Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Jebeš mali,jebeš

Mlad, jak, utreniran sa nepunih osamnaest godina bio sam visok 185, 88 kg čistih mišića koje sam voleo da pokažem kada god je bilo prilike za to. Usprkos dobrom izgledu nisam se mogao baš pohvaliti nekim velikim seksualnim iskustvom. Moja tadašnja devojka sa kojom sam bio u vezi već skoro godinu dana nije htela da vodimo ljubav što me je dovodilo do ludila.

Napaljen i željan svakodnevno sam drkao mastajuci o svemu o svačemu inspirisan caletovim erotskim časopisima koje je čuvao u kutiji na dnu ormana koje sam redovno krao. Od devojke sam dobijao što i većina mojih vršnjaka toga doba. Vatacine po mracnim ulazima, tu i tamo neko uzajamno mazenje u praznim gajbama ili na zurkama a ja sam tako želeo da jebeeeem, želela je i ona moram priznati. Vlažila je kao slapovi nijagare u retkim prilikama kada mi je dozvoljavala da je zadovoljim prstima, da joj ljubim nabrekle bradavice i gnjecim tvrde mlade sisice ali dalje od toga nije htela. Kraj osamdesetih, zlatno doba erotskog vrckanja Lepe Brene i Vesne Zmijanac na malim ekranima, pojava sve više erotskih časopisa i na našem zatucanom balkanu ali i svapskih pornica na VHS kasetama koje su se kupovali ispod ruke dovodile su nas klince zeljne golih tela i picetine do ludila.Džaba sve to kada su devojke čuvale nevinost kao skupoceni dragulj namenjen samo posebnima.
Ko je ikada radio na građevini zna kakvi su majstori zajebanti i koja je glavna tema na svakoj pauzi gde sam redovno prolazio torturu njihovog podsemeha i zajebancije. “ Jel mali jebes li ti šta osim desanke?
Mali uhvati se te lopate a ne kurca!
Da ti ostavimo jednu rupu na zidu da imaš gde da guras?“ Svakodnevna zajebancija na moj račun me je izludjivala ali jebiga naviknes se i na to.

Radili smo fasadu kod jedne gospodje, 45 godina, raspustenica,pomalo bucmasta slavonka široke guzice i velikih sisa. Simpatično lajava i duhovita svakodnevno je slušala zajebanciju na moj račun i smejala se kao luda što je mene teralo na crvenilo a ostatak ekipe na smeh do suza. Trećeg dana na poslu, vrućina da zla Boga, ja u sorcu bez majice, tetkica se seta u nekoj suknjici i majici bez brusa oko kuće i zajebava sa majstorima a ja ludim dok dfj gazdaricu i njene krupne sise kako mlataruju ispod majice dok kobojagi skuplja neki drlog po dvorištu, svaki čas se saginjuci dok se suknja opasno zatelezala na njenoj masivnoj guzici. Batina je već nabudzila šorc a ja sam nevešto pokušavao da je sakrijem. Naravno da su mangupi primetili moje stanje i smejali se. U jednom trenutku moj tetak gledajući sa skele kako prolazim blizu gazdarice doviknu:
“ Gazdarica pazi ekser“
Ona se mahinalno okrenu vidi mene, spusti pogleda prema dole, nasmeja se i bezobrazno odgovori:
„Ovo je više klin nego ekser“
Zemljoooo otvori se da me progutas. Pocrvenio sam kao bulka i pokušao smugnuti kada sam osetio kako me gospođa sljapnu punom rukom zadržavajući je malo duže na guzi. Iznenadjen i smusen jedva sam čuo salvu smeha sa skele, kada sam i sam sebe iznenadio okrećući se prema gospođi i uzvratio joj tapsanje ona momacki zahvatajuci punom šakom mesnatu guzicu.
“ Ju vidi ti malogaaa“ kroz smeh je vrisnula.
Osećaj je bio prelep, mesnato dupe koje se zanjihalo pod mojim prstima kao da me je ozeglo, trnci su mi prostrujali kroz telo, batina je htela da iskoči iz sorca. Svi su se smejali i ja sa njima. Kao nekakav stari mangup uzvratio sam, drsko je gledajući u oči:
„Mali ali zajeban“
“ Jebo ga otac malena pa ovaj će mene povaliti, bolje da se ja sklonim“ smejuci se pozbeze gazdarica nekuda u kuću.

I narednih dana smo nas dvoje stalno zacikivali jedno drugo. Majstori su se sve manje zajebavali na moj račun a meni je raslo samopouzdanje i još ponešto. Zavrsavali smo malterisanje, naravno kao najmlađem zapalo me je da peram alat i pospremim gradilište pa da im se pridruzim u bifeu posle toga. Standardna procedura, ja se znojim a oni prazne gajbu ladnog piva u bifeu. Dok ja završim sve moracu i njih da utovarim u kombi onako pijane. Tovario sam preostali materijal, prao alat i kante kada se gazdarica pojavila iza leđa.
„Mali jesi li zedan imam ladno pivo za tebe ajde i ti malo da odmoris u hladovini“
„Evo stižem samo da se operem i presvucem, ne mogu ovako prljav u kuću“ odgovorio sam.
Ušao sam u kuću, bosonog i u čistom sorcu još uvek mokar od pranja pod cesmom. Kada me je videla onako mokrog reče:
„.Ne možeš mi tako mokar na garnitura, sad ću ti doneti peskir“.
Brzo se vratila sa peskirom i reče sad će tebe teta Ankica da obriše. Počela mi je trljati vlažnu kosu, grudi, leđa… Stajao sam kao ukopan gledajući čas u njene sise u dobokom dekolteo, čas u oči koje su me naprosto prozdirale. Kada je završila potapsala me rukom po golim grudima i stomaku gledajući me pravo u oči.
„Hajde sedi mali još ću te ugristi tako slatkoga“
„Ugrizi teta Ankice“ čujem svoj od napaljenosti promukao glas.
Gledala ma je još trenutak kao da se premislja o onda se približila mojim grudima i stvarno zagrizla bradavicu istovremeno mi zabijajuci nokte u leđa. U tom momentu da me grom udario mislim da bi manje elektriciteta prošlo mojim telom. Uhvatio sam je za bradu, pronašao njene usne i za čas mi se njen jezik stvorio u ustima. Taj ludi osećaj kada ljubi napaljena žena, guta, usisava, proždire kao da te celog hoće uvući u sebe pratice me celoga života. Način na koji me žena ljubi govori mi o tome koliko je daleko spremna ići. Više instinktivno sam osećao nego što mi je spavaćoj ujedno zakljucavajuci kuću. Prođe mi kroz glavu da me tetak i majstori čekaju u bifeu i nasmejah se
“ Jebalo ih pivo, neka locu ja ću da jebeeemmmm“
Nisam bio ni svestan da sam to izgovorio glasno dok nisam čuo Ankicu kako se kikoce
“ Bogami mali jebaces teta Ankicu tim mladim kurcicem a stari krmci neka lizu flaše“
Bila je niza za glavu od mene, okrenula mi je leđa skidajuci gace ispod suknje i kleknula na krevet izbacujuci dupe koliko god je mogla. Kakav je to prizor bio za mene klinca možete sigurno pretpostaviti. Dlakava crna pica je ugledala svetlost dana, krupno mesnato dupe ipod zadignute suknjice sa nekim cvetnim dezenom je prizor koji sam zabezeknuto gledao kao opcinjen. Šorc se u sekundi našao oko članaka, jurisao sam kao Miloš Obilic na turskoga sultana isturenog koplja želeći da je u zaletu probodem. Naravno da sam bockao amo i tamo propinjuci se kao mlad zdrebac želeći ga sterati u taj raj na zemlji dok se ona smejala kao luda.
„Daj ga ovamo mali, da ti teta pokaže gde da bodes“
Vešto je proturila ruku izmedju nogu i našla ga čvrsto ga stiscuci i razmicuci mesnate vlažne usmine vešto ga ugura u svoju pohotnu picu, glasno uzdahnuvsi.
Osećaj koji me obuzeo je neopisiv, tvrd nabrekao glavic kako prodire u putenost mesnate pice. Oduzeo sam se sav,taj nepoznati osecaj, osećaj ugode kakav nikada nisam osetio sterao mi je svu krv u kurac pumpao sam kao pomahnitao brzo i žestoko, već posle desetak uboda počeo sam da svrsavam duboko u njoj. Taj osećaj blaženstva od svrsavanja u zenskoj utrobi osetim i sada dok pišem ovu priču. Ona je samo jecala i govorila
“ To mili, puni tetka Ankicu,
… jače miliiiii… Tucaj me maleniii…“
Svrsavao sam jabuci je u ekstazi. Slatki bol koji mi je prozimao telo postao je još lepši kad me je ponovo proturajuci ruku između svojih nogu docepala za tvrda jaja mazeci ih i stiscuci kao da je želela da iz mene izmuze zadnju kap sperme. Nabijala se i sama dok sam se ja propinjao na njoj svrsavajuci. Osetio sam da mi je pustila jaja i da strahovitom brzinom mazi pickicu, dahtala je teško još jače se nabijajuci na moj još uvek kruti kurac. Mesala je dupetom koje se čas njihalo levo desno čas spustalo i izdizalo. Vrisnula je iznenada savijajuci se u ledjima skoro do krevete još više izdizuci guzu u vazduh. Ja sam se oporavljao od prvog orgazma dolazeći polako svesti ali moj kurac u njoj nije padao. Nastavio sam da joj ga nabijam, zastajuci u njoj za trenutak da bi joj dozvolio da ga lomi svojom raspomamljenom picom. Volela je moje silovite nalete ali čini mi se da je još više uživala u tome da se nabija na njega polako pomicuci karlicu veštim pokretima prema dole istovremeno stiscuci ga picom što je više mogla kao da ga muze, dok ga je izvacila iz sebe, propinjuci se dok ga je nabijala u sebe visoko odizuci leđa od krevetu da su skoro bila u luku. Do današnjeg dana nisam sreo ženu koja bi bi se mogla meriti sa njenim tako vestim lomljenjem kurca. I danas da me pitate koliko je to trajalo ne bi umeo da vam kažem, meni se činilo večnost dok nisam ponovo počeo da svrsavam u njoj. Ponovo sam počeo silovito da je nabijam skoro kidajuci njene bokove i svrsavajuci u njoj po drugi put mokar od znoja i drhtavih nogu. Sišao sam sa nje legao na krevet sklapajuci oči kada sam osetio njene usne na vratu, nemirne ruke kako mi maze grudi stomak. Prepustio sam se polu mrtav toj njenoj igri jezika i noktiju čas neznih poljubaca čas slatkih ugriza i grebanja, osetio sam da klizi sve niže, sitnim poljucima paleci moje mlado zategnuto telo. Lagano je prešla preko mog stomaka vešto sarajuci svojim jezikom sve niže i niže. Osetio sam vreli dah na preponama i na glavicu, prvi put u životu osetio sam nežni dodir jezika i mekih zenskih usana na kurcu, lizala ga je vešto i bilo mu je lepo u njenim ustima, budio se brzo podižući se kao jarbol. Tapala mu je između poljubaca:
“ mmm pilence tetino… Vragolanu mali… Napuni usta teti…“
Kurvanjski me je gledala svojim bademastim očima ustiju punih kurca očigledno napaljena makar koliko i ja.
Zajassila me je napokon i njene velike sisurde ispadose pred mene čim je strgala majicu sa sebe. Sama mi ih je utrpala u usta, prvo jednu pa drugu. Njeni veliki tamni klobuci sa bradavicama nabubrelim kao zrele šljive nestajali su u mojim ustima i klizili van slinavi i izgrizeni. Gledala me je sve vreme lagano se vrpoljeci na njemu dopuštajući mi da radim sa njenim sisama šta mi padne na pamet. A ja sam ih gnjavio, stiskao, mesio nisam znao šta bi pre sa njima. Spustila se na mene i počela brže da podiže i spušta svoju picu klizeci po njemu pazeći da ne ispadne i onda se naglo nabijajuci na njega svom snagom. Raskrecena kao pohotna kucka naglo se podigla i započela da ga melje, zabacene glave i sklopljenih očiju dok sam joj zabijao nokte u mesnatu guzicu, sise su poskakivale pred mojim očima u suludom ritmu a ja sam osećao kako me steže svojim vaginalnim mišićima sve više i ubrzavajuci ritam. Nije bilo šanse da duže izdrzim počeo sam da spricam u nju i po treci put. Crnilo mi se pred očima a u ušima su mi odzvanjali njeni priguseni krici. Svrsavali smo zajedno dugo i raspomamljeno, nesvesni sveta oko sebe. Kada se smirila legla je preko mene, ljubeci me i saputala još uvek u transu.
“ Lepo moje pilence…kako si me napunio… tako mi je trebala jedna mlada rasna kurcina…

Pogledao sam na sat na njenom noćnom ormancicu u jebote već pola šest… A ja još nisam završio sa alatom. Brže sam ustao sa kreveta i u trku je ljubeci požurio van usput navlaceci šorc. Kada sam izašao van zatekao sam tetka i jos jednog momka kako završavaju sa pranjem i pakovanjem.
„Jebes mali jebes a ja moram da perem i spremam gradilište“ dobaci mi tetak smejuci se i namigujuci.
Tetka Ankicu sam posećivao sa vremena na vreme kada joj je trebala „pomoć“ oko kuce, razmazila me je skroz za godinu dana sve dok nas nije rat rastavio podučavala me je umetnosti vođenja ljubavi a ja sam je naprosto obožavao tucati.
I danas mi u ušima često odzvone njene reči
“ Pilence nema ruznih ni lepih žena, debelih ili mrsavih žene su uvek ono što probudis u njima“

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Masaža za pamćenje 1. deo

Kao i svaki klinac od 12 godina u glavi me je bio samo sex i devojke, najvise skolske drugarice na koje sam mislio i mastao o njima dok sam drkao bar 10 puta dnevno. Taj

Trojka

Ženi i meni je pedeset godina i u braku smo četiri. I ona i ja smo imali brakove i veze ranije, ali tek u ovom smo našli kompletno obostrano zadovoljstvo u seksu jer smo oboje

Bikeri su prave muskarcine i super jebaci

Ovaj jedinstveni dozivljaj zbio se totalno neplanski na zabavi u jednom klubu zatvorenog tipa.Imam 26 god. i otkada znam za sebe obozavam sve sto je u vezi s motorima, a otkada sam odrasla jos vise