Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Dobra pušačica

Sparnog avgustovskog jutra probudila me buka na ulici. Škripa kočnica i žamor ljudi koji idu na posao, totalno su mi oterali san sa očiju, pa i ja ustah i onako nag stadoh ispred širom otvorenog prozora.

Moju pažnju privukla je komšinica iz susednog dvorišta koja je sa konopca skidala osušeni veš. To i ne bi bilo tako interesantno da sve to nije činila u prozirnoj kratkoj suknjici kroz koju su se jasno nazirale njene obline. Kad bi se sagla iz majice su joj ispadale divne sise. Ne znam šta je bilo lepše na njoj: kosa, koju je podigla rajfom, lice, grudi ili dupence kojim je njihala. Znam da je bila udata za nekog trgovačkog putnika koga danima nema kod kuće. Mnogi su je zbog te situacije obletali, a bogami i umakali. I meni je pokretala želju da je opalim. Brzo obukoh šorts i majicu, pa pođoh u lov. Ona je baš završavala sa vešom kada sam naišao. Uz komšijsko „Dobro jutro”, ponudih se da joj pomognem da unese korpu u kuću. Znao sam da ću tako privući njene simpatije, drugi usputni jebači su je koristili samo kao gajbu za istresanje sperme. Pojebu je i odu. Prihvatila je pomoć i pažljivo osmotrila moju… muškost. Nasmejala se kad je videla ispupčenje na mojim pantalonama.
Uz kaficu mi je rekla da se zove Ruža. Imala je četrdesetak godina i bila je toliko izazovna da sam je odmah uhvatio za dupe. Na moje iznenađenje bilo je čvrsto iako su ga mnogi gnječili. Odmah je počela da se svlači. ‒ Hajde, skini se i ti! ‒ rekla je, ispijajući kafu. Kad je videla koliku kurčinu imam, umalo se nije prepala. ‒ Pa, ovo je pravi projektil! Daj mi ga u usta! Hoću da ga popušim… Strpao sam joj ga do grla. Ruža se pokazala kao dobra pušačica; mali je broj žena koje su mogle tako lepo da mi ga gutaju s obzirom da je dug 21 centimetar (proverena činjenica). Kad se nasladila gutanjem, lizanjem, pušenjem i grickanjem jaja, naguzila se i prostenjala: ‒ Nabij mi ga u tu moju proždrljivu pizdu!
Stvarno je imala razrađenu pičku, a kako i ne bi, kad se tucala svakodnevno. Vrela i raskvašena, a uz to duboka kao provalija. ‒ To, to, izjebi me, kad ne može moj muž! Uh, koliko se jebača izređalo na meni, ali ovakvog pastuva još nisam imala! Daj mi ga opet u usta! Mmmm… kako je sočan… ‒ nekako je procedila i opet ga je usisala do grla. Gutala ga je sva izbezumljena i raspaljena nekoliko minuta, a onda ga izvadi i reče: ‒ Hoću da me tucaš u dupe! Uvuci ga polako jer je užasno veliki… Šta sam drugo mogao nego da udovoljim svojoj dami. U najvećem zanosu prošaputa: ‒ Prošle noći sam se jebala sa dvojicom. Jednom sa pušila, drugi me je tucao u dupe. ‒Ti si bolji od njih. Ooohh… kako me rasturaš, kako si mi lepo začepio rupicu… baš me zadovoljavaaaššš… ‒ Rascvetaću ti dupe. Biće kao tvoje ime! ‒ rekao sam, a zatim izvadio svoju razbesnelu kurčinu i stavio joj je između sisa.

Kako sam uživao dok se kurac gubio u udolini između Ružinih mesnatih brežuljaka. ‒ Mače, svrši mi u usta… Hoću da progutam svaku kap sperme!!! Sisala je savršeno i već posle nekoliko trenutaka počeo sam da ejakuliram. Kako je lep osećaj kad se sperma izbacuje direktno u grlo, a kurvetina guta li, guta. Za Ružu sam bio top jebač, pa mi je na rastanku rekla: ‒ Kod mene si uvek dobrodošao ‒ preko reda!!!

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Jebi me,to najviše volim!

Počela je strasno da me ljubi stiskajući me iz sve snage. Prepuštala se milovanju osećajući čvrste šake na grudima, stomaku, kukovima. Zavlačile su se pod suknju opipavajući glatkoću butina, toplinu i vlagu skrovitog mesta koje

Nezapamćeni sex

Parking ispred supermarketa. Izlazeci iz auta osetim kako me przi neciji pogled. Okrenem se i spazim tipa naslonjenog lezerno na auto, prekrstene ruke, tamne naocare…ne vidim mu oci ali osecam njegov pogled koji mi oduzima

Gutala celog, mumlala, dahtala…

Cekajuci Sanelu jednog lepog dana na kafu u kaficu ona mi javlja da nemoze da dodje,pijem sama,lep dan,stavila naocare i uzivam,razmisjam o skolskom prekida me konobar pita sta cu da pijem gazda casti rodjendan mu