Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Prvo iskustvo

Prva iskustva su sjajna. Sećam se svojih. Bilo je to vreme bez društvenih mreža, bez telefona, hormoni su radili, leptirići u stomaku, sjajno detinjstvo…blejali smo cele dane po parkićima, družili se, zezali. Muvali cure uživo, ljubili se i vaćarili po skrivenim mestima, ponekad bi pao i neki peting.

Elem, srednju školu sam započeo u drugom gradu, daleko od matoraca. Većini je to predstavljao stres. Meni je bilo do jaja. Živeo sam u domu sa još tridesetak drugara iz škole. Među njima je bila i Jeca, drugarica iz razreda. Jeca je bila slatka buckica, oniža, ravne kose, zamamne guze i velikih grudi, vrcavog pogleda i osmeha. Cura koju bi inače izbegavao, pošto sam tada tripovao da sam frajer. Međutim, obzirom nas je muka spajala i da smo isti razred, brzo smo se zbližili. Išli smo zajedno u školu, radili domaće, i među svom onom nepoznatom decom, lako smo se združili. Jedno veče, dok smo radili domaći, ona ležeći na njenom krevetu, ja sedeći kraj nje, uzela je moju ruku i stavila na njenu dojku. Malo je reći da sam se šokirao. Do tada, trebalo je mnogo truda da bi se stiglo dotle. Stisnula je moju ruku dajući mi podsticaj, i taman se oslobodih, kad neko uleti u sobu. Na brzinu sam povukao ruku i nedugo zatim izašao iz sobe. Čudan je bi osećaj nakon toga. Smatrao sam je za drugaricu, ali tinejdžersko doba i hormoni su čudo. Dole je ključalo, nije mi dalo mira do kasno u noć, morao sam se olakšati…pa još jednom, pa još jednom. Tek nekad pred zoru sam se malo smirio.

Skontao sam da me baš pali, i ona mi je davala nedvosmislene signale. Smeškala mi se, upućivala značajne poglede. Nehajni dodiri, nameštala se tako da imam lep pogled na njene grudi… Sledeća prilika nam se ukazala dok smo gledali film u dnevnom boravku. Nedugo nakon završetka, ostala deca su se razišla ostadosmo sami nas dvoje. Slična situacija. Ovoga puta sam je ja provocirao golicanjem i opet je stavila moju ruku na njenu dojku. Nije nosila brus ovog puta. Momentalna vatra mi je obuzela celo telo i grč u donjem delu stomaka. Zavukao sam joj ruku pod majicu i osetio blaženstvo. Vrelu tvrdu siku sa malom čvrstom bradavicom poput maline. Tu je započeo moj ples po njenom stomaku i grudima…naši jezici su takođe započeli igru. Osetio sam njenu ruku pod mojom majicom, nežno me grebući i izazivajući strujne udare. Ruka se spuštala butinom pa opet do stomaka, kružeći oko prepona i dovodeći me do ludila. Nežno sam joj ljubio bradavice kada joj se ote uzdah i ruka spusti niže, hvatajući mi ga preko šorca. Nedugo potom zavukla je ruku pod šorc i svojim nežnim prstićima obujmila ga i nežno stisnula. Taj osećaj ću pamtiti dok sam živ. Nikada da mi ga niko nije tako lepo mazio. Nežnim kružnim pokretima po penisu i jajima proizvodila je nestvaran osećaj kod mene. Savršen stisak, savršen pokret. Za razliku od mog nespretnog trljanja njene mace preko mokrih gaćica.

Trajala je ta naša igrica do duboko u noć, dok se na vrhuncu našeg maženje njeno telo nije ukrutilo i iz grla se nije oteo najslađi uzdah used orgazma. Kada se primirila, obuhvatila mi je jednom rukom stablo penisa, mazeći ga kružnim pokretima, dok je drugom rukom mazila glavić, posbno onaj prelaz i spoj sa stablom. Nije mi trebalo dugo da ispalim rafal kupajući svoje grudi i stomak.

To su bili počeci jednog izuzetnog prijateljstva. Jeste to bilo ispočetka malo naivno i nevino, ali tada je to nama bilo više nego fantastično. Naše igrice smo ponavljali iz večeri u veče, ispitujući jedno drugo, idući sve dalje i dalje. Zanimljivo je bilo da nikada nismo bili u nekoj klasičnoj vezi, ali smo ostali jako dobri i dan danas. Ta prva iskustva ostaju duboko urezana u naša sećanja, dajući poseban pečat našim životima.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Snajka

Moja snajka ima 30 godina tj. generacija smo,visoka je oko 165cm,ima plavu kosu,deblja je ali i pored toga strasno me pali,mozda je to i zbog toga sto je zabranjeno voce tj. zena je mog rodjenog

Laka riba

Kao i svi mladi, vrele letnje večeri smo provodili po parkovima oko zgrada, uz gitare i neizbežno pivo. Bilo je to društvo od nas petnaestak, a u društvu pet simpatičnih devojaka među kojima se isticala

Želiš li moju macu?

– Filipe, zašto ne izvadiš svoj penis i počnes masturbirati za mene? – izgledao je kao da sam ga udarila. – Zar me nisi čuo… Sad sam ti priznala ono što ne priznajem sama sebi.