Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Zaljubljena šefica

Naši tajna sastanja su postajala sve češća. Soba na četvrtom spratu je postalo naše ljubavno gnezdo ili može se i reći da je to bio samo jebarnik. Koristili bi svaku priliku da se krišom nađemo i na brzinu uživamo jedno u drugom. Koliko smo samo puta uprljali posteljinu, umazali peškire spermom. Dešavalo se da smo se sastajali i dva puta dnevno, pre i posle posla.

U hotelu su je upitivali zašto tako često nosi posteljinu i peškire na pranje u vešeraj, gde je ona morala da laže da kaplje nešto po sobi. Svaki naš susret je bio vrlo zanimljiv ali nekako kratak, bez prostora za neko maženje, sumiranje utisaka i ostale čari koje donosi onaj deo posle sexa. Stalno smo razmišljali kako da siđemo da nas ne primete, pravili plan ko će prvi da se pojavi itd…

Jednom priliko se zadesilo da smo bili sami u hodniku koji vodi od njene kancelarije do prostorija za osoblje. Bili smo suprotne smene, ona je završavala smenu, mada je ostala malo duže, a ja sam tek počinjao svoju smenu. Raspričali smo se u hodniku, znali smo da će teško neko naići zato što je hotel bio pun, pa su svi bili zauzeti. U sred ćaskanja i konstantovanja da se danas nećemo družiti, što nam je oboje teško palo, predložila je da u skorijoj budućnosti provedemo noć skupa:

– moramo jednu celu noć biti zajedno, da se družimo, da se bolje upoznamo…

Videla je moj osmeh i oči koje su odma dobile jači sjaj, lice koje se ozarilo.

– Ne mislim samo na suvi sex manijače – rekla je kroz osmeh – Da pričamo, upoznajemo se… Ne znam ništa o tebi osim obim i dužinu tvog kurca.

Kada je to izjavila oboje smo prasnuli u smeh, a ona se pomalo i zacrvenela. Delovala mi je kao neka tinejdžerka, koja se postidela i tome se i sama smeje. Prekinuo sam cerekanje i rekao:

– Ne treba ti ništa više da znaš, zar te on ne usrećuje dovoljno? Možda ti se ja ne svidim koliko i on?! A možda ti se i previše svidim pa se i zaljubiš…- rekao sam kroz kez, a ona je nakrivila

jednu obrvu i onako učiteljski rekla

– Mlad si ti i zelen da bi se ja tek tako zaljubila u tebe, a za ovo drugo vrlo verovatno da mi se i neceš svideti koliko i on. Male su ti šanse…

Ponovo je prasnula u smeh i krenula ka prostorijama za osoblje i dobacila:

– Dopisivaćemo se u toku dana ako se slažeš sa mojim predlogom. Nemoj da zabušavaš na poslu.

Kada je to izgovorila, poslala mi je poljubac i otišla ubrzanim korakom.

Počeo sam da razmišljam kako bi ti mogla da izgleda naša zajednička noć. I ako sam imao puno posla, hotel je bio pun, nisam prestao da razmišljam o tom predlogu. Osećao sam se kao da treba da očaram neku devojku, neku koja mi se jako sviđa i koja treba da padne na moj šarm. Nisam ni primetio da sav taj odnos koji smo mi imali postaje više od samo sexa. Nije mi to bilo u glavi, samo sam o njoj mislio, o tome šta da joj priredim za tu noć. Posle nekog vremena razmišljanja uzeo sam mob u ruke i krenuo da kucam poruku.

– „pokupim te kolima negde u gradu (glupo je da dolazim po tebe kući), odemo na laganu šetnju Adom, može da bude i noćno kupanje, prelepo je u ovim letnjim noćima. Sedimo i pričamo pod zvezdama, upoznajemo se…. A onda idemo na 4.sprat J “ – kliknuo sam na send i poruka je otišla

U glavi mi je samo bilo šta sam još trebao da ubacim u tu noć, možda još neki detalj, neku romantiku. Trebao sam to bolje da sročim, sigurno će se razočarati. U svom tom razmišljanju trgao me je sms koji je stigao od nje:

– „Glupo je da dolaziš po mene kući kolima J“

Nasmejao sam se samo na tu poruku. Nisam ni stigao da skinem osmeh sa lica stigla je i druga poruka:

– Sviđa mi se tvoj plan, a naročito to noćno kupanje, to na Adi nisam nikad probala.

– Svideće ti se veruj mi, samo sam zaboravio da ti kažem da ćemo se goli kupati.

– Sad mi se još više sviđa.

Proradili su nervi u meni, leptirići u stomaku su se odmah probudili, kita je popunila svaku prazninu u gaćama, a osmeh nisam skidao sa lica. Svi su me na poslu čudno gledali, primetili su da se nešto dešava sa mnom ali od obaveza niko nije stigao ništa da kaže…

Kasnije smo dopisivanjem utanačili sve detalje oko naše noći, kako smo je mi zvali. Dogovorili smo se da to bude subota, ja sam taj dan slobodan, a ona je promenila da radi drugu smenu, da menja koleginicu. Tako ja ne bi morao da idem po nju kući ili da je čekam negde u gradu, nego bi je pokupio kolima ispred hotela, dok bi ona sve sredila da možemo posle da neprimetno uđemo u hotel u kasne večernje sate. Svaki detalj smo isplanirali.

Došao je i taj dan, od rane zore sam se pripremao. Kao da je to neka nepoznata osoba sa kojom treba da se sretnem prvi put, pa sa toliko iščekivanja i treme dočekujem taj trenutak. U neko doba dana, malo posle podneva mi je stigla poruka od šefice Valentine:

– Baš tebe briga,ti si danas slobodan, a ja se evo baš spremam da krenem na posao, baš mi se ne radi….

Nisam znao kako da joj odgovorim na ovu poruku, nije spomenula našu noć, da nije zaboravila, da neće možda da otkaže… svašta mi je prolazilo kroz glavu. Odgovorio sam joj malom provokacijom:

– Ko kaže da ja ne radim, radim ja noćnu smenu danas J

– Radićeš ti i prekovremeno čini se meni – odmah je odgovorila

Posle ovog njenog odgovora pao mi je kamen sa srca, vratio mi se osmeh na lice. Već samo polako počeo da se spremam. Pola dana sam proveo u kupatilu, tuširao se, doterao vršnjaka, volela je da nema nijedne dlake na njemu, ni na jajima. Isto tako se uvek trudila da njoj pica bude uvek sveže obrijana. Ispunio sam joj želju i nisam ostavio nijednu dlaku oko kite, baš sam se potrudio. Bio sam spreman još u sedam sati iako sam znao da ona pre 9 neće izaći. Oko pola 8 sam joj poslao poruku:

– Čekam tvoj znak!

– Tebi se baš žuri? Polako još uvek radim, ne mogu baš toliko rano da zbrišem, javiću ti se.

Čekao sam kao zapeta puška, cupkao nogama sa ključem od kola u ruci. Vreme nikako da prođe, minuti kao godine. Oko 8.15 mi je stigla poruka:

– U 15 do 9 budi kod zadnjeg ulaza hotela, pazi da te neko ne vidi, čekaću te kod kafića preko puta.

Odmah sam izašao iz kuće, ušao u svog fiata i krenuo pun gas ka hotelu. Obukao sam karirane bermude, lanenu svetlo plavu košulju i letnje cipele na bosu nogu. Sa sobom sa poneo i peškir za brisanje posle kupanja u adi.

Stigao sam malo pre 15 do 9 kod hotela i parkirao 10-ak metara od zadnjeg ulaza. Čekao sam nju da se javi,a kroz telo su mi prolazili trnci, od tog osećaja mi se koža ježila. Video sam je kako prelazi ulicu, vadi telefon iz torbe i staje ispod tende jednog butika pored kafića koji je bio poluprazan. Baš se sakrila, tako da je nisam video kako prelazi ulicu nikad je ne bi našao. Krenuo sam kolima ka njoj, stao blizu nje i dok je ona uzimala telefon kroz prozor joj rekao:

– Mene cekaš?

Ubrzanim korakom je prišla auto i ušla na suvozačeva vrata.

– Vozi dok nas niko nije video. Je l’ me dugo čekaš? Nisam stigla ranije da izađem, a i evo baš je 15 do 9.

Nisam ništa pričao, samo sam iskoristio prvu priliku da zastanem negde kolima i poljubim je iznenada u usta. Uzvratila je poljubac strastveno, šarala mi je po kosi i vratu.

– Jedva sam čekala da ovo uradiš, ja se nekako stidim. Kao da se tek sada upoznajemo, tek treba da se smuvamo, nema veze što smo se kresali toliko puta, tako se osećam.

– I ja imam neku tremu, kao da izlazim sa nekom nepoznatom osobom, a ne sa tobom, mojom nezasitom šeficom

Nasmejala se na to i naslonila glavu na moje rame dok sam ja nastavio da vozim. Stigli smo na adu, parkirali u garaži i krenuli u šetnju. Ona je bila u teksas mini suknji, teksas košulji bez rukava i baletankama na nogama. Dugmad na košulji su htela da popucaju, koliko su bila napeta od pritiska njenih sisa. Uhvatio sam je za ruku i šetali smo stazom kao taze zaljubljeni par. Razgovarali smo o svemu, pričala mi je o svom detinjstvu, o mužu deci… Nekako nisam stigao da kažem ništa o sebi. Stigli smo na adi do prvih betonskih tribina, ispred kojih je bio mali ponton. Stali smo i seli na dno tribina da bi smo bili bliži vodi. Već je bila noć, tama svuda oko nas. Svetiljke su sijale na stazi za šetanje, a dole na dnu tribina nije dopirala svetlost. Stavio sam ruku na njenu nogu i krenuo da je ljubim po vratu. Počela je duboko da uzdiše, sve brže i brže…Prekinuo sam to i rekao:

– ovde se kupamo! – krenuo sam da joj otkopčavam košulju. Malo iznervirana time što sam prekinuo maženje, rekla je:

– Ja ću sama da se otkopčam, ti skidaj sebe.

Nasmejao sam se na to i skinuo košulju i bermude sa sebe, dok ona nije jos ni košulju raskopčala. Ostao sam samo u gaćama, a dok se ona još borila sa dugmićima svoje košulje ja sam i gaće skinuo. Kurac mi je bio u poludignutom stanju od maženja koji trenutak pre. Dok je ona nastavila da se skida ja sam seo na ivicu pontona i ubacio noge u vodu. Skinula je košulju i mini suknju i sela pored mene u gaćama i brusu.

– Nećeš valjda u tome da se kupaš, nemaš rezervne?!

Tada je tek spazila da sam ja skinuo i gaće i snimila moj sveže obrijani kurac kako postaje sve veći i veći. Skinula je brus halter, bacila ga na stvari ostala samo u gaćama.

– Sačekaću malo za donji deo, dobro je za sad ovako.

Prišao sam joj i poljubio je u usta, a levom rukom je privatio za dojke. Ljubili smo se tako dugo, dok su nam blagi talasi zapljuskivali noge. Uhvatila me je jednom rukom za kurac koji je već postigao maksimalnu veličinu i počela da ga polako drka. Spustio sam se niže i krenuo da joj ližem, grickam, sisam bradavice. Taman sam se uživeo i počeo halapljivo da uživam u njenim prevelikim, okruglim belim sisama, ona se nagnu malo nazad i gurnu me u vodu. Kad sam izronio video sam nju na pontonu kako se smeje i dobacuje:

– Pazi da ti neka ribica ne odgrize mamac, to ne bi mogla preživeti….

Kao malo dete ne može da prestane da se smeje. Posle nekog vremena kada je došla sebi, a ja počeo da plivam i odaljavam se od pontona, ona skinu i gaće sa sebe i uskoči u vodu. Dopliva do mene i zalepi se za mene. Tu smo nastavili da se ljubimo, jedva smo se održavali na površini, uspeli smo nekako da ne potonemo, ali se nismo odvajali jedno od drugog, nismo prestajali da se ljubimo. Kada smo prestali ona me je uhvatila za kurac i povukla ka pontonu.

– Idemo da se držimo ovamo za ponton. Ti se uhvati gore za ivicu, viši si.

Uhvatio sam se za ivicu leđima okrenut pontonu, a ona mi je prišla obuhvatila rukama oko vrata, a nogama obmotala oko struka i ljubila kao nikada do sada. Prislonila je svoje sise na moje grudi, a picom se trljala o moj kurac. Mislio sam da će mi probiti kožu koliko su joj bradavice bile oštre. Toliko se jako trljala o moj kurac da smo počeli da pravimo talase, da pravimo zvukove. Malo sam se odvojio i rekao joj:

– Polako, čuće nas gore na šetalištu, doći će neko.

Ona je usporila malo, smirila se, sklonila jednu ruku sa mog vrata i ubacila je između nas dvoje. Namestila je moj kurac na ulaz njene pice, polako je počela da ga ubacuje unutra. Teško je ulazio, u vodi to dosta teže ide, ali nije odustajala. Kada je ušao ceo glavić unutra, vratila ruku na moj vrat i obesila se na mene. Počela je ponovo jako da se trlja o mene, samo što se sada uzdizala da bi mogla što jače da se nabije na moje koplje. Nije me više interesovalo da li će nas neko čuti. Samo sam se čvrsto držao za ponton i pustio nju da radi sve, ona se nabijala iz sve snage. Sise su letele jedna na jednu druga na drugu stranu. Pokušao sam da ih uhvatim jezikom, da gricnem malo bradavice ali nisam mogao jer bi se otpustio. Sve je brže i jače naskakala na moj kurac, postala je sve glasnija svojim uzdasima. Neumorno se dizala gore-dole bez moje pomoći, videlo se da baš uživa. Ne može se reći da ja nisam ali sa rukama zakačenim na ponton, držao sam i sebe i nju. Kada je u bunilu koje joj se dešavalo postala preglasna, otpustio sam se jednom rukom, uhvatio je i privukao je sebi i jezikom joj zapušio usta. Ljubio sam je jako i strasno. Meni se bližio orgazam, a primetio sam da je i ona blizu. Nisam prestajao da je ljubim, samo sam ruku spustio malo niže i pridržavao je za zadnjicu. Ubrzavala je tempo, video sam da je veoma blizu da svrši. Prštalo je u vodi, kao da je propeler radio takve je talase pravila. Svršavala je glasno jecajući. Pokušao sam ponovo da je poljubim i prigušim zvukove njene, na šta me je ona ugrizla za usnu. Nisam se odvojio od njenih usana. Kako sam i ja bio blizu svršavanja tiho sam joj rekao:

– Nemoj da staješ, oću i ja da svršim.

Nastavija je da se nabija na kurac, sada možda još žešće. Ne znam odakle joj toliko snage. Rukom sam je stegao za guz još jače, sperma je nailazila….

– Još, nemoj da staješ, jače…. – zapovednim tonom sam joj rekao.

Sada je ona meni zapušila usta jezikom, jezici su nam se upleli dok je bez prestanka skakala. Počeo sam da svršavam, slobodnom rukom sam je malo odmahnuo i izvukao ga iz nje. Svršio sam u vodi. Nismo prestajali da se ljubimo. Zadihani smo se pribili jedno za drugo i nismo se odvajali neko vreme….. Obgrljenih i ruku i nogu oko mene, spuštene glave na moje rame nije prestajala da ubrzano diše. Ruka kojom sam se držao za pontom mi je utrnula, nisam mogao više da izdržim i pustio sam se. Potonuli smo u zagrljaju i odvojili se dok smo bili pod vodom. Nju je to baš iznenadilo, kao da sam je probudio iz dubokog sna. Visoko je iskočila iz vode i počela da viče na mene:

– Šta me tako potapaš, zar ne vidiš da nemam snage da se održavam na vodi, jedva sam živa…

Samo sam se glasno smejao na taj njen izliv nezadovoljstva, prišao joj s’leđa i zagrlio tako da sam na njenim sisama ukrstio ruke, pa sam u šakama držao njene sise i polako smirenim glasom joj rekao:

– Kako da imaš snage posle toliko skakanja, dobro je kad si i toliko izdržala… A mene niko ne pita da li imam snage, ruke su mi utrnule od držanja i tebe i mene na pontonu. Sad moram da držim ove dve tvoje lekovite delove tela da me prođu..

Samo se okrenula licem ka meni i poljubila me tako jako da su čuli svi na šetalištu.

– Idemo na tribine da odmorimo malo – uhvatila me je za ruku i povukla ka pontonu.

U jednom trnutku je zastala okrenula se ka meni:

– Izvini zaboravila sam da te bole ruke… – pustila mi ruku i uhvatila za kurac i cerekajući se počela da vuče ka obali.

Na obali smo se ogrnuli peškirom koji sam poneo i obukli donji veš. Pribijeni jedno uz drugo gledali smo u vodu koja se presijavala od mesečine…

– Nisam znala da noćno kupanje može da bude ovako prijatno, i ako sam se baš umorila jako mi je prijalo.

– Nisam te ja džabe doveo ovde, moraš samo da mi veruješ i opustiš se i uvek će ti biti lepo sa mnom

– Od sada ti verujem bezgranično – stavila je peškir preko naših glava i poljubila me.

Dok me je ljubila rukom mi je preko bokserica drkala. Nije mu puno trebalo da se digne. Nije prestajala sa poljupcima, a ni rad ruku nije stao. Naslonjen na betonske tribine samo sam se opustio i uživao u pokretima koje je izvodila jezikom dok me je ljubila, a i rukom koja nije prestajala da stiska moj kao kamen tvrd kurac.

– Moramo da idemo odavde, ima dosta ljudi gore, a i postaje hladno.

Okrenuo sam se ka vrhu tribina i video grupicu od 4-5 momaka i devojaka koji su kao gledali u vodu, a u stvari su samo posmatrali šta mi radimo. Nisu mogli puno da vide zato što smo bili pokriveni velikim peškirom, a i svetlost sa staze nije dopirala do nas.

Obukli smo se ubrzano i krenuli ka autu. Usli smo u auto, poprilično mokri, pošto smo na prilično vlažna tela obukli odeću.

– Idemo ka hotelu? – upitao sam i sa smeškom čekao njen odgovor

– Naravno, moramo da dovršimo to što smo počeli – poljubila me je i odma uhvatila za sada već mekani spušteni kurac – moramo da ga vratimo u pređašnje stanje.

Vozio sam ka hotelu i stao kod jedne prodavnice:

– Šta bi ste da pijete draga damo u ovoj posebnoj noći, vino, žestinu, šampanjac?

– Pivo! – rekla je kao iz topa i iznenadila me odgovorom – to mi se pije, a nisam dugo.

Vratio sam se u auto sa nekoliko limenki tuborga i jednom guaranom koju sam odma otvorio i gucnuo.

– Vidi ti njega, on neće da spava ove noći, sebi kupio guaranu, a ti Valentina evo ti pivo ti spavaj.

– Oćeš i ti guaranu? Najmanje bi voleo da spavaš ove noći, neću ti to dozvoliti

Uzela je guaranu od mene i popila malo uz osmehe.

Stigli smo do hotela, parkirali auto. Rekla mi je da čekam na službenom ulazu, a ona je otišla na glavni. Službeni ulaz je noću mogao da se otvori samo sa unutrašnje strane karticom koju su imali zaposleni. Posle nepunog minuta mi je otvorila vrata i krišom smo otišli na četvrti sprat.

– Idemo pod tuš odma, nije Ada baš najčistija.

Skidala je sve sa sebe, a ja sam je samo posmatrao. Svetlo je bilo prigušeno, a njena koža je sijala. Pogledala me je, osmehnula se i rekla:

– Skidaj se šta čekaš, idemo zajedno pod tuš?

– Samo ti nastavi, volim ovaj dao kada posmatram kako se svlačiš.

– Kako oćeš. – skinula je brus i njene sise su buklvalno iskočile i zaigrale.

Okrenula mi je leđa i izazovno polako skidala gaćice zguza na guz, presavila se u struku i povukla skroz dole do članaka. Ispred mojih očiju je sevnula njena sveže obrijana breskvica, provirila između njenih nogu i zaslepila me. Uspravila se i prošla pored mene i otišla u kupatilo.

– Čekam te…

Na brzinu sam skinuo sve sa sebe i dignute kare ušao u tuš kabinu. Prišao sam joj sleđa i prislonio ga između guzova. Trljala se nasapunjanom mrežicom po sisama. Uzeo sam joj je iz ruku i nastavio ja da je nežno trljam. Preko svake sise sam polako prelazio, preko vrata, stomaka došao do pice. Naneo sam sapunicu mrežicom, a onda trljao samo rukom. Ona se polako i laganim pokretima trljala guzovima o moj kurac, uzdisala je duboko…

– Ah, ah… kako fino i nežno to radiš, budiš svaki nerv u meni, činiš da uživam… Beskrajno ti verujem, beskrajno…

Zatvorenih očiju se okrenula, uhvatila me obema rukama za kurac i poljubila. Trljala je kurac i razmazivala penu koja se našla u njenim šakama. Gledala je na dole u njega. Jednom rukom uhvatila jaja, a drugom povlačila kitu gore-dole. Polako nije ubrzavala, uživala je u njemu. Uzela mi je mrežicu iz ruku i trljala ga mrežicom.

– Da ga operemo dobro i tebe i njega, treba te nam čisti i lepi.

Celog me je nasapunjala, oprala svu sapunicu sa sebe, dala mi tuš i izašla iz kabine.

– Sam se operi, idem ja da se brišem.

Ostao sam sam u kabini sav u peni i dignutog koplja u vis. Polako sam se isprao, hladnom vodom sam polivao glavu da se malo ohladim, dobro sam bio napaljen. Obrisao sam se u kupatilu i opasan peškirom ušao u sobu. Ona je sedela na krevetu vezanog peškira na glavi i peškir vezan od iznad sisa do ispod dupeta. Prišao sam joj polako i upitao:

– Da ti otvorim pivo?

– Nemoj još rano je, hoću trezna malo da uživam.

Povukla me je za peškir, svukla ga s’mene. Stajao sam na pola metra ispred nje dignutog kurca. Njena glava je kako je sedela bila u visini kite.

– Ne treba ti ovo, samo ti se pravi budža na peškiru, raskomoti se.

Bacila je peškir na komodu, a mene uhvatila za nogu i privukla sebi koliko je mogla. Sada je moj glavić udarao pravo u njenu bradu. Stajala je tako i gledala me pravo u oči. Ne sklanjajući pogled sa moje face, polako je počela da ga ljubi, sitnim poljupcima, svaki milimetar glavića je poljubila. Spustila se malo i sada je bio preko njene face, ljubila ga je do korena. Iz te perspektive je izgledao ogroman. Sada se vraćala od korena na gore ali koristila i jezik. Došla je do glavića i zastala kod rupice, vrhom jezika je nežno prelazila preko nje razmazujući sluz koja je izlazila iz rupice. Nije skinula pogled sa mojih očiju, pogledi nam se sudaraju svo vreme. U jednom trenutku je zatvorila oči i krenula da ga stavlja usta sve dublje, pušila je sve brže i brže. Kada bi se umorila izvadila bi ga i jezikom prelazila od gore na dole. Sišla je skroz dole i jezikom prelazila preko jaja. Počela je da ih stavlja u usta jedno po jedno dok je rukom navlačila kurac gore dole. Nisam video ženu koja sa ovakvom strašću uživa u pušenju. Sada više nisam bio bitan ja, nije me više gledala, on i ona su bili glavne uloge. Divila mu se i tražila načine kako da ga uzme iz kog ugla da ga stavi u usta. Sluz koja je izlazila iz rupice na glaviću pomešala se sa njenom pljuvačkom, svaki put kada bi se odvojila da uzme vazduh tankim nitima sluzi je bila psovezana sa njim, nije htela da se odvoji od njega.

To njihovo druženje je trajalo dobrih 15-ak minuta. Uhvatio sam je za bradu i podigao gore. Skinuo joj peškir sa glave, bacio na komodu i strastveno poljubio. Obuhvatila me je rukama oko glave i dok smo se ljubili svukao sam i peškir kojim je bila umotana. U zagrljaju smo se polako spustili na krevet. Legao sam preko nje i ljubio je kao da nilkada nisam, nisam mogao da se odvojim od nje. Rukom sam joj nežno ušao između nogu. Polako ih je raširila i otvorila mi prolaz. Srednjim prstom sam joj mazio klitoris, a poljupcima se polako spuštao niže. Jezikom joj prelazio po vratu, spustio se na sise, lizao bradavice, jednu, drugu i nastavio da se spuštam. Zabacila je glavu na jastuk i raširila noge što više može. Jezikom sam joj prelazio preko prepona i ovlaš dodirnuo usminu. Nastavio sam da vrhom jezika ližem od klitorisa pa do dna, do prostora koji se nalazi između pice u analnog otvora. Malo sam se zadržavao na klitorisu, pa se spustio i jezik ubacivao u njenu rupu koliko sam mogao. Dok sam je jezikom obrađivao palcem sam joj mazio čmar. Dahtala je glasno i butinama mi pritiskala glavu.

– Daj mi ga, ne mogu više, hoću ga unutra, poludeću.

Uhvatila me za glavu i povukla na gore. Uzela je kurac u ruke, namestila na ulaz pičke i sama se nabila na njega, polako je ulazio u nju, nije prestala da se nabija dok ceo nije ušao. Obrglila me je nogama i stegla jako, nisam mogao da se pomerim. Pogledala me je u oči zamućenog pogleda i glasno jauknula. Njen pritisak je tada popustio i ja sam počeo polako da se zabijam u nju. Polako sam ga izvlačio do kraja i gurao unutra celog. Zatvorila je oči i vrtela glavom po jastuku. Ja sam ubrzao pokrete, a jednom rukom je uhvatio za bradu da ne pomera glavu i jako joj zabio jezik u grlo. Zagrlila me je rukama, stegla i počela sama da se sve jače i brže nabija. Uhvatio sam njen ritam i sada smo bili baš uigrani. Meni se sperma približavala, a i ona je počela cela da se grči savija. Svršila je glasno, a ja sam nastavio divljački da je nabijam. Uspravio sam se , uhvatio je za struk i nabijao joj iz sve snage. Bio sam gotov, sperma je krenula, izvadio sam ga špricao po njenom stomaku, sisama, dobacio sam i do vrata. Kada sam ga iscedio celog samo sam se srušio pored nje.

Gledala me je, došla je do daha i uz osmeh me pomazila po kosi:

– Moraćeš ponovo da trljaš, svu si me uprljao.

– Sa zadovoljstvom, namerno sam to uradio da bi mogao ponovo da trljam

Nasmejala se, pažljivo ustala sa kreveta, da ne prospe ostatke moje sperme po čaršafu, povukla me za ruku i krenula u kupatilu. Tamo smo ponovo pažljivo i uz poljupce očistili jedno drugo. Seli smo na krevet:

– E sad može pivo – rekla je i zakikotala se.

Otvorili smo po jedno, onako goli se ispružili, pili pivo i pričali o svemu. Teme su se menjale, smejali smo se, otvorio nam se razgovor… Baš nam je prijalo pivo, popili smo i doneo sam još po jedno. Sada sam legao bliže nje. Dok smo pričali mahinalno sam joj vrhom kaži prsta prelazio po stomaku. Ona se ispružila, spustila glavu na jastuk i gledala u plafon dok mi je pričala dogodovštine iz njenog života. Polako sam spustio ruku i pomazio je po pici. Iznenadio sam se kada sam video da se dole bara napravila. Ona je bila skroz mokra, reke su curile iz nje. Nastavio sam da je mazim, a ona se nasmejala:

– Tako pivo utiče na mene…

– Da sam znao ranije bi te ponudio pivom…

Nasmejao sam se i poljubio je. Okrenula se i legla preko mene. Meni se kita momentalno ukrutila čim sam pipnuo tu baru koja je istekla iz nje. Polako se uspravila i sama namestila na kurac, lagano je sela na njega i za tren je bio ceo u njoj. Polako je mešala, sise su se vrtele u krug. Uspravila se i počela sama da ih stiska sve brže se nasađujući na kurac. Skakala je iz sve snage, nije mogla da obuzda sise. Išle su nekontrolisano gore dole. Uzdigla se i stopalima stala na krevet, a dlanovima se oslonila na moj stomak. Stala je u čučeći položaj i zadnjicu podizala gore dole. Gledao sam kako kita nestaje u njenoj rupi, toliko je bila napaljena da je bez problema ceo ulazio, do jaja, da je htela i jaja je mogla da ubaci. Nije dugo izdržala tako, samo je legla na mene i poljubila me. Ustala je sa kreveta i povukla me za ruku. Okrenula mi je leđa i presavila se na stočić što je stajao ispred ogledala. Gledala je u ogledalu kako joj prilazim za leđa i trljam kurac o njenu natopljenu pičku. Sjurio sam ga celog unutra i navalio brzo da je cepam. Ceo stan je odzvanjao od zvukova koji su se dobijali sudaranjem mog tela o njeno. Usporio sam i počeo da mešam kitom unutra. Rukama sam prelazio preko njenih guzova, a palcem sam počeo polako da prelazim preko njenog čmara. Sada se već sama nabijala na kurac. Sve jače sam stiskao čmar sve dok nije prst skoro upao unutra.

– Nemoj molim te, ne volim to, probala sam i nije mi prijalo.

– Ali to je samo moj prst, ne boj se samo uživaj.

Presavio sam se preko nje i jezikom joj prešao preko vrata do uveta. Stresla se i cela koža joj se naježila. Uspravio sam se i nastavio da se zabijam u nju. Kažiprstom sam ponovo pritiskao čmar, vraćala se unazad i moji naleti su se odbijali od nju. Čmar je popustio i bez mog velikog navaljivanja prst je upao unutra. Počela je da meša guzom i sada je moj prst kružio u njenom analnom otvoru. Polako sam pljunuo po čmaru izvadio prst i sve to razmazao. Sada je prst lakše upao. Izvadio sam prst, presavio se preko nje, uhvatio je za sise i počeo divljački da do korena kurac nabijam u nju.

– Tooo, nemoj da staješ, tooo….

Glasno je uzviknula, nisam usporio, samo sam joj jače stegao sise. Pribio sam je do ogledala nije mogla da se pomera više napred od stočića. Posle nekog vremena sam usporio i polako joj šepnuo na uvo:

– Je l’ mi veruješ, rekla si da mi veruješ?

– Što, šta nameravaš? – upitala je polako se sama nabijajući na kurac, nezasita je.

– Samo mi reci da li mi veruješ? Hoću da se opustiš kad si samnom.

– Verujem ti! – okrenula se i poljubila me.

Stavio sam je na krevet, da leži na stomaku. Krenuo sam da je ljubim po nogama, od listova na gore. Preko butina sam došao do guzova i ljubio ih nežno ih pomalo grickajući vrhovima zuba, opaliio bih i po neku laganu šljagu. Polako sam se spustio do dela gde se spajaju noge i zadnjica i nežno ih raširio rukama. Ukazao mi se pri prigušenom svetlu roze čmarni kolutić i nabubrela, otekla pička koja je i dalje puštala sokove. Od tog prizora sam se napalio još više. Spustio sam se dole i krenuo da ližem picu koliko god sam mogao da dovatim iz tog položaja. Prelazio sam jezikom od dole na gore, svaki put dodirnuvši i deo koji se nalazi između pičke i čmara. Ona je zabila glavu u jastuk i duboko disala. Poneki put bi podigla zadnjicu da imam bolji prilaz jezikom do njene pičke. Kako bi podigla guzu čmar je više dolazio do izražaja. Svakim prelazom jezikom preko pice od dole na gore, sve sam se više približavao čmaru. Sledećom prilikom sam ovlaž dodirnuo jezikom na šta se ona stresla. Nisam navaljivao nego sam se vratio na picu, ulazio sam jezikom koliko sam mogao, a ona je sve više uzdizala zadnjicu. Sledećom prilikom sam malo više prešao preko čmara, a svaki sledeći put sve više i više. Sada sam nastavio da jezik nabijam u njenu picu dok sam prstom masirao drugu rupicu. Dahtala je sve jače i jače. Malo sam se odvojio i jednom rukom masirao klitoris, a drugom čmar. Posle nekog vremena sam se skocentrisao samo na čmar i natopio ga, što sokovima iz njene pice, što mojom pljuvačkom. Bilo joj je jasno, šta nameravam.

– Nemoj boleće, nemoj probala sam već i nije mi prijalo

Legao sam preko nje i rekao:

– Veruj mi, rekla si da mi veruješ, samo se opusti.

Poljubio sam je i vratio se nazad tako da sam sad seo na njene butine, tako da mi se dignuta kita namestila između njenih nogu. Protrljao sam preko čmara 2-3 puta i sputio dole do pičke i lagano ušao u nju. Malo sam se pomerao napred, nazad, a prstima sam joj ponovo masirao čmar koji je dobro popustio. Prst je lagano ušao unutra, i sad sam u istom ritmu pomerao i prst i kurac. Uživala je, nisam stajao. Pljunuo sam lagano na čmar i razmazao prstom, bio je lepo podmazan. Polako sam izvadio kitu iz njene pičke i prislonio je na drugi otvor. Glavić se se sijao od njenih sokova, i na njega sam naneo dobru količinu pljuvačke i polako vršio pritisak na čmar. Polako sam podigao zadnjicu i uhvatio bolji ugao da bi mogao lakše da uđe. Osetio sam da se i ona baš opustila, poljubio sam je po leđima i nastavio sa pokušajima da uđem na zadnji ulaz. Pojačao sam silu i polako ulazio u nju, teško je išlo, još malo sam podmazao kurac i ponovo pokušao. Nije htelo, ali nisam odustajao. Meškoljila se ali se nije usudila da kaže da stanem. Shvatio sam da nije bilo dovoljno podmazano i ustao do kupatila gde sam doneo njeno mleko za kožu. Ona je ustala i rekla:

– Pusti mene da probam, lezi dole.

Lega sam na krevet, a ona je uzela mleko u ruke i počela da mi razmazuje po kurcu, najviše po glaviću. Kada ga je dobro namazala, opkoračila me je i namestila ga na ulaz u čmar. Polako se milimiter po milimetar nabijala na njega. Išlo je dosta lakše, dobro ga je podmazala. Polako se osetilo kako je glavić ušao unutra, izdahnula je i tu je zastala. Spustila se dole i sočno me poljubila. Ponovo se uspravila i sada je počela polako i lagano da se nabija na njega, gore dole. Liznula je ruku i namazala deo kurca koji nije u njoj. Sada je ulazio sve dublje i dublje, sve se brže i brže nabijala. Mišići na otvoru su joj popustili i sada nije bilo toliko otpora. Stisla je obema rukama svoje sise i nabila se do kraja na njega. Sada joj je bio ceo unutra:

– Ceo je ušao, svaka ti čast, vidiš da nije strašno – rekao sam joj uz osmeh.

Samo se presavila, legla na mene i ljubila me. Nije prestala da se nabija, a ni da me ljubi. Sada sam i ja malo vršio pritisak od ozdo. Jednom rukom sam je uhvatio za struk, a drugom joj mesio dojku i nabijao. Bio je prelep osećaj, primetio sam da se i njoj svidelo, kada god bi ja usporio ona je nastavila da se nabija. Nije htela da stanemo. Ubrzao sam ritam, osetio sam da mi se bliži orgazam, počeo sam halapljivo da joj sisam sise i da je divljački nabijam odozdo. Kidao sam je koliko sam mogao, bio sam van sebe. Sperma mi se sjurila iz jaja i svršio sam unutra. Osetila je da sam svršio i pritiskala me je analnim mišićima da iscedi i zadnju kap iz mog kurca. Izvukla se i legla pored mene, okrenuta mi leđima. Pokušao sam da je okrenem i poljubim ali nije htela:

– Stidim se, neću sad da me gledaš u oči, samo me zagrli

Zagrlio sam je jako i ljubio nežno po vratu, i drugom rukom mazio rame i bok….:

– Od koga se stidiš? Nemoj od mene molim te, ne samo od mene koji poznajem svaki deo tvog tela i svaki sam prošao jezikom

Nasmešila se, poljubila me u ruku i ugnezdila se još jače u mene, kao kašike. Tako smo nastavili da se mazimo sve dok nismo zaspali…

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Osecas moj dah na…

Dok jos pomalo pricamo…a sve vise se pripijamo…tielima …usnama…ruke istrazuju…uveravaju same sebe da nije san…Svaki dodir struji kozom…a oci upijaju svaku promenu…reakciju…ono plus na minus…minus na plus.. i eto reakcije…reci sve manje prelaze preko usana…menjaju

Iskustvo za pamćenje

Iskreno, imam poprilicno iskustva sto se tice seksa, od ozbiljnih veza preko kombinacija do tone one-night-standova i smatram da sam ispunila sebi do sada svaki vid fantazije koja mi je zvucala privlacno u seksualnom pogledu,

Najbolja drugarica Irena

Za sve je kriva Irena, moja najbolja drugarica! Tog kobnog zimskog dana, Irena i ja smo se dosađivale kod mene. Uz kafu i ćaskanje ubijale smo dosadu. Pričale smo o svemu i svačemu a onda