Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Tehnike produženja penisa


Napomena…pre početka vežbanja tačno izmerite dužinu i obm penisa!
www.dildo.rs 062/695-596
Pre nego što se počnete baviti povećanjem penisa trebali biste konsultovati urologa. Kada budete radili svoje vežbe, evo nekoliko simptoma koje morate poznavati:plikovi su rezultat prevelikog pritika na penis tokom dužeg vremena.

Crvenila su rezultat prevelikog istezanja,upala živaca su rezultat prevelike težine tokom dugog razdoblja, koža sa mrljama je rezultat grubog postupanja prema tkivu.

Kao i u svakodnevnom životu umerenost u svemu je nužna tako i u vašim vežbama, rezultat ne možete postići u toku nedelju dana ludačkim vežbama i natezanjem penisa,setite se samo odlaska u teretanu i pravljenja važnim pred prijateljima ili pripadnicama lepšeg pola-rezultat je sledećih nedelju dana ne možete dignuti čačkalicu, zato polako sa merom, ali uporno i stalno.


Vrući oblozi

Svoje svakodnevno vežbanje biste trebali početi nakon tuširanja ili sa vrućim oblozima. Oni čine to da dovode krv do područja vašeg penisa povećavajući protok krvi i čineći kožu elastičnom. Umočite krpu u toplu do vruću vodu, iscedite je, i omotajte oko trupa vašeg penisa. Ostavite je tu jedan minut, a onda to ponovite nekoliko puta. Nakon toga penis dobro osušite. Nakon vrućih obloga nastavite s provođenjem vežbi s istezanjem. Redovno stiskanje i povlačenje vašeg penisa može dati povećanje veličine, te vežbe istežu vaš penis i takođe istežu erekcijsko tkivo.

Napomene
Mora te da paziti da se vežbe ne rade za vreme čvrste erekcije. Vaskularna (venska) oštećenja mogu da rezultiraju ako se penis na silu vuče u punoj erekciji. Takođe, trebalo bi da stiskate umereno. Ako se stiska suviše čvrsto, može doći do stvaranja modrica i/ili oštećenja površinskih krvnih sudova na ili u blizini površine penisa. Nemojte ejakulirati u toku vežbanja. Ukoliko osećate potrebu da ejakulirate, napravite pauzu nekoliko minuta i sačekajte da potreba prođe.

Vežbe

01. Vežbe za povećanje penisa – Istezanje

1. Uzmite glavić u ruke i istežite direktno ispred sebe, držeći ga tako 4-5 sekunci.
2. Sada uhvati penis čvrsto u ruku i povlačite u desno. Povlaćite dok ne osetite pritisak na levoj strani. Držite ga tako 4-5 sekundi.
3. Uzmite glavić u ruku i istežite ga na levo. Držite tako 4-5 sekundi.
4. Ovaj put povlačite penis na dole i držite ga 4-5 sekundi.
5. Na kraju, uzmite penis u ruku i povlačite ga na gore. držite ga zako 4-5 sekundi.

Izvršite korake od 1-5 15 puta (5 minuta).

NapomeneBudite sigurni da je vaš penis u opuštenom stanju dok radite vežbe. Kada uzmete glavić penisa u ruku, povucite kožicu nazad da vam ne bi smetala. Zapamtite, Vi povlačite penis a ne kožicu. Da bi ste postigli maksimalni rezultat, trebalo bi da u svakom koraku osetite dobru količinu istezanja. (ali ne suvišnu).

02. Vežbe za uvećanje penisa – Kružno istezanje

1. Uzmite glavić u ruke i istežite direktno ispred sebe, držeći ga tako 4-5 sekundi.
2. Uhvatite čvrsto penis i povlačite ga na gore. Držite ga tako 4-5 sekundi.
3. Polako rotirajte penis u suprotnom smeru od kazaljke na satu dok ne dođete do početne tačke. Ne bi trebalo da traje duže od 5 sekundi.
Ponovite korake od 1-3. Izvršite korake od 1-3, 25 puta (5 minuta).

Napomene – Penis se može rotirati u pravcu kazaljke na satu ili u obrnutom smeru od smera kazaljke na satu. Posle svakog ponavljanja, možete udariti penis  o butinu ili ga možete masirati kako biste povratili cirkulaciju.

03. Vežbe za uvećanje penisa – Istezanje pri sedenju

1. Ustanite i masirajte penis dok ne postigne 20-30% erekcije.
2. Uhvatite penis i istežite ga što je moguće dalje ispod zadnjice.
3. Sada, polako sedite na penis, što će rezultirati u istezanju penis dok sedite.

Napomene – Preporučeno vreme za ovu vežbu je 5-10 minuta. Ova vežba može služiti kao opuštajuća vežba i može se izvršiti na kraju vežbanja.

04. Vežbe za uvećanje penisa – Ultimativni Jelq (Muženje)

1. Masirajte penis dok ne dostigne 60-80% erekcije
2. Iskoristite desnu ruku i napravite Ok znak palcem i kažiprstom i stisnite čvrsto koren penisa.
3. Sa početkom na korenu penisa, polako povlačite (muzite) penis prema glaviću. trebalo bi da za 2-3 sekunde dosegnete glavić.
4. Kada dosegnete glavić penisa, levom rukom (slobodnom rukom) obrazujte slično Ok palcem i kažiprstom i počnite da muzete kao što ste pre toga radili desnom rukom.
Ponavljajte korake od 2-4. Menjajte ruke ritmičnim pokretima (muženja). dodirujući sve delove penisa osim samog glavića. Izvršavajte ovu vežbu 5 minuta (100 puta).

05. Vežbe za uvećanje penisa – Jelq (muženje) i držanje

1. Masirajte penis dok ne postigne 60-80% erekcije.
2. Iskorisitite denu ruku i napravite Ok znak palcem i kažiprstom i stisnite čvrsto koren penisa.
3. Sa početkom na korenu penisa, polako povlačite (muzite) penis prema glaviću. Trebalo bi da za 2-3 sekunde dosegnete glavić. Videćete da se glavić penisa puni krvlju.
4. Kada dođete do glavića penisa, zadržite tu pozu 10 sekundi.
5. Ponavljajte korake od 2-4 koristeći levu ruku.
Izvršite korake od 2-4, 25 puta (5 minuta).

06. Vežbe za uvećanje penisa – Jelq (muženje) jednom rukom

1. Masirajte penis dok ne postigne 60-80% erekcije.
2. Iskoristite desnu ruku i napravite Ok znak palcem i kažiprstom i stisnite čvrsto koren penisa.
3. Sa početkom na korenu penisa, polako povlačite (muzite) penis prema glaviću. Trebalo bi da za 2-3 sekunde dosegnete glavić.
4. Sklonite desnu ruku, levom rukom obrazujte slično OK palcem i kažiprstom i počnite da muzete kao što ste pre toga radili desnom rukom.  
Izvršavajte ovu vežbu 5 minuta

07. Vežba za uvećanje penisa – V istezanje

1. Desnom rukom obrazujte OK stisak i držite glavić penisa.
2. Istežite penis polako do potpune istegnutosti. Držite ga tako 5 sekundi.
3. Upotrebite palac leve ruke i pritisnite blizu korena penisa.
4. Pomerajte palac polako niz penis, pritiskajući dok ne dosegnete glavić penisa. To ne bi trebalo da traje duže od 10 sekundi.
5. Vratite palac nazad na koren penisa. To ne bi trebalo da traje duže od 10 sekundi.
Ponavljajte korake od 1-5. Izvršite korake od 1-5, 12 puta. (5 minuta)

08. Masaža i opuštanje Na kraju svakog vežbanja potrebno je nežno izmasirati penis i opustiti ga toplim peškirom. Nežno i kružno kretanje sa palcem i srednjim prstom, oko osnove i dužine penisa daje najbolje rezultate pri masiranju.

Oceni
[Total: 1 Average: 1]
Kurvetina samo za jebanje

Malo cudno ali te veceri izasla sam sama na veceru.U restoranu je bila guzva tako da sam morala deliti sto sa Nikolom. Prisla sam za sto,pruzila ruku: -Dobro vece,ja sam Olja,nadam se da vam ne

Ispod Mire 100 djavola vire

Eto,vec nekoliko nedelja izlazim sa tom devojkom,Anjom.Slatka cura,ustvari preslatka,deluje tako nevino…ali ko je bolje upozna,kao ja…Shvatice onu staru narodnu poslovicu “ispod Mire 100 djavola vire”.Inace u pitanju je rasna crnka,lepih,tamnih ociju,neznog pogleda,simpaticno prcastog nosica,I podebljih

Kad pritisak udari u glavu

Ja sam Nenad,imam 24 godine, i sa mojom devojkom Ivom sam 3 godine. Sa njom imam sve. Savrsenog prijatelja,savrenu vezu,savrsen sex. Ona je veoma atraktivna devojka. Skladno gradjena,guza na svom mestu,lepe malo vece cvrste grudi,jednostavno