Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Kućna pomoćnica

Dani kod Marka i Andje su sporo tekli, da nije bilo svakodnevnog sexa sa Markom ne znam koliko bih dugo tu mogla da izdrzim. Gradic u kome su ziveli nije nudio nista, osim gomile nasih doseljenika, sa kojima nisam toliko ni kontaktirala jer Andja nikog nije podnosila.

Ja i Marko smo koristili svaku priliku da se potucamo i nalazili smo razne mogucnosti. Marko mi je rekao da Andja svake subote u 1 sat posle podne kada deca odu na poslepodnevno spavanje, zove svoju sestru u Austriji i onda zove svoju majku u Bosni sto otprilike traje i po vise od sat vremena.

Te Subote tacno u jedan sat Andja je privukla telefon a kako je bila skrta jos uvek je imala onaj starinjski teleofon sa kablom, te se uvalila u fotelju u dnevnom boravku, ja sam joj donela casu soka i dosta cipsa i cokolade, kad sam to zavrsila ona mi je naredila da perem kupatilo, Marko je sedeo u kuhinji, a deca su spavala.
Ja sam usla u kupatilo cekajuci da ona pocne razgovor, znala sam da ce Marko doci za mnom. Sela sam na ivicu kade i cekala da on udje. Marko se polako kroz sobu uvukao u kupatilo, vrata su bila sirom otvorena. Bez reci mi je prisao, spustio trenerku i izvadio svoj vec upola nabrekli ud, stao je ispred mene dok je sa strane mogao da gleda preko hodnika u dnevni boravak.

Pohlepno sam ga zgrabila rukom i usmerila prema ustima. Prvo sam jezikom presla preko glavica pa sam ga liznula sa svih strana,  i onda polako pocela da ga uvlacim unutra, jednom rukom sam drzala za jaja a drugom za njegovo dupe koje sam stiskala i privlacila ga prema sebi. U pozadini cula sam krestav Andjin glas i znala sam da je usla duboko u pricu sa svojom sestrom.
Marko me drzao za glavu i lagano ulazio dublje i dublje do grla. Obozaovao je da mu ga pusim a i mene je to palilo pa sam pokusavala da ga izludim igrajuci se jezikom po glavicu. Vrijeme je brzo prolazilo i znala sam da rizikujemo i vise nego sto je potrebno, Marko mi je dao znak da ustanem, sto sam brzo uradila, okrenula sam se ledjima prema njemu i savila preko kade, zadigao je suknju razmaknuo mi usmine, pomilovao po mojoj pickici, gurnuo prst unutra izvadio ga i prislonio svoj pulsirajuci ud na sam ulaz u picu, bacio je jos jedan pogled na hodnik i onda drzaci me za kukove skliznuo unutra.

Sa  strane stajalo je veliko ogledalo pa sam se okrenula i gledala ga kako ulazi u mene, svrsavala sam i vlazila se od samog prizora. Marko je tesko disao dok me nabijao do kojena ali ipak necujno. Njegova kurcina je izlazila i ulazila sve brze i brze, pod naletima kolena su mi klecala, drzala sam se za zid u polu uspravljenoj pozi,nakon par minuta zabio je prste u moje dupe mrdnuo jos dva tri puta i ja sam osetila njegovu pulsiracuju kitu kako svrsava duboko u meni.

Culi smo kako Andja pozdravlja ovog i onog te je on brzo navukao trenerku i izasao iz kupatila ja sam tek onda zgrabila cetku i pocela da ribam umivaonik, krv mi je jos uvijek vrela u venama i srce ludo lupalo.
Par dana kasnije Andja se prehladila i uzela 5 dana bolovanja, ja sam se vec bila navikla na svakodnevno tucanje tako da mi je smetalo to sto ce ona provesti toliko dana kuci. No na moju srecu doktor joj da neke jake tablete za prehladu kojih je trebala da uzme samo jednu na dan. Naravno djavo mi nije dao mira pa joj pred spavanje stucam dvie tablete u caj i dam joj da pije, samo 10 minuta kasnije bila je pod transom u dubokom snu.

Nedugo zatim i deca su spavala a ja sam otisla u moju sobu, Marko je kao po dogovoru usao odmah iza mene. Seo je na stolicu milovao je svoj ud i posmatrao me dok sam se svlacila. Kada sam bila potpuno gola njegova kita je stajala uspravno izvadjena iz njegovih pantalona. Zakoracila sam ga i sela na njega.

Kara je bez problema skliznula unutra, ja sam mesala guzicom po njegovom krilu dok je me on ljubio po vratu, lizao me, hvatao za grudi, drzao za kukove i upravljao ritmom. Odupirala sam se nogama o pod te sam se izdizala na kurcu i onda polako spustala na dole. Onda me on polako odgurnu i pokaza glavom na krevet. Prvo se on ispruzio a ja sam ga zakoracila, moja picka se nasla na njegovom licu a moje usne na njegovoj kari.
Rukama je usmerio moje dupe i onda sam osetila njegov dah, pa onda jezik koji je klizio po mom klitorisu. Uzela sam njegovu krutu mokru kitu i pohlepno ga stavila u usta, brzo sam ga uvlacila dok je on zabijao jezik u moju picu. Osecala sam da mi gura prst u anus sto me totalno napalilo, nekontrolisano sam se izvijala na njegovoj faci, moleci ga da udje u mene, da me svu ispuni.

Onda sam skliznula sa njega i klekla pored kreveta, Marko se nasao iza mene, usao je prvo u moju pickicu, usao par puta, izvadio ga i onda ga gurnuo u moju guzu, usao par puta, ponovo ga izvadio i stavio nazad u picku, i tako nekoliko puta.
Osecaj je bio jedinstven, vlazila sam nekontrolisano i svrsila sam par puta tokom te igre, osecala sam da se i on blizi kraju, izvadio ga je iz moje pice, rekao mi da se okrenem, stavio ga ponovo u usta i drzeci me za kose poceo da ga nabija do kraja, to je isto trajalo minut dva, onda je izvadio i svrsio svuda po meni.

Sperma se slivala sa mog lica i padala na moje nabrekle sise. Marko je brzo pokupio svoje pantalone i otisao nazad u svoju sobu. Isto smo ponovljali narednih 5 noci dok je Andja bila totalno drogirana lekovima.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Drugi put ćemo kompletno

Imala sam nekih finansijskh problema, sa jednom firmom, i to se već duže vremena vuklo. Jednog dana zazvonio je telefon i pozvana sam u tu firmu kako bi rešili naše finansijske nesuglasice. Kada sam došla

Prva kurčina je mnogo važna.

Vraćajući se iz škole svratila sam u poslastičarnicu da kupim sladoled. Kad sam došla na red da platim zaključila sam da nisam imala ni dinar u džepu.– Izvinite, ništa, zaboravila sam novac, – rekla sam

Poslednja kap

Imam višegodišnju vezu sa predivnom devojkom Majom. Odlično se slažemo, i „nezvanično” smo se verili. Ja radim u jednoj privatnoj kompaniji, a Maja još studira. Upoznala je moje, a i ja njene roditelje, kao i