Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Drugi put ćemo kompletno

Imala sam nekih finansijskh problema, sa jednom firmom, i to se već duže vremena vuklo. Jednog dana zazvonio je telefon i pozvana sam u tu firmu kako bi rešili naše finansijske nesuglasice. Kada sam došla u firmu, primio me jedan mlađi gospodin i bio je vrlo jubazan prema meni. Pošto je bilo toplo letnje vreme, na sebi sam imala laku, diskretno providnu haljinu.

Ušla sam u kancelariju i pruživši mi ruku:

„Drago mi je ja sam Bane“

„Ja sam Milana“

Rukovanje je bilo poduže i srdačno uz osmeh i blaženi pogled.

„Izvolite sesti u fotelju pa ćemo mi to brzo završiti.“

Sela sam u fotelju i konačno potpisala jedan dokument sa kojim se rešavaju naši finansijski problemi.

Bane je takođe seo u fotelju i:

„Eto konačno je sve gotovo pa možemo malo i nazdraviti“

„Važi, sa zadovoljstvom“

Bane je izneo flašu sa pićem i dve čašice. Nasuo je piće i podigli smo čaše i uz blagi osmeh gledajući se u oči nazdravili smo. Prijalo mi je piće ali sam osetila da mi struji kroz celo telo. Oboje smo se malo zagrejali pa smo se i raspričali. Nisam ni primetila kada mi je nasuo i drugu čašicu. A onda mi je prišao podigao časicu i poljubio me u obraz, ali je poljubac trajao malo duže. Nisam se opirala jer sam bila srećna i uzbuđena što se sve to tako završilo. Ponovo mi je Bane prišao i nazdravio ali me ovog puta poljubio u usta. Malo sam se opirala a onda i prihvatila taj dugi i strasni poljubac. Iskreno prijalo mi je. Vratili smo se na svoja mesta ali oboje rumeni i od pića i od uzbuđenja. A onda je Bane seo preko puta mene pa mi rukama dodrivao moja gola kolena. Prvo sam mu sklanjala ruke ali on je bio uporan pa sam popustila i dozvolila mu da mi mazi kolena pa i malo više i po butinama. Noge su mi bile prekrštene pa kada je hteo da mi gurne ruku među butine nisam mu dozvolila. Iskreno prijalo mi je pa sam ipak malo raširila butine a on me je mazio ali mu nisam dozvolila da mi gurne ruku u gaće, mada je pokušavao. A onda mi je prišao čvrsto me zagrlio i, prihvatila sam, strasno i histerično smo se ljubili. Ljubili smo se u usta a ljubio me i po vratu.

„Pazi molim te njemoj me gristi po vratu“

Ustali smo iz fotelja i tako stojećki i čvrsto zagrljeni, histerično i strasno ljubili smo se i mazili. Zadigao mi je haljinu zavukao mi ruku u gaće i rovario po pički koja je bila vrela i mokra od uzbuđenosti. Širila sam butine kako bi mi lakše došao do pičke. A onda istresao mi je sisetine iz brusa i histerično i halapljivo ih grickao i sisao i bradavice i po celim sisama.

„Uh kakve sisetine, pička ti materina“

Dok smo se tako vatali drkala sam mu nabrelu kurčinu a on je stenjao od zadovoljstva.

Oboje smo dahtali i uvijali se.

„Drkaj mi ga pička ti materina. Daj da ti ga uteram“

„Nemoj molim te, nisam spremna a i bojim se“

Raširio mi je gaće i pokušao da mi ga utera ali sam se ja izmicala tako da mi nije ušao, sem samo malo glavić.

„Dobra ti je kurčina, hoćeš da ti ga izdrkam?“

„Hajde mi ga popuši malo“

„Drugi put ćemo kompletno“

Dok mi je on muljao sisetine i rovario po pički, namerno sam mu ga strašno drkala, ne praveći pauzu, a samo zato kako bih ga smirila, kada se bude ispraznio, da mi ga ne utera jer sam se bojala ovde u kancelariji. A onda snazno grčenje i krik.

„To kurvetino drkaj ga, izdrkaj ga tooooo“

I snažno i nežno ali ubrzano, kada sam osetila da će svršiti, drkala sam mu ga a njegova vrela sperma obilato i u mlazevima prskala je po mojim gaćicama i butinama.

„Toooooo kurvetino uh što si dobra, uhuh kako si me usrećila“

Još neko vreme, dok sam mu ga cedila, bili smo zagrljeni i priljubljeni a onda smo se razdvojili. Oboje razbarušeni uzavreli od strasnog vatanja.

„Uh šta to bi? Izvini, Milanka za ono “kurvetino”. Izletelo mi od strasti i uzbuđenosti. Prelepo mi je bilo, uh kao si mi ga dobro izdrkala i iscedila. Ljubim te divna si.„

A ja sam stajala ispred njega zadignute haljine i razgolićenih sisetina dok mi se niz butine slivala njegova sperma.

„Vidi sta si mi uradio, i haljinu si mi isprskao spermom“

Pokazujuci na moje razgolicene sisetine i od sperme mokre butine.

„Gaće su mi mokre moram ih promeniti, moram i haljinu malo izbrsati, sva se osetim na spermu.“

Pošto u tašni uvek imam rezervne gaće. Skinula sam mokre gace obrisala butine i haljinu pa obukla druge čiste i suve gaćice.

Malo smo se sredili i obukli i dogovorili da se ipak negde, uskoro, vidimo i sve to ponovimo ali i da bude kompletno i opusteno. Na rastanku dug i strastan poljubac.

„Do vidjenja Bane, samo mnogo si mljadji od mene“

„Meni to zaista ne smeta, ceo zivot mastam da upoznam neku tako dobru stariju damu“

„Ljubim te, vidi kako si mi isflekao haljinu. Moram to nekako sakriti da mi muž ne primeti“

Naravno ovo je bilo samo upoznavanje i početak. Još tri puta smo se pojebali u njegovoj vikendici.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Poznanik i ja

Moja priča kreće od pre par godina kad sam stupio u kontakt sa jednim čovekom kojeg sam tada video prvi put. Od tada svremena na vreme smo se čuli porukama dopisivali sve normalno s obzirom

Seks sa kozmetičarkom

  Bivši dečko mi je predlagao da probamo trojku na šta sam ja odmah rekla da bih volela da probam sa devojkom. Raskinuli smo ali je meni želja da probam seks sa nekom devojkom ostala.

Grubijan

Marko je bio visok crn mladic, odbojkas, fudbaler atletski gradjen. Razvijeniji i jaci od svojih vrsnjaka. Za svoje 22 godine imao je prilicno bogato seksualno iskustvo. Nevinost je izgubio rano sa svojom mladjom komsinicom. I