Pozovite Kupidon shop 062/695-596

To kume

Subota je već davno svanula, probudio sam se lako i izvukao iz kreveta. Moja draga žena je spavala snom pravednika a njena lepa mala glatka guza se šepurila van pokrivača. Nisam mogao da odolim, prišao sam i poljubio je nežno pa ipak pokrio. Zornjak sa kumon je bio žestok i nisam hteo da je sad ponovo budim. Neka je neka spava. 

Odšunjao sam se do kuhinje i stavio vodu za kafu. Bože kakva je dobra jebačina bila jutros. Ne mogu da verujem da mi se kuma nasadila na kurac i izvela svoj jebozovni ples, a da je uz to i moja napaljena ženica pratila sve u stopu. Ja sam blažen među jebačima…

 – Kumeeee, stavi  i meni jednu

Čuo sam njen pospani jebozovni glas. Okrenuo sam se i video je sa druge strane šanka. Naša kuma. Bila je razčupana i neuredna, na sebi je imala neku dugačku belu tuniku koja se spuštala nedovoljno nisko pa su se njene duge predivne noge prikazivale u svoj svojoj lepoti a guza se gotovo pridruživala pogledu. Brus nije nosila te su se i prelepe čvrste ne prevelike sise ocrtavala na tkanini budeći u meni sećanje na jutrošnje događaje, a budeći i čvrstinu u mojim gaćama. 

– Sad ću ja

okrete se i ode prema WC-u. Uhhh jebo te, kako ovo izvodi. Malo je riba koje mogu da budu ovako jebozovne, bose u tuniki, ujutru bez šminke, raščupane i krmeljive ali naša kuma je čudo. 

Voda je provrela i ja polako zakuvah dve kafe,sipah u šoljice i spustih ih na barski sto. Kurac mi je već utrnuo od čvrstine i dobro se ocrtavao na laganoj pidžami. Jebi ga to je priroda a i sa kumom više nisam na vi. 

– Dodaj nam cigare

Prošaputala je nežno i uputila me na sto iza nje. Prošao sam iza nje i bacio još jedan pogled na njene sise koje su bile još lepše nego što sam pamtio i otišao iza nje po cigare. Sedeći na barskoj stolici ona se valjda nagnula da srkne kafu i svoju sočnu veliku guzu natrtila ka meni. Tunika se povukla na gore ali ja i dalje nisam mogao da utvrdim ono što me je mučilo, da li kuma ima gaće na sebi. Prišao sam iza nje bezobrazno se očešao o nju i doturio joj cigare i upaljač pa se ipak spustio iz nje i polaku podigao tuniku na gore. 

Mmmmmm, ipak nije nosila gaćice. Obla guza se šepurila izpred mojih očiju i ja počeh da je mazi i celivam. Ruke su ispitivale obline guzova, pa prelazile preko struka, zalazile pod tuniku i mazile leđa, pa prelazile napred, mazile stomak, prelazile preko grudi. 

Umiljavala mi se kuma, uvijala telom i kukovima, tiho stenjala a guzu je više gurnula ka meni i sad već sočnu picu mi gurala ka faci. 

Spustio sam ruke dole i raširio guzove. Sada se pica raširila pred mojim očima i ja je nežno poljubih. 

– Ooooohhhhh, ljubiiiiiii jeeeeeee

Sad je već stenjala i gurala je prema mojim ustima. Još jedan nežan poljubac je bio tu, pa se odmakoh da gledam taj predivan prizor. Guzovi su se povijali i pica se nudila u svoj svojoj lepoti. 

Sada je već bilo vreme da se ugosti i jezik i ja prođoh celom dužinom njenog procepa. Njena reakcija je bila pozitivna i ja ponovih liz, pa još jednom ovaj put prošarah i preko anusa čisto da me oseti i tu. Sledeći liz je počeo nisko na klitorisu koji se šepurio, pa oko njega, niz brazdu, uz brazdu. 

Sada je već gušila uzdahe i teško i zvučno disala kroz nos. Jednom se rukom oslonila za šank a drukom me stegla za glavu i jače pritiskala uz sočnu picu. 

– Kumeeeee, jooj kumeeee, dajjj jebiiiiiii meeeeeee, jebiiiiiii

Mada je i dalje trljala picu o moju facu i tako se žestoko naslađivala. Mada me je u trenutku pustila i pružila kurton, otvoren i spreman (kad li ga otvori i odakle se stvori)

– Obuci ga kume i ajmooooo

Nike trebalo da mi se kaže dvaput, moj jaran se kočoperio već predugo, udrvio se i samo čekao svoje vreme. Navukoh kurton na brzaka i priđoh sočnoj pici. Malo sam promrljao po njoj a usmine se rastaviše i ja ga uvukoh iz zaleta do daske, do balčaka, do jaja. I tu stadoh. Ovakav manevar je bio opasan ali i slasan. Sreća da me je prezervativ omeo da svršim i zbijem gomilu sperme u kuminu unutrašnjost. Nekako sam se smirio duboko u njoj pa počeo polako da ga vadim, i vadim sve dok nije skroz izašao iz nje. Nije kuma mogla da trpi moje zajebancije, klecnula je stolicu nazad i nasadila se celom težinom. 

– Ne jezaj meeee, jebi breeeeeee, jebiiiiii

I sada je ona udarala ritam, nogama je čvrsto stala na pod a stolicu obgrlila rukama i počela da meša, da se nabija da ga lomi i savija. Ni ja nisam više sebe štedeo pa sam joj pomagao u ritmu, nabijao ga i vadio iz sve snage. Šljapkanje mog stomaka po njenim guzovima i coktanje raskvašene pice poče da se širi našim stanom. 

– to kume, tooo, nemoj da mi svršiš molim teee, još mi treba tvoja kurčina, joooššššš

Sada se sama skinula sa kurca, uhvatila ga rukom i počela da se trlja po klitorisu i celoj pici tvrdim glavićem. 

– Joooošššš, joooošššššš aaaaahhhh

I poče gejzir iz njene pice, kuma se tresla u žestokom orgazmu a iz pice je samo sipalo. 

Ukurvio sam se, stiso guzove i uživao u pogledu. Ovakvu ženku sam doveo do ovakvog svršavanja, bio sam ponosan na sebe i svoj rad.  A nisam ni hteo da srvšim, molila me je od srca. 

Sad je ponovo spakovala jarana u picu pa drugom rukom zamastila po klitorisu i okolo i još jedan svrš se proli na pod. Jeboote kolika tečnost se slila po našoj barskoj stolici i podu. 

Kuma se polako smiri, okrete se i zagrli me. 

– Hvala kume pošapta mi na uvo, ajmo sada da punimo rodnicu

Uhvati me za kurac, skide kurton i baci ga na pod pa me tako povede u spavaću sobu kod žene

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Rodjaka

Put do veleprodaje je bio čest, Uvek smo išli u paru moja rođaka i ja.tada sam imao 29. Godina a ona 32. Kakva je ona bila riba,duge noge taman ten više na  ciganski ,crna kosa

Skidanje bez instrukcija

Zovem se Staša, iz Beograda sam, imam 27 godina i nema dečka, jer uživam u seksu bez emocija sa različitim partnerima. Nisam iz sado-mazo priče, ali u krevetu volim da budem dobra kurvica muškarcu sa

Nezaboravno pušenje

Upoznali smo se preko oglasa.Dopisivanje je počelo lagano i postepeno dobijalo na erotičnosti,tako da smo mnogo puta doživljavali ekstaze.Nije htela da se opiše..samo je rekla da je oženjeni pale i da ću videti šta zna