Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Zaglavljeni u liftu

Sat na radnom stolu u koncaleriji pokazije 21 i 30. Ustala sam od stola i protegnula se. Bacila sam pogled sa poslednjeg sprata najviše zgrade u Beogradu. Već je odavno pao mrak.

– Aleksandra šta to sebi radiš? – bacila sam pogled na svoj radni sto. Laptop, upola pojedena pica, mobilni telefoni, razbacane olovke, otvorena beležnica. Nasmejala sam se sama sebi.

– Da, znam šta radim sebi. Najmlađi sam regionalni direktor marketinga u međunarodnoj duvanskoj kompaniji. Imam sve. Veliki stan u luksuznom delu grada, besni službeni auto, bezobrazno veliku platu… Sa svojih 39 godina sam postigla sve. Pa, skoro, sve.

– Sve imaš osim svog života – poluglasno izgovorih rečenicu koju mi majka često govori. Pogledala sam svoj odraz. Kratka crvena kosa, crna mini haljina,bordo čarape, martinke…

– Aleksandra izgledaš pojebivo – sama sebi rekoh. Iako kurca ne pamtim kad sam poslednji put videla. Obaveze, sastanci, putovanja…

Zaklopila sam besno laptop, pokupila par stvarčica sa stola bez kojih savremena poslovna žena ne može i sve to nagurala u svoj kožni ranac.

Ispred lifta sam zatekla Nikolu direktora za IT sektor.

Razmenili smo par reči o poslu. Pa o čemu dugom nego o poslu.

Stigao je teretni lift. Krenuli smo sa 30 sprata ka garaži u podrumu.

Ding-dong. Oglasi se lift na 26. spratu.

– Hm, izgleda da nismo jedine budale u ovoj zgradi – pomislih.

Ušla su dva lika. Uhvatih sebe da ih posmatram. Zgodni klinci. Nemaju više od 30. I njih dvojica mene odmeravaju. Jbg. Imam ženske senzore. Vidim i ono što ne treba da vidim.

Prepotentni stranci. Pričaju na nemačkom. Razgovaraju o tome kako bi me rado pojebali. Misle da su bezbedni i da ih nerazumem.

Okrenula sam se ka njima i nasmešila im se.

23, 22, 20, 19, 18, 17…

Pi-pi-pi-pi-pi…

Nestala je struja. Lift je stao na 15-om spratu. Upalila su se svetla.

Nikola je počeo panično da pritiska neke dugmiće na kontrolnoj tabli i da se hvata mobilnog telefona. Bio mi je smešan.

Ova dvojica su ćutali iza mene.

Nervozno sam se dohvatila paklice cigareta i zapalila. Danas mi je samo još to trebalo.

Osetila sam dah na vratu. Koji kurac mi se tako približio? Nisam stigla da saberem misli kad sam osetila ruku na guzi jednog od njih dvojice.

– Opa, dečko je drzak! – nisam stigla da se okrenem kad sam osetila da četiri ruke miluju moje sise i istražuju moju guzu i pičkicu ispod kratke haljine.

Moja zagorela pojebulja je počela da se vlaži.

Počela sam da stenjem i da se uvijam pod njihovim milovanjem.

Nikola se još baktao sa mobilnim telefonom. U svojoj okupiranosti jačinom signala u betonskom šahtu nije ni primitio šta se događa na metar i po od njega.

Okrenula sam se ka dvojici stranaca i zavukla im ruke ispod sakoa počevši da ih milujem po grudima dok su me njih dvojica ljubili po vratu.

Nas troje smo bili u svom filmu.

Nikola se još baktao telefonom.

Čučnula sam. Ispred mene su se našle dve nemačke isukane batine.

– Hm, lepi komadi – počela sam naizmenično da ih dudlam.

Ovaj viši me je uhvatio za glavu i počeo da mi ga nabija u usta. Drugi mi je oslobodio sise i počeo da ih mazi. Tako me uštinuo za bradavice da je moja pičkica počela da ispušta slapove iz sebe. Imam osećaj da je barica ispod mene.

Dok sam se bavila kurčinom ovog višeg, drugi mi je podigao guzu i počeo da ga nabija u mene.

U trenutku sam shvatila da više ne čujem Nikolin glas. Okrenula sam se ka njemu. On je stajao bez reči sa telefonom u ruci.

U pogledu sam mu videla zapanjenost kako me stranci razjebavaju.

Sad je viši legao na pod lifte i nasadio me ja svoju masivnu batinu.

-Mmmmmmm…. – prostenjala sam. Moja pojebulja se razjapila da ga primi. Imala sam osećaj da mi njegov glavić stigao do grla.

Dok su me ova dvojica kerembečila i Nikola je prišao sa isukanom kurčinom.

Počela sam da mu ga drkam.

Dok sam klečala na podu lifta i dudlala kurac Nikoli, stranci su mi lizali guzu.

– Aghhh…. Ne… Da… – prostenjah kad mi ga je ovaj viši nemilosrdno surduknuo u moj navlaženi čmarić.

Telom mi se raširio talas bola i zadovoljstva. Počela sam da jecam. Nikola je svoju batinu zabijao u moja usta. Jebali su me kao poslednju drolju na podu teretnog lifta.

– Ughhhh – kurčina mog jebača dupeta je zadavala poslednje udarce. Osetila sam kako se njegova topla tečnost sliva iz mog rascvetalog čmara.

Nikolina batina me je mahnito jebala u glavu, dok se drugi stranac bacio da mi puni pičkicu.

Pi-pi-pi-pi-pi…

Upalila se se svetla. Lift je krenuo.

Jecaji su ispunjavali kabinu lifta. Nikolina kurčina mi je punila usta spermom. Počela sam da grcam i da je gutam. Grčio se dok mi se bela tečnost slivala niz razmazano lice.

5, 4, 3, 2…

– Mmmmmm – drugi stranac je punio moju pojebulju.

Niz butene mi se slivala topla tečnost. Izmešani sokovi stranaca i moje pičkice.

-1, -2… ding-dong. Stigli smo do garaže.

Ispravila sam izgužvanu moju flekavu crnu mini haljinu i rukavom obrisala musavo lice. Niz crvene čarape su curili beli tragovi. Bila sam pošteno izjebana.

– Aleksandra počni da živiš! Pozovi sutra Đorđa. Mukica te saleće već šest meseci – sa osmehom na licu sam prilazila svojim kolima.

 

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Rodjaka milica-maloletna jebačica

Milica je 15-godišnja ćerka moje rodjake Goge, razvedene 35-godišnje crnke, koju sam neočekivano potucao nakon njenog razvoda .Sve je počelo slučajno, nakon jednog izlaska na piće. Pozvala me da izadjemo da se izjada, a moja

3 u 1

Nakon završetka ispitnog roka na fakultetu moja devojka,ja i njena drugarica,odlučili smo da odemo na more na jedno 7 dana,da se malo odmorimo i opustimo. Pronasli smo odličan smeštaj blizu plaže i čim smo stigli

Prijatelj sa povlasticama

Prosli su meseci. Sonja i ja smo se skapirali i prosto smo zudeli da se tucamo u svakoj prilici. Tri do cetri puta nedeljno, sem kada je imala ciklus bili smo u vrtlogu strasti. I