Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Zadnji ispit je polozen u krevetu

Na kraju prve godine faksa zakočio me jedan ispit, nikako nisam mogla da pročitam tu ogromnu knjigu a kamoli da naučim. Da ne bih izlazila i padala bezveze odlučila sam da upotrebim svoju pičku. Lakše je pojebati se s profom, nego uzalud bubati. Pokucam ja na vrata njegove kancelarije, uđem, i ne pogledavši me pruži debeli, ćelavi profa ruku prema garnituri za sedenje, zamolivši me da pričekam. Obukla sam bila dugu suknju i obula čarape dokolenice i visoke štikle.

Razdvojim ja noge i podignem suknju i isturim svoju pizdu. Bolje sam da shvati u čemu je stvar, nego da mu objašnjavam. Još počnem da se dirkam, da guram prst u rupu, ali on ni da pogleda. – Priđite koleginice, – kaže on ne dižući glavu, – U čermu je problem? Priđem do stola, stanem pored njegov stolice i počnem da brljam po torbi, kad uh, kao slučajno pravo pred njega ispadne vibrator.

Uzmem ga ja u ruku i počnem da gladim, profa ni da bekne, samo gleda. Prinesem spravu do usta i počnem da ližem. Drugu ruku stavim na njegov kaiš i otkopčam mu pantalone. Već mu se bio digo.

Jedva ga napipam od ogromne stomačine. Kleknem onda ispred njega i počnem da ga ližem. Glava mi udara u stomak, ali baš me briga, lakše mi je da mu pušim i pustim ga da me malo pojebe nego da učim. Podigne me profa i presavije preko stola, zadigne mi suknju i zaječi kad vidi da mi je dupe golo, nisam imala gaće.

Približi on kurac do moje rupe, ali od stomaka nikako da uđe, mislim uđe, ali samo malo. Mučimo se tako nekoliko minuta, ali uzalud. – Profesore, hajde da se okrenem na leđa, pa mi onda vi račepite noge, tako će biti lakše. Posluša me on i uradi to.

Kukovi su počeli da krckaju koliko me je razapeo, ali na sreću kurac prodre u mene. Osećam ga da dobro ulazi, ali ne vidim, stomak mu je skroz preko moje pičke, čak do pipka me prekrio, ali gura profa, gruva lepo. Mogla bih tako da ga pustim i dva sata da stenje i ravnomerno gura. Malo mi je dosadno, ali izdržaću.

Odjednom se profan povuče i jeknu, – Dekan! – Kakav dekan? – pitam, ništa nisam čula. – Sad je ulazio i video nas, – kaže on uplašeno. – Čekajte me tu, vraćam se za pet minuta, – kažem mu i istrčim za dekanom. Stigem ga na vratima njegove kancelarije i zagledam mu se u oči.

Pružim ruku do njegovih pantalona i stegnem ga za kurac. – Hajdete samnom, hajde da me malo jebete. Isprva se opirao ali ipak je krenuo zamnom kad sam ga uhvatila za ruku i stavila je međeu svoje noge. Profa sedi na garnituri, još pantalone nije zakopčao, kurac mu je splasnuo.

– Ovako momci, – kažem im, – meni treba da položim ispit, a i jebe mi se. Ne čekajući da završim dekan vadi svoj kurac i kaže, – Hajde, puši ga. Profa leže na garnituru, pa me poziva, – Hajde zajaši me. Opkoračujem ga i ubacujem mlitavi kurac u pičku.

Dakan me hvata za kosu i prinosi kurac ka mojim ustima. On gura tako da ja ne moram da ližem ni da ga milujem, on samo gura, ponekad i do krajnika, ali bbolje i to nego da učim. Ovaj odozdo jebe, ovaj odozgo jebe, ja samo cupkam kao kobila. Dekanov kurac je veći od profinog i više bi volela da mi je on u pizdi, ali ne bunim se.

Dekam gura baš mnogo duboko i tera me na povraćanje, zakašljem se, a on ga vadi, pa ni prilazi odpozadi. – Profesore, uhvatite je za guzove da joj ga ja šinem u dupe, – kaže on. – Ne, ne, – bunim se ja. Profesor me hvata za guzove i grubo ih razdvaja, kaže mi – Hoćeš da položiš ispit? Onda primi dekanov kurac u guzu.

– O da, hoću da položim, – ječim dok dekan namesta svoj tvrdi kurac. – Onda ga primaj mala, hajde smiri se, – kaže on i gura dublje kurčinu. Dupe mi seva od bola. Vrisnem.

– Ne deri se, – kaže profesor i lupi me jako po dupetu, ne deri se, čuće nas neko! Hoćeš da svi znaju da te mi ovde guzimo? – Imaš li neku maramu ili traku, profesore, da joj vežemo usta, – kaže dekan pošto ja nastavljem da vrištim. Odlazi zatim do stola i uzima nekakvu tkaninu, stavlja mi oko usta i čvrsto svezuje, – Sad se deri koliko hočćeš, ipak moraš da primiš u dupe ako misliš da položiš ispit. Opet mi prilazi otpozadi, profesor mi razdvaja guzove i pita ga, – Kolega, možeš li da joj ga uguraš? Slobodno gjoj ga ubaci, pičić joj se samo skuplja i širi, jedva te čeka. – Naravno da ću joj ga gurnuti, ali prvo da iskoristimo i ovaj vibrator, – kaže uspaljenko i gura mi spravu u dupe.

Ja ječim, ali niko me nečuje. Ova dvojica mi rade šta hoće. Dekan zatim gura kurčinu i prave od mene sendvič. Ne mogu da maknem.

Čas profa gura u pičku, čas dekan u dupe. Naizmenično, delju , me, delju. Dugo je trajalo, posle izesnog remena u pički nisam osećala ništa, ali zato su u dupetu sevale varnice. Izdržala sam kurčeve svog profe i dekana i položila ispit.

Oceni
[Total: 2 Average: 4.5]
Jebao sam Pijanu Sestru

Da budem iskren, sestra mi je mega dobra riba, mladja je od mene godinu dana, i od puberteta sam stalno drkao na nju. Sanjao sam toliko puta da je jebem ali ovako u stvarnom zivotu

Gospodja Ljiljana

Jednog dana zove me kolega da ga pokupim i da krenemo zajedno na neki sastanak u firmi.Ok usput mi je mislim se,spremam se krecem po njega i bas pre nego sto sam stigao stize poruka

Niko kao Nada

Ni sam nisam znao kako su mi prolazili dani, svaki jedan je licio na onaj prethodni. Drugar me je nagovorio da zapalimo za inostranstvo u neku jebenu fabriku gde su se radile sitne gluposti za