Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Zorka u akciji

Sve se ovo desilo prošlo leto u Turskom letovalištu u Izmiru.Posle više godina letovanja u Crnu Goru, odlučili smo da odemo malo južnije a posebno jer su nam prijatelji pričali kako je tamo lepo.
Moja žena nije baš bila oduševljena ali je na kraju pristala kada joj je prijateljica Mira rekla da je tamo sve mnogo jeftinije i da ima lepe robe koju može jeftino da pazari.Moja zena Zorka ne voli inače nikakve naročite eksperimente i menjanje nekih dobrih i proverenih stvari, pa ni načina letovanja na koji smo navikli već dugi niz godina.

Mi smo sredovečni bračni par bez dece iz unutrašnjosti.Ja sam poslovodja u jednoj firmi a moja žena je profeserica u školi i predaje matematiku .Ona je oniža plavuša, bujnih oblina na koju se verujem lože mnogi klinci kojima predaje u školi, ali ona nije tip koji bi to pokazao na bilo koji način.Uvek odmerena i oprezna kada su takve stvari u pitanju.Mene moram priznati već dugo godina pali pomisao da moju jebozovnu zenu vidim nataknutu na tudji kurac. Iako sam joj izokola pokušao nabaciti tu temu, nije bila oduševljena i smatrala me je čudakom. Video sam da dok je tucam i natuknem joj kako bi recimo bilo lepo da je neki rmaplija napuni dok ja gledam počela jače da meša ili da joj to godi…ali sve se završavalo na tome.

U Turskoj smo odseli u jednom malom privatnom motelu blizu mora, sa divnim pogledom na plazu.Vlasnik motela koji je bio i recepcioner jedan debeli turčin, oniži, nabijen kao sumo rvač kad smo došli odmerio je moju ženu od glave do pet. Jeza me je prošla niz kičmu kad sam pomislio šta mu je verovatno u glavi.Ona je bila obučena u letnju sknjicu i kratku majičicu koja je isticala njene pozamašne sise.U lakim sandalama delovala je zaista jebozovno iako je imala već 42 godine.

Turčin,vlasnik motela

Video sam da joj nije bilo baš drago što turčin blene u nju tako, pa mu je okrenula leđa dok sam ja sa njim završavao formalnosti oko sobe i popunjavanja nekih papira.Čitavo vreme dok sam ja pričao sa njim buljio je u njene noge i zadnjicu da mi je postalo malo neugodno ali sam se pravio da ne vidim.Turčin je gutao pljuvačku,a nabreknuće u njegovim pantalonama je bilo sve primetnije.Video sam da će tu biti svašta.
Soba je zaista bila ukusno sređena a na tom delu gde smo dobili sobu skoro da nije bilo drugih gostiju.Potpun ugođaj letnjeg odmora.Ja sam se bacio pod tuš dok je Zorka otišla da traži od debelog turčina peškire koje su očigledno bili zaboravili da stave u kupatilo.

Dok sam se tuširao čuo sam je kako zatvara vrata za sobom i prepustio se toploj vodi, koja mi je trebala posle dugog puta.Kara mi je stajala uzdignuta još od trenutka kada smo došli i kada sam video kako mi turčin odmerava ženu.Počeo sam da ga drkam ko blesav iako sam hteo da nju nategnem kada se vrati…
Zadržala se podugo, s obzirom da smo bili na prvom spratu a recepcija odmah niz stepenice.Ušla je u kupatilo sva crvena u licu sa nekoliko belih velikih peškira preko ruke.Video sam da se nešto desilo, pitao sam je šta je a ona postiđeno i ljutito u isti mah mi reče da joj se ne sviđa debeli recepcioner koji dok razgovara sa njom drži ruku na kari i bulji joj u sise.Zadržavao je dole 20 min tobož je ubedjujući da bi trebalo da nam on bude vodič posle radnog vremena itd itd…

Razumeo sam ja njega ali joj to nisam mogao reći.I meni da u kuću udje jedna napucana žena kao ona verovatno bih odlepio…a još uz to plavuša na koje Turci otkidaju.Reko sam joj samo da iskulira budali da je to kada su Turci u pitanju normalna stvar samo da mu ne daje povoda i da će sve biti ok.Zatim sam je uvukao pod tuš i tako natezao kao čini mi se nikad do tada…vriskala je kao kobila.Držao sam je za velike guzove i govorio svakve nebuloze i na kraju…ovako te verovatno hoće ona debela turska sirovina nabijati sa njegovom kurčinom.Vrištala je i primala moj debeli kurac sve dok nisam muda ispraznio u njoj do kraja.
Išli smo zajedno na plažu u blizini gde video sam ima baš dosta naših turista jer sam naš govor čuo svaki čas.Nismo hteli da pravimo poznanstva već jednostavno da se sunčamo i uživamo u odmoru potpuno sami.

Sve hrabriji i otvoreniji turčin

Jednog dana poslao sam Zorku da mi donese fotoaparat iz sobe jer se hotel nalazio 10 min hoda od plaže.Hteo sam je slikati bez gornjeg dela i to joj se dopalo pošto sam joj predložio da uzmemo pedalinu i da napravimo neke lepe slike samo za nas.
Odlepršala je u svojoj suknjici roze boje i papučama, dok je dole nosila tange sa izazovnim gornjim delom koji je više otkrivao nego skrivao njene velike sise, malo samo obešene od težine.

Znao sam da će turčin ako misli nešto da pokuša to uraditi sada, jer kako su dani prolazili video sam da je sve napadnije istrčavao pred moju ženu nudeći se da joj bude pri ruci i deleći joj komplimenete na lošem engleskom jeziku.Ja sam se pravio kao da nisam tu tako da je postajao sve hrabriji i otvoreniji…ovo sada mu je bila idealna prilika.
Zanimalo me šta će se desiti pa sam posle nekih 5 minuta krenuo za njom.Računao sam ako ne bude ništa da vratim ženu u sobu i da je dobro iskaram jer me napalila taj dan vrckajući po plaži svojm jebozovnom guzom i mameći poglede napaljenih klinaca po plaži.
Kada sam došao blizu motela video sam da su vrata od ulaza zatvorena što mi je bilo čudno jer sami hol nije bio klimatizovan.Pokušao sam da uđem ali vrata su bila zaključana…to me već uplašilo.Šta li se dešava…

Neizvesnost

Setio sam se da sa druge strane gde je parking i ulaz u kuhinju uvek ima neki dečko koji tamo radi kao čuvar automobila.Srećom on je bio tamo sedeo u hladovini a vrata su bila video sam širom otvorena.Potrčao mi je u u susret misleći da njega tražim, ali ja sam se izvinuo i rekao da idem u sobu da sam nešto zaboravio a da su vrata u holu zaključana.Klimnuo je glavom i vratio se na svoje mesto u hladovini. Debeli recepcioner nije bio na svome mestu.
Srce mi je lupalo kao gong, čuo sam ga u ušima kako bubnji.Osluškivao sam šumove praznog hodnika i stepenica ali ništa.Bio sam na nekoliko metara od vrata naše sobe kad začuh svoju ženu kako viče na nekoga.Potrčah i na samim vratima sobe se zaustavih.

Čuo sam je kako nekome govori na engleskom jeziku da ne želi probleme da je tu na letovanju.Znao sam da je debeli unutra.Onda se začu tihi vrisak i ja odškrinuh vrata koja su vodila u malo predsoblje u koje se dolazilo pre nego u sobu.Nasta neko komešanje, turčin je izgleda pokušao da je nategne na silu.Video sam njegovu debelu golu guzicu kako kleči na krevetu a nju visoko zadignute suknje pod njim okrenutu leđima glave zabijene u jastuke.
Mogao sam da reagujem ali nisam…rekoh ako je baš bude maltretirao umešaću se ali…

Prizor kao na filmu

Jednu ruku je držao preko njenih usta a drugom pomerao tanku vrpcu njenih tangi.Ona se otimala ali nekako mlohavo kao da to uistinu ne želi ili se već napalila.Video sam vireći odpozadi zadržavajući dah njene velike bele guzove i njega ugnezdenog i pribijenog među njima.Verovatno je već nejgova kara žulja po usminama.Sise su malatarale oslobođene iz kupaćeg kako se ona otimala napred nazad.Debeli je pokušavao da joj ga uvali i izgleda da mu je dobro išlo jer u jednom trenutku videh kako se ona ukoči i opusti.Zastali su obadvoje za trenutak a onda debeli trznu dupetom i ona se izvi u luk.Zamumala ali krik nije mogla pustiti jer je preko usta stezala njegova šaka.Još nekoliko trzaja i pusti ruku sa njenih usta.Zorka samo teško uzdahnu i poče da stenje.

Debeli se prihvati njenih sisurina i nastavi da je nabija žestoko.Moja žena uhvati jastuk izvijena i poče da ga gužva stašno vriskajući pri svakom ubodu.Turčin je krkljao jer je jebo muški držeći je za bokove dok se ona pod njegovim naletima izvijala i stenjala kao da umire.Mora da joj je uvalio kapitalca.
Krevet je škripao pod njima a ona je tako jebozovno stenjala da nisam hteo da ih prekidam, a i zašto bi kad je već bio u njoj.Čuo sam je kako mumala i moli ga da ne svrši u nju jer su joj plodni dani.On ili nije razumeo ili ga nije bilo briga zabijao se kao u tuđu dok je ona vrištala, setenjala, dahtala., sise se ljuljale guzovi pucali pod njegovim naletima sa suknjom zarozanom na leđa.Bila je to tako jebozovna scena da bi svršio da ne navučem kožicu kurca.

Ispunjeno očekivanje

Odjednom on se zabi jako i poče da viče nešto na turskom a ona vrisnu kao da je probo kopljem…svršavao je u pičku moje žene jako i dugo.Zorka je mumlala nešto što ni ja nisam razumeo ali sam video da joj je lepo…
Napokon se odlepio od nje polako, sav znojav i njegova velika obrezana kara polako ispade iz pičke moje žene.Bio je jednom reču ogroman, crn debeo i mokar od njenih sokova i sperme kojom je napunio…
Zorka nije imala snage da se pomeri samo je legla na stomak i dalje raširenih nogu i gole guze…uzdisala je teško.Moju ženu je jebo pred mojim očima debeli masni turčin i svu spermu izlio u nju.
Odjurio sam nazad na plažu ne verujući šta sam video malo pre…

Oceni
[Total: 12 Average: 4.3]
Sex za jedno veče

Za svojih 40 godina nikada nisam doživela sex za jedno veče. Ne smatram to nekim hendikepom, ali istini za volju uvek me je zanimalo kakav je to osećaj – sretneš nekog, privučete jedno drugo, dobro

Skidanjem mraka

Očekivao sam da će veče biti kao i svako drugo. Već mi je uveliko bilo vreme da jebem i imao sam sve predispozicije, ali prosto je sudbina bila da sa sedamnaest i kusur skinem mrak,

Automatsko dizanje u gacama

Sigurno vam se desava da neka scena kod vas izazove onaj “kvrc” u glavi, onu hemijsku reakciju cija je posledica automatsko dizanje u gacama. Dovoljno je samo da je se setite i imate nevidjenu zelju