Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Volim da se kurvam

Ljudi kažu da sve u našem životu potiče iz porodice, pa je tako verovatno slučaj i sa mnom. Odrasla sam sa ocem, majkom i starijom sestrom tokom devedesetih u Novom Sadu, kada znate i sami kako je bilo (doduše, vi mlađi možda i ne znate 🙂 ). Moj otac je bio i još uvek jeste nagao čovek, patrijarhalno vaspitan, nezadovoljan sobom i svojim životom, a u ono vreme i našom materijalnom situacijom, za koju je naravno krivio sebe.

Međutim, pošto frustracije koje je doživljavao nije mogao da istresa na političarima ili šefovima, istresao ih je na onima na kojima je to najlakše učiniti – svojoj deci (i ponekad mojoj majci, koju je ponekad znao i da udari). Posebno je bio grub prema meni, jer eto, za razliku od moje sestre, ja sam ipak „jačeg“ pola. Često je znao da me išamara, izlupa po guzi, izdere se na mene i govori mi kako sam smotana i kako ne valjam ni za šta, i pritom je to često radio i pred našim komšijama i drugim ljudima. Valjda mi je tada u moju podsvest usadio to da sam stvarno smotana i da ne služim ničemu, te danas zaista nisam sposobna ni za šta osim za jebanje i pušenje kurca. Lenja sam, neambiciozna, plašljiva, ništa me ne zanima i samo volim da budem kod kuće u svojim krpicama, pušim travu i dočekujem muškarce da se ižive na meni i rade sve ono na šta njihova (i većina drugih) devojka ili žena nikada ne bi pristale.

S druge strane, moja majka je uvek bila (a i dalje je) jedna divna, mila i nežna žena, koja me je, ne znam zašto, uvek oslovljavala sa „lepotice moja“ 🙂 (u ženskom rodu). Od toga sam verovatno još u detinjstvu razvila svoju žensku stranu i zbog toga sam verovatno oduvek bila tako isfeminizirana, a da ću jednog dana postati ovo što sam danas, dalo se zaključiti i na osnovu toga što sam, još dok nisam krenula ni u školu, volela da uzimam njenu šminku i šminkam se.

Konačno, tu je i moja četiri godine starija sestra, koja je uvek (a i dalje je, samo sada u skladu sa svojim godinama) vrhunski izgledala i bila vrhunska riba. I ne samo što je bila vrhunska riba, već se uvek vrlo provokativno oblačila i imala običaj da klošari sa likovima iz kraja, pri čemu je najčešće bila jedino žensko u njihovom društvu. Nikada nije bila drolja u smislu da se jebala za pare, ali volela je kurac i do mene su sa raznih strana stizale priče kako maltene nema kome nije dala u komšiluku. Naravno, kako to obično biva, danas je srećno udata i ima dvoje male dece, a njen mužić misli kako je ona uvek bila tako dobra i porodično vaspitana 🙂 Od nje sam valjda preuzela taj smisao za provokativnim oblačenjem i promiskuitet kao način života, jer kada sam videla kako ona uživa u takvom životu, poželela sam da i ja iskusim isto.

Što se tiče samog oblačenja, sa time sam prvi put počela sa nekih 12-13 godina, kada sam koristila svaku priliku kada ostanem sama da na sebe oblačim mamine gaćice, bruseve i čarapice. Sestrine nisam smela, jer sam se bojala da će me ona pre provaliti da sam dirala nešto nego keva. Tako obučena, gledala sam porniće. Najčešće je to bio gangbang i sebe sam uvek zamišljala u ulozi te devojke, bespomoćne u krugu nekoliko golih muškaraca.

U srednjoj školi sam, putem oglasa, nekoliko puta imala kontakte sa starijim muškarcima, pa čak i parovima, ali još uvek sam bila jako zbunjena u svojoj glavi, nisam shvatala šta mi se dešava i samim tim nisam imala hrabrosti da idem do kraja. Kada sam bila na faksu, tada sam prvi put kupila svoj veš i jedan vibrator, te sam tek tada polako počela da razrađujem svoju guzu.

Kada sam napunila 27 godina, sama sam se preselila u London i tek tamo sam stekla uslove (pošto sam se odselila od svojih) da izvršim potpunu transformaciju. Tada sam po prvi put izdepilirala celo telo, sredila nokte i na rukama i na nogama, profi se našminkala i izašla u grad u jedan nestvarno seksi CD klub u Londonu. Na sebi sam nosila samo male, minijaturne crne tangice, providnu crnu haljinicu toliko kratku da mi je pola guze virilo nazad i moja mala piša napred, a stojala sam na crnim, izuzetno visokim seksi štiklama. U to vreme, više su me privlačile druge CD nego muškarci, a kako ih je u tom klubu bilo više nego samih tipova, imala sam seks sa jednom seksi Kolumbijkom 🙂 (da ne bude zabune, ona je ta koja je jebala mene).

Posle nešto više od godinu dana, vratila sam se u Srbiju i od tada živim sama. Tokom prvih godinu dana nakon povratka kući, nisam bila baš toliko promiskuitetna, ali u poslednje tri godine, jebem se skoro svaki dan i to najmanje po jedanput. Probala sam i radila bukvalno sve. Lizala sam dupe, stopala, pišali su na mene, jebala sam se sama sa više muškaraca (najviše šestoricom), učestvovala sam u grupnjaku sa drugom CD i više tipova, pušila sam crncima… Bukvalno sve. Jedino nikad nisam gutala spermu, ali to je zbog toga što pazim na sebe i ne želim da zbog neke bolesti napravim sebi problem u životu.

Danas radim u jednoj malecnoj trafici u Novom Sadu, za još malecniju platu i to čisto da bih pred drugima imala pokriće da nešto radim i imam od čega da živim. Ne jebem se za keš, jebem se iz zadovoljstva, s tim da mi tipovi sve češće ostavljaju po hiljadu-dve dinara kao znak zahvalnosti za „najbolji seks koji su imali“ 🙂 Mnogi su mi rekli kako izgledam vrhunski i kako bih vrlo lako mogla da zarađujem mnogo ozbiljnije pare. Verovatno su u pravu, ali ja nisam postala CD da bih zarađivala pare. Postala sam CD zato da što volim da budem kurva. I pre bih se u jednom danu jebala sa trojicom likova, pa makar mi svaki dao po 1.000 dinara, nego sa jednim koji će doći na pola sata i ostaviti mi 50 evra. Ja volim da se jebem. Pored pušenja trave, to je jedino što volim u životu. Ako nema seksa, smaram se. I ne znam šta da radim sa sobom.

E sad, mnogi se verovatno pitaju kako se osećam sa tim što sam kurva i dokle mislim da ću živeti ovako. Iskreno, tokom 99% vremena, osećam se odlično. Nemam nikakav pritisak u životu, nikakve obaveze, nikakva smaranja, radim samo ono što želim, kad želim i koliko želim. Kad mi se spava, spavam. Kad mi se jebe, jebem se. Kad mi se duva, duvam. Ako mi se u sekundi promeni raspoloženje, ja promenim i planove oko toga šta ću da radim (zato, dragi moji muškarci, sa vama nikad ne dogovaram susrete za uveče, sutra, prekosutra itd, već samo sad za odmah). Tokom seksa nikada ne svršim i to radim samo uveče, pre spavanja, kada ostanem sama. Zašto? Zato što tada doživim jedno veliko pražnjenje, samim svršavanjem izgubim želju za seksom i onda mi u glavu dođe činjenica da sam se, recimo, tog dana videla sa trojicom potpuno nepoznatih likova kojima sam lizala dupe i koji su mi izdrkali po faci. I tada se skupim, legnem na pod, toliko jako se skenjam i zgadim se sama sebi. Međutim, već posle nekoliko minuta, moja piša mi šalje signale da bi opet da radim sve isto. I radim. I tako dan za danom. Dok ne postanem suviše matora da me više niko ne bude hteo. Onda ću biti otrcana fufa bez igde ikoga. I svesna sam i sada da će to biti jako teško podneti. Ali ja ne mogu protiv ovoga. Pokušala sam da budem „normalna“, nije to za mene. Ja volim da se kurvam. I dokle god mogu, uživaću u tome svakog jebenog sekunda.

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Pre svega nežnost i ljubljenje

Obucen u trenerku izasao sam iz stana i krenuo ka autu. Cilj mi je bilo obliznje brdo sa dobrom trim stazom. Kod auta me je vec cekala Klaudija, moja komsinica. Sinoc smo sedeli svi zajedno

E šta ti je mladost…

Bio sam krupan, razvijen, sportista, voleo sam da pomažem ljudima,izlazio u susret za raznorazne gluposti.Preko puta nas je živela žena sa ćerkom, od nekih 40 ak godina koliko se sećam, sa ćerkicom od 4 godine možda.Imala

Komšinica

Supruga i ja smo bili 7-8 godina u braku. Sve je bilo odlično, posao, provod druženje, sex, ništa nam nije nedostajalo. Imali smo jednu mladu komšinicu, 18-19 godina. Lepa zgodna slatka. Dolazila je povremeno da