Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Nudistička plaža

Letovanje na nudističkoj plaži, moje omiljeno, potpuna sloboda… Ležim sama na plaži i sunčam se, krajičkom oka primećujem mlađeg muškarca koji je raširio svoj peškir na par metara od mene, ne gledam u njegovom pravcu, ali osetim njegov pogled na sebi. Ležim na stomaku sunčajući svoju guzu, za koju muškraci tvrde da je jednom dobra i počinjem da se meškoljim, ovlažila sam razmišljajući o komšiji.

Okrećem glavu prema njemu i vidim da je legao na stranu, okrenut ka meni i lagano drka već prilično čvrst kurac lepih dimenzija. Od jedanput osećam želju da mu popušim, počinjem da se oblizujem i grickam donju usnu. Skidam naočare i gledam ga pravo u oči, što on ispravno tumači kao poziv, ustaje i primiče peškir bliže meni dok mu kurac stoji kao koplje.

Okrećem se na bok ka njemu, dok razgovaramo on nastavlja da se igra svojim kurcem, a moji prsti su na klitorisu i lagano ga stimulišem. U jednom trenutku mi predlaže da se osamimo, što ja sa zadovoljstvom prihvatam i premeštamo peškire iza obližnjeg rastinja. Ležem na leđa i njegova glava je već među mojim nogama, liže me znalački i pohlepno, prepuštam se trenutku i maximalno uživam, izvijam se i guram svoju vrelu i vlažnu pičku na njegova usta dok me njegov jezik obrađuje. Ubrzo svrašavam kao vulkan, prilično glasno ne razmišljajući o mestu na kojem se nalazimo, što privlači pažnju jednog sredovečnog para i dvojice voajera.

Ležim na peškiru dok mi telo još uvek podrhtava od silovitog orgazma, on je kleknuo pored moje glave, uhvatio me za potiljak i podigao koliko da mi stavi kurac u usta, počinjem žudno da mu pušim, dok je par koji smo privukli raširio peškire do nas, gledajući šta mi radimo počinju da se maze. Primećujem da ona ima lepe velike, čvrste sise, leži na leđima dok je partner liže i ne mogu da izdržim, okrećem se ka njoj, počinjem da joj ližem i grickam tvrde bradavice, neizmerno uživam u tome, a po njenoj reakciji shvatam da i ona uživa. Usta su mi puna njenih sisa, a moj trenutni partner koristi situaciju i činjenicu da sam oslonjena na laktove i kolena i silovito ulazi u mene od nazad. Voajeri koji su se takođe pridružili stoje sa strane i drkaju gledajući nas na gomili, dodatno me uzbuđuje to što nas posmatraju i sve jače se nabijam na kurac. Ponovo me razapinje orgazam, imam osećaj da se raspadam na delove, celo telo mi podrhtava dok na guzi osećam toplu spermu svog jebača.

Ležim na leđima trudeći se da normalizujem disanje, ali i dalje osećam želju za sexom. Žena sa peškira pored ustaje, opkoračuje me i spušta svoju vrelu i vlažnu pičku na moje lice, ližem je požudno, a njen parter koristi priliku i ulazi u mene, dižem bokove prema njemu da ga što bolje osetim dok ližem njegovu partnerku. Otvaram oči i shavatam da jedan od voajera stoji iznad moje glave i da mu žena koja sedi na mom licu puši, imam fantastičan pogled što me još više pali, njen partner ubrzava tempo i oboje svršavamo, on po mom stomaku.Žena ustaje i ja je pratim pogledom, već u sledećem trnutku ona je na kolenima sa dvojicom do tada samo posmatrača, jednom puši, a drugi je žestoko tuca od nazad. Posmatram prizor i uživam, meni više stvarno nije do sexa, ali vidim da je njoj i više nego dobro dok je i njen partner zadovoljno posmatra.

Oceni
[Total: 3 Average: 4.3]
Istinita ispovest – sestra od tetke

Bio je to lep i topao letnji dan. Otišao sam do brata da uzmem neki program za kompjuter. Inače, ja sam Aleksandar, Coa.Došao sam kod brata i pozvonio prvi put, ali niko nije izlazio. Onda

Trojka

Valentina je izuzetno privlacna devojka,lepa,srednjeg rasta,bujnih grudi,uskog struka,i fine guze…upoznali smo se u srednjoj skoli,primetio sam je jer se oblacila atraktivno,uvek namestala grudi da se vide,da pokaze svoje atribute.Plava,uvek doterana.Ja sam tad bio nevin a

Pičkonja kurati

Gledao sam je – visoka, crna, sa bujnim sisama, izraženom oblom guzom, obučena u belu bluzu bez rukava, kratku belu suknju i bele sandale sa visokom štiklom. Njihala se dok hoda, što je potenciralo njene