Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Moja bivša

Zovem se Željko i imam 28 godina. Pre 5 godina sam upoznao Valentinu na moru. . . Bila je visoka  metar šedeset pet ,duge prave crne kose, zelenih očiju.  Imala je male pravilne grude i fantastičnu guzu. Odmah sam znao da je to to. Zaljubio sam se na prvi pogled ,a ona se dugo nećkala mameći me svojim izvajanim telom. Pripijala se uz mene kad plešemo ,naslanjajući svoje grudi na moje ,mameći me uzdasima. . .  Poslednje veče izdvojili smo se iz društva šetali plažom ,smejali se . . .  U jednom trenu pogledi su nam se sreli. . .  Zatvorila je oči i pružila ruke ka meni. . . To je bilo veče na koje uspomene ne blede ,veče koje daje smisao životu. . .
             Venčali smo se 6 meseci posle . . . Živeli smo u malom mestu u unutrašnjosti. Ja sam otvorio kafić a ona se zaposlila kao medicinska sestra na dečijem odaljenju. . . Meseci su prolazili ispunjeni  ljubavlju i fantastičnim seksom. Izlazili smo često i imali veći krug prijatelja.  Slušao sam razne priče o dešavanjima u noćnim smenama u bolnicama i nikada im nisam pridavao nikakav značaj. Jedne večeri vraćajući se iz kafića kući shvatio sam da sam zaboravio ključ od kuće. Svratio sam  do bolnice da uzmem od Tine njen. Ona je bila dežurna. Dečije odaljenje se nalazilo u prizemlju zgrade suprotno od glavnog ulaza. Imalo je svoja ulazna vrata za hitne slučajeve koja su uvek bila zaključana. Prolazeći video sam da je prozor ambulante, gde su boravile sestre, otvoren ,pa sam odlučio da ju prepadnem. Popeo sam na izbočenje na fasadi zgrade i uhvatio se za sims prozora.  U ambulanti je bila Tina i meni nepoznati muškarac u belom mantilu. Setio sam se da mi je pričala da će doći neki doktor na stažiranje kod njih. Tina je sedela za stolom  a muškarac je nešto slagao u vitrini iza nje. Spustio sam se lagano na tortoar da me ne bi slučajno čuli i pomislili da je špijuniram. U tom trenutku kroz prozor se čulo ,,nemoj ući će neko nisi normaln!!!’’. Srce mi je stalo. . . ,,da te malo izmasiram’’. Popeo sam se još pažljivije nazad. Tina je još sedela za stolom a on joj je masirao ramena. U jednoj trenutku ruke su mu skliznule do njenih grudi. Skačila je sa stolice  istrčala kroz vrata a ja sam skočio sa prozora i dotrčao da ulaznih vrata. Ko ludak sam počeo da zvonim. Tina je došla do vrata pokazala mi da ide da donese ključ. Otljučala je sa osmehom i poljubila me. Objasnio sam joj da sam zaboravio ključ i da sam došao po njen,i pitao sam da li je sve u redu. Naravno odgovorila je sa osmehom,beba  koja je na odeljenju se probudila pa je trčala da proveri. Sad već  nisam mogao da dišem,srce mi je kucalo da iskoči a krv mi je nadrla u glavu. Ok ,rekao sam ,idem umoran sam.
Dok sam išao ka parkigu kroz glavu su mi prolazile sve one priče koje sam slušao svih ovih godina. Ma nije ona takva . . . Ušao sam u kola. . . prdnji točkovi su se okretali u mestu čini mi se minut pre nego su kola krenula. . . Zakočio sam i istovremeno povukao ručnu. Istrčao sam iz kola i otrčao do prozora. . . Zamisli molim te ova koza je zaspala dok joj dete prima infuziju. . . Ajde me jos malo izmasiraj ukočila sam se nad krevetom rekla je Tina. Popeo sam se ponovo da vidim . Tina je sedela na stolici a on stojao iznad nje i masirao joj ramena. Zabacila je kosu preko levog ramena. Ajde spusti malo mantil gužva se a i smeta mi. Ustala je sa stolice i otkopčala prva dva dugmeta sa mantila ,pustila da sklizne do lakata i sela u stolicu. Ponovo je počeo da je masira ovoga puta ruke su mu prelazile i preko grudi ,ona je zatvorila oči. . . Ajde lezi na krevet. Bez reči je ustala,okrenula se ka njemu i otkopčala mantil. Ostala je samo u belom brusu i tangama. Njeno savršeno telo sigurno je ostavilo utisak jer je samo seo na stolicu. Prišla je vratima i zaključala ih a potom legla na krevet. Ustao je sa stolice i seo na nju. Lagano joj je prolazio rukama preko leđa. Otkopčao joj je brus . Nije se bunila. Njeni uzdasi su postajali sve glasniji. Isturila je guzu i pomerala ju laganu u ritmu njegovih pokreta. Nemoj to da radis svršiću rekao je. . . Pa svrši nasmejala se. . .
Sad već nisam mogao da dišem. srce mi je tuklo kao doboš. Hteo sam da utrčim da ih razbijem oboje ali nešto me je teralo da gledam dalje. Izvukao sam mobilni iz džepa i uključio snimanje. . .
Levu ruku spustio je ispod njenog struka i podigao joj je guzu još više dok je desnom otkopčavao šlic. tange je samo pomerio i u jednom pokretu ušao u nju. Samo je uzdahnula, okrenula glavu na stranu i sa obe ruke stegla jastuk. Ulazio je laganim pokretima u nju.  Okrenula se ka njemu  pogledala ga i rekla ,,Oćes da me masiras ili da me jebeš ’’. Kao da mu je to bio znak . Uhvatio ju je za kosu i glavu nabijo u jastuk i počeo divljački da ju nabija. Levom rukom ju je vukao za kosu a desnom lupao ,štipao po dupetu. Onda ju je sa obe ruke uhvatio za dupe i nabio se do kraja. Videlo se da svršava. Ona je  nabila glavu na jastuk i stegla ga sa obe ruke na lice da ne vrišti. Legao je preko nje sekund a onda ustao. Stropoštao se na stolicu i zapalio cigaretu. Ona je ustala sa kreveta i pošla prema umivaoniku. Njegova sperma cedila se niz njene savršene noge. Uzela je ubruse i obrisala se. Popravila je kosu obukla mantil. Idem u obilazak.
Sišao sam sa prozora . U glavi mi je tutnjalo. srce je lupalo kao da će da iskoči. Nisam mogao da verujem šta se upravo dogodilo. Prepone su me bolele . Pogledao sam ,kita mi je bila dignuta kao da će da eksplodira a farmarke mokre napred. Izvadio sam ga i momentalno počeo da svršavam. Nisam mogao da verujem da me napalilo da gledam Valentinu kako se jebe sa drugim.
Gotovo ,čulo se kroz prozor, oćeš kafu. . . Ne hvala nije mi do ničega sad. a da ja tebe izmasiram zaslužio si rekla je. Ustao je sa stolice a ona je kleknula ispred njega. Zavezala je kosu u rep i otkopčala mu pantalone. Izvadila mu je kitu još umazanu spermom ispočela da ju liže. Da se operem rekao je izmičući se. Sa obe ruke ga je uhvatila za dupe i nabila njegovu kitu do jaja usta. Spustio je ruke na njenu glavu i počeo da ju jebe usta. Njegova ogromna kita nestajala je u njenim ustima a ona je samo ispustala neke zvuke pokušavajući da dođe do vazduha. Ne ovako oću da te jebem,Izvadio je kitu iz njenih usta   podigao ju je ,okrenuo i savio preko stala. Podigao je mantil i potrgao tange. Ponovo je ušao u nju i počeo da ju divljački jebe. Izvadio je onda kitu i prislonio na njen čmar. Nije se bunila. Lagano je ušao u nju a onda je počeo da ju jebe sve brže i brže. Svršiću rekao je a ona se izmakla sa njegove kite klekla ispred njega i nabila ju usta do jaja.  Počeo je da joj svršava usta  uz glasan krik. Lagano ga je izvadila iz usta i počela da ga liže,sperma joj je curela niz bradu a ona se oblizivala pokušavajući da zahvati što više jezikom. Sagao se i poljubio ju usta. Neverovetna si rekao je. Obuci se čula te je čitava bolnica rekla je i brzo se umila.
Srušio sam se sa prozora i doteturao do auta. Nekako sam se dovezao kući. Ruke su mi tresle. Otišao sam pod tuš da se malo smirim,kita mi je bila dignuta da eksplodira,na dodir tople vode svršio sam. Onda sam izdrkao još jednom pregledajući snimak na telefonu.  
Ćao dragi,ustao si?
Pošto sam ostajao u kafiću do kasno obično nisam bio budan kada se vraća sa posla. Oćeš kafu?Može rekao sam kako je bilo na poslu?Crkla sam bila sam budna celu noć ,samo da se istuširam i idem da spavam. Skuvala mi je kafu i otišla u toalt. Izašla je za nekih 15 minuta samo sa peškirom oko kose prišla je i poljubila me. klekla je ispred mene i raširila mi noge. Imam i nešto još pored kafe za tebe. Otkopčala mi je farmarice i izvukla kitu. Počela je nežno da mi puši. Kroz glavu su mi prošle slike prošle noći i svršio sam joj usta . Nije se pomerila već je nastavila nežno da ga sisa. Odgurnuo sam ju i ustao , zakopčao šlic i krenuo ka vratima. Još je bila na koljenima. Videla je torbu pored vrata i suze su joj krenule na lice. Uzeo san daljinski i uključio TV. Na velikoj plazmi je bio snimak od predhodne noći.
,,Kiriju sam platio 6 meseci unapred. Kafić će voditi moj kum dok ne istekne kirija“. Uzeo sam torbu u ruke . Ne mora da bude ovako rekla je kroz plač.
Na moju žalost mora 

Oceni
[Total: 2 Average: 4]
Sexy avanture

Mislio sam skoro svaki dan i noć o onome što sam video kod kuće i zamišljao šta se sve događa između moje keve i komšije Radeta i Živana.Kada sam odslužio vojsku pošao sam kući isto

Jebačina u vozu

Dobar dan,rekla sam dok sam ulazila u kupe prve klase voza koji je išao za moj grad. Bila sam u kratkoj poseti drugarici, i sada sam se vracala kuci. U kupeu je sedeo bracni par

Druženje u troje

Partner i ja smo to veče potpuno neplanirano otišli na festival craft piva, naleteli na njegovog kolegu sa nekim društvom i ostali sa njima. Kako je veče odmicalo tako se društvo osipalo i na kraju