Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Napaljena komšinica Ceca

Tada sam imao svega sedamnaest godina samo par nedelja do punolestva.Do tada nikada nisam imao seks ni sa jednom već sam samo masturbirao i to kao lud po dva tri puta na dan misleći o raznim devojkama i gledajući razne slike.Ali kuća do moje živela je jedna milfača,dama od 40ak godina razvedena i sama .Ali za svoje godine bila je prava bomba ,savršeno zgodna i jebozovna dama kojoj bi retko i koja mlada mogla da stane na crtu.Ona je bila stalno u mojim maštarijama dok sam masturbirao i zamišljao na koje bi sve načine mogao da je imam.Stalno sam prolazio pored njene kuće i kada god bi bila napolju ,a uvek seksi obučena ,haljina ,čarape i štikle su bile obavezne kod nje otvoreno sam je posmatrao ,gutao je očima i ona je to i primećivala.

Jednog toplog letnjeg dana šetao sam se sporednom ulicom gde su se nalazile šupe.Sasvim slučajno sam ugledao Cecu naguženu kao je nešto preturala po nekim kutijama u svojoj šupi.Na sebi je imala crnu tanku skoro providnu haljinu koja joj je jedva i guzu pokrivala ,crne hulahopke ,štikle i veliku jaku guzu koja se njihala levo desno kao da me je dozivala da je dohvatim.Ali i Ceca je mene primetila kraičkom oka kao skoro balavim posmatrajući je.

„Oooo ,zdravo Zoki .“nasmešila mi se okrenuvši se ka meni .Tada sam imao savršen pogled na njene jake čvrste prirodne sise velike i sočne .

„Dobar dan.“mucao sam „Vidim da ste vredni „

„Pa mora se malo .A ti?“

„Pa i nemogu baš da se pohvalim da sam vredan.Ali ako vam treba pomoć rado sam tu da vam pomognem“ponudio sam se samo da bi je što duže gledao .

„Mogao bi da mi praviš društvo „ponudila mi je još bolju opciju koju sam rado prihvatio.“Upadaj.“reče i zatvori vrata od šupe pošto sam kročio unutra.

Šupa beše omanja i uska gde je ona držala neke stare stvari ,knjige ,dokumenta i razne džidžabidže.Dok je preturala po nekim papirima nastavili smo sa ćaskanjem a ja da je posmatrama dok mi je kurac bio ukrućen kao što nikada do tada nije bio .Skoro da je došao do tačke pucanja.

„Jeli Zoki ,da li si ikada imao seksualno odonos?Da li ti je nekada neka devojka pušila?“iznenadila me je dorektnošću i pitanjima.

„Nažalost ni jedno ni drugo.“postiđeno sam joj odgovorio pognuvši glavu od sramote.

„Da li bi želeo da te Ceca poduči i da te izvede iz tog mraka ?“

Bio sam zapanjem ,ošamućen i gledao sam je u neverici.Kao da sam sanjao ,ali ipak je to bila stvarnost.Pitao sam se da li se to ona zeza samnom ili je ozbiljna ali ubrzo sam dobio odgovor i na tu dilemu.

„Vidim da di iznenađen,ali ja sam ozbiljna“prišla mi je i uhvatila me za ramena dok su se njene velike sise našle tik uz moje lice.“Već nekoliko godina nisam osetila kurac,a vidim kako me posmatraš svaki dan.Prosto me gutaš očima.Pa reko što nebi po mogli jedno drugom“

Kako je to govorila njena ruka se spustila na moj nabrekli kurac.Milovala ga je preko šorca laganim pokretima.Stisao sam se kao da će da me kolje a ne zadovolji .

„Opusti se i prepusti se meni.“šapnula mi je na uvo i spustila usne na moje.Zavukla mi je jezik duboko i počeli smo se ljubiti .Na početku sam bio smotan ali sam uspevao da pratim njene pokrete i da brzo ulazim u štos.Moj se kurac već nalazio napolju u njenim rukama kojim mi je zatezala kožicu gore dole .Izvadila je sise iz haljine i stavila mi ih u usta.Lizao sam ih ,grickao i sisao joj bradavice.

„Pa i nisi ti toliko loš“pohvalila me je „A tek tvoj alat ,bogami jaaakoo si nadarn“reče dok su njene ruke činile pravu čaroliju drkajući moj inače poveći i podebeli kurac.Čučnula je a njene usne se spustile na moj glavić.Tada sam po prvi put osetio usne na njemu neke druge devojke.Kada tad nisam svršio ,činilo mi se da nikada neću ali tokom masturbacije i uz Cecino iskustvo nekako smo zadržavali taj talas.Dudlala ga je i sisala halapljivo stiskajući mi muda istovremeno.Prosto sam bio izbezumljen dok sam po prvi put doživljavao oralni seks.Za vrlo kratko vreme ,nemogavši da izdržim više počeo sam da svršavam Ceci u usta.Ali to je nije iznenadilo već je progutala svaku kap sa njega.

„Ja se izvinjavam,ali…“započeh ali me ona prekinu.

„Nema veze to je normalno kada ti jer prvi put“tešila me je.“Za minut će biti kao nov „

I tako i bi .Drkala mi ga je dok sam ja prstima milovao njenu obrijanu i doteranu pičkicu skroz vlažnu uvlačeći po prst dva i trljajući klit i usmine.Kurac mi se opet ukrutio do krajai bio sam ponovo spreman za akciju ,ali ovaj put da je jebem kako mi je rekla.

Popela se na stočić i obgrlila me nogama .Gaće nije imala na sebi tako da sam imao jasan pogled na njenu raširenu pičku po prvi put.

„A sada je vreme da me jebeš“reče.

Polako sam počeo da ulazim u nju ,prvo glavić ,a onda i ostatak kurca koji je ona sa lakoćom primala u sebe dok su me njeni pičkini zidovi stiskali .Kretao sam se napred nazad dok sam joj lizao noge i stiskao njene sise a ona mešala i nabijala se pomagajući mi .

„Oooo daaaa ,tooo Zokii ,jebii teeetaaaa Cecuuu!“stenjala je dok sam ja polako ubrzavao tempo i sve opuštenije počeo da je jebem i silovitije.Potpuno sam se oslobodio straha i stidljivosti i navaljivao sam kao lud u nju dok je ona vrištala i bodrila me da tako nastavim.“Pocepajj meeee ,tooo „govorila je .

Osećao sam da se ponovo bliži kraj i da ću da svršim pa sam ga izvadio a ona ga je spremno uzela u ruke i počela ga drkati dok nisam eksplodirao i počeo da joj svršavam po licu i sisama.

„Svaka čast.Pa ti si prirodan talenat.“hvalila me je dok se brisala vlažnim maramicama i sređivala se što sam i sam radio.

„Hvala vam što ste mi pomogli da razbijem mrak.“

„Ovo je tek početak za nas dvoje Zoki .“smeškala se.“Odsada ćeš svraćati kod mene na detaljnu obuku za seks.Da te spremim za buduće cure a i da se sama zadovoljim.“

„A kako ću od keve ?“pitao sam je pošto me je mučilo kako to od nje da sakrijem.

„Lako ,prepusti to meni.Raećiću joj da mi pomažeš oko pisanja knjige“

„Dobra ideja“priznao sam.

Tako smo se dogovorili i razišli se .Tih par dana bio sam najsrećniji tinejdžer .A uskoro se bližio i dan kada ću otići kod nje kući i nastaviti sa jebanjem moje omiljene napaljene komšinice Cece.

Prošlo je skoro nedelju dana od mog prvog seksualnog iskustva sa komšinicom Cecom.Bezbroj puta sam masturbirao vraćajući se u mislima na taj čin kod nje u šupi.Goreo sam od želje da je opet vidim i da osetim njene sočne usne i to savršeno telo.I baš iznenada zazvonio je mamin telefon.Bila je to komšinica Ceca.

„Pita Ceca da li možeš da svratiš do nje .Treba nešto da joj pomogneš oko neke knjige?“upitala me je keva dok je Ceca bila na vezi čekajući moj odgovor.

„Naravno .Biću tamo za desetak minuta“trudio sam se da sakrijem svoju ogromnu sreću.

Keva joj je tako prenela i vratila se svom poslu u kuhinji.Ja sam za to vreme otrčao do kupatila i istuširao se.Navukao sam na sebe majcu i šorc i zaputio se ka Cecinoj kući.Pošto je živela samo dve kuće od moje nije mi trebalo ni dva minuta do nje .Pokucao sam na vrata našta se ona javila iz sibe.“Slobodno uđi i samo zaključaj vrata .Ključ je već u bravi.“To sam i učinio .Kuća je inače bila prelepo uređena oko 60ak kvadrata sa dve sobe ,velikim dnevnim boravkom ,kuhinjom ,kupatilom i dvorišem u stilu prizemne terase.Ceca se nalazila u dnevnom boravku sedeći na dvosedu i pijuckajući crno vino.

Zinuo sam kada sam je ugledao.Kako je samo jebozovno bila obučena ,skoro da sam balavio .Čipkaste crne gaćice i brus krasile su njene velike grudi i jaku guzu,halteri i čarape sa štiklama ,ono što je mene najviše i palilo davale su njenim nogama božansku lepotu.Ina kraju dugački providni ,svileni crni mantil.

„Zdravo Zoki.“smeškala se nevaljalo.“Šta bi ostao si bez teksta?“

„Bozanstveno izgledate“jedva sam nekako uspeo da prevalim preko usana koju reč dok sam polako dolazio sebi.

„Hvala Zoki.Drago mi je to čuti“reče neskidajući taj nevaljali osmeh sa lica dok su me njene oči skenirale celo vreme.“Da li bi da popiješ nešto?“upita me „Ili da pojebeš „dodala je šapatom.

„Ja bi ipak ono drugo“jedva da sam i čuo sebe kako joj odgovaram.

Raširila je noge i dozivala me je prstom da dođem do nje.“Dođi ,vreme je da naučiš kako da zadovoljiš ženu.“reče sklonivši gaćice u stranu i otkrivši tu predivnu pičku .“Prvo je miluj oko usmina paih onda obradi jezikom i usnama kao i klit .Onda uvuci jezik ,prst i dalje ćeš i sam već ući u štos ,verujem.“

Kleknuo sam pred njom i počeo da trljem picine zidove laganim kružnim pokretima ruke dok ih je moj jezik lagano pratio.Nikada ništa lepše u životu nisam osetio ,sočna ,vlažna pickica komišinice Cece beše veoma ukusna i sočna.Lizao sam je ,sisao joj klitić dok sam jezikom prodirao u nju što sam dublje mogao a ona mi svojim butinama i rukom nabijala glavu unutar sebe da što dublje uprem.Čak sam povremeno i prst dodavao i žestoko je jebao dok sam sisao klit.

„Toooo Zokiii ,jako si talentovan.Samo takoooo!“vrištala se i uvijala dok sam je oralno zadovoljavao i uživao u njenoj sočnoj mačkici.A onda uz grčenje ,stiskanje i vrisak Ceca je svršavala po mojoj faci dok su me njeni pičkini sokovi polivali .Jako mi se svideo ukus njenih sokova.

„Svaka čast Zoki.Znala sam da ćeš se jako lako snaći.Kao što sam rekla jako si talentovan.“

„Hvala vam.To mi jako znači.“

„Znam“reče i iznenada me podignu ,skide me i uze moj prenabrekli kurac koji strpa u usta halapljivo do samoga korena.Gutala ga je kao pomahnitala dok mi je gnječila muda.Pljuvačka se cedila niz moje butine dok me je Ceca cedila kao da sam limun.Prosto sam bio izbezumljen od umešnosti i uzitka kojom mi je pušila .

„A sada me jebi mali moj.“reče lagnuvši na leđa .Stavila mi je noge na ramena dok sam ja polako ugurao kitu u njenu raširenu i vlažnu pećinu koja ga je rado prihvatila i progutala .Kretao sam se napred nazad dok sam joj lizao stopala i listove kroz najlon čarape što me je dodatno palilo .

„Ooooo daaaa,tooo dušooo mojaaa.Jebiii Cecu ,rastiri jeeee!“stenjala je dok sam ja sada već ludačkim tempom jebao i rasturao njenu picu .Prodirao sam kao sumanut,kao da nema sutra ,lizao joj noge ,stiskao joj sise.Ni sam više nisam znao šta radim ,bio sam kao bezumna zver koja kida njenu picu ,ratrže je a njoj je to i te kako prijalo.

Sledeća poza bila je ta da je Ceca stojala naslonjena na naslon dvoseda naguzivši se dok sam ja ponovo ušao u njenu picu i nastavio da je razvaljujem dok su jaja odzvanjala od udaraca o njene guzove a moje ruke se bavile njenim sisama i bradavicama.Šljapkao sam je po guzovima što joj nije smetalo na svu moju sreću ,naprotiv ,jako joj se svidelo.Ali svemu lepom dođe i svršetak .Bližio sam se da svršim što joj najavih .

„Svrši mi po guzi.“samo je rekla što sam i učinio .Polivao sam joj guzove spermom svršavajući kao lud .Okrenula se i ponovo ga strpala u usta da iscedi svaku preostalu kap sa njega.

„E ovo je bila jebačina“reče Ceca sedajući na kauč pored mene .“Ali tek smo počeli.“namignu mi.

Tog dana sam proveo skoro pet sati kod nje dok smo se još tri puta kresali na raznim mestima i na razne načine pokazujući mi sve i svašta.Od tada skoro pa svakog dana sam išao kod nje na redovnu i žestoku jebačinu i uvek bi bila sve bolja i bolja.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Moja tašta

Vec sam dugo u braku,a stalno kad vodim ljubav sa zenom, sam joj pricao o njenoj majci, tojest o mojoj tasti.To je trajalo mesecima i jednom mi je rekla da je pricala sa njom i

Fantazija ili nesto vise?

Volim divlji seks,volim oralne stvari nesebicno davanje zenama sve u cemu mogu da lude do kraja.Ali to nije bilo sve.Moj brak se srusio zahvaljujuci meni i mom nacinu zivota kao kod mnogih muskaraca uopste na

Strina i Ja

Moja strina je baš naporno radila, deca joj idu u školu, starija ćerka je na faxu, a stric nije nigde radio. Stvarno mi je bilo mnogo žao, plela je kape, dzempere, dodatno se mučila, nisam