Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Iskusni mužjak

Supruga mi radi na jun festu kao promoterka na tezgi. Inače pre festa se baš picnula i sredila noge, guzu i ribicu jednom dobrom depilacijom voskom. Od tada nismo, kao i par dana pre toga imali odnos.

Supruga je inače, 10 god. mlađa od mene. Ona ima 22 god., a ja 32.god. i u svemu se slažemo odlično, ma super, izuzetno. Intima među nama je dovedena do krajnjeg stepena i među nama, nema nikakvih tajni. Vodimo ljubav kako uveče posle gledanja dobrih erotskih filmova, tako i izjutra kad smo najprirodniji i neoprani.Tada me njen miris i dah nenormalno pali. Sve radimo i delimo zajedno, ručak, kupatilo, sve. Među nama nema ama baš ikakvog stida.
Inače ona je baš ekstra izgleda. Oblo lice sa krupnim, punim, svetlosmeđim očima oblika badema, lepim pravilnim nosem, isturenim čelom i pućastim, malim usnicama. Visoka je 163 cm, sa smeđom, valovitom kosom, koju ispravlja, dugom do pola leđa. Ekstra je građena i izgleda kao mešavina latino i azijske cure. Jedra je i prsata, sa velikim grudima od 4+, izuzetno trćaste, ali visokopodignute zadnjice od koje zastaje dah i dugih, vitkih i dobro izvajanih nogu, sa par kg viška na stomaku, što joj sve daje vrlo jebozovan izgled. Koža joj je bela, ali je dole njeno meso crno, kao u azijatkinja.
Preključe je počela da radi i pošto su ostali do posle ponoći, nastao je problem sa prevozom. Dogovor je pao da ide kod kolege sa posla, Igora da spava. To joj se nije svidelo i nazvala me je na mobilni da se posavetuje sa mnom. Počeo sam da je umirujem i savetujem da prihvati ponudu, jer za naš deo grada nema baš dobar prevoz, a i počelo je da zahladnjuje. Nije joj bilo milo, jer htela je u naš stan, da napokon može da se opusti, a i ko zna, jer nismo dugo… Rekao sam joj da to nije ništa i da slobodno može da spava kod njih jer su Igor i njegova supruga dobri ljudi. Onda mi ona reče da mu je supruga otputovala negde sa strane pre par meseci i da je od tad sam. To me je sad već počelo uzbuđivati, jer priželjkujem, kao i svaki normalni muž koji izuzetno voli svoju ženu, da je vidim sa drugim u seksu. Obazrivo je smirim i kažem da joj sigurno neće biti ništa i da je to samo jedna noć. Ona se smiri i pristade. Mislio sam to je OK i baš me je palila zamisao da Igor od svojih 51-52 god., iskusni matorac, može da razbije moju ženicu…

Nekih 10 ak minuta kasnije ona me ponovo pozva i malo usplahireno reče da je u kupatilu stana i da to nije stan već obična garsonjera, kao i da ima samo jedan bračni krevet. Ovo me je već poprilično uzbudilo i počela je da mi se diže kurčina. Uspeo sam da se iskuliram i kao smireno joj objasnio da to nije ništa strašno i da će ona kao gošća spavati u tom krevetu, a on kao „dobri“ domaćin na fotelji ili na podu. „Ne znam miko“, reče mi supruga zabrinutim glasom, „baš sam malo uplašena“. „Ma nemoj da brineš ljubavi moja“, počeh je umirivati, „biće sve u redu, videćeš, samo jedna noć, mila. Samo jedna noć“. Uspeh je malo smiriti i ona se nekako uspokoji, ali sam počeo da osećam ogromno uzbuđenje i veliku napetost dole. Ipak sam i tako uzbuđen posle malo jela, jer ona će ostati kod Igora i rada na kompu, otišao u krevet. Kurčina mi je bila kao stena. Sve vreme na ivici eksplozije.
Ujutru je ona otključala vrata, brzo došla u spavaću sobu, svukla se i odeću stavila u regal. Video sam je krišom golu. Nije imala gaćice i iz glatko obrijane pice, koja je prirodno natečena kao krofna, samo vireo končić od tampona. To me je malo začudilo, ali šta ima veze. Ona samo obuče dole šalvarastu pidžamu za spavanje, a gore majičicu i leže do mene, pribivši mi svoju trćastu zadnjicu na kurac, koji se tad ukruti kao kamen i fino uleže među njene guzove. Ona brzo zaspi, a ja je ostavim jer videh da je umorna, da se naspava. Posmatrao sam je brižno i sasvim lagano mazio po njenoj svilenkastoj kosici. Tako i ja zaspah.
Probudio sam se oko 11:00. Ona nekih sat kasnije. To je kod nas obično išlo maženjem i uspaljivanjem za jutarnji. Tako i sad. Počeli smo se lagano milovati i uvijati. Polako sam je okrenuo na leđa ka sebi i lagano je počeo ljubiti u usta. Osećao sam njen sveži, topli dah, prirodan, bez trunke veštačkih mirisa. On me je palio. Lizao sam njen jezik, sisao njene usnice. Njeni pluvačka i dah su me prosto grebli po mozgu. Mazio sam i mesio njene grudi, povremeno ih stiskajući. Kada je postalo jasno da je uzbuđena do maksimuma, lagano joj prošaptah,“i kako je bilo kod Igora“. Ona me malo čudno pogleda i kao zbunjeno reče, „dobro. Odlično“. „Ma pitam te kako ste proveli noć“, počnem malo ozbiljnije. „Pa kažem ti“, ona će nevešto, pa zastade i pogleda me začuđeno,“kako znaš“! Nasmejah se lagano da je razgalim i kažem, „naravno da znam. To je sasvim normalno i očekivati. Šta bi inače jedan iskusni matorac, koji pre toga nije sa svojom ženom ko zna koliko i koji stalno radi, radio noću sam u stanu sa tako ekstra, jebozovnom mladom ribom“. „Ali nebrini ništa“, počnem da je razgaljujem,“to je sasvim normalna stvar i čak poželjna da bi prijateljstvo i saradnja bili prisniji i ljudi među sobom razmenili malo energiju“. „Tebe to pali“, poče ona uzbuđeno, a oči joj zasijaše,“pali te da me neko drugi tuca“? „Naravno da me pali“, opet ću, “kao i svakog normalnog muža, da gleda i uživa dok mu drugi razvaljuju suprugu, ili sluša njena jebozovna iskustva“. Tu me ona poče milovati po već nabreklom kurcu, a ja joj samo šapnuh na uho, da mi ispriča kako joj je noćas bilo, jer i zamišljajući takve scene, dosta jače svršavam. Tada ona počne,“zaista hoćeš to da čuješ“. „Naravno, da hoću“, počeh uzbuđeno. „Ne znam kako ću“, opet će. „Samo lagano i opušteno“, kažem joj, “pričaj molim te, pričaj“. Bio sam silno uzbuđen….

Ona poče: Bilo je to još juče u toku smene. Igor me je neprestano gledao, na šta sam inače navikla. Mislila sam u sebi sa smeškom, matorac voli da gleda mladu piletinu. Sa mnom je bila moja koleginica Lela, ona je u 26oj, dosta je jebozovna. Sve je bilo OK i mi tome nismo pridavale značaj. Samo smo se međusobno smeškale i tiho ga ogovarale. Međutim kad smo zadocnile i kad je postalo jasno da ne mogu da prespavam kod nje, zato što joj se sestra kod koje je vratila od svog dečka, Igor je predložio da slobodno mogu u njegov stan, koji je blizu Lelinog, a i sam je u njemu i prijalo bi mu društvo. Tada sam nazvala tebe i ti si mi naravno dozvolio. To me je malo začudilo od tebe, ali mislila sam, ti najbolje znaš. Pristala sam. Dok smo se vozili, pričali smo o najobičnijim temama. On me je par puta rukom pipnuo po kolenu, kao promašio menjač i te fore. Nisam reagovala, samo sam gledala kroz prozor i da ga iskuliram. „Uhhh“! Počeo sam da hukćem i uzdišem. „Kakav je Igor, reci mi kako izgleda“.
Igor je mator, znaš i sam. Mada je dosta očuvan, sa tamnom kosom kao kod Čole i tamnije puti, sa kojim kg viška na stomaku. Ali su mu zubi zbog godina dosta propali. Ma ništa bitno, nije on neki lik, osim što voli da davi mlade promoterke. Ali jebiga, kao i svi muškarci. Ma on mi se ni ne sviđa, malo mi je čak odvratan. Ipak kad smo stigli u onaj njegov nazovi stan, videla sam da je to obična garsonjera sa jednim bračnim krevetom. Nazvala sam tebe i ti si me naravno smirio. Mada… Sad vidim da si me samo pripremao perverznjačino jedna. Nasmeja se, a ja samo huknem, požvalimo se jako i ona nastavi.
Kad sam izašla iz kupatila, gde sam piškila i prala ruke, posle razgovora sa tobom, on me je pitao da li bi da nešto čalabrcnem. Nisam htela ništa i samo sam ga zamolila za crni čaj da bih bolje spavala.Skuvao je meni i njemu. Kada smo popili uz razmenu par neobaveznih reči, krenula sam da ostavim šolje, tada sam videla na kuhinjskom elementu da je čaj zapravo zeleni. Eee jebiga, pomislila sam. Sada neću moći da spavam celu noć. Kad sam ga pitala za ovo, on mi je rekao da je crni nestao, ali da je i zeleni dobar. Samo sam prevrnula očima. Sad znam da je ovo namerno uradio. Trebalo je leći i on mi je dao čistu posteljinu da namestim na krevet. Kada sam namestila krevet, pitala sam ga da mi da neku pidžamu da spavam. On mi je rekao da to ne koristi i da samo može da mi da njegovu čistu majicu da u njoj spavam. Pristala sam i rekla mu neka samo bude dugačka. Samo se perverzno nasmešio i doneo mi je. Kada sam je obukla u kupatilu i skinula brus, bila mi je tačno iznad kolena. Oprala sam zube i otišla u krevet. On je sedeo u fotelji i gledao TV. Pitala sam ga gde će on da spava, a on mi kaže da ne brinem i da legnem. Snaćiće se on, kaže. Ugasila sam svetlo i legla. TV je goreo, a on kao da nije imao nameru da spava. Menjao je kanale i na kraju našao one R18. To je gledao kao da nisam tu. To me je nerviralo i bila sam ljuta. Mada su mi one slike prolazile pred očima i počela sam da osećam tihu želju za tobom. Dahtanje onih ženskih, koje razvaljuju oni obdareni tipovi me je izluđivalo i kao da mi je grebalo po mozgu. Tada sam se pridigla i pitala ga malo ljutito da li može da ugasi ili bar smanji taj TV. Pogledao me je ozbiljno i uz smešak dodao, „opa, vidi malu, pa njoj se već pajki. Hajde da mi ti spavaš“ i ugasi TV. Legnem okrenutih leđa njemu i samo ga čujem kako se svlači. Tada na moje veliko iznenađenje, poče on da ulazi u postelju. Trgnem se i poskočim i pitam ga uplašeno šta to radi, a on meni da ništa ne brinem i da će nam biti lepo. Poče da me otkriva i da se uspravlja, a ja se nabih uza zid.
Bio je sasvim go ispod pokrivača i kurac mu se već dobrano ukrutio. „Nemojte čika Igore molim vas“! uzviknem, a on meni, „ma nebrini ništa, samo se smiri i pusti čiču da preuzme stvar“, reče perverzno se smešeći i uhvati me za noge i poče me vući ka njemu. Počela sam ubrzano da dišem, a srce mi je udaralo kao ludo. Gurala sam ga rukama od ramena, ali bio je snažan. Tada sam se setila tvog saveta, da kad neko hoće da me siluje, samo treba da se opustim i neće me povrediti. Tako sam mislila, dok mi je on dizao noge na gore i htela nehtela morala sam da legnem na leđa. Uhvatio mi je gaćice od dole desnom rukom i veštim cimajem strgao sa mene i bacio ih na pod. Samo sam buljila u plafon i pomišljala, dobro je bar me neće povrediti, a možda.. ću i da uživam. Tada mi je pustio noge i uhvatio me od dole za butine i primakao mi karlicu na sebe, rastavljajući moje noge i omogućavajući svome jeziku prolaz ka mojoj pici.

Oči su mi bile zgrčene od straha. Tada odjednom osetim njegovu balavu, mesnatu jezičinu kako počinje da liže moju izbrijanu krofnicu, koju sam tako brižno pripremala za tebe miko moj. Oči mi se širom otvoriše, kao duha da sam videla, kad sam osetila njegovu jezičinu na svojoj pičkici. Tako je počeo stručno da je obrađuje. Videlo se da ima iskustva. Iako sam bila uplašena i nisam htela to da radim, ona je počela da me izdaje. Počelo je da joj bude lepo miko. Skoro nesvesno sam podigla noge na njegova snažna ramena. Karlica je počela sama da mi se uvija. Nisam više kontrolisala telo ispod pupka. Jaoo miko moj, tako mi je dobro jezičinom obrađivao macu. Tako temeljno, videlo se da matori ima iskustva. To je trajalo ne znam ni sama koliko minuta. Tada mi je olizao i čmarić, a i trzanje karlice se pojačalo. Zatim mi je spretno ubacio jedan svoj prst unutra. Počela sam još nekontrolisanije i zanosnije da mešam guzom, dok sam rukame držala preko usta da se nečuju moji uzdasi i stenjanje. Jedan prst mi je držao u pici dok je lizao kliću, a drugi u čmariću. Sve vreme sam zamišljala tebe miko. Tada sam počela da osećam kako me iz kliće i prvog dela pice počinje drmati salva malih orgazama. Ubrzo potom se uspravio i moje noge su spale sa njegovih ramena. Uspravih glavu i ugledah ga miko. Bio je baš veliki. „Uuu, stvarno ti je uska ribica“, poče da se kezi, „vidi se da nisi rađala“ i poče da nadrkava svoju kurčinu.
„Koliki mu je kurac ljubavi, reci mi“! huktao sam. „Nešto malo duži od tvog, možda 22cm, ali iste debljine“, reče ona uzbuđeno, dok sam je slušao napaljen kao bik. Moj je kurac inače dugačak 20cm i debeo nekih 14,5-15cm, dok je njena ribica zaista vrlo uska, sveobuhvatna i snažno se steže dok svršava, ali je i ona redovno vežba sa stiskanjem i opuštanjem.
Tada me ponovo uhvati od dole za guzu i butine i poče gurati na uzglavlje. „Nemojte molim vas, udata sam“, usplahireno ću. „Maa nemoj da brigaš, ja i ovako volim najviše udate ženice, one su najbolje. A i onaj tvoj to sigurno voli, jer te inače ne bi ni pustio u ovakvu kombinaciju. On je dobro znao šta te čeka od iskusnog čike“, smeškao se cinično dok me je gurao na uzglavlje. Tada mi majstorski spretno skide onu njegovu majicu i namesti jastuk na uzglavlje. Nabi me uz njega, podignu svojim snažnim šakama, obuhvati me oko struka da mu sednem u krilo, a ja shvatajući šta hoće, uhvatim skroz gornju šipku od visokog, metalnog uzglavlja svojim rukama, dozvoljavajući mu da me lepo nabije uz jastuk. Zatim me lepo uhvati za struk i podigne malo, ja pomognem pridržavajući šipku. Nacentrira spretno svoju ogromnu batinu na ulaz u moju malicu i nabi se još više ka meni. Tada poče lagano da ga ubacuje kroz usmine. Počela sam da stiskam zube miko. Zatvorila sam oči i nisam htela da pisnem dok je on lagano klizio unutra u moju već raskvašenu pičkicu. Tada ga naglo cimnu i njegova močuga mi se zabi u grlić materice. Naglo otvorim oči i usta i počnem da cvilkam i stenjem od boli, koja je postajala sve slađa i slađa. On ga izvadi i ponovo naglo ubaci. Tada mi se već ote krik. Zatim je lagano počeo da hvata ritam i da me navlači. Cvilela sam i stenjala, dok je on udarao i huktao kao razjareni bik. „Nemoj te tako naglo, rasturićete me“! cvilela sam, dok mi je on svojim ogromnim, šiljatim glavićem boo grlić materice. „Nebrini ti ništa lepotice moja mila, saće tebe čiča da prilagodi, samo se smiri i opusti“, govorio je uzdihano i vrlo požudno, gledajući me pravo u oči. Zatim me levom rukom uhvati od pozadi za vrat i poče nekako stručno da me stiska i masira ga. Kako mi se tada počeo opuštati grlić materice miko moj i njegov glavić poče da se fino nabija u njega.

Jaoo miko moj mili, kako je to lep osećaj. Kako je to dobro radio. Ta kontrola miko, kao da je on upravljao mojom matericom. Nisam više imala kontrolu nad telom, a kroz misli su mi prolazile kajanje i neka životinjska želja koja je dolazila od dole i udarala me u glavu gde se sve to pomešalo. Razmišljala sam o tebi miko dok sam potpuno razmenjivala energiju sa tim iskusnim mužjakom, koji je tako prijao mojoj pičkici. Iako mi je bio odvratan, miko moj, njen izbor je bio uži od mog i ona je slala tako lude impulse u moj mozak. Prosto sam gubila dah. Izgubila sam pojam o vremenu, to je tako dugo trajalo, kao i kod tebe ljubavi moja. Iz samih jajnika me je potresala ogromna želja, a iz same materice sam osećala kako teču sokovi u nenormalnoj količini. Gledali smo se pravo u oči.
Osećala sam njegov snažni dah na svom licu, sa tim odvratnim duvanskim šmekom. To mi se gadilo, izazivalo je gađenje i mučninu u mom gornjem stomaku, ali istovremeno i ogromni užitak i potrebu za tim mužjakom i njegovim mirisima, u donjem stomaku. Sve mi se to mešalo oko pupka i izazivalo kuršlus u meni miko. Ne da sam bila na sedmom nebu, nego na devetom. Pička je ludački, kao nikad do sad vlažila i šljapkala kao da radiš vakumgumom po odvodu. Prosto sam se čudila samoj sebi, od kud toliko tečnosti u meni. Htede me poljubiti u usta, ali sam spretno okrenula glavu, nudeći mu levi obraz. On me poljubi i poče mi ljubiti i grickati vrat. Bio je skroz pribijen uz mene i njegove dlakave, oznojane grudi su trljale i mesile moje sisetine, a bradavice su mi bile krute kao kamenčići, dok su mu velika, otekla, teška muda udarala o moj čmarić, razvlažen od mojih sokova. Dosta je to trajalo miko, a svršila sam par puta dosta snažno.
Tada neko zazvoni na vrata i mi se utišamo. On ustade i krene da vidi koje. Ja se pokrih pod pokrivač. Mislila sam prvo da nas je neko iz zgrade čuo i došo da nam skrene pažnju da budemo tiši. Mislila sam kakav blam valjda su komšije čule kako me delje kao neku kurvu sa ulice. Mada se nisam ni osećala drukčije, nisam bila u pravu. Na vratima je bila moja prijateljica i koleginica Lela, koja je došla da preda neke papire njemu, ili šta već. On je onako sa vrata povuče, a ona ga zabezeknuto upita šta to radi. Uvuče je u stan i zaključa vrata. Ona mu se okrenu, a on je uhvati za ramena i gurnu na krevet pored mene. Krene da je svlači, ona se poče buniti. Tada se otkrih i ona me ugleda. Iznenadi se i muklo me pitavši i upitno gledajući u smislu otkud ti ovde i ovako… Samo joj se nasmeših i krenuh rukom da je mazim po obrazu. Ona se razgali i poče da se opušta. On je skinu skroz golu, bljesnuše na svetlo sobne lampe ono njeno ogromno dupe i sisetine. On je poče lizati dole, dok sam je ja lagano počela ljubiti i žvaliti, prelazeći dole na njene sise. Mesila sam i ljubila njene dude, grickajući joj ukrućene bradavice, dok je on dole stručno obrađivao kao mene pre nekog vremena. Zatim se on uspravi, uhvati je za rame desnom rukom i povuče sebi na još nadignutu kurčinu. Ona mu je pušila dosta stručno neko vreme, dok sam je ljubila i mesila joj sise od pozadi. On je dahtao i govorio joj da to radi dosta znalački. Tada on naglo prekine njeno pušenje i naredi nam da se obe naguzimo. Zatim on vešto namesti lelinu guzičetinu i krene lagano da ga uvlači u njenu pičku. Ona je samo tiho kroz zube stenjali i kada ga on ugura do kraja, njoj se ote uzdah i jecaj. Poče je vešto guziti i udrati, dok je mene svojom snažnom šakom povremeno lupkao po guzi. Tako ju je rasturao nekih desetak minuta, a zatim ga naglo izvadi i nacentrira meni na ribicu. Gurnu mi ga naglo i bez pardona i poče takođe žestoko da guzi. Uuu miko, tako je dobro udarao. Tako je lupao u moju trćastu guzicu i dobro ubadao glavićem grlić materice, držeći me šakom za vrat, da je iz mene curelo kao ludo, što je bio nastavak od malopre. Trajalo je to nekih 10-15 minuta, a zatim on poče da ubrzava ritam i jače da udara. „U koju da svršim“! povika on uz glasni urlik. Nas dve se pogledamo u oči zbunjeno. Tada shvatim da je Lela nezaštićena, jer ne pije pilulice, a ja ih pijem. Samo mu uz uzdahe, koliko mi je to glas dozvoljavao, kažem, „uuhhhuu u meeneee, uu meeneee“. On poče da rikće i snažno ga ubode par puta i poče da urliče. „Uuu jebooote kako si dobra! Kurac si mi rasturila kučko! U jebemti“! vikao je on dok su salve vrele, punomasne, matore sperme zalivale moju matericu u snažnim pucnjima mlazeva. Iz same materice me poče kroz telo kao kolac, šibati snažni i divlji orgazam i počnem se nekontrolisano trzati u naletima koji su se prenosili kroz moje telo ka glavi. Oči su mi prosto zasuzile, dok je njegov kurac snažno trzao u meni, a on praznio svoja otekla, dlakava, životinjska muda u moju mokru, podatnu matericu.

Kako je to bio blažen osećaj miko moj. Iako sam sve vreme zamišljala da sam s tobom, bila sam svesna da me puni seme drugog mužjaka. Videla sam zavist u lelinim očima. Samo sam pala i skljokala se na krevet mrtva umorna. Tako sam ležala neko vreme dok mu je Lela počinjala polako pušiti i ponovo ga pripremati. Zatim sam ustala uzela torbicu i otišla brzo do kupatila. Sela sam na šolju i pokušala da piškim, jer sam imala takav osećaj. Iako sam piškila pre par sati, imala sam osećaj kao da mi je bešika puna. To je bila moja materica koja je bila puna Igorove sperme. Naprezala sam se, ali ništa nije izlazilo, jer se grlić moje materice posle vađenja Igorovog koplja iz pičkice jako zgrčio. Pošto nisam imala gaćice sa sobom i nisam mogla da stavim uložak, samo sam ugurala tampon da ne curi napolje i brzo se obukla i izašla iz kupatila. Videla sam da je blizu 4:00 izjutra i krenula sam napolje, dok je Lela baš pedantno i temeljno obrađivala Igorov sasvim dignut kurac. On mi nešto doviknu, kao vidimo se, ili šta. Tako sam izašla, malo šetala, uzela prvi jutarnji bus i došla našem slatkom domu.
Samo sam izbezumljeno slušao njenu priču, napaljen kao bik, do krajnjih granica uzbuđenja. Samo sam tiho prozborio, „dođi, moram da te rasturim“ i uzeo je za njene duge noge i podigao ih na gore, terajući je da legne na leđa. Povukao sam joj pidžamu do kolena i preda mnom se ukazala predivna, krofnasta, glatko izbrijana pička. Iz nje je samo virio končić od tampona. Mmmm kako je to divno, pomislim. Lizaću pičkicu moje žene koju je do pre nekoliko sati rasturao drugi muškarac. Polako i pažljivo sam izvadio tampon iz njene pice i bacio na pod. Tada sam krenuo pažljivo i temeljno da je obrađujem sa ogromnom slasću. Bila mi je slađa nego ikad. Uživao sam dok sam joj obrađivao picu i čmarić, radeći prstima isto što i Igor nekoliko sati pre toga. Tako joj je dobro bilo da je svršila kao luda, zanosno mešajući kukovima. Zatim sam je svukao skroz i dala mi je tako doobro pušenje, kako ona samo znalački ume.
Za nekoliko minuta sam tako dobro i uz urlik svršio, da se i ona začudila odakle mi toliko sperme, jer do sada joj nikada nisam tako obilno napunio usta. Sve je do poslednje kapi progutala. Zatim sam je uzeo u krilo na sebe i držeći je levom rukom za vrat, a desnom oko struka slasno ljubio, a zatim veštim pokretom uleteo svojom ukrućenom kurčinom u nju. Kako joj je pičkica bila topla i vlažna. Uživao sam kao nikad do tad, znajući da je moja draga ženica samo nekoliko sati pre toga bila sa drugim muškarcem, koji je uz to sasuo ogromnu količinu svoje vrele, punomasne, smrdljive sperme u nju. Tako sam uživao dobrih 10ak minuta u njoj. Ona me je zatim oborila na leđa i u neverovatnom žaru sladostrašća mi tako dobro jahala kurčinu. Prosto je ludela na njemu kao nikad do tad. Skoro je nisam mogao prepoznati. Držala se rukama za glavu i u struku se lomila i izvijala na neverovatan način. Trajalo je to nekih pola sata, a onda sam se otkačio znajući da je moja mila, prečista ženica malo pre mene pripadala drugom muškarcu i počeo da svršavam, pucajući vrelu spermu snažno i obilno kao nikad do tad u njenu matericu, pored sperme drugog muškarca. Tako sam dobro svršio kao nikad od početka naše veze. Čak je i nju začudilo moje svršavanje.

Posle toga smo se još dugo ljubili, jer mi je tada izgledala baš tako mila i slatka, i još bliža, nego ikad do tad. Ta situacija nas je prosto još više zbližila, tako da mi nije prebacila što sam je pustio da prespava kod drugoga, jer da nije toga bilo, sad ne bi ovako žestoko, kao nikad do tad, vodili ljubav.
Ovo je stvarno mnogo dobra stvar, kad pustite ženu da bude malo sa drugim i izmeni energiju sa njim. Preporučujem ovo svim normalnim muškarcima, jer vam garantujem da će te posle toga uživati u vašim suprugama kao nikad do tad. Pozdrav za sve dobronamerne ljude.

Oceni
[Total: 1 Average: 3]
Nova iskustva u braku

Posle određenog vremena sam otišao na teren. Skoro svako veče smo se dopisivali slali slike ona meni,ja njoj. Slikala mi je i „akciju“ sa vibratorom. Tako je vreme prošlo i ja se vraćam kući. Dočekala

Svastika

Gde ti je sestra? -Otisla je do piramide da kupi neke lekove za kera. Sedi, ‘oces kafu? – Ma, nemam pojma. Trabe da krenemo u bioskop za 20 minuta, jel’ znas kad ce da se

Gospodaru, samo recite

Bio je vreli dan na kraju avgusta. Vikend. Subota. Napokon, posle duge nedelje u kojoj se gotovo nismo ni videli, imali smo priliku da budemo sami zajedno. Prethodna nedelja bila je puna obaveza za oboje,