Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Prvi kurac koji sam videla uživo

Imala sam 16 godina i do tada se nikad nisam jebala. Imala sam dečka, ali sam se osećala nespremno da “to” uradim.
Jednog dana otišla sam kod Miloša, mog druga, da mu objasnim nešto oko škole. Meni to nije loše išlo, a on me je zamolio pa nisam mogla da odbijem. A nisam ni htela.
Miloš je bio visok i zgodan. Imao je kratku crnu kosu, lepo dupence i bio je sav u mišićima. Skoro sve moje drugarice koje su ga znale su otkidale na njega, a meni je bilo prijatno što sam mogla da budem u njegovom društvu.
Došla sam kod njega uveče oko 7. Nije bilo mnogo da mu objasnim pa sam mislila da kasnije možemo malo da ostanemo i pričamo. Ložila sam se na njega, a mislila sam i da se on loži na mene, ali nisam bila sigurna.

Kad sam stigla kod njega, videla sam da je sam – njegovi su negde bili otišli. Bila sam srećna zbog toga pošto je možda moglo nešto i da bude. Seli smo i za samo pola sata sam mu objasnila sve. Brzo je kapirao pošto je bio jako pametan.
Kada smo završili, rekao je da mora da ode do prodavnice i da ga sačekam tu. Kad je otišao, legla sam na krevet. Razmišljala sam o Milošu, o tome kako je izgledao. Onda sam se užasno napalila… Pošto niko nije bio tu a Miloš trebao da se vrati za 10ak minuta, odlučila sam da uradim “to”. Otkopčala sam farmerke, zavukla prste u moje gaćice i krenula da masturbiram. Mazila sam svoju pičkicu koja se užasno napalila na Miloša. Otkopčala sam trenerku i podigla majicu. Brus nisam imala – nisam htela da ga obučem ovaj put, iako mi je bilo neprijatno. Uhvatila sam se za jednu svoju sisu – uvek sam tako masturbirala. Mazila sam klitoris kružnim pokretima, srednjim prstom ulazila unutra. Posle samo dva ili tri minuta osetila sam da ću svršiti.
A onda su se otvorila vrata od sobe. Nisam čula kako Miloš ulazi u kuću. On je stajao tu, i gledao me, sa jednom rukom u gaćicama a drugom kojom sam uhvatila sisu. Bilo me je sramota. Možda sam htela da Miloš bude moj prvi, ali nisam htela ovako da me vidi – plašila sam se da će pomisliti da sam kurva. On nije ništa rekao, samo je otišao u drugu sobu. Htela sam da odem po njega, da vidim da li je ljut na mene – ipak sam masturbirala u NJEGOVOJ kući… Taman sam krenula da ustanem, a on se vratio samo u majici i boksericama. Videla sam kako mu se kurac ocrtava na gaćama. Bila je to velika kurčina – prvi kurac koji sam videla uživo – ali bila sam sigurna da je veći od mnogih, pošto sam gledala par pornića. Miloš je prišao i seo na krevet pored mene. Bila sam napaljena više nego ikad, pička mi je gorela, bila je vlažnija nego ikad, htela je nešto u sebi… Ja sam i dalje sedela tu, nisam znala šta da radim. I dalje su mi pantalone bile skinute do kolena, a sise van majice, iako sam ih pokrila rukom. Miloš se nasmešio. “‘Ajde, slobodno skloni ruku. Već sam video”, rekao je. Nisam znala šta da uradim. Razmišljala sam o tome kako sam napaljena i htela sam da imam seks sa Milošem. Zato sam sklonila ruku sa mojih sisa, čije su bradavice bile tvrde kao kamen. Milan se nagnuo i uhvatio me za jednu sisu. Naježila sam se, bila sam jako napaljena. Videla sam onaj kurac u boksericama i bilo mi je drago što mu se digao na mene. A ko i ne bi? Prišao je i strasno me poljubio. Uzvratila sam mu poljubac, a onda mi je skinuo pantalone, a zatim i gaćice.
Prvi put je dečko gledao u moju golu pičkicu… I to ne bilo koji, nego Miloš, jedan od najzgodnijih momaka iz naše škole! Gurnuo mi je dva prsta i jauknula sam lagano. Nije se obaziralo nego je samo ubrzao – možda ga je to palilo. Krenuo je da mi obrađuje klitoris i ja sam se topila od zadovoljstva – ovo nikad u životu nisam osetila. Kretao se oko moje pičke a ja sam i dalje drhtala od uzbuđenja, a onda mi je gurnuo prst u moju usku pičkicu. Jauknula sam jače – ovo je bilo najlepše što sam ikad osetila. Ali htela sam da pružim Milošu malo zadovoljstva i nisam htela da primeti da sam neiskusna i da mi je ovo prvi put. “Legni tu pored”, rekla sam mu. Izvukao je prste iz moje pičke i legao. Polako sam krenula da mu skidam bokserice, a iz njih je izašao jedan veliki, debeli kurac. Iznenadila sam se što je izgledao ovako veliki, alil sam ga odmah uhvatila, primakla se i stavila ga u usta.
Bio je mnogo veliki i nisam mogla celog da ga obuhvatim, ali nadala sam se da je to bilo dovoljno. Mogla sam da radim samo ono što sam videla u pornićima do sad. Krenula sam da ližem njegov glavić kružno, a onda se premestila na vrh. Za to vreme, drkala sam mu polako rukom. Nastavila sam da mu pušim, a on je uzdisao od zadovoljstva. Kurac je imao drugačiji ukus nego što sam zamišljala, ali ovako napaljena nisam ni o čemu drugom mogla da mislim.
Posle malo vremena, shvatila sam da moja pička ne može više izdržati. “Miloše, molim te, hoću taj kurac u mojoj pički!”, tiho sam rekla. Pogledao me je značajno. Ja sam znala šta sam trebala da uradim – prvo sam skinula majicu koja mi je smetala, onda legla na leđa i podigla noge. Prstima sam raširila svoju usku pičku koliko sam mogla. “‘Ajde, uđi unutra”, rekla sam stenjajući.
To ga je palilo. Nabio mi je kurac u pičkicu skoro do kraja. Ja sam se naježila i stenjala od zadovoljstva. Ovako nešto nikad nisam osetila – bila je to velika kurčina u mojoj pičkici. Miloš se ljujao napred-nazad, nabijajući mi kurac sve jače i jače. Ovo je bio najbolji osećaj ikad – osetila sam da ću svršiti. Orgazam je dolazio u talasima u kojima sam se topila. Stenjala sam i masirala svoje sise dok je Miloš sada najjače nabijao svoj kurac u moju nenaviknutu, malu pičku. “Sada legni ti, Miloše”, rekla sam. Morao je da svrši – morala sam da ga dovedem do tog orgazma. Legao je na leđa. Kurac mu je bio uspravan. Opkoračila sam ga, moja pička je bila iznad njegovog kurca, a onda sam se nabila.
Osećaj je bio najbolji – ovo jebanje je bilo nešto najbolje u mom životu. Pomerala sam se gore-dole i nabijala se na tu nabreklu kurčinu što sam jače mogla. Nisam htela da izneverim Miloša… Još jače sam se nabila. “Svršavam”, rekao je Miloš stenjajući. Legla sam na leđa i pustila ga da dođe i svrši na mene. Nije bilo bitno, htela sam samo on da bude zadovoljan. Podigla sam se, uhvatila njegov kurac i polako mu drkala.

A onda je svršio. Mnogo sperme je izašlo iz njegovog kurca i palo na moje sise, stomak, na vrh moje pičke, lice, usta i kosu. Nije me bilo briga za to. Polizala sam spermu oko mojih usta. Sperma je imala čudan, slankast ukus – nisam znala da je takav. Prišla sam njegovom kurcu i strasno polizala svu spermu koja je ostala na glaviću. “‘Ajmo da se istuširamo”, rekao je Miloš. Klimnula sam glavom – i trebalo mi je tuširanje, po meni je svuda bila Miloševa sperma.
Otišli smo u kupatilo i stali u tuš kabinu. Dok sam se tuširala, Miloš mi je uhvatio glavu i poljubio me je još jednom. Onda mi je podigao jednu nogu, i neočekivano me pribio uza zid tuš kabine. Onda sam videla da mu je kurac ponovo dignut, a onda sam taj kurac osetila u mojoj pičkici. Ponovo je bilo isto, samo što smo se sada jebali u tuš kabini. Miloš je mnogo jače i brže nabijao tu slatku, veliku kurčinu u mene. Osetila sam da ponovo svršavam, a ovaj put je bilo još lepše. Noge su mi drhtale i klekla sam dole, a onda krenula da mu obrađujem kurac. Lizala sam ponovo i polako mu drkala, sve dok nisam osetila njegovu toplu spermu u mojim ustima. Svršio mi je u usta i to je bilo nešto najlepše što sam osetila. Progutala sam sve u jednom dahu i videla koliko mu se to dopalo. Onda sam polizala ostatak sperme i progutala i njega. Sve vreme sam gledala u njega, a on je izgledao zadovoljno. Dovršili smo tuširanje, a ja sam se još malo mazila po pičkici iako mi nije mnogo bilo do toga.

Sutra, kad smo se videli u školi, kao da se ništa nije desilo. Ali smo, ponekad, kad se nađemo sami, radili ovo isto. Jebao bi me svojom velikom kurčinom, a ja mu pušila i drkala. Ovo je bio moj prvi seks u životu i nisam verovala da će biti ovako dobar.

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Pritajena želja

Jutro je, osmi mart, na poslu sam. Prodavnica radi iako je nedelja. Mobilni zvoni, specifično, muzika mi je podešena da znam da M. zove ili šalje poruku. Stiže SMS. „Dolazim po tebe večeras u sedam.

Jebačina na čamcu

Ovog leta se desilo nesto zbog cega smo svi pomislili da cemo se pokajati, ali ispostavilo se da je to bila prava stvar. Moja bivsa devojka, postala je bivsa zbog toga sto je otisla u

Sex sa Jasnom

Otkad znam za sebe, znam i za Jasnu.   Ćerka naših prvih komšija, Zdravka i Milice, je bila čest gost u našem stanu.   Starija od mene četiri godine, neretko je bila zadužena da mi pokazuje matematiku,