Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Sex sa kolegom

Kasnila je na posao po ko zna koji put od kada je počela raditi u firmi svog ujaka. Bila je to manja osiguravajuća kuća sa 20ak zaposlenih, gdje je radila kao sekretarica već nekoliko godina. Uprkos tome što nikada nije uspjela završiti nikakav fakultet, vjerovala je da može mnogo više. U svakom slučaju, ovaj posao joj je omogućavao da živi odvojeno od roditelja, kao i da povremeno otputuje na ljetovanje ili zimovanje u potrazi za avanturom, tako da nikada nije željela riskirati da ga izgubi.

Ipak, učestala kašnjenja su je dovela pred sami rub otkaza, i tokom vožnje u taksiju razmišljala je kako da se neprimijećeno provuče kroz hodnik. Znala je da je to nemoguće jer je ujak već odavno primijetio da je nema i vjerovatno je već spremio govor koji je već znala napamet, tako da nije imala razlog da žuri. Zastala je nekoliko trenutaka ispred staklenih ulaznih vrata i pogledala se polako od glave do pete. Imala je svijetlu košulju koja joj je ocrtavala linije tijela, u kombinaciji sa uskom smeđom suknjom do iznad koljena, što je otkrivala savršene noge te blago naglašene listove. Visoke štikle na nogama su upotpunjivale elegantan hod, pri kojem je posebno voljela isticati guzu, znajući da je svi muškarci u zgradi odmjeravaju. Navikla se bila na pohotne poglede, i nije skrivala da joj prijaju. Čak je često zamišljala pojedine muškarce kako je u toku radnog vremena odvode u svoju kancelariju na neki brzi sex, ali niko joj nikada nije prišao. Štaviše zbog njenog ujaka koji je bio direktor firme, većina ih je zadržavala hladan, poslovni odnos i van radnog vremena.

Popravila je kosu i ušla u hodnik, koji je odjekivao njenim koracima.

U kancelariju, omah! Sa vrata ju je dočekala hladna naredba. Očekivala je kratku lekciju, po običaju, i da se sve nastavi svojim tokom. Ali ovaj put ju je bez mnogo objašnjavanja otpustio, i tražio da dok se vrati sa sastanka, njen radni sto bude oslobođen. Izašao je iz svoje kancelarije i prešao u narednu prostoriju, između kojih je bilo samo staklo sa sklopljenim kancelarijskim venecijanerima.
Ostala je skamenjena u kancelariji, još uvijek pokušavajući da prihvati da ju je vlastiti ujak otpustio. Bijes se polako nagomilavao u njoj i letimično je pregledala radni sto, u želji da razbije nešto vrijedno. Nakon nepunog minuta, začula je kucanje na otvorenim vratima. Bio je to neki momak iz računovodstva, nije bila sigurna ni kako se zove, ali ga se sjećala još od ranije. Uvijek je bio u odijelu, obrijan i dotjeran, ali pored toga ništa posebno. Ipak, u djeliću sekunde je vidjela savršen način da se osveti.
-‘Šef nije tu, ali uđi,’ rekla je.

– ‘Mislim da nema potrebe; navratio sam samo da provjerim izvještaj…’

Povukla ga je za kravatu u sred riječi i uvukla u prostoriju. Zatvorila je vrata i gurnula ga prema stolu koji se nalazio na sredini.

‘Ne razumijem’, jedva je izustio.

‘Nije tvoje da razumiješ. Imam neka nezavršena posla sa tvojim direktorom’, rekla je prilazeći. Uhvatila ga je za kravatu, i privila svoje tijelo uz njegovo, dok im se usne nisu našle na nekoliko centimetara. Spustila je polako ruku preko stomaka, koji je bio iznenađujuće čvrst. Malo niže, osjetila je kako mu se kurac već ukrutio.

-‘Mislim da razumiješ’ rekla je gledajući ga u oči, dok je mu je otkopčavala hlače. Nije imala previše strpljenja za predigru, te mu je u dva poteza rastrgala dugmad na košulji, otkrivajući savršeno izdefinisan stomak i grudi.

‘Nisam znala da štreberi imaju ovakvo tijelo’ rekla je zadovoljno.

‘Imaš priliku da se uvjeriš’ odgovorio je zbunjeno, ali očito prihvatajući situaciju.

Ugrizla ga je za donju usnu, toliko da ju je raskrvarila, na šta je zakoračio nazad ali ga je dočekao drveni sto. Gurnula ga je još dok nije imao kud i polako se spustila do njegovog kurca, grebući po njegovom stomaku kao mačka kada oštri kandže. Nakon nekoliko trenutaka povukla mu je gaće naniže, i ispred nje je ispao ogroman kurac, u svojoj punoj veličini, savršeno obrijan kao da je čekao ovaj trenutak. Uzela mu je muda u jednu ruku dok mu je drugom obuhvatila alatku i gurnula u usta koliko je mogla. Izvadila ga je i počela ga lizati cijelom dužinom, povremeno se zadržavajući na samom rubu glavića. Dovodila ga je do ludila. Nekoliko trenutaka kasnije uhvatila se za sise i počela ih trljati ispod košulje, i dalje ga uvlačeći u usta bez pridržavanja. Gutala ga je koliko je mogla, dok nije bio potpunosti mokar i nabrekao. Prešla je na muda, na što je reagovao prigušenim stenjanjem, ali je vidno uživao u svemu tome.

Ustala je, i svukla suknju u potpunosti, ispod koje je imala crne čipkane gaćice. Povukla ih je u stranu i rukom prešla preko mace, koja je uveliko bila vlažna. Jednom rukom je raširila sasvim obrijanu pičku, bez ijedne dlake, dok je drugom otkopčala košulju, oslobodivši sise. Bile su dosta velike, sa savršenim bradavicama koje su odavno bile krute. Okrenula mu je leđa i počela se trljati guzom od njegov kurac, dok joj se sa obe ruke mazio sise. Tražila je od njega da se privije uz nju. Prihvatio je naredbu u trenu i od pozada je sa obe ruke miješao sise, povremeno joj stiskajući bradavice. Njegov kurac na svojoj guzi nije mogla ni trena više izdržati. Morala ga je imati u sebi. Nagnula se prema stolici koja joj je poslužila kao oslonac, i polako namjestila kurac na ulaz u svoju pičku. Neočekivano naglo je ušao u nju, ispunivši je do kraja. Vrisnula je.

Bili su sigurni da ih je dio firme čuo, ali nije je bilo briga, ionako više nije radila tu. Počela se nabijati sve brže i brže, stenjući i mazeći svoj klitoris jednom rukom, dok se drugom pridržavala za stolicu. Nisu dugo izdržali u tom položaju, već je kleknula ispred njega spremna za doggy pozu, izvijajući savršeno oblikovanu guzu prema njemu. Kleknuo je za njom, i gurnuo joj svoj jezik što je više mogao u pičku, ližući njene sokove. Stenjala je kao u transu, ne obazirući se na to što je vjerovatno svo mogu čuti. Prelazio je jezikom cijelom dužinom pičke, povremeno je gricnuvši za guzu.

-‘Jebi me više’ vikala mu je.

Ustao je i polako ga prislonio na sami otvor pice, grubo ga gurnuvši u nju ali bila je toliko vlažna da je cijeli ušao bez problema. Bila je toliko napaljena da se sama nabijala, dok ju je on samo pridržavao za kukove. Nagnuo sa nad nju i uhvatio je za sise koje su slobodno visile udarajući jedna od drugu, i počeo ih stiskati i mijesiti u rukama.

Počeo ju je sve jače udarati u po guzi što ju je dodatno ložilo. Znala je da neće još dugo izdržati a i bilo je krajnje vrijeme za završnicu njenog plana. Izvukla ga je iz sebe, i rekla mu da ustane.

Uzela mu je kurac u usta i počeka ga pušiti, ujedno ližući sopstvene sokove sa njega. Naizmjenično je prelazila sa kurca na muda, uvlačeći ga dok joj ne bi suze na oči krenule. Ali to je nije spriječavalo da ga nabija do kraja. Osjetila je da počinje svršavati i izvadila ga je iz usta i trljala dok mlaz sperme nije špricnuo po njenoj faci. Otvorila je usta i gutala što je više mogla. Oduvijek je voljela osjećaj vrele sperme dok se cijeli niz njenu facu. Pronalazila je nešto ispunjavajuće u toj potčinjenosti. Kao što je već ranije smislila, u dok je cijedila posljednje kapi iz nabreklog kurca, povukla je konopac sa kancelarijskih venecijanera. U trenu se prikazala susjedna konferencijska sala u kojoj je sastanak bio u toku. Pet rukovodećih osoba u firmi, na čelu sa njenim ujakom su se okrenuli i ostali zatečeni prizorom.

Klečeći na koljenima, raširene pičke, ukrućenih bradavica, i lica pokrivenog spermom posmatrala je svog ujaka, sa nevinim osmjehom na licu.

-Ups, izvini ujko.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Redaljka

Te večeri, bila sam jako napaljena, gledala sam erotski film….mokra sam bila, mašta je proradila, ludilo.Muž je došao nešto kasno, umoran od posla, bezvoljan.Navalila sam na njega, ali ništa se nije dešavalo.Gledao je u mene

Pravoj kurvetini svaki kurac godi

Danas ce nas posetiti Damir i Marina.“ – saopstio mi je muz dok smo ispijali prvu jutarnju kafu. Uskoro ce krenuti na posao, te je uzurbanim pokretima namestao svoju sivu kravatu. Ustadoh sa ljuljaske na

Kao prava droljica

Ovo iskustvo mi se dogodilo ovog leta u Turskoj. Na letovanje sam otisao zaista sa namerom da se odmorim, ali naravno uvek sam bio spreman (sredjen) ukoliko se ukaze prilika za bilo kakvom akcijom. Shodno