Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Majstor i Margarita

Leto je vreme za odmor, ali i iza renoviranje stana. Rešila sam da promenim podove u celom stanu i kako moj muž nije zainteresovan za uređenje enterijera prepustio je sve meni. Preko oglasa sam našla majstora i dogovorila se sa njim da dođe, pogleda šta treba da se uradi i napravi specifikaciju. Muž je otišao na višednevni teren kako bi izbegao gužvu u stanu, a majstor je došao kao što smo se i dogovorili.

Otvaram vrata, očekujući klasičnog majstora, ali ispred mene stoji mladić od nekih 25-26 godina, prilično zgodan koji se predstavlja kao majstor i ja ga po malo iznenađena puštam da uđe u stan. Dok je prolazio pored mene lagano me je okrznuo po grudima i ja sam osetila prijatne žmarce. Pomogla sam mu da premeri stan i onda smo seli da popijemo kafu, napravio je specifikaciju i dogovorili smo se da on kupi materijal i donese prekosutra kada počinje sa radovima. Dok sam tako sedela sa njim i razgovarala osetila sam izuzetnu privlačnost, shvatila sam da sam vlažna i napaljena, konstantno se vrpoljeći na stolici. Čim je dečko izašao uletela sam u sobu, uzela vibrator i skinula sve sa sebe, sa malim u mislima i vibratorom u vreloj pički svršila sam silovito u roku od odmah. Sutradan sam ceo dan razmišljala o njemu i kako da ga privolim na sex, jer sam shvatila da baš to želim!

Došao je tačno onako kako smo se dogovorili sa dva drugara koji su mu pomogli da unese sav kupljeni materijal i otišli nakon popijenog piva. Ostali smo samo nas dvoje, on je odmah prionuo na posao, a ja sam shvatila da sam već vlažna i napaljena. Na sebi sam imala laganu haljinu i ispod ništa, jer leti ne nosim donji veš. Nisam dugo izdržala da mu ne ponudim kafu, pristao je da napravi pauzu i predložio da je popijemo u toj sobi gde radi i odakle je ispražnjen sav nameštaj. Donela sam kafu i još jednom ga odmerila, na sebi je imao radne pantalone i majicu bez rukava, nije preterano razvijen ali je zaista zgodan. Kafu sam spustila na pod i sela preko puta njega u turski sed. Haljina se podigla malo preko kolena i bila sam sigurna da se u senci haljine nazire da ne nosim gaćice. Zadovoljno primećujem da je počeo da se meškolji i zamuckuje, ali shavatam da je nesiguran koliko daleko sme da ide. Ustaje uz komentar da mora do toaleta i ja vidim „šator“ od njegovih pantalona – digao mu se i ne nosi gaće, sjajno!

Jako sam napaljena i ne mogu više da se suzdržavam, raširila sam noge i počela da mazim svoju vrelu i vlažnu pičku iščekujući da se mali vrati. Čula sam da izlazi iz kupatila i pomislila da prekinem i spustim haljinu, ali želja je bila jača. Kada se pojavio na vratima stao je kao ukupan posmatrajući me šta radim i neznajući šta on da radi. Glasom promuklim i drhtavim od želje sam mu naredila: skidaj pantalone i vadi taj nabrekli kurac. On je kao poslušan dečak to i uradio i obradovao me dobrim komadom. Nastavila sam da naređujem: drkaj ga dok me gledaš! Prsti su mi već bili u njoj, a dlanom sam trljala klitoris sve teže dišući, dok me je on posmatrao i drkao. Ne ispuštajući kurac iz ruku prišao mi je i stavio mi ga u usta. Ližem ga od korena do glavića i nazad, sisam mu jaja, ne vadeći ruku iz pičke. Shvatam da je veoma blizu orgazma, željno ga obuhvatam ustima i sisam dok mi on svršava u usta, telo počinje nekontrolisano da mi podrhtava i pratim ga jakim orgazmom.

Zadovoljna ustajem i ljubim ga, milujući ga po glavi, dok je on još uvek pod utiskom ne znajući šta ga je snašlo. Kaže mi da nikada nije bio sa starijom ženom i da nikada brže nije svršio, a i nisam baš toliko starija, samo 20ak godina. Skidam haljinu i vodim ga u svoju prostranu tuš kabinu, tuširamo se i po malo mazimo jedno drugo. Okreće me prema zidu i trlja mi leđa, ljubi ih i liže, osećam njegov ponovo tvrd kurac među svojim guzovima što me dodatno pali. Ruke su mi na zidu, a on je već zario glavu u moju natrćenu guzu. Pitam ga da li je nekad jebao u guzu, a on mi kaže da nije ali da mu je to želja. Izlazimo iz kabine, brišemo se i odlazimo u spavaću sobu tako što ga ja držim za tvrdu kurčinu i vodim kao poslušnog psa.

Guram ga na krevet da legne na leđa, ja ga opkoračujem i u pozi 69 nastavljamo. Liže me iskusno, tuca me jezikom, sisa već nadraženi klitoris, veoma je vešt i posvećen, svršavam glasno dok mi se telo izvija i nekontrolisano trese. Sručila sam se na krevet pored njega pokušavajući da povratim disanje, a on je čekao moju sledeću želju i zapovest. Ležala sam na stomaku i samo sam izdigla guzu visoko: želim da me jebeš od nazad! Naravno da mi je odmah ispunio želju i ispunio me celu kad je ušao u moju vrelu i vlažnu pičku, željnu njegovog velikog kurca. Dok se nabijam na njega razmišljam da li bi me bolelo ako bih ga primila u guzu, ali želja je jača od straha, moram da probam. Zaustavljam ga rukom i odvajam se od njega, iz fioke vadim lubrikant i vibrator, njemu nije baš najjasnije šta radim ali se ne buni. Mažem ga lubrikantom istovremeno mu drkajući, vraćam se u prvobitan položaj i nanosim malo lubrikanta i na svoju guzu. Usmeravam njegov kurac ka svojoj guzi i osećam kako lagano ulazi u mene, malo po malo i ceo je u meni i ne boli me. Čujem ga kako stenje i shvatam da mu se baš sviđa, uključujem vibrator i stavljam ga sebi u pičku, ooo kako je to doboro. On se pomera prvo lagano uživajući u svakom pokretu, a onda sve brže i jače, moja ruka sa vibratorom prati njegov ritam i oboje divljački svrašavamo, padajući na krevet potpuno iscrpljeni.Radovi su trajali duplo duže nego što je prvobitno planirano, oteglo se nekako… od kada imam novi pod u stanu nisam više videla svog majstora. Razmišljam da ponovo menjam laminat.

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Kako sam pojebao stariju komšinicu

Imam 34 godina, preko puta moje kuće živi komšinica koja ima 45, veoma dobro očuvana za svoje godine.Jednog popodneva me je pozvala na kafu, kada sam stigao kod nje ponudila me je i čašom domaćeg

“Photo bok”,za devojke

U zivotu sam radio sve i svasta.Tako sam u jednoj kombinaciji dosao do,profesionalnog foto aparata.Poceo sam prvo da slikam po svadbama,rodjendanima i ostalim proslavama.Kasnije sam poceo da radim sa foto modelima i da pravim “Photo

Ravalićemo te od k… matora

Sve je počelo na jednom rođendanu mog prijatelja. Bila je ekstra žurka, alkohola i cura kao u priči. Popili smo malo više. Izlazim iz toaleta i vidim neki tip muva moju devojku. Pošto sam bio