Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Ogledalo

Samo što je ušla video sam na njenom licu neki blagi osmeh, koji kao da je upućivao na to da će se večeras dogoditi nešto lepo, nešto izuzetno. Nekoliko dana nismo vodili ljubav zbog obostrane zauzetosti, i ja sam osećao strašnu napetost u mošnicama. Želeo sam je. Skuvao sam kafu, dok je ona iskokala kokice, pa smo se smestili u krevet i gledali TV. – Mazi me, – rekla je. Volela je blag dodir prstiju po telu. Milovao sam je po ledjima, vratu, vrhovjma guzova, unutrašnjoj strani butine, kolenu. Samo je sklopila oči i ravnomerno disala.

Uzvratila mi je na milovanje, počeli smo nežno da se ljubimo, vrhovima jezika smo se lickali, sisala mi je donju usnu, milovala bradavice. Uzbudio sam se i počeo da svlačim u panici i nju i sebe. Ljubio sam joj grudi, sisao bradavice, jednu, drugu. Nisam želeo da se ni jedna oseti zapostavljenom. Polako sam se poljupcima spuštao niz njen stomak. Blago je jecala, a kada sam joj toplim dahom dodirnuo pukotinu, samo se stresla. Razotkrila je prstima klitoris i rekla: – Blago ga liži, blago! I bez toga sam znao sta želi, šta voli kojim putem je dovodim do vrha. Bila je vlažna, skliska i skroz otvorena za mene.

Nisam mogao više da izdržim i prineo sam kitu njenom otvoru. Ulazio sam joj lagano sa nekoliko kratkih uboda posle kojih je sledio jedan duboki. Jecala je kao kroz plač dok sam ja sve jače zabadao svoje koplje u njen otvor. Nije dugo izdržala. Osetio sam jaki grč njene pice, pa jos jedan, jos jedan, i nakon toga seriju blagih trzaja opuštanje. Izašao sam joj iz pice, ljubio par trenutaka po telu da bi došla do daha. – Digni noge visoko – rekao sam. Shvatila je šta želim, uhvatila noge ispod kolena i povukla ih na grudi. Postavio sam kurac na otvor guze, vec podmazan vaginalnim sokovima, lagano pritisnuo i osetio kako me pušta u sebe. Napravio sam nekoliko kratkih pokreta napred nazad, da bi joj se guza opustila, a onda jednim laganim, ali odlučnim pokretom ušao do kraja. Ote joj se krik iz grla, ali ne boli vec slasti. Legao sam pored nje i lagano je jebao u guzu.

– Volela bih da gledam kako mi ulaziš u guzu. – rekla je mazno. Mašta mi je podivijala. Skočio sam, trčao do kupatila i skinuo veliko ogledalo pored kade. Brzo sam se vratio i postavio ga tik uz krevet. Seo sam na krevet i polu se naslonio na naslonjač. Opkoračila me je i ledjima okrenuta, polako počela da se natice anusom na kitu. Prizor na ogledalu je bio neverovatan. Tupo sam prikovao pogled na spoj nasih tela. Usao sam celom duzinom u nju, tu je ona na trenutke zastala da bi ga osetila celog a onda je počela sa ritmickim pomeranjem gore-dole. Čmar joj se potpuno otvorio, razglavio, a ja sam odozdo jos više raširio guzove i otvor pice. Ulazio sam kao u želatin. Sve joj se dole razmljackalo . Boja otvorene pice je polako prelazila od ruzicaste ka ljubičastoj i sve više krvi joj se sakupljalo u velikim i malim usminama.

lzvukao sam joj na trenutak kitu da bi video otvor guze. Ostao je raširen. Nije se stegao i zeljno je čekla da ponovo udjem u toplinu. Podigao sam pogled i na njenom licu video grč. Više nije gledala u ogledalo. Grudi su joj se nadimale i postajale sve veće. Disala je sve ubrzanije, a ja sam sve brže i brže odskakao od dušeka i nabijao kitu u nju. Zamutilo mi se u glavi. Osetio sam da ću svršiti i ubrzao pokrete. Stezanje njenog čmara mi je stavilo do znanja da je počela da svršava. Trenutak pre nego što ću i sam svršiti, pogledao sam prizor u ogledalu; vidno modru picu kako se steže i opušta usled svršavanja i moju kitu u njenom dupetu. To je bilo previše, ispuštao sam seme u njen čmar u dugim trzajima. Počelo je da se sliva iz nje duž kite na jaja. Umor, opuštanje. Nakon nekog vremena smo se odvojili, srećni ljubili i smejali. Gledali smo erotski film u kome smo bili glavni akteri i svidelo nam se. – Ponovićemo ovo ponekad, -rekla je. Ponekad? Kad god poželiš ljubavi, -odgovorio sam i to zapečatio poljupcem.

 

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Vadila ga je iz usta,ljubila,lizala…

Sve je pocelo dok je moja komsinica Nevena bila jos mlada,imala je tek 17 godina i gledala me onako provokativno,u mom prisustvu je uvek se ponasala onako poludroljasto,flertovala je i meni je to sve bilo

Nezaboravna trojka

Ekipa novinara sa kojom sam se uputio za Brisel, počela je proslavljati praznike još 25.Decembra. Jutarnjim letom iz Beograda, krećemo već polupijana. Na žalost ili na sreću ja već duže vreme ne konzumiram često alkohol.

Starija gospodja

Vracao sam se sa jedne zurke u gradu,pa kako mi je otisao nocni bus krenuo sam peske kuci.Nije proslo ni 10 minuta a pored mene se zaustavio neki mercedes koji je vozila jedna zena od