Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Plaćanje i isporuka

Plaćanje i isporuka – Robu plaćate kuriru prilikom preuzimanja paketa. Vreme isporuke zavisi od toga da li je proizvod na zalihama. Dakle, proizvodi koji su na zalihama se šalju isti ili sledeći radni dan – u tom slučaju je rok isporuke uobičajeno 2 radna dana.

Ukoliko poručite vikendom ili praznikom, Vaš paket ce biti poslat prvog radnog dana i Vi ga mozete očekivati već sledećeg radnog dana. Ukoliko poručite u Subotu ili Nedelju paket se šalje u ponedeljak a Vi ga možete očekivati u utorak.

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da dođete do nas u toku radne nedelje, možemo se dogovoriti da robu preuzmete i van radnog vremena, kao i vikendom.

Sve paket šaljemo kao fizičko lice tako da se ne vidi ime naše radnje. Paketi su 100% DISKRETNO zapakovani i Vaša privatnost i bezbednost podatka je zagarantovana. Sadržaj pošiljke nije poznat i svi paketi se pakuju u “neutralno” pakovanje i to pre nego što ih kurir preuzme, a njihov sadržaj je uvek opisan neutralno.

Na svim paketima je naznačeno da se dostava izvrši diskretno i lično naručiocu. Kurir je u obavezi da paket preda isključivo lično naručiocu koji naručenu robu plaća prilikom preuzimanja.