Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Kako odabrati idealni vibrator?

Postoji mnogo različitih vrsta vibratora i koji odabrati zavisi od toga šta želite učiniti s njim.

Glatki klitoralni vibratori obično su tanki i ne stavljaju se vaginalno. Veliki vibratori u obliku penisa mogu biti vrlo zastrašujući za žene, posebno prvi put. Odličan izbor ako želite istovremeno vaginalnu i klitoralnu stimulaciju je dvostruki vibrator.

Osjećaj kako vagina i klitoris vibriraju istovremeno može biti odličan za neke žene, zbog čega je dobro odabrati vibrator s više brzina tako da možete početi s blagom stimulacijom.Blaga vibracija je idealna kada prvi put koristite vibrator, ali kako se približavate orgazmu, snažnija vibracija je bitna. Odaberite vibrator koji ima nekoliko brzina tako da možete kontrolisati intenzitet.

Vibratori u obliku jaja su popularni jer se mogu umetnuti ili koristiti na klitorisu, a brzina se može podešavati.

Kod eksperimentisanja sa sexy igračkama važno je da sačuvate svoje zdravlje. Zato se preporučuje da uvek prilikom korišćenja uz sebe imate i lubrikant na vodenoj bazi.

Higijena je takodje veoma važna. Potrebno je dobro očistiti i dezinfikovati vibrator nakon svake uporabe, jer ćete u suprotnom dobiti neprijatne infekcije. Jednostavno rješenje je stavljanje kondoma na vibrator. Koristite antibakterijski sprej nakon svake uporabe.

Pre nego što počnete birati vibrator morate znati što vam pruža zadovoljstvo. Kako određeni delovi tela reaguju na stimulaciju? Istražite svoje tijelo s prstima. imajte vremena da saznate što je najbolje za vas. Ovde je navedeno 7 osnovnih pravila kojih se treba pridržavati pilikom izbora vibratora.

1. Razmislite za što ga želite koristiti

Prvo odlučite kako želite koristiti vibrator. Hoćete li ga prvenstveno koristiti kad ste sami? Ili želite da ga vaš partner koristi na vama? Ili želite nešto u čemu možete uživati zajedno? Početnicima se uglavnom preporučuje da isprobaju vibratore dizajnirane za individualno korištenje. Tako ćete najlakše shvatiti što vam se sviđa pre nego se uputite u svet igračaka za parove.

2. Otkrijte koja vrsta stimulacije vam najviše odgovara

Potrbno je da otkrijete koja vrsta osećaja vam najviše prija. Istražite svoje telo s prstima i pokušajte da otkrijete sta Vam se dopada kada se dodirujete. Imajte vremena da saznate što je najbolje za vas.Osećaj vibracije na klitorisu dovodi većinu žena do orgazma relativno brzo i jednostavno Odgovara li Vam više usredsredjenost na klitoris ili prsti u vagini? Ili preferirate stimulaciju G tačke? Ovdje nema tačnih i netačnih odgovora.

3. Pogledajte ih uživo

Pronadjite neku prodavaonicu sa šarolikom ponudom sexy igračaka. U njima obično imate veći broj proizvoda koje možete slobodno pogledati, uzeti u ruke i uključiti. Takođe bi vam od velike pomoći mogli biti prodavaci, pa se nemojte stideti nego ih pitajte sve što vas zanima. A ko se ipak odlučite za online kupovinu, lepo je pre uživo upoznati budućeg intimnog prijatelja.

4. Investirajte

Isplati se investirati u malo bolji vibrator. Iako oni znaju dostići veoma visoke cene koje stvarno nisu svima dostupne, ako ikako možete, znajte da su oni toliko skupi s razlogom. Jer većinom znači da su izrađeni od vrhunskih, sigurnih materijala i da će dugo trajati.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Osetila sam njen jezik

Bilo je to prošlog leta. Pozvala sam drugaricu da dođe kod mene na kafu i da se malo družimo.Moja drugarica je inače punija devojka, duge smeđe kose do pola leđa. Nije bila naročito visoka. Identične smo. Družimo se

Napaljena komšinica Ceca

Tada sam imao svega sedamnaest godina samo par nedelja do punolestva.Do tada nikada nisam imao seks ni sa jednom već sam samo masturbirao i to kao lud po dva tri puta na dan misleći o

Srdjan

Muz i ja vodimo privatni posao, otvorili smo konkurs i primili mladog radnika, nekoliko godina mladjeg od nas….Na početku, bila je zima i meni je poceo da se svidja njegov lep osmeh, prelepa figura i