Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Žestoko prskanje

Moj kolega Lazar je bio zgodan tip, visok, duže crne kose i pravi zavodnik.Kad god bi dolazio da završavamo promocije, a inače u našoj firmi je zadužen za marketing, ostao bi da spava u našem gradu.

Obično bi poduže ostali u gradu i sve bi se završavalo dobrom pijankom i provodom, ali i napadanjem svega što nosi suknju. A Lazar je znao kako da zavede…
To veče smo popili više nego obično, normalno nije hteo da vozi do hotela, a kod mene je imalo sasvim dovoljno pića za nastavak večeri.

Ušli smo u moj stan i ja sam se bacio na traženje alkohola, čaša i leda, dok je Lazar palio svetlo i „maltretirao“ daljinski od TVa. Napravili smo mnogo buke, verovatno je komšiluk počeo da se budi, a ne moja žena koja je do tada slatko spavala. Pojavila se sanjiva na vratima dnevne sobe pokušavajući da poluotvorenim očima shvati šta se dešava. Na sebi je imala kratku belu spavaćicu kroz koju se nazirala njena silueta, grudi i crvene gaćice. Videvši je na vratima, Lazar je skočio i počeo da se izvinjava, „sorry Ivana, malo smo cugali više jer smo zaključili sjajan posao, dođi i ti popij sa nama jedno piće“, reče dok joj je pokazivao da sedne na ugaonu garnituru uz obećanje da odmah posle tog pića idemo na spavanje.

Ivana se nasmejala i uz komentar da smo pijane budale otišla do kuhinje da nam skuva po kafu da se otreznimo. „Ništa ne brini“ – šapnuo mi je Lazar, „ja ću sve da izgladim, razljutiće se.“
Nasuo je malo votke u novu čašu, dodao malo soka i leda, pa pošao za njom u kuhinju.
Pošto nije bila ljubitelj alkohola, žalio sam njegov pokušaj da je na taj način oraspoloži. Kunjao sam na ugaonoj sve dok se nisu vratili sa kafom, a primetio sam da je čaša u kojoj je bila votka sa sokom sada prazna.
„Hajde još jedno pićence sa nama“ – nudio je Lazar.
„Postaću i ja alkos kao i vi“, – reče Ivana i uz smešak pruži čašu Lazaru.
Bilo joj je hladno, pa je navukla bade mantil i sela do mene. Prekstila je svoje duge noge a Lazar se zavalio u fotelju preko puta nas i gutao je pogledom.

Ivana ima 36 godina, vitka sa sjanim telom, duge ravne kestenjaste kose i svetlih očiju, a većinu muškaraca je privlačila njena savršena guza. Imali smo odličan seks, pomalo perverzan, nismo se ustezali da probamo nove stvari.

Njih dvoje su nastavili da čavrljaju i pijuckaju, dok sam ja pod dejstvom alkohola tonuo u san. Bio sam u nekoj vrsti prijatnog bunila, čuo sam njihove reči, ali su mi kapci bili preteški. Ne znam koliko je vremena prošlo kad sam se trgnuo iz tog dremeža i primetio da Ivana i Lazar odlaze da kuvaju još jednu kafu. Smeškali su se pripito i polako se odvukli do kuhinje. Posle par minuta, videvši da se ne vraćaju, ali i da im više ne čujem smeh, ustao sam i otišao za njima. Stao sam u hodnik, pored vrata, tako da me nisu mogli videti, a Lazar joj je prišao s leđa i zaglio. Lagano uz šapat joj je govorio kako je izuzetno zgodna i kako se odavno pali na nju. Ona mu je odgovarala kako je pijan, da se smiri jer bi mogli da me probude.
„Ma kakvi“, rekao je Lazar „pa mogli bi i da se potucamo pred njim, on se ne bi probudio“.
Nasmejala se – „Zamisli scenu da ga prevarim dok on pijan spava, ha, ha, ha“!
Okrenuo je i počeo da je ljubi po vratu.
Meni je krenulo nešto iz želuca, ali istovremeno je i kita krenula da mi se naglo budi. Obuzlo me je neko čudno osećanje, bes i napaljenost istovremeno. Ona ga odgurnu i uze kafu da ponese u dnevnu sobu. U dva koraka sam se vratio na ugaonu garnituru, a nekoliko sekundi kasnije osetio sam kako me moja žena drma u nameri da me probudi.
„Alooo, budi se, inače Laki večeras zauzima tvoje mesto!“ Napravio sam se kao da se budim, uzeo da pijuckam kafu ali mi je kurac i dalje bio tvrd kao kamen. Stavio sam joj ruku na rame i privukao sebi. Poljubio sam je u obraz, pa u vrat, ona je prihvatila igru i počeli smo strasno da se ljubimo. Počeo sam da joj mazim grudi i diram bradavice, dok je Lazar to pratio širom otvorenih očiju. Ivana se bunila, ali očigledno vrlo napaljena tek je uspela da izusti nekoliko neuverljivih „Nemoj!“ uzdaha. Raskopčao sam joj mantil i to kao da je bio znak Lazaru da nam se priključi. Na kraju uvek bi mogao da se vadi na pijanstvo (što nam je sutra i priznao). Kleknuo je na pod, uzo njenu nogu i poče da je ljubi od stopala, preko lista na gore prema butinama.
Rekla je šapatom- „Ludi ste…“ zatvorila oči i razmakla noge, bilo je jasno da se prepustila.
Uskoro je Lazar počeo da je ljubi po pici preko gaćaica, a odmah zatim joj ih je i skinuo i počeo da je dira prstima. To ju je nateralo da me oslobodi pantalona, skine bokserice i počne da ljubi moju nabreklu kitu. Istovremeno je Lazar znalački obrađivao njenu mačkicu, pa je ispuštala sve glasnije i duže uzdahe. U trenutku Lazar je podigao sa kreveta i natako na svoj već uveliko nadignuti kurac. Tako nabijenu nosao ju je kroz sobu dok ga je ona stegla rukama i nogama oko pasa. Lupali su po zidovima i rušili komade nameštaja po stanu, zatim je Lazar spustio na sto i podigao noge i počeo silovato da je ubada. Ivana je počela da vrišti, videlo se da ludački uživa. I Lazar je podivljao, spustio je na patos, a ja nisam mogao više samo da gledam, pa sam im prišao i rekao Lazaru da legne na leđa, a ona na njega, što su uz uzdahe i učinili. Prišao sam joj iza leđa, i raširio guzu. Ona se umirila, znala je šta sledi. Pokvasio sam glavić i prislonio uz njenu guzu. Polako sam ga gurnuo i osetio Lazarevu batinu kroz zid vagine. Glasno je uzdahnula. Mi smo mirovali, a ona je počela da se mrda napred-nazad. To je bi znak i za nas dvojicu da uhvatimo ritam i počnemo da je razvaljujemo. Lazar joj je gnječio grudi a ja je vukao za kosu i ljubio u usta. Dahtala je i stenjala, a onda počela i da vrišti doživljavajući silne orgazme. Posle nekog vremena počela je da cvili da nas moli da stanemo jer ne može više. Izvadio sam ga i dok je još bila na Lazarevoj batini, strpao sam joj ga u usta. Prihatila ga je žestoko i ubrzo sam joj napunio usta. Nije se ni brisala a već se spustila sa Lazarevog kurca i potražila ga ustima. Nije ni njemu mnogo trebalo i uskoro je i on žestoko prskao po licu moje žene, koja je sva zadihana i crvena u licu otišla do kupatila.
Mi smo ležali zavaljeni u fotelje, kad Lazar podiže čašu sa votkom prema meni i reče „Izvini“!

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Poslušna devojčica

Ova prica pocinje kada sam imala 17 godina. U tom periodu davala sve od sebe da budem lepa i uvek napucana klinka. Zelela sam drustvo bogatih momcica, fine izlaske i provod o tudjem trosku. U

Led, med, sladoled… I jos ponesto

Radio sam kao tonac na jednoj lokalnoj radio stanici koja je slavno propala ali neću pominjati njeno ime jer je bila dosta slušana. Kako je propala ako je bila slusana? Jedna reč: politika. Mislim da

Tetka Ljupka

Danas više nema obaveznog služenja vojske ili kako se to u moje vreme zvalo – JNA. Ova današnja omladina misli da su zbog toga srećni, a nemaju pojma šta propuštaju. Doduše, nekad su bila bolja