. Dakle, proizvodi koji su na zalihama se šalju isti ili sledeći radni dan – u tom slučaju je rok isporuke uobičajeno 2 radna dana.

Ukoliko poručite vikendom ili praznikom, Vaš paket ce biti poslat prvog radnog dana i Vi ga mozete očekivati već sledećeg radnog dana. Ukoliko poručite u Subotu ili Nedelju paket se šalje u ponedeljak a Vi ga možete očekivati u utorak.

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da dođete do nas u toku radne nedelje, možemo se dogovoriti da robu preuzmete i van radnog vremena, kao i vikendom.

Svi paketi su 100% DISKRETNO zapakovani i Vaša privatnost i bezbednost podatka je zagarantovana. Sadržaj pošiljke nije poznat i svi paketi se pakuju u “neutralno” pakovanje i to pre nego što ih kurir preuzme, a njihov sadržaj je uvek opisan neutralno.

Na svim paketima je naznačeno da se dostava izvrši diskretno i lično naručiocu. Kurir je u obavezi da paket preda isključivo lično naručiocu koji naručenu robu plaćate prilikom preuzimanja.

Scroll to Top
Call Now Button