Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Nataša

Maser mi je preporučio plivanje kao dobru stvar za moja ledja. Naravno da sam ga poslušao. Kupio sam mesečnu kartu za bazen i ubrzo postao jedna od najredovnijih mušterija. 
Plivanje mi je jako prijalo, i ja sam se trudio da svaki dan nadjem makar po pa*ati vremena slobodnog. Ubrzo sam oduševljen time kupio godišnju kartu za bazen jer mi je dosta uštedela novaca. Ujedno sam dobio i svoj ormarić sa kabinom, tako da nisam morao stalno da nosim stvari sa sobom.

Na plivanje sam najčešće išao uveče oko 10 sati nakon što bi vaterpolisti završili sa svojim treningom. To vreme mi je odgovaralo jer je onda bilo najmanje gužve, pa sam mogao na miru da plivam ne bojeći se da ću naleteti na nekoga. Isto tako, plivanje u tom terminu mi je davalo vremena, da tokom dana jurim druge svoje obaveze, a posle plivanja bih još mogao izaći u provod, ako sam raspoložen.
U tom terminu od 10 uveče, bilo je nas tri-četiri kupača. Bazen je bio prazan. Obično bi se javili kurtoazno jedan drugom, ulazili u bazen i počinjali sa plivanjem. Svako od nas bi zauzeo jednu stazu i tako bi plivali ne ometajuću jedan drugog u treningu. 
Jedne večeri, dok sam sedeo na klupici nakon plivanja i brisao se peškirom, naidje ona. Visoka bri*a, prelepog tela. Vitka, tanana i lepog lica sa onom drskom bezobraznom notom. Znate to je ono lice koje vam ne govori ništa, ali sam ga ja definisao kao “Šta je jebaču, vadi taj kurac da vidim čime raspolažeš“. 
– Dobro veče – javi se ona i gurnu ključ u kabini pored moje.
– Dobro veče. Vi mora da ste novi?
– Da. – reče i udje u kabinu da se presvlači. 
Ja sam ušao u svoju kabinu do njene i počeo da se oblačim. Odozdo, pošto su pregrade bile odignute od poda, mogao sam da vidim njena stopala i deo listova. Imala je predivna stopala sa crvenim lakom na noktima. Iz stopala su se odizali predivni vretenasti listovi, čiji nastavak nisam mogao videti. 
Obukao sam se i izašao iz kabine. Istog trena izadje i ona. Bila je u jednodelnom kupaćem kostimu koji se presijavao na njenom prelepom telu. Jedino je imala male, ali ipak tvrde sise. Na glavi je imala gumenu kapu za plivanje, što je još više pojačavalo onu drsku notu njenog lica.
– Dovidjenja – rekoh i okrenuh se da izadjem.
– Dovidjenja – čuo sam je kako za mnom govori.
Izašao sam i seo u obližnji kafić da popijem pivo. Mislio sam o novoj kupačici. Njen drski, bezobrazni izraz u kombinaciji sa prelepim vitkim telom me je palio. Rešio sam da pokušam da je osvojim. Sutra ću na plivanje da dodjem kasnije, kako bih se sreo sa njom.
Tako je i bilo. Sutradan sam došao kasnije na bazen. Medjutim, razočarenje. Kada sam ušao u svlačionicu, ona je sedela na klupici ispred kabine i oblačila se. Spremala se da ide.
– Dobro veče. Vi večeras ranije završili? – rekoh sedajući na klupicu pored njene.
– Dobro veče, a vi okasnili.
– Imao sam neke obaveze – slagah.
– Tako sam ja juče. Inače je ovo termin koji mi najviše odgovara.
– Znači da ćemo se češće sretati? – upitah je krijući oduševljenje u sebi.
– Uglavnom da.
– Ja sam Dule…
– Nataša, drago mi je… – reče ona i rukovasmo se. Imala je prelepu negovanu malu šaku.
– Odoh da se spremam.
– Ćao – reče ona i odvrcka ka izlazu.
Ušao sam u kabinu i počeo veselo da se pripremam za plivanje. Jeste da sam je večeras omašio, ali saznanje da koristimo isti termin mi je ulivalo nadu da ću je sretati još i imati prilike da je startujem. Jedva sam čekao sutrašnji dan da je opet vidim.
Svanuo je i taj dan. Bio sam kao pijani ćuran sve vreme. “Nije valjda da sam se zaljubio“ pomislio sam. Neee… Jednostavno sam je želeo, ali nisam mogao da je sebi izbijem iz glave. 
Došlo je i vreme da idem na plivanje. Konačno. Poneo sam svoj najbolji kupaći koji mi se pripijao uz telo i isticao moje vrline i uputio se ka bazenu. Ušao sam u svlačionicu i primetio kako je Nataša već stigla i presvlači se u kabini. Ušao sam u svoju kabinu i kroz zid joj se javio:
– Ćao.
– E zdravo – začuo sam je sa druge strane zida – Jesi li stigao?
– Evo upravo sad.
– Vidimo se u bazenu – reče ona i ja začuh kako otvara vrata od njene kabine.
Brzo sam se presvukao i otrčao na bazen. Kada sam stigao ona je već lagano plivala duž bazena. U vodi je njeno telo bilo još lepše. Bila je kao neka riba… delfin. Njena prelepa mala guza je povremeno izlazila iz vode. Prelep prizor. Vlažna, skliska guza, čiji su se mišići stezali u ritmu plivanja, a kupaći bezobrazno uvlačio i isticao njen prelepi procep. Skočio sam u vodu dok mi se nije digao na svu sramotu od ostalih.
Pošto je ona plivala dve staze od mene, tokom treninga se nijednom nismo sreli, niti progovorili koju reč. Tada sam je ugledao kako izlazi iz bazena, uzima peškir i ide ka svlačionici. Sačekao sam koji minut i izašao iz bazena.
Zatekao sam je u svlačionici kako sedi na klupi. Raspustila je kosu i brisala je peškirom. Glava joj je bila u stranu, a njena duga crvenkasta kosa joj je visila izmedju nogu. Prelep prizor.
Zastao sam dominantno pored nje i stojeći počeo da brišem svoje telo. Primetio sam kako ispod oka meri moje telo trudeći se da ja to ne primetim. 
– Gotovo za večeras – reče ona.
– Da – rekao sam i seo na klupicu pored nje – Nego otkud vi na plivanju?
– Čisto radi linije i zdravlja, jer teretane i aerobik ne podnosim, a vi?
– Iskreno. Imao sam problema sa ledjima, pa mi je doktor preporučio plivanje. Nisam ni znao da će mi toliko prijati.
– Problemi sa ledjima? – začudi se ona – Mora da je neka sportska povreda.
– Ne, ne… verovatno od duge vožnje motorom – slagao sam kako bih je impresionirao.
– Vi ste motoraš?
– Ne, ja sam bajker.
– A u čemu je razlika?
– Motoraši su seronje kojima moto*luži za dokazivanje, dok biti bajker je način života. Šta više, ne moraš ni imati motor da bi bio bajker…
– Znači nemate motor?
– Naravno da imam.
– Ja obožavam motore. Ne znamo se dovoljno, ali ću biti bezobrazna i upitati vas nešto…
– Recite?
– Kakve su šanse da me jedanput provozate na motoru?
– Slabe… – sada sam se iživljavao i pokušavao da dominiram nad njom.
– Što? – reče začudjeno i napući usne.
– Prvo, moramo da predjemo na ti, a drugo, predlažem da sada odemo na neko piće i malo se bolje upoznamo.
– Važi… – ciknu ona radosno.
Ubrzo smo sedeli u kafiću i cugali. Nataša je za razliku od njene drske i bezobrazne spoljašnosti u stvari bila jedna divna osoba. Brzo smo se kroz razgovor zbližili i našli zajedničke teme. Ona je radila u jednoj auto-školi kao sekretarica. 
To veče smo se proveli jako lepo. Na kraju smo se rastali i uz pozdrav otišli kućama. Dugo nisam mogao da zaspim tu noć. Sve vreme sam mislio na nju. “Nije valjda Dule da si se zaljubio“ pomislih. Nisam znao odgovor na to pitanje, je*e do tada nikada nisam zaljubio, pa mi je taj osećaj bio stran. Negde pred zoru sam se uspavao.
Kasno jutro, negde oko 10 sati. Probudio sam se polomljen. Kao da me je tri crnca jebalo celu noć. Pošto nisam imao obaveze, rešio sam da taj dan kuliram. Malo ću se provozati motorom, posetiti par lokala, i uveče ići na plivanje. Sa nestrpljenjem sam čekao plivanje, jer je to značilo da ću konačno opet videti Natašu. 
Ušao sam u svlačionicu. Nje nije bilo. Pomislio sam da kasni. Sačekao sam još malo i ušao u kabinu da se presvučem. Na zidu kabine je bio zalepljen presavijeni papirić. Uzeo sam ga odmotao i počeo da čitam.
“Danas sam morala ranije da odradim plivanje zbog obaveza. Sinoć mi je bilo jako lepo i dodjem ti jedno piće. Sutra završavam s poslom u 17 h. Svrati ako možeš. Nataša.“
Mrzovoljno sam odradio taj trening i otišao kući. Bio sam besan što je to veče nisam video, ali istovremeno i zadovoljan što mi je ostavila poruku. To znači da joj je stalo do mene. 
Jedva sam čekao pet sati. Malo pre toga sam seo na motor i otišao do posla gde je Nataša radila. Zatekao sam je na vratima kako zaključava kancelariju.
– Zdravo – viknuh jer me nije primetila dok je ledjima okrenuta ka meni zaključavala kancelariju.
– E, ćao. Već sam mislila da nećeš doći.
– Gde ćemo?
– Gde god želiš…
– Sedaj…
Nataša uzjaha motor i ja dodadoh gas. Seli smo u jednom lokalu u mom kvartu. Konzumirali smo cugu i zezali se u opuštenom razgovoru.
– Nisam znao da nosiš cvikere – rekoh ja.
– Koristim ih samo za čitanje… – kao da se pravdala ona.
– Lepo ti stoje…
– Hvala…
– Samo su malo perverzne…
– Kako to misliš?
– Pa daju onaj sexy izgled…
Samo se je nasmešila na ovu moju upadicu. Mada, bio sam iskren. Nosila je mačkaste cvikere sa crvenim okvirom koji joj je davao onaj bludni izgled. Još više sam poželeo da imam sex sa njom. Još koliko te večeri.
Naše se je druženje prvodilo kraju. U toku večeri smo se dogovorili da ne idemo na plivanje, jer nam je isuviše dobro da bi smo prekidali. Ustali smo i izašli iz lokala. Nataša mi je dala adresu i mi krenusmo motorom. Nakon desetak minuta sam stao ispred njene zgrade i ugasio motor. Nataša sjaha sa motora i dodade mi kacigu.
– Hoćeš gore do mene na kafu?
– Ne bih da uznemiravam tvoje…
– Nema koga da uznemiravaš. Sama sam…
– Onda ok.
Ubrzo smo bili u njenom ogromnom stanu. Seo sam za veliki trpezarijski sto, dok je Nataša pristavila kafu. 
– Nisam te pitala do sada, ali da li imaš nekoga sa kim se vidjaš? – upita me iznenada ona.
– Ne. Još uvek momkujem. Prija mi takav način života.
– Šta ćeš popiti?
– Pivo, ako imaš…
– Imam.
Uskoro je na stolu stajalo pivo i kafa koja je prijatno mirisala. Nastavili smo neki naš bezvezni razgovor dok ona u jednom trenutku me ne uputa.
– A čime se ti baviš?
– Ja sam kuvar. Ali sada trenutno ne radim.
– Eh, to je divno. Kada bih ja imala muža kuvara, ne bih morala da kuvam.
– Al’ bi morala da mešaš… – pokušao sam ja da probijem led.
– Ma sve, samo da ne moram da kuvam – reče ona sa osmehom.
– Samo znaš kako je kod nas kuvara? – sada sam krenuo u ofanzivu – Što bolje mešaš, bolji će ručak biti…
– Što se tiče mešanja, tu sam sigurna da sam dobra. Šta više, vrhunska.
– Ne znam. Morao bih da proverim pa da ti kažem.
– Da, ali mešanje zavisi i od toga kakvu varjaču kuvar ima – reče sada ona bezobrazno.
Osetio sam da ovaj razgovor ide u pravcu koji mi odgovara i rešio sam da iskoristim priliku.
– Moja je varjača takodje vrhunska.
– Da vidim… – reče ona bezobrazno. 
Moram da priznam da ovo nisam očekivao, ili ne bar tako brzo, te zastadoh malo zbunjen.
– Šta bi? Uplašio si se… – reče ona ponovo drsko.
– Ne… ne… evo – brzo sam se snašao i ustao sa stolice. Od cele ove priče, kurac je počeo da mi se diže i ja ga izvadih poludignutog iz gaća.
– Nije loše… nije loše… – coktala je Nataša. 
– Videla si varjaču, sad je vreme da ja vidim kako ti mešaš…
Nataša se odvoji sa stolice i pridje mi. Sagnula se i uhvatila me za kurac. Čim je osetio njenu ruku na sebi, kurac mi se diže do pucanja. Stavila ga je sebi u usta. Bila je veoma sexy, tako sa naočarima dok mi puši kurac otvorenih ustiju. Radila je to odlično. Jednom me je rukom držala za muda, dok je moj kurac sve dublje i dublje usisavala u svoje grlo. Dok mi je pušila ja sam joj otkopčavao košulju i pokušavao da joj skinem suknju. Na svetlo joj ispadoše predivne dojke. Nisu bile velike, kakve bi mnogi muškarci poželeli, ali su bile tvrde i prelepog oblika. Uhvatih je rukom za jednu dojku i ona od uzbudjenja proguta ceo moj kurac do jaja. Oboje uzdahnusmo od slasti. Osetio sam hladnoću njenih naočara na mom stomaku. 
Više nisam mogao da izdržim i ja je odigoh i položih na trpezarijski sto. Odigao sam joj suknju i brzo skinuo crne tange. Nataša raširi noge. Ležala je ledjima oslonjena o sto i sa nogama u vazduhu. Njena pička mi je bila tačno u visini kurca. Medjutim, ja sam kleknuo i podario joj sočan liz preko pičke. Nataša tiho kriknu. Lizao sam joj obrijanu picu iz koje je curio sok. Pio sam taj nektar života halapljivo dok sam joj jezikom dražio klitoris. 
– Ne mogu više… ahhh… jebi me…
Uspravio sam se, prislonio joj kurac na ulaz u pičkicu i snažno ga gurnuo. Ona ga primi sa oduševljenjem i obavi svoj noge oko mog struka. Snažno me je stezala nogama, želeći da joj se nabijem što više u pičkicu. Nataša je u sexu bila drska i bezobrazna kao i u životu. Uhvatio sam je za odignute butine ispod kolena i počeo da je tucam. Dahtala je od uzbudjenja i trljala svoje sise. Tucao sam je kao kobilu. Mešala je stvarno vrhunski. Zamešao sam i ja malo kukovima u krug i Nataša zakoluta očima.
– Tooo… ah… šta mi radiš…
– Oh… kako si dobra…
– Nemoj da staješ… ahhh… blizu sam…
Ubrzao sam tempo jebanja i Nataša poče da se trese i drhti. *azam joj je prožimao telo. Počela je glasno da vrišti. Ja sam joj još jače nabijao svoju kurčinu u njenu obrijanu picu. 
– Još… još… ohh… nemoj da staješ… daj mi ga…
Sada sam joj ga već krvnički nabijao dok je ona svršavala. Osetio sam sokove iz njene pičke kako mi kvase muda.
– Arghhh… 
Svršila je burno i njene noge klonuše sa stola. Stajao sam tako zaboden u njoj sa kurcem tvrdim kao granit.
– Ah… ljubavi… kako si me dobro izjebao…
– Hoću još… – rekoh napaljen.
– Znam… osećam…
Nataša se nekako izmigolji iz mog naručja i moj joj kurac ispade sav sluzav iz njene pičke. 
– Sedi – reče ona i gurnu me na stolicu.
Seo sam dok mi je kurac štrčao u vis. Ona kleknu i ponovo ga uze u usta. Sada je krenula lagano da ga liže od vrha ka korenu. Onda bi se spustila jezikom do mojih muda i u slast ih oblizivala. Potom bi se ponovo vraćala ka vrhu i stavljala moj glavić u usta. Onda ga je odjednom progutala do kraja. Osetio sam kako mi se bliži vrhunac. Nataša se je grubo nabijala na moj kurac. Ulazio joj je duboko u grlo. Oči su joj bile suzne od veličine moje kite koja joj je parala krajnike. Više nisam mogao da izdržim.
– Ahhh… – kriknuo sam i izbacio prvi mlaz sperme u njeno grlo.
Nataša zadovoljno zamumla i poče da vadi moj kurac iz grla. Ja sam i dalje prskao. Sledećih par mlazeva joj napuni usta mojim vrelim semenom. Zatim ona izvadi moj kurac sebi iz usta, i posledna dva mlaza sperme je poprskaše po licu i naočarima. Uzdahnuo sam zadovoljno. Nataša me pogleda odozdo sva umazana i zadovoljno se osmehnu. Nakon par minuta mi reče:
– Sada ćeš morati da kreneš…
Nisam je pitao zašto, iako sam se nadao da ću tu prespavati i još koji put se pojebati sa njom.

Sutradan, Nataša nije došla na plivanje. Nije se javljala nekoliko dana. Na kraju sam je pozvao na posao. Javio se neki muški glas koji me obori s nogu:
– Nataša je od pre neki dan na godišnjem odmoru. A šta ste rekli ko je traži?
– Jedan prijatelj.
– Ona je pre neki dan otišla za Grčku sa mužem. Vraća se za deset dana. Da li želite da ostavite neku poruku?
– Ne hvala. – spustio sam slušalicu, sa nekim čudnim osećajem u želucu.
Nisam ni slutio da je udata.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Ujna Gordana

Goca je svima poznata kao vaspitačica u vrtiću u jednoj maloj varošici u Banatu. Sva deca su je obožavala, bila im je izuzetno draga zbog svoje blage naravi i negovane lepote koja ju je i

Poznanik i ja

Moja priča kreće od pre par godina kad sam stupio u kontakt sa jednim čovekom kojeg sam tada video prvi put. Od tada svremena na vreme smo se čuli porukama dopisivali sve normalno s obzirom

Oću i ja u guzu

Zovem se Dejan, imam 26 godine. U odličnoj sam formi, izgledam sasvim pristojno, imam ženu i jedno dete. Dugo sam bio bez posla i to je bio najtezi deo u mom životu, na sreću otvorila