Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Ujak i ujna

Živeo sam dve kuće od ujaka i ujne, i dobro smo se slagali, svakog dana smo išli jedni kod drugih. Ujak je bio pravi muškarac, razvijen, dosta je radio, veseljak po prirodi ali i veoma strog ponekad, posebno kad drmne neku rakijicu. Imao je 38 godina, radio na gradjevini i nisu još uvek mogli da imaju decu. Ujna je imala 34 godine, lepo gradjena, malo prostija, kao one žene sa sela ali dobra po duši i veoma vredna, često se vidi tuga u njenim očima zato što nemaju decu (kasnije su dobili dva deteta). Pričalo se da je nekad bila slobodnija, pre nego se udala za ujaka….imala je sobu i radila je u fabrici, kažu da su joj dolazili često neki muškarci…e sad koliko je to istina, nemam pojma ali znam da kad ujak popije da je znao da joj to zameri, i prebacuje.

Ja sam svakodnevno bio kod njih, malo im pomognem ako zatreba oko nečega, svakog dana im kupim hleb i odnesem, tek počeo da pijem kafu i pušim pa sam se kod njih krio od roditelja. Tek što sam napunio 18 godina i samo sam na seks mislio, drkao sam kurac i po nekoliko puta dnevno, svuda gde sam stigao, mnogo puta i kod njih, odem u kupatilo i izdrkam na brzinu. Imao sam utisak da mi je kurac stalno dignut. Bio je 17 cm, glavić uvek crven od silnog drkanja.

Jednog dana odem do ujne, da joj odnesem hleb i neke sitnice iz prodavnice, i taman da popijem kafu i ispušim neku cigaru.

Ujna u letnjoj haljini, lepršava, vezala kosu u rep, grudi slobodno poskakuju u haljini. Ja u nekom pamučnom šorcu, bez gaća…kurac se odmah ukrutio, ne pomeram se mnogo da se ne primeti…povremeno ga premestim i stavim na gore, da mu glavić pritisnem lastišem od šorca. Svrbi me, ne drži me mesto, razmišljam kako bih ga izdrkao, ili kako bih ujnu izjebao. Kurac pulsira, imam osećaj da ću da svršim bez drkanja. Ujna se mota sobi, priča mi nešto, povremeno se smeje ali ja kao da je ne čujem, nasmejem se povremeno da odam utisak da je slušam ali samo razmišljam o svom kurcu.

Sedi Petre slobodno, ja moram da idem nešto da završim, da operem pa paolse možemo da doručkujemo.

Važi ujno, tu sam ja, ionako nemam neke obaveze.

Ona izadje, ja odmah oslobodi svoj kurac, provučem ga kroz nogavicu, povučem kožicu, on već počeo da balavi, pogledam gornji deo šorca, on flekav od kurca, spustim majcu da se ne vidi. Kurac povremeno drkam pa ga vratim u šorc, pušim cigaretu , usta mi suva, uzbudjen sam do bola.

Rešim da odem do kupatila i da ga izdrkam. Krenem u kupatilo, vrata otvorena i vidi ujna se nagnula preko kade i pere neki veš. Ja u transu, ona mrda guzom, sve se trese, meni kurac pulsira….ja ga mazim pa ga polako izvučem iz šorca. Približim se ujni, stojim iza nje, ona ništa ne primećuje, voda žubori….ja ga primaknem skoro do njene guze i razmišljam da li sam normalan, šta radim…ako se pročuje, prvo bi me roditelji razbili od batina a ujaka nikad ne bih mogao više u oči da pogledam.

I sve govori da nisam normalan i da treba da se povučem ali valjda od silne napaljenosti nisam razmišljao trezveno već samo kurcem…u trenutku joj podignem haljinu, pomerim gaće u stranu, čvrsto je držim za bokove i krenem da joj guram kurac u pičku!

Jaoooo Petre, ma šta radiš bre to majmune jedan, jel si normalan idiote, skloni se!

Ja je čvrsto držim i guram joj ceo kurac u pičku…izvini ali ne mogu više da izdržim, stalno sam napaljen a ti me izazivaš, maštao sam kako te jebem!

Ma ko te izaziva stoko, pokušava da se uspravi ali je jednom rukom spuštam na dole, drugom je držim za bok i krećem žestoko da je jebem, ona ovlažila, ja je heftam, ludim od sreće i zadovoljstva. Osećam kao da popušta, da se više ne opire, opustila se.

Uffff, kako si dobro, guram joj kurac do kraja…i ona stenje, i meša kukovima.

Odjednom glas iza nas: pa majku ti kurvinsku, šta radiš, i sestrića si mi zavela! Malo ti oni muškarci što si nekad imala!

Ma nisam Milivoje ja kriva ništa, Petar ušao dok sam prala veš i naguzio me, pokušavam da se otrgnem.

Ja stojim, ne mogu reč da izustim, kurac odavno izašao iz pičke, ne stoji više tvrd, opustio se valjda od straha: izvini ujko, ne znam šta mi je bilo, ja sam kriv, molim te nemoj nikom da pričaš, navlačim šorc, neću više da dolazim, i pomeram se prema vratima.

Stani, gde si ti krenuo! Jel sam ti ja rekao da možeš da ideš!

Ja stao kao ukopan, on pridje pa mi zavali šamarčinu da sam mislio da će glava da mi otpadne, ovo ti je što me ne poštuješ a gledao sam te kao sina, tolko te volim. Naravno da sam se osećao razočarano, poniženo, da sam samo mogao da vratim vreme, ne znam šta mi je bilo u glavi da napravim ovakvu glupost. Samo procedim kroz usta: izvini ujko, ne znam šta mi je bilo, nisam normalno razmišljao, stalno sam napaljen i samo o tome razmišljam.

Skini šorc! Kao da mi zapoveda…ja se nećkam, pa nemoj ujko, molim te!

Skidaj kad kažem!…ja šta ću skinem šorc, pokušavam rukom da sakrijem kurac, kao da me nisu videli pre pet minuta!

Dolazi Zoro, ajde da mu pušiš!

Ma ne lupaj Milivoje, šta pričaš bre, ti si poludeo!

Ajde puši bre majku ti kurvinsku, znam te ja, ne pravi se luda, malopre nisi izgledala kao da ne uživaš!

Ma nemoj Milivoje, pa to je naš Petar, šta pričaš!

Pa baš zato što je naš, ajde…uhvati je za ruku i kao da je malo gurnu na dole, ona se našla ispred mene….on me uhvati za ruku i skloni mi ruku sa mog kurca. Kurac mi visi i ujna ga uhvati u ruku, meni odmah milina, zaboravio sam na sve, i na ujku, neka me bije, neka radi šta hoće, samo da uživam dok mogu.

Polako ga je prinela ustima i stavi ga u usta, meni kurac odmah kao strela, nije trebalo mnogo sekundi da bude čvrst kao kamen. Ujna puši i vidim da uživa.
On joj reče da legne na krevet i meni pokaza rukom ajde, šta čekas.

Ja prišao medju njene noge, prislonio kurac na njenu pičku, neobrijanu, obraslu dlakama, prvo gurnem glavić i onda ceo, počnem da jebem ujnu.

Kao da mi se ostvario san, mazim je po sisama, guram što jače, heftam ujnu kao da mi je neprijatelj..ona stenje, meša, grči se a ja jebem kao lud, povremeno ga vadim pa opet vratim u pičku.

Vidim ujaka do pola se skinuo, otkopčava pantalone, skida se, skida i gaće.

Kurac mu dignut….sigurno ima oko 22, mozda 23 cm, zver, vene kao prst debele, glavić kao pola mog kurca….meni momentalno kompleksi proradili, ne mogu da verujem, do tada sam mislio da je moj kurac veliki a sada kad sam video ujakov prosto sam se smorio. Mislio sam da to ima samo po pornićima. On pridje do mene, jednim potezom me pomeri u stranu, dok je prolazio kurcem me udari po nozi, ono kao batina, ostavi mi lepljivu tečnost po nozi, sigurno je napaljen.

Beži, nije ujna navikla na kurčiće već na pravi kurac! Bilo mi je krivo naravno, kao da me vredja ali jeste bolo istina, mada mi je kurac 17…17,5 cm, nije baš malo.

Ujka se namesti, prisloni svoj veliki glavić na pičku, primećujem mali otpor, dok udje glavić, on gurnu jače i kao da je probio solunski front, sjuri ceo kurac u pičku.

Ujna jauknu i poče da se dere, ja ne znam šta da radim, prišao sam joj i gurnu joj svoj kurac u usta.

Ona zaćuta i ja poče da je jebem u usta. Za to vreme ujka je tako jebe jako, mislim da je malo i od besa, gura joj pola kurca (doduse ta polovina ko ceo kurac), pa ga onda celog gurne. Vadi pa opet stavlja, pa onda krene žestoko u ritmu da je jebe, jaja mu lupaju…ona poče da se grči, uvija. Stenje.

Lepo ti je kurvo, a? Svršavaš? Čekaj mamu ti jebem, pa nastavi žestoko da je jebe.

Onda se izmaknu, uhvati me za ruku i privuče ujni, blizu njenih sisa i reče ajde….Ja do tada nisam pipao svoj kurac, da ne bih svršio…tad počeh da ga drkam, on pored mene, drka svoju kurčinu. Ja povremeno bacim pogled na njegov kurac, i dalje sam fasciniran veličinom…i tad počeh da prskam na sve strane, po ujni, i preko nje, po podu. Ispraznio sam ceo kurac, nikad tako nisam svršio, kurac mi i dalje stoji krut. Ujka drka svoj kurac, ja stojim pored njega.

Poče da diše ubrzano, ubrava ritam i u tom trenutku se okrenu prema meni i poče da svršava. Sperma u velikim mlazevima prska po meni, sliva se niz mene, niz moj kurac.

Ja zbunjen, pokušavam da se pomerim ali me on drži jednom rukom. Drka i dalje svršava i prska me. Konačno završava. Ja sav ulepljen od sperme koja se sliva.

To ti je za kaznu, jel jasno!

Jasno, odgovaram, uzimam krpu da se obrišem,on dreknu: šta radiš to, nema brisanja, oblači majicu i šorc i gubi se! Kurčina mu mlitava, ko klatno medju nogama, glavić i dalje viri iz kožice.

Ja navlačim majicu preko one sperme, vidim svoj kurac, ceo obliven ujakovom spermom, sliva se niz moj kurac, niz butine. Navlačim šorc, svuda osećam spermu kako je mokro i lepljivo. Smeštam svoj kurac u šorc, on od pamuka, odmah upija i vide se mokre fleke.

Navlačim i odlazim: ej ćao, vidimo se sutra, ako nešto treba zovite me.
Oni ne progovaraju, ja odlazim i zatvaram vrata.

Oceni
[Total: 3 Average: 4.7]
Tatin prijatelj

Jednog toplog popodneva odmarala sam se potpuno naga… Odjedanput sam zacula skripu parketa. Trgla sam se jer nisam tako rano ocekivala moju prijateljicu. medutim, na sred sobe ugledala sam lepo odevenog gospodina, prijatne spoljasnjosti, koji

Meni treba što više njih

Natašu sam upoznao u srednjoj školi. Jedva da je napunila 18 godina, a već je bila legenda i među devojkama i među momcima. Niko prema njoj nije bio ravnodušan. Širila je dobro raspoloženje. Večito optimistična

Volim spermu i uvek sam je volela

Obukla sam te večeri kratku letnju haljinicu na bretele, gole noge, crne visoke štiklice i tanki čipkasti brus da ne smeta mojim dojkama u onoj letnjoj haljinici. Stavila sam šminku da izgledam što izazovnije, na