Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Iznenađenje u Riju

Moja prelepa supruga ima 35. a ja 36god. Zahvaljujući redovnim
vežbama i teretani, telo joj je savršeno. Ona izgleda fenomenalno u
svakom pogledu. Sumnjam da ima tog normalnog muškarca, a da je ne bi potucao. Liči na Demi Mur iz najboljih dana. Baš onako kao što je izgledala u filmu „Striptizeta“. Seks mnogo voli i moglo bi se reći da
ga prosto obožava!
  U našem seksualnom životu isprobali smo sve što nam je palo na pamet, sem perverzija. Ona uživa povremeno da posećuje seksi šopove.
 Uglavnom razgleda i ponekad kupi neki vibrator, seksi igračku, ili veš.                                       Valjda gledajući u šopovima i na porno filmovima, velike kurčine,počela je da mi govori, kako bi joj prijao nešto veći i deblji od moga. Kupovala je i nastavke, koje smo navlačili na moj kurac, kako bi ga produžili za par santimetara. Govorila je, da joj to jako prija.Kao i sve u seksu, za koji je uvek bila spremna i raspoložena.
 Nisam imao ništa protiv, jer i meni je bilo interesantno. Inače, ja
sam na svog vršnjaka vrlo ponosan, koji ima 18cm. dužine i 14cm.
obima! Diže mi se vrlo lako. Mogu da je jebem uvek, kad god poželi i
jako dugo.
   Zbog njene želje, da proba veći, organizovali smo više iz radoznalosti i trojku. To smo uradili sa zgodnim, mladim kuronjom od 22cm. Izabrali smo ga zajedno preko oglasa.
  Negde potajno u sebi, želeo sam da je vidim, na drugom i većem kurcu. Zato sam to vrlo svesno i lako prihvatio. I opet je to sve bilo prvenstveno zbog nje. Normalno je da sam i ja učestvovao u svemu tome. Iskren da budem, svidelo mi se dok sam gledao moju ženicu, navučenu na taj kurac i  kako se žestoko jebe sa tim kuronjom.
  Jebali smo je na razne načine. Meni je više pušila, dok je on sa
svojom kurčinom, dobro joj rasturao picu. Tu noć je svršila nekoliko puta. Kasnije mi je rekla, kako joj je bilo super i da je jako zadovoljna, jer joj je ova promena, baš prijala!
  Verovao sam u njenu iskrenu ljubav prema meni. Ona je bila samo vrlo radoznala, želeći mnogo toga da proba, kako bi što više uživala u
seksu. Dok je mene stvarno i iskreno volela. A  ja nju više, nego  obožavam. Uvek želim da je zadovoljim i pokušam da joj ispunim svaku želju, bez i malo  ljubomore. Sve je to naš odnos i poverenje, još više učvrstilo i ojačalo.
  Tu trojku smo samo jednom uradili. Ali i dalje, sada još slobodnije,
nastavili smo da maštamo i sve to pričamo, jedno drugome. Posle toga naše mašte bile su još žešće i maštovitije. Ona je imala vrlo bujnu maštu koju mi je redovno govorila, pre i u toku samog seksa.
 Sve češće mi je pričala, kako bi jako volela da proba još veći kurac.
 Posebno ako je moguće, da bude crn. Drugim rečima, imala je želju da se pojebe sa obdarenim crncem. Ni tu nisam imao ništa protiv! I to sam hteo da joj ispunim. Pošteno govoteći i mene je to vrlo zainteserovalo da i ja to vidim. Problem je, što ovde kod nas, nije bilo nikakvih uslova za tako nešto.
  Slušajući njene priče, neku sličnu fantaziju u svojoj glavi, stvorio sam i ja. Samo što je ova moja, bila još mnogo žešća i slobodnija. Zbog toga nisam imao hrabrosti da joj to ispričam. Bojao sam se njene reakcije jer fantazija je bila suviše smela i žestoka. Nisam imao petlju, nešto tako da joj kažem. Pogotovo što mi sve svoje mašte,  pokušavamo uglavnom i  da ostvarimo! A za njeno ostvarenje, mogućnosti su bile skoro nikakve. Inače sem te sitnice, nas dvoje skoro da nemamo tajni jedno pred drugim.
  Ne znam kako mi je došla na um ova ideja? Uzimam stvar u svoje ruke i pokušavam da bar njoj omogućim, da ispuni svoju želju i fantaziju.
 Dao sam obećanje, da ću za njen rođendan, spremiti joj neko veliko
iznenađenje.
  Voleli smo da putujemo. Kako se samo iznenadila kad sam joj rekao da se spremi za vrlo neobičan put. Pošto sam uplatio nam odmor u Brazilu, za vreme karnevala u Riju. To joj je od mene poklon za rođendan, koji ćemo tamo i proslaviti. Bila je vrlo sretna i iskreno
se obradovala!
   Samo ne znam kako bi reagovala, da je znala šta je čeka?Jer pravi poklon,
u stvari je tek tamo očekivao. Smislio sam da joj baš za rođendan,
ispunim želju i najveću maštu. A potajno se nadao, bude li ikako
moguće i svoju toliko skrivanu fantaziju!
  Spremili smo se i odleteli u predivni Rijo. Smestili smo se u hotel
sa dobrim apartmanom. U njemu su bila dva velika odvojena kreveta, urađena sa lepim  drvenim stranicama, iznad glave i ispod nogu. Tražio sam od osoblja da ih spoje, jer mi nikad nismo odvojeno spavali. Kad su ih spojili dobili smo jedan ležaj, koji sam ja nazvao jebodrom, zbog njegove veličine. Govorio sam dobro nekoliko jezika, tako da nismo imali nikakvih problema oko sporazumevanja.
  Pre polaska na put pripremio sam se i telefonom dobro informisao, kod nekih
agencija o svemu, naročito o noćnom životu. Mene su zanimale prvenstveno mogućnosti iznajmljivanja „Žigoloa“, jer su mi bili potrebni,
da ostvarim moju jako smelu zamisao!
  Dani su brzo prolazili a mi smo se lepo provodili i uživali. Dočekali smo i  njen rođendan. Pošto je poklon već dobila, ipak mi je skromno predložila da joj još malo i simbolično ulepšam taj trenutak. Tako što ću preko celog dana ispunjavati joj sitne želje, a ona će meni za uzvrat, uveče u krevetu se revanširati!
 Odmah sam to prihvatio. Jer sa tim svojim predlogom, sama mi je
idealno pomogla, da mnogo lakše, nego što sam zamišljao  sprovedem svoj plan. Zaista od ranog jutra, postao sam potrčko, koji ispunjava sve njene sitne želje i prohteve. Nije mi bilo ništa teško za nju da
uradim, jer mnogo je volim. A u sebi sam potajno likovao, znajući šta nas tek, očekuje uveče u sobi. To će u stvari za nju, od mene, biti pravo iznenađenje! Pitao sam se, a u sebi i po malo plašio, kako će da reaguje na sve to?  Uveče u našem apartmanu posle tuširanja i moje molbe da je vežem za onaj veliki krevet. (inače to smo i kući ponekad radili) Samo što sam ovaj put tražio, da joj vežem i oči!
  Počela je da se smeje i da mi govori, kako me je pročitala. Da otprilike zna šta je čeka. Zaista me je poznavala dobro i nešto je sigurno naslućivala. Rekla mi je kako je uverena da sam joj spremio još neko iznenađenje. Nastavila je da se šali govoreći, kako ću sad, verovatno dovesti nekog kuratog crnca, da je pojebe! Jer dobro znam koliko bi ona volela i to da proba! Zadirkivala me, kako je na karnevalu videla ih dosta zgodnih i po njenom ukusu. Baš onakvih kao što mi ih je u svojim pričama opisivala. To što je izgovorila, jako joj se dopalo. Tako da mi se odmah, sama namestila i dozvolila da joj vežem ruke i noge za stranice od kreveta. Čudila se jedino, zašto sam joj maramom dobro vezao i oči?
  Počeo sam tako vezanu, da je ljubim i mazim. Želeći da je što više
nadražim, a i proverim koliko je uzbuđena. Kao i uvek, ona je bila dobro napaljena, a pica joj spremna i izuzetno vlažna, željna da što pre  u sebe primi kurac. Pomalo je bila nestrpljiva i pitala me, kad će
napokon to iznenađenje?
  Dok sam je mazio, neko je pokucao na vrata. Rekao sam, da je to
stigao poklon za nju i da idem da otvorim. Kad sam ih otvorio, ispred
me čekalo to moje veliko iznenađenje!
 Na vratima su stajala dvojica zgodnih crnaca. Pravi Mulati, jer nisu
bili baš skroz crni, već su imali malo svetliju put. U njenim maštama, takve  mi je uvek opisivala! Samo što sam i ja, u svojim mislima zamišljao, ne jednog, već dvojicu, kako je jebu. Naravno, da joj to nisam smeo ispričati, a još manje predložiti! Ranije sam se preko agencije oko njih dvojice, sve u detalje dogovorio. Ćutali su, da pre vremena ne bi se odali da ih je dvoje. Odmah po ulasku skinuli su se goli. Bili su mišićavi i vrlo zgodni momci. Alii kada sam im video kurčine zaprepastio sam se. Tako nešto nisam mogao ni da zamislim, a još manje negde da vidim. Bez obzira što sam baš ja, kod agencije insistirao da budu dosta obdareni. Ali ovi su bili daleko više od toga. Po prvi put uplašio sam se za svoju ženu. Malo je falilo da ih vratim i odustanem od svega. Lomio sam se, šta da radim. Ali moja velika znatiželja je prevladala, pomognuta njenim nestrpljivim pitanjem: “ Šta je bilo? Gde je taj poklon“?
  Klateći se i onako mlitavi, strašno su izgledali. Dosta su bili
crnji od njihovih tela. Nisam izdržao, već sam kasnije morao da ih pitam za dimenzije. Niži je imao kurac od 23cm. i za tu veličinu, da kažem nekog normalnog obima od 16cm. Ali onaj malo
višlji, imao je čudo među nogama. To je bila kurčina, od 26cm. Pored
te ogromne veličine, imao je i neverovatnu debljinu, obima od 19cm.
Skoro da je bio debeo kao moja ruka. Ni u pornićima, koje smo često gledali, nismo videli tako veliki, posebno debeo kurac. Glavić mu je bio kao manja jabuka. Ne znam sa čim bih ga uporedio, nego sa manjim konjićem, jer to je bila takva grdosija!
  Onaj niži i ja, prišli smo joj i počeli da je mazimo. Opustila se, ćutala i uživala. Bez obzira što ga nije videla, obradovala se
poklonu. Poznajući je dobro, znao sam da jedva čeka, dobru jebačinu. Pogotovo što je sada postala svesna, da sam joj omogućio, da napokon ostvari svoju najveću maštu i želju. Višlji je stajao sa strane,
gledao u nas i po malo drkao to čudo od kurca. Ovaj niži kad je valjda
napokon ukapirao i video, koliko dobru ribu ima pred sobom, halapljivo
je počeo da joj liže pičku. Ne verujem da je ranije imao priliku, da jebe tako zgodnu žensku?
  Moja draga poče tiho da ječi i stenje. Govoreći mi, da je njen poklon jako dobro liže. Dodala je, kako se nada, da isto tako ima dobar kurac. Onda će iznenađenje, biti kao u njenoj mašti!
   Tada smo zamenili mesta. Ja sam je lizao, a on joj ga stavi na usta
da mu puši. Kad joj ga je stavio, zagrcnula se od njegove veličine.
Mumlajući pitala me, koliki mu je? Kao da ona nije to mogla proceniti?
Odgovorio sam, da mu je veliki kao onaj iz njene mašte!
  Izmakao sam se u stranu i rukom pozvao onog višljeg, da mesto mene nastavi da je liže. Čim je on počeo, naravno da je osetila promenu i
komešanje. Znala je da tu nisu čista posla. Pitala me, šta se to dešava?
  Ja sam samo seo u fotelju i od tog momenta, nastavio da ćutim i
pažljivo posmatram. Vrlo brzo je prestala da ispituje, jer je i sama shvatila da ih ima dvojica. To je ipak i za nju, bilo mnogo više od poklona i iznenađenja, koje je očekivala. Ali njoj to ništa nije smetalo.
Opustila se i sve jače stenjala i uživala.  Jezikom u pici i kurčinom u ustima. Iz fotelje, pokazao sam im da zamene mesta. Ovome kome je pušila kurac, dobro se ukrutio. Rekao sam mu da navuče kurton, da polako, što pažljivije joj ga smesti u picu! Navukao je gumicu i odmah se namestio da joj ga utera. Sa strane sve sam lepo video. Kurac je polako počeo da ulazi, u njenu predivnu picu. Čim ga je osetila odmah je strasno, počela da jeca i stenje. Sve dok joj višlji, svoju kurčinu nije strpao u usta. Sa ogromnim glavićem zapušio ih je skroz. Počela je da grca i trza poveze. Video sam prvi put na njoj, da se uspaničila. Mlatila je glavom pokušavajući da
progovori. Kad je uspela, zahtevala je od mene da joj odmah skinem povez sa očiju. Htela je da vidi šta se to dešava! Njene želje, kao i uvek za mene su bile zapovest. Prišao sam, skinuo joj povez, a njima dvojici rekao da stanu!
  Kada je ispred očiju videla to crno čudo od kurca, kako se klati    samo ih je zaprepašćeno razgoračila. I dalje je osećala nešto manji
komad u pici, koji joj je ušao do pola, i baš je dobro palio. Znao sam
da je tako i da joj to prija. Nije se ni malo iznenadila ili uplašila, već na protiv!
  Umiljato, onako kako samo ona to ume, zamolila me, da je skroz
odvežem. Usput rekavši mi, kako će dati sve od sebe, da nam priredi
jebačinu kakvu do sad nikad nisam video. Još je dodala da odavno sluti, kako ja želim tako nešto. Da zato sad ni ona nema ništa protiv, kad joj se već pružila prilika, da to i proba. Sve je bila istina, jer ja sam to želeo i o tome mnogo maštao. Oduvek sam znao da ona to može i najverovatnije hoće. Trebalo je samo da se uslovi i okolnosti poklope! Momentalno sam je skroz odvezao.       Od tog momenta ona postaje pravi gospodar i dirigent, svega što će
se dešavati. Niži je sa svojom tvrdom kurčinom, polako nastavio da
ulazi u njenu predivnu picu. Dok je ona rukama, ustima, jezikom
obrađivala i drkala ono veliko čudo od kurca. Za to vreme manji ga je smestio cela. Njegova takođe velika kurčina, nestala je u njoj. A ovaj ogromni polako i sigurno je sve više rastao i ukrućivao se. Izgledao je
neverovatno! Onaj malo manji, koji je bio u njoj, neumorno je tucao. U
istom ritmu, vadio ga je i vraćao u njenu divnu picu. Tiho je cvilela
i pomalo jecala. A onda odjednom, jako i vrlo glasno je svršila.
Verovatno su je čuli u drugim sobama. Ali koga je bilo briga za to?
Ubrzo je i on počeo da stenje i da svršava. Kad ga je izvukao, već po
malo mlitava, legao pored nje, sav zadihan, gumica je bila dobro
napunjena spermom. Za to vreme drugi obdareniji, brzo navlači kurton, na svoju sada već tvrdu grdosiju. Kad ga je navukao, jedva da je prelazio polovinu!
  Moja draga ženica uzima u ruke to čudo od kurca, dovodi ga do pice i
namešta ga na sam ulaz. Velike usmine bile su nabubrile, a male jako
otvorene, sve od predhodne jebačine. Bez obzira što je bila dobro
raširena i pripremljena, ova ogromna kurčina je ipak mnogo teže ulazila u nju. Ne toliko zbog svoje dužine, već prvenstveno zbog neverovatne debljine. Moja vrlo hrabra ženica, odvažno ga svojim rukama namešta i uvodi u svoju picu. Pomagala mu je tako što je širila prstima, dok je njena savršena pica, prosto ga gutala. Nenormalno se širila i polako ga primala, sve dok joj nije ušao ceo, skroz do jaja. Samo je vrlo glasno zaječala. Bila je neverovatna! Gledajući sve to sa strane, prosto nisam mogao da verujem! Pitao sam se kad i gde, joj tako brzo stade tolika kurčina? Onda mi odjednom, posta sve jasno! Pa ona je u stvari, oduvek i zamišljala, baš ovakav ili sličan komad, u svojim pričama i maštama!
Zato ih je tako često pričala. Sada sam postao svestan svega toga.
Ali, ništa mi nije smetalo. Naprotiv, uživao sam i više nego što sam
očekivao! Tada je počela neverovatna jebačina. Dok joj ga je gurao unutra u picu, velike usne su se pod njim širile i uvijale. A kad ga je vadio, imao  sam utisak da će male usmine izvući zajedno sa njim, bez obzira što je ona jako vlažila i dobro ga podmazivala. Takođe dobro sam video kako joj savršeno klizi gore, dole kroz picu, dok je ravnomerno pumpao. Koliko ga je vlažila, onako crn, sav se presijavao! Rukama i
nogama koje je ukrstila preko njegovih leđa određivala mu je ritam
ulaženja i izlaženja! Inače ona je više volela lagano ulaženje. Volela je da gustira kurac, više od cimanja i žestokog nabijanja. Na njoj se
videlo da mnogo uživa!
Gledao sam puno pornića, glumaca i glumica. Ali ovakve jebače i ovakvu jebulju kao što je moja žena, nisam video. To što su oni tu noć sve isprobali i uradili, ni u jednom filmu nisam video. Neprestano sam gledao u nju i divio joj se, koliko dobro se jebe. Video sam koliko i
da izuzetno uživa! Više je volela da ona bude na njemu, na toj ogromnoj crnoj kurčini! Dok je po njemu klizala gore, dole i tako ga jahala, onaj drugi malo manji uglavnom je pušila. Jedino im nije dala, da joj ga uteraju u guzu! Pokušavali su, ali ih je odlučno odbijala,
verovatno plašeći se njihove veličine! Nisam joj brojao orgazme. Znam sigurno da je bar desetak puta
svršila, što na jednom, što na drugom kurcu. Svakako, mnogo više na
ovom velikom. Crnci su bili vrlo uhodani, jer su se neprestano  smenjivali! Nekoliko pakovanja kurtona su potrošili.
  Nemam predstavu i nisam siguran, koliko je to trajalo? Samo znam,
da je bilo jako dugo. Jednog trenutka rekla je, kako će već sutra,  žestoko da mi se revanšira i unajmi, ne jednu, već dve Mulatkinje da me dobro izjebu. Baš kao što ova dvojica to upravo njoj rade. A da joj je sada, zaista dosta i da ne može više! Poslušao sam je, prekinuo ih,
rekavši im kako mogu da idu.  Dok sam ih ispraćao i na njima se videlo, bez obzira što su bili profesionalci i neverovatno dobro obdareni, da ih je moja ženica, pošteno izmorila. Isplatio sam ih, zaključao apartman i vratio se kodmoje „blago“ je reći, dobro izjebane drage ženice!!!
  To veče, kada sam joj ispričao ovu moju priču i maštu, toliko smo se
oboje napalili, da smo dugo, dugo se jebali na sve moguće načine.
Između ostalog, tražila je da na moj kurac, stavim crni nastavak od
25cm. Kako bi što više i realnije ličilo na ovu moju priču!!! „Šta mislite, da li joj je stao“???
   Ko zna, ako nam se okolnosti i prilike jednog dana poklope? Možda mi tako nešto zaista i probamo! Ne baš sve ovako, jer sam malo
preterao, kako bi priča bila što interesantnija!
Ali verujte da i u ovoj ima dosta istine. Uglavnom prvi deo koji se odnosi na nas, posebno na moju ženu, je istinit. Sve negde do trojke koju smo zaista i probali. Uglavnom posle toga, dao sam mojoj mašti na volju. Kasnije sve je izmišljeno! To je samo moja mašta i čista fantazija!
  Ja vam ispričah jednu od svojih boljih priča! Želim da vam se svidi. Prvenstveno da bih pružio inspiraciju parovima, da i oni počnu
ovako maštati. Jer videćete koliko će vam se seksualni život
promeniti! Sigurno će biti bolji i bogatiji, sa vašom partnerkom ili partnerom.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
U kući sa taštom

Zovem se Dragan, imam 30 godina, ozenjen sam, nemam dece, supruga mi se zove Nada i ima 25 godina..zajedno smo od njene 17 godine, a vencali smo se pre 4 godine…visoka, plavusa, ima lepe noge,

Rodjaka milica-maloletna jebačica

Milica je 15-godišnja ćerka moje rodjake Goge, razvedene 35-godišnje crnke, koju sam neočekivano potucao nakon njenog razvoda .Sve je počelo slučajno, nakon jednog izlaska na piće. Pozvala me da izadjemo da se izjada, a moja

Incestan odnos

Incest…rec kao ostrica,britka i sasvim odgovarajuceg naziva za ono sto se desava medju nama,u nama i sa nasim najmilijim koji nam postaju jos miliji.Jednostavno,incestan sam,odrzavam vezu,ljubav,kres kombinaciju,kako ko voli da se izrazava u svakom slucaju