Pozovite Kupidon shop 062/695-596

U podrumu sa matorkom

Nekih mesec dana kako sam se uselio u stan ,raspakovao sam se,a višak kutija ću spustiti u podrum.
Otključavam boks,ispada mi jedna od kutija a iz nje nekoliko panerotika,strast časopisa,obrisah jednu od dve stolice,listajući počeo sam u toj tišini i da ga drkam,jul mesec 16h..u pamučnom šorcu ,bez gaća,nakvasiću šorc ako ga ne oslobodim..Drkam ga uveliko,čitam erotske priče,prija mi, ostaću dok se ne olakšam.

Stolica je u ritmu škripela i taj ritam mi na vrata boksa pozva matoru komšinicu da dodje i izvidi šta se to čuje..nekih 5min je gledala kako ga oštrim.Tiho u dva koraka mi je prisla sa ledja,spustila dlanove na moja ramena,trgao sam se ,smirila me je, na uvo mi šapuće,da bi rado pomogla mladom ,novom komšiji u tom jedinstvenom dogadjaju.

Rada,47 god,165,65kg,udata,dve ćerke na faksu..Uža kućna haljina do kolena na bretele,sela je uz mene ,uzdise dok mi ga drka,kako sam mlad ,tvrd,krupan,kako joj pod dlanom pulsira,prijalo mi je njeno drkanje,ona je od onih koje vole ,a znaju..”Jel prija komšo?”,moj pogled i uzdah joj govore sve.

Kleknula je ,da se ne bi uflekao ona će ga sebi u usta iscediti,jaja mi masira dok drugom izdrkava ,blizu sam jako ,obaveštavam je,prima ga u usta tako tvrdog,puši ga tek da se kaže da jeste,ubrzava ritam ,nateže mi skamenjen kurac.Prskam joj obilno u ustima.

Oblizala se,namestila haljinu ,i do neba zahvalila na prilici..

Zaustavljam je,odužio bih se ako želite,odmah ,sutra kad god.

Nasmeja se bezobrazno,tako treba ,muški da pitaš ,mogao bi sada da me …znači neizgledam loše?Prislonio sam je preko stolića,zadigao haljinu ,izguzio je tako matoru da je izjebem..dlanovima je skeniram,stiskam,istražujem..kurac mi je uveliko resetovan,tvrd ,uzdignut kao koplje..gaćice sama pomera u stranu,prstima joj usne razmičem,glavić ubadam,prodirem čitavom svojom dužinom,do jaja me prihvata..u komadu me prima,paklicu maramica grize,kroz nos udiše u ritmu mojih naleta.

Vodjen iskustvima,ortaka,pročitanih erotskih priča i retko ali gledanih akcija mladjeg tipa sa iskusnom pogotovo.dobrom ženicom…znao sam se tri stvari 1.ritma ,energične namere da ostavim u njoj sto bolji „otisak“2.da je čvrsto šakama držim ,gde god mogu te je čitavu navlačim jos sigurnije,dublje3.da joj na uvo govorim kako je dobra..Nisam imao nameru da podbacim,tek sam je jebao minut,minut ipo kada je glavu zabacila,preko ramena gledala kako je šijem,grabim je za ramenaa i dosta grublje nasadjujem na moju deblju,puniju 17cu..Izbegavam da mislim kako mi prija..nije lepa a ni ružna tako da mi lice odvlačh pažnju sa zgodne ženske figure koju sam dlanovima istražio..Obraćam joj se sa ti,pričam joj o njenom telu,oduševljeno je hvalim kako je cvrsta,kako mi je prva tako zrela i kako mi je kurac tvrd zbog nje i želje da svrši od njega..Polizah joj vrat,silovitije ga nabih,bradavice joj se skameniše, kosa se za lice zalepi,nokte u levi guz mi zari trazi da stanem,nabija se do kraja meša pohotno.Privlaci me sebi ,boli me sto me noktima kida,traži još nekoliko puta da joj svoj maximum nabodem,trza se,trza,izvija ,meša i nabija..To trzanje je trajalo nekih 1min.Tako da nakon 5min sam imao prvu matoriju „recku“ Ona prošaputa i dodade mi njen mob,podešen na kameru..

Komšija neće ti smetati da mi snimiš tvoju perspektivu kako si u meni.Snimam da vidi kako joj je struk izražen,guza krupnija i oblikovana,vadim ga ,snimam krupno kako me je primala tako izgužena,tražim da sama raširi guzove,prepone..snimam ga venama išaraog ,debelog stabla,krupnog sluzavog glavića kojim joj po usnicama rovarim,fiksiram ga,snimam kako nestaje u njoj sama se navlači..Snimio si lepo?pitala me je i pobegla sa njega,okrenula se,naslonila na sto pružila maramice da se obrišemo..rumena ,oznojana, nasmejana.Ovo danas,mora da ostane medju nama ako želiš ikada da ponoviš ,prihvatiš moj poziv,termin..

Reci mi kresao bi me opet?Kresao bi me tvoj vršnjak,drug..da li sam izazov?Poslednji put sam dobila „stranca“ pa ima 9god i to sa dragim u trojci..ponovili smo par puta i završili ubrzo pošto me je „stranac“par godina stariji od mene počeo bolje tucati..Eto zato želim da mi kažeš,napišeš mail..(kuckala je mail u poruku,zatražila moj broj i poslala).

Začula su se vrata vešeraja i dve komšinice kako komentarišu vrućinu,svoje sinove , malo su mladje od Rade.

Uspaničena se sakriva iza naslonjenog tepiha o stari orman..Vrata od boksa pritvoram..žicom jednom vežem da ih blokiram,jbg neću da me vide a kamoli Radu i mene..Sedim na stolici,slušamo priču..pogled mi je na Radi,koje sedi na kutiji,skrivena ,gleda u mene.

Razilazimo se,ona prva,pa za 10min ja..

Ulazim u stan,otvaram hladno pivo palim cigaru,namerno opranim rukama svlačim šorc stiskam nabrekla jaja,kupim miris sa njega.

Ispisao sam joj mail odgovor,svi odgovori su joj bili pozitivni,opisao sam kako mi je prijala,i ponudio joj večeras da gleda ,se mazi gledajući kako ću „izvesti“devojku na terasu..

Mail za mailom ..Ostala sam sama pa mogu porukama da te dodatno pohvalim ,da ti kažem da sam uživala,potajno već par godina maštam o mladjem,na netu sam se nudila,spremna kešom počastiti..sve što sam imala od toga jeste jedan mlitavi 35god,koga sam gledala preko neta kako drka na mene..I jutros kada sam se istuširala tačno sam se u ogledalo gledala ,uljila telo i razmišljala da li bi se dala da me neko startuje,mlad ,star,prijatelj,komšija.Znaš i sam šta sam zaključilila..morala sam delovati kada sam te, ga videla..mislim da se mogu opravdati.Još gorim,želim muško tvrdo,da me izdrži nekoliko puta ..shvataš.

Radu sam tu noć počastio da gleda kako mi devojka dugo puši,pa dugo jaše na njemu po licu mi pičkicu trtljala..tako goli,pijemo u pauzama, uživam joj fantazije ispunjavati..

Primećujem dim na Radinoj terasi,hvatam povremeno siluetu joj glave kako viri..

To čitavo leto sam joj činio večeri vrelijim ,tucao sam klinke istog godišta kao Radine ćerke..

Rada me je od 2006 pa do poslednjeg puta negde 2009god,obradovala nekih 15-20x ..od toga opet u podrumu, u atarima blizu grada u njenim kolima,kod mene na gajbi..trajalo je svaki put duže do sat vremena max..imao sam poštovanjabivalo je opuštenije,smelije,vrelije..jače..Dok mi jednog dana nije prišla njena starija ćerka i pozvala na piće.Otišao sam naravno sav napaljen ,garant ju je mama nešto nagovorila,Sela je za sto,poručila je tekilu zapalila cig.i pružila mi usb flash uz komentar „molim te da ovo prestane,otac bi mi umro da zna šta je na memoriji..podržala bi ovako nešto,prirodno je ..ali da nije moja mama sa nečim tvojim u njoj“

Objasnio sam joj ako je gledala snimke,onda zna kako mi je prijala,kako sam se čak znao toliko zaneti strašću da bi bio siguran u njeno zadovoljstvo po koje dolazi,da ne pominjem kako si lepa na mamu naravno..

Skenjala me je iskreno..ispravno postupa..

Rada kada je čula dosta je bila besna..te se automatski povukla iz svega..

Oceni
[Total: 2 Average: 4]
Pravi pičić

Mi smo mladi bračni par, ja imam 27 godina, suprug ima 33 godine. Suprug i ja smo se počeli da se zabavljamo kada je meni bilo 20 godina, i kada sam bila na drugoj godini

Jako dobar film

 Rano ujutro ispratila sam roditelje i naravno, vratila se u krevet. Otputovali su na letovanje, a ja sam ostala kod kuće planirajući to vrijeme, naravno, iskoristiti za poneki party. Ipak, prvi dan sam provela sama,

Vikend na Zlatiboru

Otputovala sam sama na Zlatibor. Iznajmila sam stan na trećem spratu sa terasom. Nakon šetnje vratila sam se u stan. Još uvek je sunce bilo jako i obasjavalo moju terasu. Napravila sam sebi hladnu nes