Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Uživanje u gledanju…

O svemu sam pričao sa ženom.Rekla je da njih dvoje imaju sjajan sex, da ona ništa ne bi menjala, ali da je on poželeo da ih neko posmatra i ona jednostavno ne može da ga odbije, da im je odnos takav da oboje iskreno uživaju u tome da pruže užitak i da ne može da objasni koliko je njoj njegovo zadovoljsto više od užitka. I obrnuto.

Smernice su bile jasne i jednostavne: Mogu da ih posmatram, ako baš jako želim mogu da dobijem jedan od njihovih telefona da ih slikam i snimam, bez interneta uz uslov da sve ostaje kod njih. Mogu da se skinem, mogu da drkam, mogu da uzdišem, pa i glasno dobcujem i komntarišem, ali nema dodira, ne smem da priđem i da ne očekujem da će se to promeniti.
I onako sam bio sam i već neko vreme mi se sex svoddio na drkanje uz porniće, pa zašto jedn ne bih posmatrao uživo, pomislio sam. I pristao.

Sreli smo se na dogovorenom mestu, najpre nas dvojica, dama je malo kasnila. Pratio sam njegovu reakciju i pre i nakon što ju je ugledao: jasno je bilo da je ludački napaljen, „iz avoiona“ se moglo videti da je želi. Usledio je poljubac… sočan, pravi… za njih i nije postojao ostatak sveta.

„Idemo?“ upitala je dama i pre neo što je sela.

I krenuli smo.

Iznajmljen smeštaj se nalazio preko puta, on je imao ključ.

Držali su se za ruke, spustio sam pogled na taj stisak… kao da su nekako sraasli. Možda zbog onoga što sam znao, činilo mi se kao da stvarno i potpuno pripadaju jedan drugom. I uživaju u tome.

Penjali smo se stepeništem tako da sam išao na pola koraka iza. Spustio joj je ruku na dupe, I stegao je, kao da je to najprirodniji pokret na svetu. Otključao je vrata stana, propustio prvo nju, pa mene, zatvorio vrata, zaključao i pridružio nam se u malenom hodniku. Izuli su cipele, pa oboje krenuli u kupatilo. Sledio sam ih… i stajao u hodniku pored otvorenih vrata dok su prali ruke, smejuljili se i po malo ljubili. Odjednom se okrenuo prema njoj, zgrabio je snažno i krenuo da je ljubi. Pripijala se uz njega, odgovarala na te strasne poljupce i spuštala ruke niz njegova leđa, pa onda napred. Posmatrao sam ih iz profila, jasno sam video njenu ruku na njegovom šlicu i njegove obe šake na njenom dupetu.Poveo je da krenu, ali se ona spustila na kolena i krenula da mu otkopčava šlic ne skidajući osmeh sa usana. Ubrzo joj se ispred lica pojavio ogoljen kurac, samo se nasmejala i halapljivo ga zgrabila usnama. Uzdasi su se mešali, osmesi užitka im nisu silazili sa lica. Znao sam da scenario nije unapred smišljen, ali sam uživao u prizoru. Ta žena je zaista uživala u pušenju. Ruke je spustila na njegovo golo dupe I privlačila ga sebi. Kurac je ritmičku ulazio I izlazio, u nekom momentu bi se čuo zvuk krkljanja kad bi počo da je guši, ali ga nije ispuštala sa sve onim srećnim, veselim I vragolastim izrazom na licu. Činilo se da se on prepustio I pogubio sve dok je nije naglo podigao. Spustio je jedan brz poljubac na njene usne, otkopčao joj pantalone, okrenuo je od sebe I naglim pokretom smakao do kolena zajedno sa gaćicama. Nisam imao najbolji pogled, stajao je iza nje, ali onada je gurnuo I presavio preko ivice kade, malo se izmakao, I predamnom je seevnulo golo žensko dupe sa pičkom koja izviruje I presijava se. Bila j već mokra. Očekivao sam da će se odmah nabiti u nju, međutim on je zamahnuo rukom I krenuo da je pljeska po dupetu. “To si htela?” pitao je ne smanjujući žestinu svojih udaraca I ako j koža na dupetu već promenila boju I dobro se zacrvenela. “Mmmm… može I to, znam da voliš kad se zacrveni… ja osećam kako mi dupe gori, ali gori I pička!” govorila je ležeći poslušno tako presavijena I podatna. Primakao joj se, obe svoje šake spustio na njene polutke,razvukao ih I zabio se jednim potezom do jaja. Jauknula je, ali mi se čini od čistog užitka. Nabijao se svom snagom, čuli su se zvuci šljapkanja kurca po mokroj pički I njihovi uzdasi. I dalje sam stajao obučen, fascinirano posmatrajuči taj običan prizor I osećao svoj kurac kako se upinje da izađe iz farmerki. “Lakše malo” čuo sam kad je prostenjala, za nijansu je usporio I rakao: “Ma šta lakše? Htela si kurac, evo ti ga, znam da voliš! Rasturiću te!”

Pomerio sam se tako da mogu da vidim sve. Držao je oko struka, pa je jednom rukom počo da mazi klit… zatim je tako natopljenu sokovima izvukao I krenuo da trlja drugu rupicu. Žestinu uboda kurcem ja malo smanjio I poako kružio prstom oko anusa. Nije se bunila. Polako je krenuo da ubada kažiprstom, ulazio je I njeno stenjanje se pojačalo. Uskladio je pokrete svog kurca I prsta, ona se odupirala I gurala prema njemu. “Voliš prst u guzi, a? Nemoj da se stidiš, kaži…” “Da… volim kad me tucaš prstom u guzu!” “Mmmm… znaš koliko je volim… moramo dobro da je pipremimo… spremio sam joj iznenađenje… dobiće još nešto!” Njeno telo se odjednom ukočilo… dupe izdiglo prema njemu on se nabio I čvrsto je stegao. Tresla se uz nekontrolisani vrisak… “Napuni me….” Prošputala je… on se izvukao iz nje, podigao je, obuhvatio rukama pribijajući je uz sebe šapnuo joj nešto… oslobodii su se odeće… bacili sve tu u kupatilu I tako goli I pripijeni otišli u sobu do kreveta.


Blago je gurnuo na krevet, spustila se nabijajući lice u jastuk. Očekivao sam da nastavi započeto, imam utisak I ona, ali, on je legao pored, na leđa I počeli su da se ljube. Ubrzo su oboje ležali na boku, opruženi, okrnuti jedno prema drugom i ljubili se mazeći jedno drugo. Uskoro se on našao na leđima a ona iznad njega. Odvojila je usne i krenula da ga lagano ljubi po licu, vretu, grudima… Ruke su joj šarale njeovim telom, on je ležao opušteno, blago raširenih nogu. Spustila se do kurca u klečećem položaju pa sam imao sjajan pogled na njenu guzu i sveže izjebanu pičkicu. Prizor je bio neverovatan, moja samokontrola na ozbiljnom ispitu. Pomeriosam se tako da pogledom pratim rad njenih usta i ruku. Nagnuta iznad njega, povremeno bi ga ovlaš dodirnula i pomazila sisama, ali kurac nije ispuštaa iz usta. Ležao je zatvorenih očiju, povremeno spuštao ruku na njeno teme kako bi podesio ritam njenog nabijanja. “Liži mi jaja” prostenjao je I ona se poslušno spustila. Kurac je udario po obrazu, uzela ga je u ruku I nastavila da se igra dok je ustima usisavala jedno pa drugo jaje… pa pržala jezik I mazila ih… Bili su uigrani, videlo se, on je uživao, ali imao sam utisak ništa više od nje… Ispustila je muda iz usta I lagano krenula da se spušta ka rupici dok je on još malo raširio noge I izigao svoju guzu. Njegov uzdah kada je jezik dodirnuo rupicu je bio najbolje potvrda da su se popuno prepustili ućitku. “Voliš da mi ližeš guzu?”pitao je izmađu uzdaha I blaženog stenjanja. “Mmmmmmm… daaaa…. “ promumlala je mazno I jebozovno toliko da sam onačno I ja zgrabio svoj kurac ubeđen da bih svršio tako u gaćama… bez da ga dodirnem.

Pružio je ruku i dodao joj bočicu sa lubrikantom, pretpostavljam. Fasciniran prizorom nisam primetio odakle ga je izvukao. Istisnula je malo na svoj prst I krenula da kruži njime oko ćmara dok se jezikom I ustima vratila na kurac. Pomerio sam se da vidim kako joj prst lagano nestaje u njegovom dupetu, dok se on malo izdigao I nabijao joj kurac u usta I to tako da se odmah zagrcnula. Nastavili su tu igu nekovrme, ja sam mislio da ću se osramotiti I odmah svršiti gledajući taj veličanstven prizor. “Popni se na njega!” rekao je blago je oddgurnuvši sa svog kurca. Opkoračila ga je I jednim potezom se potpuno nabila na potpuno tvrd kurac. Nabijala se sama… pa je on uhvatio za kukove I krenuo da diktira tempo. Spustila se daa ga ljubi… klizila je po njemu I na njemu lagano… užitak se mogao opipati. Dok je bila tako presavijena preko njega, naglo joj je zabio prst u guzu. “Mmmmmm… “ samo se čulo.

Ubrzo je krenula da ispušta neartikulisane krike, da se pripija uz njega sve više I žešće dok joj se telo nije zgrčilo, stalo u pokretu tako slepeljeno uz njegovo. Par trenutaka su tako mirovali, na njegovom licu sam video ogledalo njenog užitka. Očekivao sam da ubrzo I on krene da prosipa smermu po njoj ili u njoj, ali umesto toga, dodao joj je nešto u ruku. Shavatih da je to “vaštak” kad joj je rekao: “Hajde… pokaži nam šta si naučila!” Smešila se vragolasto sasvim uspravljena, nastavljajući da se laganom pomera na njegovom kurcu… “Mmmm… ali kako da se skinem sa … njega?
Smeškao se I on: “Teška odluka! Ali… želim to da vidim! I nastavim!”

Ipak se pomerila. Ostala u klečećem položaju. Dohvarila lubrikant I krenula da sipa po dildu koji je držala u rci. Onda se savila I lagano ga prislonila na svoju guzu. Bili smo obojica iza nje I gledali. Polako, sasvim polako ga je gurala unutra. Pa ga je sklonila da bi on u sledećem trenutku počeo da zuji. Znači… vibrator!


Dodala je još lubrikanta, vratila ga je na anus, naguzila se i krenula da ga nabija polako, ali ne vadeći ga. Malo po malo, čitav se našao u njenoj guzi! Onda je ipak krenula da ga vadi i vraća tucajući samu sebe u guzu na opšte oduševljenje “publike”! Prišao joj je, smestio se između njenih nogu, malo joj podigao kukove i nabio se u pičku svom snagom! Jauknula je… ali mu je prepustila i tucanje igračkom. Svršio sam sumanuto i nekontrolisano ali sam I dalje gledao fasciniran prizorom. “Spremna?” pitao je. Nisam čuo odgovor, ali se on izmkao izvukao kurac, pa lagano krenuo da vadi veštaka. Dodala mu je lubrikant. Obilno je istresao po usijanom nabreklom kurcu i kad je izvadio veštaka, video sssam razliku u večičini, ali sam bio siguran da će joj ga ipak nabiti. Istresao je lubrikanta I u guzu, primakao se I polako krenuo da ulazi. “polako… molim te” šaputala je kao za sebe. “Polako ću… ne brini…” obaćao je I nastavio. Gledao sam ih sa strane, tako da imam tačan pregled kako kurac lagano nestaje u guzi. Potrajalo je neko vreme dok ha nije zabio do kraja, ali se na obojima moglo uočiti olakšanje, oduševljenje, radost kad su se jaja našla slepljena uz dupe. Nastavio je da se pomera. “Napuniću ti dupe!” rekao je i uskoro krenuo da se prazni. Pomerio sam se tako da im vidim lica. Na njemu se video grč potpunog užitka dok je zatvorenih očiju klačao tako uspravno iza nje… na njenom radost, oduševljenje… Oboje su delovali – srećno. Kada se spustio pored nje na krevet I krenuo da je lagano ljubi, sreća se mogla seći nožem koliko je bila opipljiva…

“Idem pod tuš…” rekao joj je, dok se ona mazno uvijala oko njega.

Tek tad je pogledao u mene. Sedeo sam u stolici malo udaljenoj od kreveta, sa pantalonama spuštenim do kolena, sav ulepljen u svoju spermu. Nesvestan sebe skroz, utonnuo u misli proizašle iz onoga što sam upravo gledao.

“Vidim, dopalo ti se?” reče sa samopouzdanjem muškarca koji je upravo demonstrirao svoju muževnost I to još pred svedokom.

Klimnuh glavom I obojica usmerismo pogled ka njoj. Ležala je sklupčana na krevetu sa blaženim osmehom zadovoljene žene.

“Drago mi je da si uživao” reče kad smo ostali sami.

“Jesam… ali ne kao vi” nasmejah se.

Nasmejala se i ona. “Meni je uvek jako lepo sa njim… on je taj koji po nekad smišlja novotarije. Ja se trudim da ga ispratim jer želim da uživa bar koliko i ja”

“Očigledno je” rekoh iskreno. “Pratite se međusobno i u tome.”

“Jesi ćedan?” upitala je podižući se. Iza nje je ostala mokra mrlja na čaršavu. I kao da je to podsetilo na njenu golotinju, zastala je I povukla čaršav preko.

Bilo mi je simpatično I smešno.

“Hej… ne brini. Video sam mnogo više od… toga” nasmejah se.

Ustala je pobeđujući svoju nelagodnost i donela dve čaše i neki sok.

“Poželela sam čašu vina, ali nema” reče mi sipajući sok u obe čaše.

U to se pojavio I on. “Ko kaže da nema?” otišao do hodnika i doneoo flašu nekog crnog vina. Sam je ispio sok iz njene čaše pa otvorio vinoi sipao joj. Ponudio je i meni naglašavajući kako moram prvo da ispraznim svoju čašu. “Slobodno se posluži” rekao je.

Nakon nekoliko gutljaja, spustila je čašu na stočić I sama se ponovo opružila pored njega. Obgrlio je sa leđa, sasvim se pripijajući uz nju pa su malo mirovali. Mislio sam da je to sve I krenuo sam da se spremam da izađem. “Dosta ti je?” pitao je uz smešak.

“Ne… nego sam mislio da… idemo?” spetljao sam se.

“Ma neee… još nije gotovo!” rekao je spuštajući se najpre na njene grudi lagano je ljubeći pa dole ka stomaku zadržavajući se da ostavi polupce. Pa se ponovo vratio na bradavice koje su se vidno posizale i poprimale drugi oblik. Mazio je, grickao, ljubio… ona se po malo uvijala i ležeći na leđima opuštala šireći lagano noge. Spuštao se lagano pa krenuo da ljub prepone… podvukao ruke ispod guze i krenuo da mesi rukama. Liznuo je na kratko duž čitave pičkice pa se vratio i sad sasvim polako krenuo da uranja jezikom I usnama. Uvijala se i mumlala uživajuči.

“Vliš da mi ližeš razjebanu pičku?” pitala je. Čulo se samo neko potvrdno mumlanje dok je on bio zauzet lizanjem. Psmatrao sam nju, nisam mogao da vidim baš tačno šta se dešava među njenim nogama, ali se po njenim uzdasima I pokretima tela videlo da se potpuno prepušta tom užitku. I potrajalo je… imao sam utisak da se ona uzdržava. “Neću da svršim!”ponavljala je u nekom svom bunilu gurajući se prema njemu, poturajući mu se I nudeći se besramno. Noge su joj bile zabačene prema nazad, njegovi prsti zauzeti, naslućivao sam da je bar jedan u guzi… vrpoljiala se, trzala… nameštala. A onda je krenulo nešto što nikad nisam video (osim u pornićima): Uz glasno stenjanje izvila je telo i iz pičke je pokuljao jak mlaz. Pa još jedan. I treči, najjači. On je sa zadovoljnim izrazom na licu, hvatao u pokušaju da što više proguta. Tresla se… I dalje sa njegovom glavom među svojim nogama, sa pokretima koji su je terali na novo grčenje, novo uvijanje, nove uzdahe. Potrajalo je. Ne znam koliko je trajalo. Malo nakon što joj se telo smirilo, podigao se i svom snagom zabio kurac u tako zadovoljenu pičku. Nastavio je da se nabija I šapuće nešto što nisam uspeo da razaznam. Spustila je ruke na njegovo dupe I mazila ga I privlačila sebi. Savio joj je noge, kolena su bila prislonjena ne njene grudi dok se n I dalje nabijao u nju jednako snažno. “Uffff… kako volim kad me jebeš! Kako me dobro jebeš! Jebi me, samo me jebi!” ponavljala je.

“Napuniću teeeeeee!” tek je izgovorio I krenuo da se prazni

“Aaaaaaaaaaa….” Čuo se I njen snažan uzdah i bilo je jsano daje još jednom svršila. Ostali su tako slepljeni ljubeći se I hvatajuči dah zajedno.

Tada sam ih napustio.

Posle, u prepisci, rekli su mi da sam propustio njeno vrhunsko pušenje, ali da će ga rado ponoviti za mene, ako poželim…

Želeo sam… ali ne samo da gledam, tako da se tu neko naše druženje I završilo.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Prva trojka

Mi smo bracni par sa 40tak godina, normalnog izgleda, supruga punija sa jacim nogama i guzovima, manje sise. Uzivamo u sexu i vrlo ga cesto upraznjavamo. Supruga je moglo bih sereci konzervativna, cak se i ne oblaci

Grupnjak u fotelji

Vrlo često smo nas petorica prijatelja, već u godinama (mada kako ja to volim da kažem, najboljim za muškarca) običavali da se sastajemo petkom uveče i da što bi mlađi rekli “gluvarimo”. Tada smo pili,

Sestra Mina

Moja sestra Mina je tada imala 37god. Dugu kovrdzavu crnu kosu do ispod dupeta uvek vezana,grudi otprilike ocena 7-8 na skali od 1 najmanje do 10 najvece,znaci velike sise 167cm velika dupe malo vece crne