Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Pičke vam se pozlatile!

Nerado sam prihvatio posao noćnog čuvara, ali, jebi ga, nisam imao izbora! Sa mojih 50 godina teško se nalazi normalan i dobar posao,a posao noćnog čuvara je bio dosadan. Da nije bilo TV-a i pornića uginuo bi od dosade kao biljka. Bio je to magacin carinske robe. Svega je bilo u njemu, nekad mi dolazilo da nešto klepim, ali se nisam usuđivao. Imao sam malu kancelarije sa foteljom gde sam mogao na miru šiljiti kurac na porniće. Najviše su me palile mlade devojke, a tako je to kad se dođe u godine, a mlada pičetina nedostižna. Čvrsta guza i sise, pičkice uglavnom depilirane, a jebu se vanzemaljski. Jedino nisam zavide glumcima na kurčevima, jer je i mene priroda bila obdarila velikim pišonjom. I pored drkanja, redovno sam ga umakao u ženinu pičku, a mlada pičetina mi je bio san. Jedno veče sam skoro bio zaspao od dosade kad me u gluvo doba probudila buka iz magacina. Mislio sam da su mačke, pa sam besno ušao u magacin i tamo naleteo na društvo koje je marisalo robu. Bio je to jedan momak i dve devojke od nekih 20 godina. Momak je u rukama držao pića i cigarete, a devojke garderobu. Strašno su se iznenadili kad su me spazili.

„Matori, jebi ga, nama bilo malo dosadno, pa smo…..“, reče momak. To „matori“ me malo nerviralo, ali stvarno sam im otac mogao biti. Momak je bio visok i zgodan sa mangupskim pogledom u očima. Devojke su se skrivale iza njega. Jedna je bila isto visoka, zgodna sa kratkom plavom kosom. Na sebi je imala uske farmerke i kratku majicu, dovoljno kratku da joj se video stomačić. Sisise omanje jedva su pravile ispupčenje na majici. Druga je bila omanja, malo punija crnkica duže kose isto u farmerkama, ali su joj sise pravile veliko ispupčenje na majici. 

„I šta sad, društvo!?“ 

„Evo, nećemo više nikad, ovo ćemo ostaviti i ti nas nisi video.“ 

„Neće moći!“, rekoh ljutito. 

„Evo, matori, imamo oko 2000,valjda je to dovoljno.“ 

„Jok!“ 

„Šta, nije dovoljno!?“ 

„Ne, nego ne primam mito.“ 

Devojke iza njega su cupkale od nervoze i ona manja mu je nešto došapnula. 

„Evo, matori, one ti pokažu sise i slobodni smo.“ 

„Neće da može!“ 

Sad mu je viša devojka nešto šapnula.

„Dobro, matori, evo skinuće se obe gole, malo ih šmekneš i onda razlaz“. 

„Moram da vas prijavim, to mi je posao.“

Opet su se, sad svo troje nešto došaptavali i ubeđivali. 

„Ovako ćemo!“, reče momak „one će ti ga malo popušiti i onda smo kvit!“ 

Verovatno su osetili moju neodlučnost, pa je momak nastavio:“Eto vidiš! Možda ga i malo umočiš i…. ajde, matori, što si takav!?“ 

Manja devojka mi je polako prišla i stala ispred mene:“Jesmo li se dogovorili!?“, a majicu je neodlučno počela dizati. Stala je kad je došla do ruba brusa. Klimnuo sam glavom prema gore kao znak da može nastaviti. Skinula je brus. Sise su kipele u njemu, a meni kurac krenuo da raste. Bila je neodlučni, ali je onda otkopčala i brus. Sise su joj stvarno bile velike i čvrste, sa malim bradavicama. Ispod sisa se na koži ocrtavao trag brusa. Uhvatila je sise dlanovima, priljubila jednu uz drugu i potresla ih. Sad sam klimnuo glavom prema dole dajući joj znak da i farmerke skine. Prvo je stopalima izula jednu, pa drugu patiku i polako krenula da otkopčava dugmiće. Sa drugim otkopčanim dugmetom sevnule su bele gaćice. Mešala je kukovima kako bi mogla skinuti uske farmerke. Dok ih je skidala,gaćice su krenule prema dole zajedno sa farmerkama. Brzo ih je podigla, ali sam imao dovoljno vremena da vidim njenu golu pičkicu. Stajala je ispred mene samo u gaćicama, dlanovima pokrivši međunožje. Glavom sam pokazao prema drugoj devojci dajući joj do znanja da se i ona skine, pa opet prvoj glavom pokazao na svoje međunožje. Nisam obraćao pažnju na devojku koja se počela skidati, jer je prva devojka krenula da petlja oko dugmića na mojim pantalonama. Kurac mi je bio skroz dignut i na pantalonama se lepo ocrtavao.

„Opa, matori! Ne hvališ se s kurčinom! Ovo je kapitalac!“

Još uvek su joj ruke bile na mojim boksericama koje je spustila do kolena, a kurac mi se pomalo njihao tik ispred njenog lica. Bacio sam oko na drugu devojku. I ona je bila u gaćicama na kojim je pisalo

„fuck me“ što je izmamilo moj osmeh. Momak joj je nešto šaptao, a ona je uporno vrtela glavom. Sisice su joj stvarno bile male, kao da su je dve pčele ujele i na njima su se jedino bradavice isticale.

Onda sam osetio ruke kako se penju uz moje butine i zaustavile se na preponama.

„Matori, hoćeš sad da ti ga izdrkam?“, reče, dok mi je kurac obuhvatila šakom i krenula da navlači kožicu. 

„Jebote, s ovim kurcem možeš da probiješ svaku pičku! Meni ne bi mogao da uđe ni ovaj ogroman glavić! Je li, matori, kako ti ga žena prima, ako je imaš!?“

„Nemoj da brigaš brigu, nego se prihvati posla!“, pomalo ljutito sam rekao. Čuj,velik kurac!? Ni jedna pička se nikad nije uplašila kurca. Njena sitna šaka je jedva obuhvatila kurac, pa je stisak bio malo jači, ali taman! Ono dvoje su se još uvek u nešto ubeđivali, ona je i dalje vrtela glavom, ali je sad gledala u našem pravcu. Gledala je kako joj drugarica drka kurac, a prikovanost njenog pogleda je sve govorio. Momak je uhvatio za ruku, stavio je na svoje međunožje i trljao je od kurac, istovremeno neprimetno otkopčavajući farmerke. Ubacio joj je ruku u gaće na šta se ona trgnula, ali njegov čvrst stisak joj nije dao da je izvuče. Spustio je farmerke da oslobodi kurac, a njena ruka je dlanom bila priljubljena za njega. Moja ga je maherski drkala! Verovatno je bila na dužoj praksi drkanja, pre nego se projebala. Nadao sam se da je u tu praksu ulazilo i pušenje, jer sam se baš nameštao kako da joj ga strpam u usta. Glava joj je bila u visini kurca, ali malo bočno kako bi ga što bolje mogla drkati. Pomerao sam se polako u stranu, približavajući kurac njenoj glavi, uhvatio je za glavu obema rukama i kurac naciljao na njena usta. Nije se bunila, uporedo ga je pušila i drkala. Ono dvoje je kaskalo iza nas. Devojka se tek sad oslobodila i krenula slobodno drkati momku. Kurac mu je bio skroz tvrd, prav kao strela od nekih 18 cm. Drkala ga je na stojeći, a oboje su gledali u našem pravcu.

„Uf, matori, daj mi da dođem malo do vazduha!“, u jednom momentu reče moja devojka, „s ovakvom kurčinom mogu da se ugušim!“, ali nije prestajala da ga drka. Uhvatio sam je ispod pazuha i podigao. Stajala je ispred mene pomalo zadihana, ali je i dalje nastavljala da drka. Zavukao sam joj ruku u gaćice. Pičkica joj je bila glatka kao bebina guza, izgleda taze depilirana i vlažna. Prstom sam napipao kliću. Iznenadih se kako je bio velik i vlažan. Uf, otkad nisam osetio mladu pičetinu pod prstima! Kako sam rukom dublje ulazio u njeno međunožje to sam joj spuštao gaćice. Kad sam ih spustio do kolena sama je podigla jednu, pa drugu nogu da bi ih skroz skinula. Odmah je malo razmaka noge, pa sam mogao punom šakom da joj mazim pičkicu. Druga devojka je pušila punom parom, a momak je njenu glavu rukama nabijao na kurac.

„Hoćeš da vidiš kako matori liže!?, rekoh i povedoh je do kancelarije. Njene mlade i bujne sise su podrhtavale dok je koračala, a moj kurac se njihao kao klatno. Odmah sam je seo u fotelju, noge sam joj nabacio na naslone fotelje široko ih raširivši. Mlada pičetina je prosto mamila! Joj, već sam skoro i zaboravio kako izgleda mlada, sočna pička! Njene bledoroze usmine su se presijavale od vlažnosti, a rupica je zevala kao riba na suvom. Obuhvatio sam joj usnama celu pičkicu, pa sam zastao. Hteo sam da je tako osetim celu, da se prisetim mladosti. Jezik je sam znao šta da radi i bio je nagrađen njenim uzdahom. Široko raširene noge je širila još više, gurajući napred karlicu. Malena, pička ti se pozlatila i uvek bila na dobrom kurcu! Svakim mojim lizom je sve više uzdisala, vrtela guzom, rukama gnječila sise i uživala.

„Matori, hoću da me jebeš! Uteraj mi tu svoju kurčinu, samo budi nežan dok ga pica ne upozna!“ 

Ta nežnost se svela na to da me je snažno uhvatila za guzove kad joj je glavić bio na ulazu u vlažnu pičkicu i jednim snažnim trzajem je nabila kurac do kraja. 

“ Brže, brže, nabi ga, matori! „, stenjući je skoro vrištala, a ja sam hteo polako da uživam, jer mi se neće tako često pružati ovakva prilika.

„Opa, matori, pa ti baš razvaljuješ!“, trgao nas je glas iza. Ono dvoje su ulazili u kancelariju, momak sa nabreklim kurcem, a devojka skroz gola. Prišla mi je iza leđa, zavukla ruku u moje međunožje i snažno me uhvatila za jaja,pa za kurac kako je on izlazio iz mlade pičke. Tako, polunaguženoj, momak je prišao iza i iskoristio priliku da joj ga zabije u pičkicu. Ona se oslanjala na moja leđa, jer je momak žestoko guzio, tako i mene gurajući da se nabijam u njenu drugaricu. Nakon par minuta smo promenili poze. Zavalio sam se u fotelju, a devojka mi je sela na kurac leđima okrenuta. Druga devojka je kleknula ispred nas i krenula da liže jaja, kurac i pičkicu od drugarice.

„Jebote, ne znam ko me bolje liže!“, reče devojka, „nikad me žensko nije lizalo, ahhh, kako je lepo!“ 

Momak je sad devojku guzio, ali na klečeći, šamarajući je po guzi. 

„Hoću i ja ovu kurčinu!“, reče viša devojka, gurajući drugaricu s mog kurca. Nekako je uspela da me zajaši prebacivši noge preko naslona fotelje. Uhvatila me rukama oko vrata i krenula ritmički da poskakuje na kurcu. Pička joj je bila lepo navlažena od momkovog kurca,koji se vragolasto smejao iza nas. Lagano je mazio devojku po leđima spuštajući ruke prema njenim guzovima. Širio ih je i posmatrao kako moj kurac nestaje u njenoj pičkici. Čak mi je malo bilo i neugodno kad je počeo dodirivati kurac i pičku, ali sam brzo shvatio da podmazuje guzu našim sokovima. Neprimetno je približavao kurac njenoj guzi dok je ona uživala u nabijanju na moj kurac. Trgnula se tek kad je glavić krenuo da joj širi guzu, pa je pokušala da je stisne, ali kurac je već ušao. Pomirena sa situacijom samo je malo zastala, valjda čekajući da ceo uđe, i odmah nastavila da meša. 

„Joj, nisam nikad, ahh boooli, joj skinuli ste mi mrak s guze, aaaahhhh, leeeepo je, toooo!“ Njeni nokti na mojim leđima su nagoveštavali orgazam. Još se par puta nabila na kurčeve dok je nije počeo tresti snažan orgazam praćen momkovim orgazmom i punjenjem guze. Mirovala je na kurčevima bar još pola minuta i tek onda se skinula. 

“ Jebote, što je bilo dobro!!“, reče, spuštajući ruku u svoje međunožje kao da proverava da li joj je pička još cela i na svom mestu. Ostali smo bez orgazma niža devojka i ja, pa sam je opet zahvalio u fotelju. Ovaj put sam ja nju opkoračio na stojeći, kurac mi je bio tačno u visini njene glave i dok je ona drkala svoju pičkicu, ja sam joj strpao kurac u usta. Pušila ga je bez ustezanja, oboje željni orgazma. Osetio sam da joj je momak zagnjurio glavu na pičkicu, jer je krenula žustrije da puši mešajući guzom. Iskusno je procenila kad će kurac da mi eksplodira, pa ga je izvukla iz usta i krenula drkati usmeravajući glavić na svoje velike sise. Jebote, tako davno nisam svršavao! Sise su joj se zabelele od sperme. Kad mi je kurac prestao da se grči, glavićem je kružno mazila svoje nabrekle bradavice razmazujući ostatke sperme po njima. Kada ga je, odjednom, čvrsto stisnula i oči joj se ukrstile, znao sam da je momkov liz doveo do orgazma. 

Otvorili smo jedan viski da se malo počastimo, obe devojke su zezale drugara da nema udarca bez matorca i u šali pitale mogu li opet da dođu u šoping. 

Pustio sam da ponesu ono što su bili nosili kad sam ih uhvatio čak i po cenu otkaza, jer me je to posavetovala ona moja druga, donja glava. Posle toga sam sebi jednom priuštio da pojebem devojku preko oglasa za pare, ali nije bilo ni blizu dobro.

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Luda noć

Najbolji ortaci su mi oni sa kojima sam delio sve , čak i devojke! Prošlo leto je bilo užasno vruće, i jedini spas je bila Avala. Moj ortak, Miki, je ostao sam, žena mu je

Njegov debeli kurac

Spremala sam se za spavanje, pripremala sam sta da obucem za posao, stigla mi je poruka od kolege, pisalo je: Mozda bi mogli sutra da se vidimo, nesto sam isplanirao, ja imam slobodan dan, a

Svršavanje u usta

Kada toliko čekaš godišnji odmor onda i posao otaljavaš sve dok ne napuniš opet baterije. Nekako je ove godine ispalo da smo žena i ja po prvi put na godišnji otišli sami. Znajući to, sve