Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Predivno seksualno iskustvo

Udata sam i živimo u skladnom i mirnom braku. Seksualni život nam je zadovoljavajući, kakav to može da bude posle pet godina zajedničkog života. Strast jos nije nestala ali se ponekad primećuju znaci monotonije koje muž uspešno prikriva inovacijama. Zaposlena sam i radim u velikom kolektivu na rukovodećoj poziciji koja, pored beneficija, nosi i prilično veliki pritisak koji u velikoj meri teži da sve životne aspekte, sem poslovnih, postavi u drugi plan. Okružena sam muškarcima ali sam jasno postavila granicu i svi znaju da ne smeju da je pređu bez očekivanih posledica. I pored toga znam kako me gledaju i šta o meni pričaju. U srednjim tridesetim sam, smeđa, visoka, sa superiornim stavom koji nalaže posao ali koji zna i da probudi maštu kod mojih saradnika. 

Jednom prilikom, morala sam poslovno da otputujem na neki seminar koji se održavao u nasem poznatom zimskom centru. Posto volim putovanja, a sve je trebalo da traje samo par dana, bez velikog poslovnog angažovanja, prihvatila sam. Ja i dvoje kolega smo dobili vozača i auto. Vozač je bio mlad, klinac za mene sa svojih, rekla bih 25 godina. Ulivao mi je poverenje i nisam više razmišljala o njemu. Seminar je protekao radno i uveče smo se, posle večere organizovali u grupice i, uz piće razgovarali i provodili. Igrom slučaja pridružilo nam se par momaka među kojima je bio i naš vozač. Obzirom na raspored mesta za sedenje seo je pored mene a sa moje druge strane njegov prijatelj. Nisam na to obraćala pažnju pošto ništa nije bilo vezano za posao već je u pitanju bila samo zabava i neobavezna priča. Usput sam saznala da je njegov prijatelj takođe vozač ali konkurentske kompanije, što me nije posebno zanimalo. Posle kratkog vremena Dragan, kako se njegov prijatelj zvao, počeo je da mi se nabacuje u nadi da će nešto da „uradi“ to veče ali sam ga kulturno odbila. Ali, par pića su uradila svoje, postala sam malo veselija i opuštenija što je on video kao mogućnost. U jednom trenutku stavio mi je ruku na koleno i tiho, na uvo rekao kako mu se mnogo dopadam i još nekoliko klasičnih fraza. Učtivo sam mu pomerila ruku i odbila ga ponovo. Kao poslednji pokušaj da nešto postigne, a bez straha od neuspeha, rekao mi je „Da li bi htela sa dvojicom? Ja i Zoran, tvoj vozač, imamo takva iskustva.“. Odbila sam ga ali sam se strašno napalila, njegova ponuda je direktno vezana za moje neostvarene želje koje su težile ka tome da ostanu samo maštarija i ništa više. Tu noć sam jedva zaspala. Lomila sam se oko toga šta treba da uradim. Ulog je veliki, stavljam na kocku reputaciju ako neko od njih dvojice progovori. Sa druge strane sada imam mogućnost da ostvarim davnašnju želju i možda nikada više. Odlučila sam da to uradim ali i da se osiguram, koliko je to moguće, i ne dozvolim da informacije „procure“, ali taj deo nije tema ove priče.

Sutrašnji dan je protekao radno. Iskoristila sam priliku i otišla do nekog butika gde sam kupila crne samodržeće čarape i crni čipkasti bodi. Osećala sam se čudno dok sam ih birala. Mislim da je počela da me pali sama pomisao na to šta radim. Popodne sam videla Dragana i rekla mu, diskretno, da dodje sa Zoranom kod mene u sobu, posle večere da bi raspravili nešto oko događaja od sinoć. Bilo mu je jasno o čemu se radi ali se kulturno izvinio zato što je bio navalentan.

Odmah posle večere sam otrčala u sobu da se presvučem. Stavila sam puder na lice jer sam imala osećaj da mi obrazi gore. Neko je pokucao na vrata. Čim su ušli osetila sam uzbuđenje ali sam zadržala masku superiorne osobe. Razgovor koji je usledio nije bitan već to da su ubrzo, obojica istovremeno počeli da skidaju odeću sa sebe. Stala sam i pomislila kako nikada nisam ni pomislila da prevarim muža a sada se nalazim sa dvojicom klinaca, u hotelskoj sobi i obučena kao kurvica. Nisam se dvoumila, prišla sam im i klekla uhvativši ih obojicu za kurac. I oni su bili iznenađeni ali su se brzo snašli uz komentare „Kako jebozovno izgledaš.“. Počela sam naizmenično da im pušim. Tada sam videla da imam sreće, obojica su bili veoma obdareni. Moj muž bi mogao samo da se postidi kada bi ih video. Pušila sam jednom i istovremeno drkala drugom tako da su ubrzo počeli da se stenju. Lagano su me podigli i rekli da legnem na leđa. Obojica su počeli da me maze i ljube što mi je neverovatno prijalo i dovelo do toga da i poslednje kočnice popuste. Lagano sam se okrenila prema Draganu dok se on podigao i stavio mi kurac u usta. Zoran mi je podigao jednu nogu i namestio ga na ulaz u moju pičkicu. Bila sam toliko vlažna da mi je curilo iz nje. Kurac mu je ogroman za mene koja sam uska. Ušao je a ja sam zastenjala kako godinama unazad nisam. Držao mi je nogu dok se sve jače zabijao u mene. Dragan me je uhvatio za kosu i počeo da tuca u usta. Nisam se bunila a posle par sekundi sam počela da se trzam, stenjem i svršavam kao nikada do tada. Nasmejali su se i prokomentarisali „Nismo je ni jebali a ona već svršila“. E, tu su se u meni probudile sujeta i iskonska glad za seksom. Klekla sam na krevet uhvativši Zorana za kurac, pogledavši Dragana u oči uz reči „Jebi me kao kurvu“. Efekat nije izostao, prišao mi je odpozadi i uhvatio za bokove. Počeo je da me tuca i razvaljuje kao lud. Drkala sam Zoranov kurac stenjući od zadovoljstva dok se on igrao mojim bradavicama. Odjednom, Dragan me gurnuo sa strane tako da sam pala na leđa, raširio mi noge i snažno uleteo u mene. Ogroman kurac mi je ulazio do kraja a takav osećaj nisam imala godinama. Vrištala sam i obgrlila ga nogama a na ramenima, nesvesno,  ostavila tragove noktiju.
Naglo ga je izvadio, preskočio me i nabio ga u usta. Počeo je snažno da svršava. Niko me nije pitao da li to volim ili ne ali su mi usta bila puna njegove sperme. U tom trenutku Zoran me je povukao prema sebi i podigao tako da sam ga zajahala. Nabio se do kraja u mene, uhvatio me za bokove i počeo snažno da me tuca. Stenjala sam glasno od zadovoljstva kada sam osetila da Dragan pokušava da ga stavi u guzu. Bila sam dovoljno svesna i uspela da ga odbijem ali se on snašao i zabio mi prst što je dovelo do mog ponovnog grčenja i svršavanja sa punom pičkicom kurca i prstom u guzi. U tom trenutnu Zoran me zgrabio jako i osetila sam dobro poznato pulsiranje duboko u sebi. Punio me je spermom i sreca je sto sam uskoro trebala da dobijem. Nastavlila sam da se nekontrolisano trzam na njemu još neko vreme.

Pala sam na krevet bez snage ali sa divljim osećajem zadovoljstva. Smeškali si se i obukli. Pitali su me da li sam raspoložena da se vidimo kada se vratimo kući ali sam učtivo odbila znajući da će uvek biti tu ako ih poželim. Ostala sam sama u sobi, srećna i zadovoljna, sa spoznajom da je ovo samo početak nečega što ću, možda, opisati nekom drugom prilikom.

Povratak na posao nije mi dao mnogo vremena da razmišljam o događaju od pre nekoliko dana. I pored toga raspitala sam se o Zoranu i saznala da ima 24 godine, da je napustio studije i zivi sa cimerom u iznajmljenom stanu. Videli smo se nekoliko puta ali se poneo veoma pametno i nije ostavljao mesta čak i nagađanju da se nesto desilo među nama. Ovo mi je samo podgrejalo mastu znajući da će se neke stvari možda ponoviti.

   Prolazile su nedelje. Ne mogu da kazem da nisam uopšte razmisljala o njemu ali sam bila daleko od bilo kakve odluke ili plana da nešto uradim. Na kraju jednog teškog radnog dana spremala sam se da idem kući, umorna, nervozna i besna zbog celodnevnih  problema na poslu. Na izlazu iz poslovne zgrade sačekala me prava provala oblaka. Nisam bila obučena za šetanje po kiši tako da sam se zavukla ispod nadstrešnice. U tom trenutku, ispred mene se zaustavio se naš službeni auto sa kolegom koji je išao do glavne autobuske stanice ali se ponudio da me vozač posle odbaci do stana. Kada sam ušla u auto videla sam Zorana za volanom. Usput sam rekla gde stanujem i na to dobila odgovor na nema nikakvih problema da budem odvežena na to mesto uz dodatak da se on nigde ne žuri i da ne mora da vrati auto. Ostavivši kolegu krenuli smo ka delu grada gde živim ali sam mu odmah nagovestila da mi je kod kuce muž. U šali je nabacio da možda ni to nije tako loše na šta sam se nasmejala i rekla mu da ni ne pomišlja na to. U jednom trenutku je nabacio da živi u blizini i da možemo da svratimo kod njega na kafu. Znala sam na šta misli i to mu stavila do znanja ali sam se složila sa idejom uz dodatak da stvarno moram uskoro da budem kući. Ušli smo u garsonjeru, zadivljujuće čistu i urednu s obzirom na to da u njemu žive dva studenta. Srce mi je lupalo jer sam znala šta me čeka. Čim sam ušla stao je ispred mene i nežno me dodirnuo po bedrima. To je u meni dovelo do pomračenja svesti i iskonske želje za seksom. Brzo smo se skinuli, kao stari uhodani ljubavnici. Prvi put sam ga videla golog na dnevnom svetlu. „Klinac“ za mene, sa svoje 24 godine je imao lepo oblikovano telo i veliki, podignut kurac u koji sam gledala kao hipnotisana. Spretno je stavio prezervativ i rekao mi da legnem na leđa. Poslušala sam ga i uz dubok uzdah blago raširila noge. Lagano se spustio na mene i stavio ga na ulaz u pičkicu. Ušao je polako dok sam se tresla od zadovoljstva. Počeo je sve jače da me tuca i kada mi je rekao kako „cesto drka mastajuci o meni“ svršila sam grčeći se i glasno stenjući. Izašao je iz mene i rekao da kleknem. Uhvatio me za kosu i počeo da me razvaljuje ogromnim kurcem. Stenjala sam i, u trenutku kada sam osetila da pulsira u meni, svršila uz urlike zadovoljstva. Pala sam postrance na krevet trzajući se i smeškajući od zadovoljstva i sreće.

   Brzo smo se obukli i otišli do kola. Odvezao me je do zgrade i krajnje učtivo pozdravio. Sada sam već definitivno znala da počinje nova stranica u mom seksualnom životu. Ovaj put sam bila nespremna i sve se desilo spontano ali me neće iznenaditi na sledećem „susretu“.

Kao što sam rekla, znala sam da je počelo novo poglavlje u mom seksualnom životu koji je do tada bio ograničen samo na bračni krevet i dobro poznatog partnera. Posle avanture „kišnog dana“,  sa Zoranom sam se sastala još jednom iz istog razloga. Na rastanku sam nabacila da bih volela da ponovim iskustvo sa seminara na šta se on samo nasmejao i potvrdno klimnuo glavom. Prošlo je više od nedelju dana kada sam ga videla na vratima kancelarije. Doneo mi je, navodno, nesto na potpis i tiho rekao da mu javim kada ću biti slobodna. Sada je odluka bila na meni, morala sam da se organizujem i odvojim vreme za uživanje o kome sam sve češće razmišljala. Prilika se sama namestila posle dve nedelje dolaskom strane delegacije koja zahteva punu pažnju i moje neograničeno angažovanje. Najavila sam raniji izlazak sa posla, Zoranu podesila raspored da nema vožnje taj dan popodne i u prolazu mu nabacila predvidjeni datum.

To jutro sam vodila računa da muž ne vidi šta sam obukla. Odabrala sam crnu boju kao dominantnu. Tange sam retko nosila kada idem na posao ali sam ih za ovu priliku obukla kao i haltere i crne najlon čarape. Sama ta kombinacija je dovela do toga da sam se osećala seksi i blago napaljeno. Dan je proticao radno sve do 13h kada sam se spremila i napustila radno mesto. Zoran me čekao ispred firme i službenim kolima odvezao do njegove garsonjere gde sam očekivala i Dragana. Zatekli smo ga kako leži na krevetu, obučen samo u bokserice. Ustao je, poljubio me u ruku i skinuo mantil uz komentar „super izgledas“ na šta je Zoran dodao „kao i uvek“. Nisam čekala kao prošli put već sam počela polako da se skidam, što su obojica prihvatili i uradili isto. Dok sam skidala suknju osetila sam poznato pulsiranje i nalet toplote videvši veliki draganov kurac koji se klatio ispred mene. „Uželela si se rasturanja od prošlog puta? Svidelo ti se kako smo te razvalili kao kurvicu“ reče. „Da nisam ne bih bila ovde“, spretno sam ga gurnula na krevet i pored njega bacila i Zorana. Za trenutak su se zbunili ali kada sam klekla između njih i obojicu ih uhvatila za kurac opustili su se. „Kakva si ti jebulja“ reće Dragan dok sam njegov nabrekli kurac uzimala u usta a Zoranu počela da ga drkam rukom. Obojica su uzdisali dok sam im pušila naizmenično. Odjednom, Zoran je ustao i došao iza mene. Izbacila sam kukove i raširila noge kao prava kurvica. Jednim potezom navukao me je ne kurac i počeo da silovito tuca. Čula sam ga kako komentariše da me muž ne jebe dovoljno i da me treba često uvako rasturati ali nisam mogla da odgovorim jer je Dragan počeo da mi ga u usta nabija dirajući me po bradavicama što me je dovelo do ludila. Odjednom sam osetila Zoranov prst u guzi, polako me je širio i pripremao. Nisam znala da li da se opirem ili ne pošto me tako zadnji put tucao muž sa poludignutim kurcem što je više ličilo na mučenje nego na uživanje. Zoran se povukao a Dragan ustao i bacio me na ledja, raširio noge i sjurio ga u pičkicu, podigao noge na ramena i počeo da me razvaljuje. Stenjala sam i hvatala se za krevet dok u jednom trenutku nisam počela da se trzam i burno svršavam. On je to osetio i nabio ga do kraja. Osećala sam kako sam ispunjena njegovim ogromnim kurcem koji nije pravio pauzu. Naglo je izašao, naterao me da ponovo kleknem, uhvatio za kukove i uleteo u mene. Ponovo sam osećala plimu zadovoljstva a krajičkom oka videla Zorana kako stavlja prezervativ. Osetila sam kada su se zamenili ali je to pratio i osećaj prsta oko moje guze. Povikala sam  „ne, ne“ ali sam se istovremeno namestila i dala mu do znanja da nastavi. Stavio ga je na ulaz i polako ušao u guzu uz moje stenjanje i njihove kometare „ kako je dobra, jebe se kao prava kurva“. Dragan je stao ispred mene i stavio mi svoj kurac u usta, par puta ga nabio, izvadio i u mlazovima mi svrsio po licu. Zoran je nastavio da ga nabija držeći me za kukove pri čemu sam imala osećaj da je ceo ušao u mene. U jednom trenutku nabio ga je duboko i osetila sam dobro poznato pulsiranje u sebi.

Jedva sam ustala i otišla da se operem od Draganove sperme. Dole sam bila potpuno razvaljena ali uz prijatan osećaj ispunjenosti. Obukli smo se i dogovorili da sve ponovimo uskoro. Zoran me odvezao do stana gde je čekao pospani muž željan večere i priče kako je bilo danas na poslu. Moj komentar je bio „e da znaš“ pri čemu je on to protumačio kao brdo problema a ja…

Počela sam da uviđam da je istinita ona „što više čokolade jedeš, to je više voliš i hoćeš još“. Povremeni vanbračni izleti su mi se svideli u tolikoj meri da sam već  ih već aktivno organizovala. Ne često, ali jednom u dve-tri nedelje bilo je dovoljno da mi podmiri maštu i nakupljenu strast. Nisam ni razmišljala o nekoj novoj „kombinaciji“ ali život sam postavi iskušenja, kojima ja nisam mogla da odolim.

   Živimo u stanu koji s vremena na vreme zahteva popravke i održavanje. Kuhinju smo kompletno renovirali i kupili napravljenu po meri sa svim ugradnim elementima. Između ostalih aparata tu se nalazio frižider koji je, posle par godina rada jednostavno otkazao na način koji nije dozvoljavao popravku već samo kupovinu novog. Problem je nastao u veličini jer onaj koji nam se sviđa nije mogao da se postavi na predviđeno mesto. Muž je pronašao i pozvao komšiju stolara koji je učestvovao u pravljenju kuhinje da je doradi i prekroji što se pokazalo kao veoma komplikovan zahvat. Nekoliko dana dolazili su on i njegov sin dok je nisu završili. Posle par dana ispostavilo se da se vrata ne zatvaraju dobro ali će stolarov sin doći da ih sredi „u subotu popodne“, kako je rekao. Muž je predviđeno bio odsutan pa je mene zamolio da ga sačekam i pomognem ako bude potrebe. Nije ni slutio o kakvoj pomoći je reč.

   Mladić je došao u zakazano vreme. Bio je to dečko od nekih dvadesetak godina, atletski građen i prijatne naravi. Ranije nisam obratila pažnju na njega jer se nismo sretali u stanu dok su on i njegov otac radili. Dočekala sam ga obučena u kućnu haljinu, ništa izazovno, a na nogama tanke crne najlonke i papuče. Iskreno, ništa nisam planirala ni očekivala. On je na sebi imao donji deo trenerke i majicu kratkih rukava. Posle pozdrava ušao je pravo u kuhinju i počeo da radi. Dok je skidao neispravan deo sipala sam mu sok i neobavezno ćaskala sa njim. Primetila sam da me je par puta odmerio celu ali nisam tome pridavala pažnju. Kvar je bio otklonjen i sada je trebalo namontirati vrata na gornji kuhinjski element, koji je sadržao veoma komplikovan mehanizam te mu je bila potrebna moja pomoć. Stajao je na stolici dok sam ja pridržavala vrata. U jednom trenutku primetila sam da mu se trenerka čudno „podigla“ ispred mog lica. Blago je pocrveneo, pokušao da se namesti i rekao „izvinite“. Po onome što sam videla ta izbočina na trenerci nije izgledala baš tako mala što je bilo dovoljno da osetim dobro poznatu toplinu i želju da se sve ne završi običnim izvinjenjem. „Izvinjavaš se zbog čega“ rekla sam nasmešivši se. Ostavio je alat i sišao sa stolice, stao ispred mene i strasno me poljubio. Rukom sam prešla preko trenerke i osetila veliki kurac koji traži da izađe napolje. Spustila sam se na kolena i jednim pokretom ga oslobodila. Ispred lica mi je iskočio veliki, debeli ukrućeni kurac koji sam spretno zgrabila i počela da ljubim i sisam. Zastenjao je i pridržao se za stolicu dok sam ga obrađivala srećna što sam pronašla ovakav komad. Klinac je imao kurac bar za polovinu veći nego moj muž i to nisam htela da propustim. Halapljivo sam ga gutala i ljubila držeći ga rukom u korenu. Veliki glavić postao je modar koliko se klinac napalio a ja nisam htela da se tako završi. Ustala sam i skinula haljinu. Ni brus nisam stigla da otkopčam kada me uhvatio, podigao i odneo do spavaće sobe. Bacio me na krevet, jednim potezom pocepao čarape kod pičkice i legao preko mene. Gaćice je pomerio u stranu i nabio mi kurac tako da sam sve zvezde videla. Iz grla mi se oteo uzdah pomešan sa stenjanjem. Osećala sam kako me širi i razvaljuje zabijajući se duboko u mene. Klinac, petnaestak godina mlađi od mene, tucao me je kako sam samo mogla da maštam. Stenjala sam i vrištala dok je sve brže i brže ulazio u mene. Osećala sam kako me njegova jaja udaraju po guzi i zvuk šljapkanja jer je iz mene curilo koliko sam se napalila. Podigao mi je noge na ramena, uhvatio za kukove i ušao duboko u mene, dok sam ja počela da se trzam i mahnito vrtim glavom. Svršavala sam u talasima i videla ga kako se slatko smeška. Izvadio ga je i rekao mi da se naguzim.
Dok sam se okretala videla sam ogromnu, sluzavu kurčinu koja se klatila, i par trenutaka kasnije bila na ulazu u moju pičkicu. Uhvatio me za kukove i navukao jako. Volim da me jebu kao kurvu a tako sam se u tom trenutku osećala. „Jebi me“ rekla sam, što je njemu bio podsticaj da me divljački razvali i dovede do još jednog jakog orgazma. Odjednom ga je izvadio i zalio me spermom po leđima i nogama. Pali smo na krevet nasmešeni i zadovoljni. Kuhinju je popravio ali smo se dogovorili da ponekad dođe i proveri da li sve radi kako bi trebalo, kada mi je muž na putu naravno.

Klinca iz komšiluka nisam htela da ispustim. Pametno je ćutao i pravio se da me ne poznaje na ulici, što je meni osnovni preduslov za razmišljanje o daljem odnosu. Sa druge strane, znala sam da imam u rukama dobru sex mašinu koju treba iskoristiti. Dao mi je broj mobilnog telefona uz primedbu da se javim kada budem slobodna, a ja sam znala da neću dugo čekati. Prilika se ukazala par nedelja posle našeg „susreta“, najavom mog muza da mora sluzbeno da bude odsutan jedan dan, i što je još lepše, prespavaće kod rodbine tako da mogu da budem sigurna da me neće iznenaditi. Poslala sam poruku da ću biti slobodna određenog dana uveče i dobila odgovor da će doći oko 19h. Sada moram da priznam da sam svo vreme do njegovog dolaska bila blago napaljena. Čim sam sa posla stigla kući počela sam da se spremam. Istuširala se, stavila čistu mirišljavu posteljinu na bračni krevet i obukla za sex. Tačnije, obukla sam crni cipkasti brus, tange, haltere i crne mrežaste čarape, kombinacija koja bi se mogla nazvati „san svakog muškarca“, a koja ni mene nije ostavila ravnodušnom znajući šta se sprema. Preko toga sam obukla običan bade mantil čija je uloga da prikrije sve do pravog trenutka.

Došao je u zakazano vreme, sveže istuširan i mirišljav sa punim rukama kafe, sokova i čokolade. Nasmejala sam se i rekla da nema za tim potrebe, pustila ga da uđe u sobu i ponudila ga da sedne. Videla sam da me odmerava i gleda u moje noge predpostavljajući šta je ispod, ali sam se pravila kao da sam zaokupljena kuvanjem kafe. Seli smo u dnevnoj sobi ali se po njegovom licu videlo da nećemo dugo tu ostati. Prekrstila sam noge i, kao slučajno, bade mantil je pao i otkrio rub čarape. Videla sam mu pogled koji nije skretao sa mene. „Sviđa ti se“ pitala sam. „Da, volim to“ reče. „Voliš ili te pali?“, pri čemu sam ispružila nogu i nežno prešla preko nje rukom. Ustao je i počeo da se skida. Mišićavo mlado telo stajalo je na pola metra od mene dok mi je srce lupalo od samog pogleda na ogroman dignuti kurac koji se klatio blizu mog lica. Uhvatila sam ga rukom u korenu i uzela u usta. Osetila sam kako se zaljuljao i zamalo izgubio ravnotežu. Morala sam dobro da otvorim usta obzirom na njegovu debljinu. Osetila sam kako pulsira i nastavila da pritiskam usnama dok sam ga jezikom obrađivala. Levom rukom sam nežno dirala jaja što je počelo da ga izluđuje, ali nisam htela da se tako završi. Preduhitrio me, izvadio ga i podigao me, skinuo mi bade mantil i pučeo strasno da ljubi po celom telu. Ne sećam se kako smo došli do kreveta ali znam da sam uživala sa njegovom glavom među mojim nogama. Grudi su mi bile tako osetljive da sam počela da stenjem kada je počeo rukama da mi dira bradavice dok mu je jezik bio zaokupljen mojom pičkicom. Počela sam da se uvijam i gubim pojam prostora oko sebe. Ustao je, legao preko mene raširivši mi noge, stavio ga na ulaz i polako ušao, duboko. Zastenjala sam i još više podigla noge puštajući ga da me tuca kako hoće. Osetila sam njegovu snagu i punu veličinu kurca koji me je razvaljivao. Bacala sam glavu levo-desno i glasno stenjala. Kroz glavu mi je proslo da nije stavio prezervativ ali vise nista nisam mogla da uradim. Odjednom, počela sam da se trzam i svršavam jako, pokušavajući da se izvijem ali me on čvrsto držao i divljački tucao. Izleteo je iz mene i u mlazovima počeo da svršava po mom stomaku i grudima. Klečao je među mojim nogama dok sam ja dolazila do daha i pomišljala da je gotovo i da sledi mala pauza, ali sam se prevarila. Legao je preko mene i počeo da razmazuje spermu uvijajući se i mazeći me. Nije mi trebalo mnogo da prihvatim igru koju do tada nikada nisam probala. Miris njegovog semena i telo koje se uvija na meni dovelo je dotle da sam se ponovo napalila. U trenutku sam ga odgurnula od sebe, ustala u sedeći položaj i uzela u usta kurac vlažan od zajedničkih sokova. „Kako se dobro tucas“ izletelo mu je, a ja na to nisam obraćala pažnju jer znam da je tako i da je muz jedini koji ne koristi dovoljno moje potencijale. Ustala sam, naguzila se, izbacila kukove i rekla „jebi me kao kurvu“. Ova rešenica napravila je haos u njegovoj glavi, zgrabio me za kukove i jako se zabio u mene. Stenjala sam dok me divljački tucao i nabijao duboko. Bila sam na granici da svršim kada me čvrsto uhvatio i počeo da svršava. Jak orgazam se proširio mojim telom i nisam razmišljala o tome da me klinac puni mladom i plodnom spermom. Pali smo na krevet znojavi i srećni. Istuširala sam se i obukla, ispratila komšiju i otišla na drugi kraj grada tražeći otvorenu apoteku gde sam kupila pilulu za „dan posle“.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Svastika u sendviču

Svastiku sam uhvatio pre cetri godine, dok mi je zena sa decom bila na moru. Ona je imala tridesetjednu, a ja tridesetdevet godina. Od tada smo koristili svaku priliku za seks, uglavnom smo to morali

Divna noć sa Filipom

Bila sam sa Stefanom dve godine. Pre početka zabavljanja imali smo zajedničke prijatelje, a u toku veze sam se zbližila sa svim njegovim drugarima i počela da ih smatram i svojim. On je time bio

Sad kad je zauzeta

Moja i Jelenina zajednička prijateljica Branka je konačno u srećnoj vezi. Zaista je zadovoljna i pošto se jako dugo znamo oboje se radujemo zbog toga. Međutim, vrlo je interesantno, Branka o kojoj nikad nisam razmišljao