Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Sestra se jebe sa kumom

Došlo je jutro i ja sam ležala u krevetu kuma Irfana. Bila sam mu žena nekoliko dana koliko da domenim majku koja je odvela kumića Suada u našu kuću da ga uvede u svet ljubavi sa belim ženama, da nastavimo porodičnu tradiciju. Bilo je i meni lepo, bila sam redovno jebavana,brinula o njihovoj porodicikao moj amama. Zamenila sam je i kao domaćica u ciganskoj kući i zamenila je kao bela žena u krevetu starog kuma. Ne mogu da se požali, ti je zaista čast, ali i užitak za mene. Kum Irfan je zaista dobro jebavao, bio je ponegde bolji i od svog sina, samo što je manje voleo da jebe u dupe, više je voleo da gura ciganski kurac u moju pizdicu, koju je sam deflorisao kada mi je došlo vreme.
Uvek je imao običaj da kaže da sam ja „Njegova ciganska mala“ i „Moja bela devojčica“.
A ta pizdica mi je bila veoma zadovoljna i po ceo dan bridela od jebavanja sinoć, preko dana nafilovana spermom kuma Irfana i bridela od želje za novim večernjim natačinjanjem na vreli obrezani ciganski kurac.

Nemojte me pogrešno shvatiti, jebavam se ja i sa belim ljudima kako je i red, pogotovo što završavam faks. Moje jebanje sa Romima mi je pomoglo da bez problema u velikom gradu steknem lep krug prijatelja i poštovalaca posebno medju profesorima što me je i lako provuklo kroz faks.

Jednostavno se ode u kabinet profesora i dupencetom koje je ciganskom kurčinom dobrano raširio Bekim nasedneš na profesorski kurac izvozaš ga preko sfinktera da se isprazni u moje loptasto dupe.
Lepa i mlada, sa loptastom guzom koj alako prima goste u sebe, dobrim sisama i crvenom kosom, bila sam primearna riba.

A i pomoglo mi je da nadjem divnog verenika koji bi me pratio na popodnevne ili večernje konsultacije na fakultetu i čekao ispred vrata kabineta dok me profesori kurčevina objašnjavaju šta treba da uradim da završim fakultet, a onda bi sav srećam seo da me vozi u stan sav trepereći od činjenice da mi je pica puna sperme, ili pak guza.
A bio je prosto oduševljen kada sam mu poverila da mi je crni ciganski kurac glavni u životu i kada sam mu pepričavala doživljaje njegove verenice na ciganskom kurcu.
A i moji su bili srećni sa njime i prihvatili kao savršenog budućeg zeta.

I tako, ustala sam rano tog jutra, i natakla se na kum Irfanov kurac, hteli smo da mi napunimo belu pizdicu kvalitetnom spermom, jer sam danas imala poseban zadatak koji je bio kako lep tako i human. Izjahala sam kumov kurac na brzinu da mi pizda ne primi od slasti spermu suviše duboko, pa sam kada mi je kum stezao sise i psovao nešto na romskom čučala na njegovom obrezanom kurcu sa tek glavićem u sebi dok je špricao spermu što pliće u mene. Morala sam da pazim da dok svršava i trza se ne izbaci napolje glavič i drgocena tečnost ne ode u propast van.

Kako je kum svršio, ja sam uzela jedan poseban tampon koji se koristi u Cuckold vezama. Služi da ga staviš u picu posle svršavanja, da se dobro priljubi uz zidove vagine koja je napunjena spermom i da spreči da ta sperma izadje van dok žena ne ode kod muža sa svog dejta i donese mu dragoceni tečni poklon. Na dnu tampona bile su u stvari gaćice, koje su služile da ti tampon ne ispadne dok hodaš.

Ustala sam na brzinu i naravno nije bilo tuširanja, a i želela sam da na meni ostane miris znoja starog kuma. Samo sam obukla haljinicu peko sebe, a štiklice sam već imala jer volim da se jebavam kao gospodja a ne kao neka bosonoga seljanka. Sve ovo mi je trebalo zbog jedne da kažemo lepe, i humanitarne misije.

Sela sam u taksi i odmah otišla do bolnice. Išla sam kod naše stare kume koja je tamo bila dosta dugo već i koju smo mama i ja odmenjivale.

Brzo sam stigla do bolnice i žurno otišla do doktorove ordinacije. Zamolila sam ga da mi dozvoli da iskoristim sobu za sestrice koja je imala medicinski ležaj da izmasiram kumu jer dugo leži. Doktor se složio bez problema jer mu je mama par puta posisala kurac kada bi obilazila kumu, da bi se bolje brinuli o njoj. Kurac sam mu izdrkala na pod da se ne oseti druga sperma na meni nego kumovska.
Užurbano sam otišla do kumine sobe.
Ležala je u krevetu, vizita je prošla i veselo je čavrljala sa ženama iz sobe:

– Dobro jutro, kumo! Kako si mi danas, izgledaš veselo!
– Jao, dete moje, dobro jutro! Evo kako da ne budem srećna, u petak se vraćam kući!

Bila sam toliko srećna. prišla sam joj, zagrlile smo se i poljubile. Ja sam malo ostala nagnuta nad kumom i razmenila par reči, tek da oseti da je po mojom grudima ostala sperma koju je njen muž prosuo po meni jer je jako voleo moje mlade krupne bele dojke. Pogledala me je značajno u oči i još više se nasmešila, onako divno ženski.

– Hajdemo do sestrinske sobe da te izmasiram, rekal sam veselo i pridigla kumu iz kreveta.

Bila je pomalo zbunjena ali je pošla, ogrnuvši se sa bade mantilom preko spavaćice.

kada smo ušle u sobu polegla sam kumu na kreven da legne na ledja.

– Kumo poslali smo ti kum Irfan i ja jel poklon, rekal sam bezobrazno se smeškajući. Zadigla sam haljinicu i pokazala kumi one gaćice sa tamponom.

– Kum mi je nafilovao pičkicu sa njegovom spermom, i poslao ti je da je osetiš.
– Juu dete kako to?
– Lepo, svršio mi je plitko u pizdu i stavila sma ovo da ne izadje napolje sperma, pa nema ni deset minuta kako sam mu bila na kurcu. Nemaš brige, mama i ja smo se dobro brinuli o njemu da mu ništa ne zafali. Ti samo lezi i opusti se.

Kuma nije bila strana na žensku nežnost, Romkinej često imaju nežnosti sa ženama jer su primorane da budu verne muškarciam pa im je o ventil za frustracije i šansa da dožive nešto lepo.

Ja sam kumi podigla spavaćicu skroz zznad sisa, koje su bil elepe, tamne i sa krupnim crnim bradavicama. Kako sam to uradila, jedna ode levo, druga desno od težine. Bile su divne, ako su moje petice, njene su valjda šestice. Skinula sam one gaćice, i stegla pizdu da sperma ne iscuri, odmah sam se popela na krevet.

Samo sam opkoračila onaj kreveti buzovima sela na kumine velike sise, zbacivši sa sebe haljinu i pokazala kumi svoje nago jedro bele tolo. Očima me je gutala, još uvek iznenadjena onim što činim. Zavukla sam prstiće u macu i odmah naišla na kumovu spermu u meni, koja na sreću niej izašla van.

– Kumo probaj, ovo smo ti poslali tvoj muž i ja. Primela sam joj dva prsta ulepljenja ciganskom spermom njenog muža pomešano sa mojim sokićima. Stavila sam joj prstiće na usne a ona je raširenih očiju gledala u mene. Lagano je otvorila usta i ja tu dragocenu tečnost stavih na njen jezik koji je poslušno izbacila pomalo van…

Kuma je par trenutaka bila u šoku, a onda je zamo zatvorila oči i počela da mi lagano sisa prste.

– Kumo, kaži jeli ti lepo?
– Ona je samo ćutala i sisala….zamumlala je samo kao da pije neko piće koej odavno nije pila….

Pogeldala me je i u očima joj se vidale ona ženska opijemost seksom i muškom spermom…
Ponovila sam to još jednom jer je u meni bilo podosta kumove sperme….

– Ne brini kumo ovo je samo kuma Irfanova sperma samo sa njim sam se tri dana jebavala….

Ona ponovo uze i liže i sisa moje prste a namerno san stavila dva da ima osećaj da je to kurac njenog muža… I lagano sam počela da prste izvačim i uvlačim u nejan usta….

Kuam je uživala a ja sam imala prijatne trnce u pici i u sisama…

– Kumo ćero, hodi, hodi ne mogu više, sedni mi pisdom na usta da ja jezikom susam tvoju pizdicu i da usisam ti spermu. ne mogu više…

Znala sam da je kuam iskusna u ovome i sva presrećna uz kikot se prebacila do njene glave u raskoraku.
Nasadila sam joj pizdu, pomalo možda suviše grubo ali moje usmine su nalegle na njene uste. Osetila sa kako njene crne ruke grabe koje loptaste guzne polutke i kako me namešta sebi n austa.

Odmah sam osetila njen jezik u sebi. prodrla je njime gladno žedno i u trenu me dovela do strasti da sam se streska od ekstaze dok joj je jezik rovario u meni sakupljajući u meni prosuto sene njenog muža.

Mumlala je žedna tog semeda a ja sam rukom pokušala da joj dohvatim macu ali nisam uspela. Pomislia sam, daj da prvo napojim kumu (a da se ne lažemo bila sam sebična u svom užitku da bih išta uradila da to prekinem)

Mešenje moje guze me je dodatno popalilo i trpela sam tako još jedan orgazam nasadjena picom na moju kumu, čije crno telo je bilo toliko podatno da sam zaista uživala kao i mnogi romski i beli muškarci kada je samo vide i požele je…

Osetila sam kumin kažiprst na mojoj guznoj rupici… uvukla ga je dosta lako,sada je to utabana staza. Setila sam se sa pijetetom kako mi je kuma mazala razjebani anus kada me je njen sin Bekim prvi put pojebao u guzu, kako mi je sa pomadom lečila guzu koja je puštala i koju kap krvi kao rezultat naše strasti…..

Njen jezik u meni i prst u guzi pojačali su moj orgazam a i ja sam ga dodatno pojačaja grubo mešajući svoje veliek bele sise….

Kada sam osetila da u meni više nema kumove sperme ostala sam kumu na licu još par minuta. Znala je ona da je već pokupila muževljevu spermu u svoj želudac, da se počastila tim divnim nektarom, ali j eželela da meni priredi zadovoljstvo u znak zahvalnosti…

A onda sam ustala klecajući u kolenima….
Poljubile smo se jezicima, bilo je to dovno…..njen jezik, jezik zrele i starije Romkinje u ustima kao mleko bele devojke…. Učila me je kuma lepim stvarima…

Pridigla sam kumu da sedne na krevet, sa raširenim nogama. Ja sam klecajući sebe spustila na kolena ispred nje sa glavom na njenoj obrijanoj pizdi… Mama je dolazila jednom da je obrija, zbog pregleda… mmm da li su nešto radile? Ne znam.

kumine sise su biel baš velike i sezale do gotovo pupka. Ja sam svoje usne prinela njenoj pizdi… Romska pizda ima tako divan miris. Raširila sam prstima njene usmine i u roze mesu stavila svoj jesik. Kuma zajeca zabaci svoju glavu unazad, uzevši svoje velike sise u jednu ruku, drugom s eoslanjajući na krevet. Grubo je medila te jednu te grugo (koliko je drugu mogla da dohvati), cimajući samu sebe za sise, na gore, na levo na desno….vidim da se kum irfan tu naučio da masira sise što je na meni primenjivao a na mami još više izgelda…
Ukus ciganske pizde je fantastičan…topliaj je od bele i više sluzi… kada sam jezikom prešla preko kuminog klitorisa ova samojauknu jako…i poče da se trese krvnički stežući svoju sisu… meni bi žeo što ne mogu da se igram sa tim sisetinama…

Lisala sam joj usmine, klitoris i ubacivala tri prsta, jer da se nelažemo muž joj ima debelu kurčinu, obe smo uživale a ja uzeh i jednu ruku spustih na svoju pizdu da sebe svršim još jednom jer se nagomilala ponovo strast u meni. Kako sam došla do vrhunca tako zabih uz jauk svoj jezik i celo lice u kuminu pisdu da mi je nos pritisao njen klitoris, a kuma me rukom zgrabi za glavu i povuče me ka svojoj nutrini u ekstazi. Kako je to uradila izgubial je oslonac jer sisu niej ispuštala iz svoje ruke, pa se skroj pridržavala za moju kgavu sve dok i nju i mene nije prošao orgazam…..

Poljubile smo se nežno….ostala sam i obukla se, one gaćice sa uzela pogeldah onaj tampon koji se sijao i još mirisao na kumovu spermu. Polizala sam jednu stranu osetivši taj lep ukus romske sperme i dala kumi kao da drugarice dele sladoled da poliže drugu stranu… ona ga je celog stavila u usta i olizala. Smešila se zadovoljan i zahvalna. Obukle smo se i krenule ka njenoj sobi.. Na sreću slagala sam doktora da ćud a je masiram pa uzdasi i jecaji nisu budili nikakve sumnje….

Kumu sam smestial u sobu i krenula lagano nazad kući, Oovg puta peške da se malo priberem i udahnem sveži vazduh…razmišljala sam da odmah odem kod kuam Irfana u sobu i da mu makar popušim kurac alid a ga pethodno ljubim jer je u mojim ustima ukus pizde njegove žene. To bi bilo baš lepo i komšijski, kumovski od mene. A mama će biti prezadovoljna….

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Kod ginekologa – treći put

Zovem se Tanja, imam 47 godina, rodjena sam i odrasla u Pancevu, udala sam se rano sa 23 godine i iste godine postala mama. Zivot mi je proleteo u obavezama, racunima, porodici i kreditima. Dosle

3 u 1

Nakon završetka ispitnog roka na fakultetu moja devojka,ja i njena drugarica,odlučili smo da odemo na more na jedno 7 dana,da se malo odmorimo i opustimo. Pronasli smo odličan smeštaj blizu plaže i čim smo stigli

Divlja jebačina

Kada sam odslužio vojsku pošao sam kući isto nenajavljen jer sam mislio da ću opet zateći kevu sa nekim od ove dvojice.Ali kada sam došao i video kroz prozor da keva sa strinom Zlatom i