Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Susret generacije

Bliži se dvadeset godina mature. Prošlo kao tren.Za nama su brakovi, deca, za nekima i razvodi, pojedini su ostali sami, svojevoljno, najčešće.
Posao je takav da nam nije mnogo dozvoljavao susrete, druženja i kafe koje su umele da traju.
U iščekivanju maja i susreta generacije, stigao mi je poziv za savetovanje na Zlatiboru, stručni skup.

Naravno da će mi prijati beg iz kancelarije i odlazak u prirodu, susret sa kolegama sa fakulteta i iz posla, stručni ljudi sa kojima bih  mogao popričati o svemu.

Odlazim, uzimam ključ od sobe, ostavljam stvari i izlazim na sunčanu terasu hotela. Sedam u jednu fotelju, naručujem produženi espresso sa mlekom i uživam na suncu. Sunčane naočare su tu da prikriju oči koje lutaju naokolo tražeći nekog poznatog.

Odjednom čujem glas koji mi se učinio poznat. Ženski glas koji odavno  nisam čuo. Osvrćem se i ugledam nju. Moja školska, iz klupe do mene, gimnazijalka. Završila farmaciju. Vitka. Mnogo bolje izgleda nego u gimnaziji. Vrzma se, traži slobodno mesto na terasi.

Spuštam sunčane naočare sa pitanjem: „Da li smem ja da ponudim mesto za kafu?“
Pogleda me, pa se sa osmehom priseti sa kim razgovara.
„Pa gde si ti, nisam te videla sto godina!“
Prilazi, zagrljaj, blagi poljubac u obraz. Sreća, nije se dovoljno primakla, da bi shvatila kako mi je prijao taj poljubac.
Seda u fotelju do moje, naručuje kafu i krećemo u priču.

Udata, dvoje dece, kao i ja.
Radi za jednu veliku farmaceutsku kuću, krenula karijera uzlaznom putanjom. Došla na simpozijum, koji se, interesantno, održava baš u istom hotelu, ali u drugoj sali. Dve struke spojene na jednom mestu. Farmacija i građevina. U sebi se već zahvaljujem organizatorima na tome što su smišljeno uparili pretežno žensku i pretežno mušku profesiju.
Zvonki osmeh, pogledi koje smo jedno drugome kroz naočare za sunce, skriveno, uputili, podsetili su nas na bezbrižne gimanzijske dane, kada smo samo gledali ko će se sa kime muvati, ko koga prvi poljubiti, držali se za ruke i slično.
Dotakli smo se i teme – 20 godina mature. Ja sam jedva čekao da se svi vidimo ponovo, posebno jer sam siguran da sam napravio dobre uspehe u dosadašnjem životu, da imam čime da se ponosim. Između ostalog i svojim izgledom, kome sam posvetio pažnju poslednje dve godine – zarad boljeg zdravlja na prvom mestu, a zatim i izgleda, koji mi je doneo uspeha, i u poslu, a i kod žena, da se ne lažemo.
Gledam nju dok priča, sviđa mi se njena priča, slične uspehe smo postigli. Stambeno se obezbedili, napustili rodni grad, deca, rezultati na poslu, i ono što mi i na početku nije promaklo – odličan stas. 
Pohvalio sam je, rekao da odlično izgleda, da niko neće verovati da je došla na 20 godina mature.
Smejala se i rekla kako je dosta vremena provela da bi tako izgledala, ali da joj se sviđa utisak koji ostavlja na druge, kao i da joj prija to što sam primetio kako izgleda.
Mogli smo se mi tako častiti i hvaliti jedno drugo u nedogled, ali došlo je vreme da nastavimo svako sa svojim planiranim aktivnostima, po rasporedu događaja na koje smo došli.
Razmenili smo telefone uz dogovor da se vidimo ponovo što pre, dok smo još tu, a posle ćemo lako da se dogovorimo za novi susret.
 
Predavanje, zajednička večera struke.. i onda dobijemo informaciju da u hotelu, u noćnom klubu ima neka žurka, zatvorenog tipa.. za učesnike oba simpozijuma. Sa osmehom prihvatam vest – ponovo ću videti Jelenu na skupu.
Večera se završila u 20h, imamo vremena da se presvučemo, sredimo a žurka počinje u 21.30. Taman, da se malo odmori i osveži.
Odlazim do sobe, uskačem pod tuš, topla voda čuda čini, kita mi se diže.. par prevlačenja kožice preko glavića i prestajem, ne želim da se opustim previše. To mi pojačava mišićni tonus, pojačava moj miris, puna jaja mi pumpaju adrenalin i otvaraju um  u razgovoru sa damama, trebaće mi.
Prebacujem na hladnu vodu, tuš prska, stresam se.. kurac postaje još tvrđi, svi mišići se napinju, zatežu. Otvaram vrata tuš kabine, gledam se u ogledalo, osmeh zadovoljstva.
Navlačim gaće, spuštam se na pod, serija sklekova. Puštam muziku na telefonu, pauza, pa još jedna serija sklekova. Treća, četvrta, peta.. Pumpam se.. 
Skidam gaće i ponovo uskačem pod tuš. Hladna voda me ponovo zateže.
Izlazim ispod tuša, brišem se, šetam po sobi go, tražim šta obući.
Slip boxerice, one koje moja žena voli, pantalone sa džepovima, moje omiljene, pamučna košulja kratkih rukava, da moje jake ruke dođu do izražaja. 
Kad smo se upoznali, žena je komentarisala kako kod muškarca prvo vidi dlanove i ruke. I da je sebi zacrtala da ću biti njen. Nisam smeo da je izneverim, Vežbao sam i održavao svoju formu zbog nje. I ne samo zbog nje.
Par puta sam špricnuo svoj omiljeni parfem i izašao iz sobe. Telefon u džepu, pare, kartica od sobe. To je sve. I naravno, nezaobilazni osmeh.

Ulazim u noćni klub u prizemlju hotela, muzika trešti, nazdravlja se, oči se navikavaju na tamu i laserske zrake koji vitlaju oko naših glava. Pronalazim grupu kolega, prilazim stojimo, pričamo, konobar donosi ledeno pivo u flašicama, uzimam jednu, ispijam je odjednom, uzima drugu za njom. Inače, pivo nije moj prvi izbor pića, ali u ovakvim okolnostima je ok, prija na ovu temperaturu, posebno kad je hladno. Jedna flaša, druga, peta.
Sa flašicom u rukama se vrzmam okolo, petma po prostoru, tražim poznata lica. Javljam se svima, nazdravljamo, atmosfera na nivou.
Odjednom, primećujem nju. Zelena haljina, uz telo, braon sandale, ravne, šašavo zeleni lak na noktima i na stopalima i na rukama, braon karmin. Čaša crnog vina, oznojana čaša. Baš kako volim i ja, hladno crno vino.
Prilazim joj, usput ostavljam flašicu konobaru na šank i uzimam i ja hladno crno. Temperatura u klubu raste, čaša se brzo znoji, moja leđa su uskoro mokra. 
Osmeh kad me ugleda, spuštam se, naslanjam usne na njen obraz, poljubim je da pukne, da čuje u svoj toj gužvi i buci koja nas okružuje. Uzvraća mi poljubac, moj pogled pada na njena ogoljena ramena, spušta se ka dekolteu.
Istovremeno sa mojim pogledom, kap znoja kliza između njenih sisa i nestaje. Nazdravljamo, kucamo se čašama, nekako baš iznad dekoltea, par kapi sa oznojane čaše pada na njene grudi, obline ih usmeravaju.. spuštaju se i nestaju.. između sisa.. Hvata moj pogled.. Smeška se.. Pitam je, da li zna gde odlaze te kapi.. Kaže tu negde, nestaju…
Citiram deo pesme .. „tu već može selo biti.. ima šume, ima vode, ima zemlje za oranje!“
Smeje se.. Mokra tačkica se pojavljuje na haljini.. ispod grudi.. Eto odgovora gde je nestala kap. 
„Tu teško da može selo biti!“ smeje se i gleda u mene.
Ostajem tu sa njom, zaboravljam na kolege iz branše.
Žurka je sve vrelija i vrelija, ja donosim još po jednu čašu crnog vina. Gleda me pogledom – biće previše – ali ja nazdravljam i kuckamo se. Prihvata, ispija, nastavljamo da đuskamo.
Završavamo sa vinom. Gomila oko nas postaje manja.
„U kom si krilu“ pitam je.. „Meni će trebati pomoć da odem do sobe“ zezam se..
„Novo krilo, treći sprat“. 
„Pa i ja sam tu, sjajno, taman da me odvedeš do sobe“ – dodajem, praveći se pripit.
Ostavljam čaše na šank, hvatam je pod ruku, pažljivo krećemo iz kluba.
Okrećem je ka prolazu, ne idemo na glavni ulaz, već na prolaz za goste hotela, koji vodi pravo ka liftovima.

„Vidim ja da si ti prilično trezven, čim znaš sve putanje. Ništa se nisi promenio. Znaš svašta“ dodaje Jelena.
„Moj posao je da sve znam“, odgovaram joj. „Samo, i dalje ima stvari koje ne znam“. 
Ulazimo u lift, ona pritiska dugme za treći sprat, koristeći taj trenutak da se ogleda na ogledalu, sa strane. Tangice su se ocrtale lagano, na guzi, ispod haljine. Oznojana leđa, bradavice koje su se naježile od hladnog vazduha u liftu. 
„Prelepo, ne moraš gledati, ja ću ti reći!“
Shvata o čemu pričam, prkosno me gleda u oči.
„Hladno ti je?“, pitam je dok spuštam pogled na njene grudi.
Kapira da mislim na tvrde bradavice, smeje se.
„Stvarno si ostao nepromenjen, isti onaj koji zna šta da pita ženu da bi se ona osećala posebna. Primećuješ detalje, nisi baraba kao gomila oženjenih muškaraca“, odgovara mi.
„Ja poznajem samo fine žene, a sa njima ne mogu biti baraba“, odgovaram.
„A šta ti to ne znaš?“ pita me dok se vrata lifta otvaraju na našem spratu.
Stajem, raskoračen, prekrštam ruke na grudima, sputavam sebe.
„Ne znam da li su te tangice zelene ili braon boje!“
Gura me u hodnik ka mojoj sobi. 
„Ti nisi normalan. Ali, pomoći ću ti da saznaš“, odlučno mi odgovara.
Grlim je, spuštam usne na vrat, ljubim je lagano, osećam ukus njenog snoja pomešan sa parfemom. Gura me i dalje, ja vadim karticu od sobe, pokazujem broj, ona mi otima karticu, ubrzava korak i otvara vrata od sobe. Ja ulazim za njom, mrak, napipavam je odmah pored vrata, hvatam oko struka, ona spušta svoje ruke na moje dlanove. 
Uzimam karticu, stavljam je u držač pored vrata, zatvaram vrata nogom, svetlo se pali. 
Veliko ogledao u hodniku, stojimo pored. Pogleda, odmeri nas tako, sa mojim rukama oko struka pa upita: „Kako to da se ti i ja nikada nismo muvali u gimnaziji?“
„Pa ti si bila zgodnica, a ja.. pa ne baš“ aludirajući na to da sam bio visok i mršav, i kao takav nisam nikada upadao u oko devojkama.
„Vidim da si se potrudio da se ta slika popravi“, rekla je.
Spuštam ponovo usne na njen vrat, ona prebacuje glavu unazad, naslanja na moju glavu.
„A radoznalost te nije napustila. Dakle, šta si ono rekao da ne znaš?“
„Ne znam.. ukust tvojih sokova… lakve grimase praviš kad doživljavaš orgazam… koja ti je omiljena poza… da li si stvarno toliko mazna i kad te čovek razgoliti.. Ali, počeli smo od toga da ne znam da li si uklapala gaćice sa bojom haljine ili bojom sandalica. Sa lakom za nokte ili karminom!“
„Neke odgovore ćeš dobiti – odmah. Za neke se moraš potruditi!“
Skida moje ruke sa svog struka, zakoračuje u sred sobe, ja palim svetlo, navlačim teške zavese na prozore i sedam na krevet. Jelena se saginje, hvata za ivice haljine i gleda u mene. Ja vadim telefon iz džepa, puštam muziku i ostavljam ga na noćni stočić.
Ona se polako uspravlja, pokušava da prati laganu muziku, uvija se telom i povlači haljinu nagore. Stigla je nadomak bokova, kada je zastala, ispravila se, ostavila haljinu tako podignutu i okrenula mi leđa. Ponovo rukama hvata ivice haljine i nastavlja da povlači nagore. 
Nazire se ivica guze, razdeljak, širi noge i povlači haljinu naviše.. mic po mic.. guza se vidi skoro cela, ali nigde ne vidim gaćice. Moj kurac se lagano diže. Pivo sam odavno izbacio iz sebe, a crno vino.. ga čini tako moćnim i tvrdim.  Nameštam ga u pantalonama, da može lepo da se digne.
Konačno je podigla haljinu iznad struka, gaćice su bile – braon. Ali toliko minijaturne, da sam brzo ustao i prišao uz komentar „moram izbliza da pogledam bolje!“.
Nasmejala se, ali se nije pomakla. Sedam na ivicu kreveta, hvatam je za ivicu haljine i povlačim lagano ka sebi. Stala je ispred mene, okrenuta leđima, ja spuštam glavu, naslanjam usne na desni bok, ljubim je. 
„Ne znam da li je lepši ovaj“, pa onda ljubim levi bok, “ ili ovaj“. Prolazim onda jezikom ka razdeljku, kliznem polako niz razdeljak guze naniže, pa se onda podignem naviše. Moj kurac pulsira, ali sam se sada posvetio njoj..
Ona hvata ivice haljine, podiže je preko glave i ostaje samo u braon gaćicama i braon sandalicama, sa sve zelenim lakom na noktima. Obline – govore same za sebe. Spuštam ponovo glavu na njenu guzu, ona se savija, spušta ruke na svoje listove, pogleda me sa strane. Dupe – otvoreno, predivno, slutim šta je ispod gaćica. Hvatam je za bokove, naslanjam jezik na tkaninu gaćica, osećam miris i ukus njene pičkice.
„Jelena, moram te upozoriti. Ovo nisam do sada uradio. Nadam se da te neću – izineveriti!“
Gleda me u oči. „Od kad sam se udala, maštam o dodiru drugog muškarca. Do sada mi se nije pružila prilika da to i probam, ali u životu neke stvati ne treba nikako propustiti. Tvoja sam, večeras“.
Uspravlja se, spuštam je na krevet. Leže, savija nogu u kolenu, ostaje u sandalicama. 
Ja ustajem, skidam cipele, košulju, moj dignuti kurac se ocrtava na pantalonama. Ona prilazi ivici kreveta, hvata me za pojas, raskopčava kaiš, raskopčava pantalone, spušta ih. Ja iskoračim iz pantalona i ostajem samo u uskim boxericama. Gleda u moje gaće, pa u mene, pa ponovo spušta pogled.
Smešim se, znam šta misli. 
Progovara. 
„Ovo je sve – tvoje?“
„Moje, ali se sprema da postane – tvoje. Nisam ja sebičan, volim da delim!“
Spušta mi boxerice, kurac iskače iz njih, ona i dalje gleda sa nevericom. Hvata ga rukom, pokušava da ga obuhvati. „Nisam nikada videla ovoliki kurac. Kako to da nisam znala za ovo – ranije?“
„Uzalud pitaš, vreme ne možemo vratiti. Možemo samo da iskoristimo ono – pred nama!“
Gleda me u oči, nasmeši se i spusti usne na moj glavić.

U gimnaziji je bila samo jedna cura koja se tucala, ali sam ja uvek tražio neku – koju ću voleti, tako da mi nije bila interesantna. I nisam okolo pričao da imam veliku kitu. Znalo je par drugara sa kojima sam trenirao, ali nisu to pričali okolo. Ali, kasnije mi je značilo tih 21cm debelog komada, mnogo mi je samopozdanja ulio i rešio mnoge probleme – sa ženama. To se oslikalo i na moj ostali deo života, tako da sam postao veoma siguran u sebe. A cičanje moje žene koja prevrće očima svaki put kad ga oseti i posle 12 godina braka – mi mnogo znači. 

Jelena uzima glavić u usta, rukom drka moj kurac. Vino čini svoje. Vidim da zatvara oči, stenje dok ga uvlači u usne, nabija svoju glavu na moj kurac. Uspeva da uzme manje od pola. Puštam je još malo da ga dudla i pokušava da ga što više primi, a onda se povlačim unazad, vadim ga iz njenih usta. 
Ona podiže glavu, hvatam je za vrat i lagano spuštam na krevet. Hvatam je za ivice gaćica i svlačim ih nadole, otkrivajući golu glatku pičkicu. Sa velikim klitom, mokru, skroz mokru. 
Povlači se na krevetu, ja prilazim, podižem joj desnu nogu i naslanjam svoj jezik na njenu pričkicu, prvo na klit, pa onda malo po malo, spuštam niz usmine. 
Osećam njene sokove na usnama, guram jezik u pičkicu, nabijam ga sve više. Ona stenje, zabacuje glavu. Osećam kako joj usmine pulsiraju u dodiru sa mojim usnama. Provlačim jezik ponovo između usmina, vraćam se na klitoris. 
Uspravljam se, ona leži na krevetu, podiže noge. Ja klečim na krevetu pored nje, kurac mi je u punoj snazi, veliki, debeo i tvrd. Gleda me. „Šta je još ostalo da si želeo da saznaš? Boju gaćica si saznao, ukus moje mačkice si saznao. Da li sam mazna kad sam gola?“
„Veoma si mazna kad si gola. Ostaje mi da saznam omiljenu pozu i … kako izgledaš dok doživljavaš orgazam!“ Okrećem se, tražim torbu da izvadim kondome.
„Marko, jebi me bez kondoma. Imam spiralu, a ako nisi imao neku sumnjivu partnerku, jebi me golog kurca. Želim da ga osetim – takvog kakav jeste!“
Prilazim, držim kurac u ruci, naslanjam glavić na njenu pičkicu. Vrelina me stresa. Malo po malo, potiskujem kurac u nju. Širim joj pičkicu. 
Slušam je kako stenje, grize usnu. Rukama drži svoje noge ispod kolena, šireći ih što više. Glavić ulazi. Veoma je tesna, iako je rodila dvoje, razmišljam. Zastajem. Smiruje dah, ja ponovo upinjem. 
Iz njene pičkice sokovi cure, klize niz njenu guzu na krevet. Sva je mokra, sva je zategnuta mojim kurcem. Lagano, klizam unutra i dalje. Još malo, pa još malo. Pa onda zastanem, pa izvučem.
Kurac pulsira, presijava se. Ponovo ga guram, malo po malo ,širim joj pičkicu. Dodirujem klit, narastao je, tvrd.. Vreo. 
Hvatam je za bokove i ulazim i dalje. Malo po malo. Sve sam više u njoj. Stenje. Nastavljam.. nabijam se.. 
Osećam na glaviću dodir njene materice. Ona otvara oči, grč oko moga kurca. Povlači jako noge i – svršava. Drhti. Trese se. Zinula je, ubrzano diše, ali ne ispušta glas. Žmuri. Zabacuje glavu. Ja koristim priliku i nabijam se još malo. Još samo malo. Toliko je ostalo. 

Jelena kreće da trza nogama. Orgazam je ludački pogodio, sva se trese. I dalje ne pušta ni glasa. 
Gledam je. Još jedan odgovor – kako izgleda tokom orgazma – otkriven.
Polako, izvlačim kurac iz njene pičkice, čim je prestala da se grči. Orgazam je završen, možemo da se tucemo, pomišljam u sebi.
Guram ga ponovo u nju. Sada bez zastajanja, do kraja. Ponovo osećam grlić na glaviću. Izvlačim, pa ponovo nabijam. Ubrzavam. 
Sviđa mi se. 
Vino me radi. Kao i uvek. 
Zato mi žena ne daje da ga pijem, ako je planirala da je tucam. 
Vino – me tera u zaborav. 
Zaboravljam – kako da svršim.
I onda imamo maratonske jebačine. Brutalne.
Jelena, to sam zaboravio da ti kažem. Ali – otkrićeš. Možda na teži način, ali ćeš svakako saznati. 

Hvatam ritam. Jebem je, nabijam se, vadim ga. Šljapka. Curi iz nje. Vrelina njene pičkice na mom kurcu je predivan osećaj. Spuštam se svojim gornjim delom tela na nju, ležem preko nje. Naslanjam svoje grudi na njene. Ona pušta noge, grli ih oko mog struka, a ruke podiže iznad glave. 
Hvatam joj ruke, obe, svojom jednom rukom i pritiskam je na krevet.
„Sad nemaš gde da mi pobegneš“. 
Otvara oči. „Da li ti izgledam kao neko ko je mislio da bilo gde beži? Samo mi daj tvoju tvrdu kurčinu, nisam imala pojma da to može biti tako dobro!“
Tucam je sve žešće. Nabijam ga, stežem joj ruke. Skoro pa je silujem. Ali ona uživa, to onda nije ni blizu silovanju. Raspliće noge sa mog struka i kreće da ih pomera u ritmu mog nabijanja. Sve brže diše. Čini mi se.. Da.. Još jedan.. Sada.. sa vriskom.. „To.. Nabij mi ga.. jako.. jebi.. još…“ Ja ne prestajem da joj nabijam tvrdi kurac, istim ritmom.
Usporavam, ona se smiruje, otvara oči. Gleda me.
„Omiljena poza mi je – otpozadi. Jebi me kao kučku!“
Gledam i ne verujem da čujem te reči od nje. Podižem se, izvlačim kurac iz nje. Sav je balav od njenih sokova. Ispod nje ostaje mokra posteljina. Prilazi, ljubi me u usta, strasno. Rukom hvata mokru kitu i steže.
Spušta usne, uzima glavić u usta, uvlači ga u usta nekoliko puta i podiže se. 
Namešta se, postavlja se četvoronoške, izbacuje predivnu guzu, Provlači ruke između nogu, ramenima se oslanja o krevet Obe ruke je provukla između svojih nogu, raširila latice svoje prelepe pičkice i otvorila je za mene. 
Prilazim, naslanjam glavić na otvor. Spuštam ruke na oble bokove. Stežem je. Glavić uklizava. Osećam kako iz nje curi. Jako je napaljena. Stiskam bokove, nabijam se malo po malo, bez zastajanja. Sve dublje sam u njoj. Navlačim je na kitu, guram ga koliko god mogu. Osećam dodir njenih usmina na obrijanim jajima. To je to. Sad me ima celog. Moja je. Osećam na glaviću njen otvor materice. To mi je omiljeni osećaj pri dubokom prodiranju. Oduševljen, sa osmehom, izvačim kurac, skoro ceo. Ponovo ga nabijam, do kraja. Sve žešće. Sve jače. Tucam je – divlje. Životinjski divlje. Pseće. Baš kako se i zove poza. Doggy style. 
Stiskam joj bokove. Njena ruka je na klitu. Trlja jako, šamara ga. Osećam njene dodire na jajima, svaki put kad se nabijem do kraja. 
Prelep osećaj. Do sada bih verovatno svršio dva puta, toliko mi je lepo sa njom. Ali – konačno, stižem i ja do orgazma. 
Nabijam kurac, ispaljujem spermu pravo u njenu matericu. Trzaj. Osetila je to. Ja se ponovo trzam. Novi mlaz. Ponovo trzaj sa njene strane. Još jedan . I još jedan. 
Osećam stisak njene pičkice oko moga kurca. Sada ga ja vadim, pa ponovo nabijam. Stisak se pojačava. Ne stajem.  Svršavamo istovremeno. Cedi sve iz mog kurca, prazni mi jaja. Ja punim njenu pičkicu.
Tek sad vidim da je gurnula glavu na jastuk i da vrišti. Čuje se prigušeno vrištanje. 
Prestaje da se grči. Izvlačim kurac, još uvek tvrd. Ležem na krevet pored nje. Uzima moju kitu u usta, oblizuje ga, kupi sa njega moju spermu i svoje sokove. Podiže se i leže na moje rame. 
„Ostaću noćas kod tebe, da prespavam. „
Susret generacije je počeo.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Zgodna instruktorka aerobika

Stala bi na trenutak kako bi mi poklonila koji sočni liz, istraživala je jezikom svaki komadić nabrekle pičkice, sokovi su joj ljepili lice, njena pohlepa postajala je sve jača. Okomila se na moj klitoris poput

Špijunka na delu

Tačno u ponoć treba da se pojavim u suterenu jedne stare zgrade, jer je dogovor da Njemu prenesem važnu informaciju. Na sebi imam samo mantil, haltere i crne čizme. Ne znam gde se to mesto

Tetka i ja sami u vikendici

Imam 20 godina i ekstra mi se digne svaki put kad pomislim na svoju tetku. Ona je ekstra pička, iako ima 41 godinu. Uvek se uteže i oblači provokativne stvari! Stalno drkam na nju! Ona