Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Čari Tim Bildinga

Kad dođete u godine da vam se prirodnim putem kurac ne može potpuno dignuti ili tu erekciju ne možete dugo zadržati, onda su pravo rešenje pilule za erekciju. Još ako su na prirodnoj bazi, onda se ne ustručavate da ih koristite kad god vam se prijebe. Tako je i kod mene. Ako sam nekad bio pun sebe zbog kurca od 22cm,toliko mi sad smeta što ga ne mogu podignuti samo sa željom za sex, nego mi treba i pomoć pilulice. Sreća je, pa sam, sasvim slučajno, pronašao te pilulice i moj kurac opet može da zasija u punoj veličini.

Elem, ova istinita priča se desila prošli vikend kada je menadžment firme odlučio da organizuje druženje zaposlenih ili, kako se to sad popularno zove, tim bilding. U svakom slučaju, unajmljena je vikendica i nas osmoro smo se spakovali u dvoja kola i pravac na vikend druženje. U ekipi je bilo šest muškaraca i dve žene, od toga je petoro muškaraca bilo iz vrha menadžmenta, a dve žene i ja smo bili sitna menadžerska boranija. Vikendica je bila na osami, ušuškana u borovoj šumi. Posedovala je dve spavaće sobe i veliki dnevni boravak sa trosedom.

Početak druženja

Već na samom startu druženja nas, boraniju, je dopalo da spavamo u dnevnom boravku i, hteli mi to ili ne, morali smo prihvatiti taj raspored. Krenula su odbacivanja da mi neće biti hladno između dve žene, da me one neće spopadati i slično, pa je druženje uz roštilj nastavljeno u šali i dobrom raspoloženju. Znajući da ću dve noći provesti u krevetu sa ženama, tek sada sam ih bolje osmotrio tek da se uverim šta me čeka.

Kolegica iz računovodstva je bila gospođa mojih godina (oko 50-ak) sa pozamašnim dupetom i krupnim sisama, dok je kolegica sa šaltera bio devojčurak od 20-ak godina, maltene još na praksi u firmi, ali lepa i skladno građena sa isto većim dupetom i sisama. Sreća je što sam poneo dve pilulice sa sobom, iako nisam pretpostavljamo da će mi zatrebati.

Nisam ni sada znao da će mi trebati, ali sam svejedno u neko doba otišao do kupatila i popio jednu pilulicu, pa ako zatreba…..?Vreme spavanja se bliži, iako je ponoć već prošla. Vrh menadžmenta se povukao u sobe, a nas troje smo ostali da raspremimo dnevni boravak i razvučemo trosed. Dok sam ja razvlačio trosed, žene su otišle zajedno do kupatila iz koga se povremeno čulo njihovo kikotanje.

U sendviču izmedju dve žene

Već sam bio ispod pokrivača kada su se pojavile u spavaćicama i odmah uletele ispod pokrivača, pa nisam stigao ni da ih osmotrim. Sreća, pa svetlo nije bilo ugašen, a starija kolegi a je bila najbliža prekidaču. Nevoljno je ustala i tada sam na prozirnoj slavaćici primetio da ne nosi gaćice i da joj sise lelujaju oslobođene brusa. I onda je sve utihnulo.

U sendviču dve žene nisam mogao da mrdnem, ali sam se, ipak, okrenuo prema mlađoj. Miris čistog tela i blizina mlade pičke su me palili, a i pilula je počela da deluje. Kurac mi je polako rastao u boksericama i oslanjao se na guzu mlade kolegice. Nisam ni osetio da se i starija okrenula na našu stranu i još je koleno ugurala među moje butine. To je još više ubrzavao erekciju i koliko god se trudio moj kurac je bio prikovan za mladu guzu.

Nisam znao da li da mi bude neugodno ili da nastavim sa provokativnim dodirivanjem. Dilemu mi je rešila kolegica koja je lagano krenula da meša guzom i da se trlja od nabrekli kurac. Spustio sam joj ruku na koleno, do ruba spavaćice i lagano krenuo naviše. Polako sam usporava što sam se više približava međunožje, ali kad sam shvatio da ni ona ne nosi gaćice, jer je moja ruka došla do picinih dlačica, znao sam da su već unapred bile spremne za jebanje, samo nisu znale ko će to biti od nas.

Iskusne koleginice

Nežno sam srednjim prstom prešao preko usmina, bile su glatke, pičkicu je fazonirala tako da su dlačice prekrivale samo venerin breg. Sokovi su tek krenuli iz pičkice, a nabrekli kurac na njenoj guzi je sve to ubrzavao. Starija kolegica se već uveliko pribila uz mene. Njene sise su se trljale od moja leđa, a njena ruka, ovlaš prebačena preko moje butine, je imala nameru da dođe do mog kurca koji je sve više trljao mladu guzu.

Razmaknute butine i vlažna pička su tražile moj kurac, ali je do njega prvo došla starija kolegica.“Uf, kolega, ne misliš valjda ovu kurčinu da gurneš Dragan!? Red je da ga ja prva osetim, da vidiš kako ga iskusna pička prima!“Dragana se nije bunila, ali se okrenula da se uveri kakva joj je to kurčina trljala guzu. Samo je rukama pokrila usta da priguši uzdah.“ Al’ će ti, Miro, stradati pička od ove batine! „, reče tiho i ona ga uhvati u ruku. Njena šaka je jedva obuhvatila kurac i imala je vremena da ga drka tek toliko dok je Mira skinula spavaćicu.

Odsjaj uličnog osvetljenja je lepo ocrtavao Mirinu golu figuru. Sise malo opuštene, ali lepe, donji stomačić blago izražen, a između punijih butina depilirana pička je „zevala“ kao riba na suvom. Očekivao sam čupavicu, ali mi je bila ponuđena lepa depiliranu pička čiji se klitoris isticao na vrhu malih usmina. Nisam joj dozvolio da odmah sedne na kurac, već sam je uhvatio ispod guzova i, već vlažnu pičku, privukao usnama.

Dok sam joj jezikom istraživao svaku poru pičke, Dragana se oduševljavala drkanjem. Mirina pička je bila mirisna, sveže okupana i vlažna, željna kurca i jebanja. Bukvalno mi se istrgla sa lica i pičku usmerila na kurac koji je Dragana odlično pripremila. Dragana je opet morala staviti ruku na usta kako bi prigušila uzdah, jer se Mira jednim trzajem nabila skroz na kurac. Odmah je krenula da se uzdiže i spušta, iskusno stiskajući karlicu kako bi kurac imao bolje trenje u pički.

Vrhunac uživanja

Skinula je Dragani spavaćicu i bukvalno joj tiho naredila da mi sedne na lice. Dragana je imala mali klitoris, skoro neprimetan, ali su joj zato male usmine lepršale preko velikih, pa sam ih oduševljeno sisao i skroz razvlačio.Od pičke nabijene na lice ništa nisam video, ali sam podjednako uživao kao moj kurac koji je do jaja bio u Mirinoj pički.

„Hej, Miro, kako je, jesi li već imala toliki kurac u pički? Ja nisam!“

„Ćuti, pusti me da uživam! Uf, glavić mi dira matericu! Jebote, što je lepo! Stani, hoću da me guziš!“

Polako sam ostajao bez daha zarobljen između Draganinih butina iz čije je pičke baš lilo. Mira se naguzila na rubu troseda široko razmaknuvši noge da bi joj pička bila u visini mog kurca dok stojim.Nabio sam ga, u požudi, odmah, ali sam pazio da joj ne lupam previše od guzu.

Dragana je stajala sa strane i drkala pičku uživajući u prizoru jebanja. Iskusna Mira je polegnu na leđa, glavu joj privuče do svoje pičke, pa se malo pognu kako bi mogla dohvatiti njenu pičku.“Kako lepo ulazi, Miro! Pička ti baš curi, kao da piškiš!“, smejući se reče Dragana, jer se sve dešavalo na par santimetra od njenih očiju i glave.

2 u 1

Mira još više raširi noge i bukvalno sede na Draganino lice, nudeći joj na lizanje pičku i kurac.

„Alo, Miro, nisam ja lezbejka, neću da ti ližem pičku!“

„Ako nećeš da ližeš pičku, a ti liži i puši kurac!“, pa se izdignu da kurac ispadne iz pičke kako bi ga Dragana mogla malo obrađivati.

„Mogu li ja malo da drkam tvoju pičkicu da je malo pripremim za kurac?“,

i ne čekajući odobrenje pokri dlanom Draganinu pičku i tako krenu da je trlja.Draganin blagi ugriz za moj kurac i malo jače stisnuta jaja su pokazivali da joj prija, ma koliko se bunila da nije lezbejka.Mira me je samo gurnula laktom, verovatno mi dajući do znanja da kurac treba da uđe u mladu pičku.Kada sam Dragani prišao s prednje strane, Mira je spustila pičku na njeno lice, a ova se više nije bunila.

Kažu da žene bolje ližu od muškaraca, a Mirina faca je to i potvrđivala. Dok je držala Draganine butine skroz raširenim kako bi moj kurac imao bolji pristup vlažno pički, blaženi osmeh zadovoljstva joj nije silazio s lica.Dragana je imala stvarno lepu pičku. Procep joj je bio malen, a izražene male usmine su je činile skroz jebezovnom.

Mlada nerazradjena pičkica

Iako skroz raširena, pičkica je skrivala svoj otvor u unutrašnjost što je značilo da ću sad jebati mladu, nerazrađenu pičku za koju će moj kurac biti novina u veličini.Prislonih glavić na Draganinu pičkicu i prvo ga blago protrljah da razmažem njene sokove, a onda ga lagano gurnuh. Začuđeno pogledah u Miru koja je tiho vrisnula i shvatih da je Dragana od uzbuđenja malo gricnula za pičku koju je i dalje slasno lizala. Raširena od debljine mog kurca, Draganina pička ga je gutala sve do jaja.

Niti je mogla da se izmakne pod naletima kurca, niti je to htela. Samo se bolje nameštala i nešto nerazgovetno pričala zaokupljena lizanjem Mirine pičke. Kada je trosed počeo malo da škripi promenio sam pozu i jebačicu. Prevalio sam Miru na leđa, digao joj noge na ramena, a Dragani rekao da rukom kurac nacilja u Mirinu pičku.

I pored mog nabijanja u Mirinu pičku, Dragana me rukama gurala za guzove, povremeno me hvatajući za jaja i drkajući kurac kad bi izlazio iz Mirine pičke.

„Alo, mala, vadi taj prst iz moje guze, šta to radiš!?“

„Ajde, ajde, Mirjana, šta se buniš, pa sad ću ti ga smestiti u guzu, moram je malo pripremiti!“

Možda bi se Mira i izvukla iz poze, ali su joj noge bile skroz raširene i na mojim ramenima tako da joj je Dragana mogla raditi šta hoće. I radila je;uvukla joj je u guzu i drugi prst, pa je tako jebala u ritmu mog nabijanja. Kada mi je kurac, u zanosu jebanja, iskliznuo iz Mirine pičke, Dragana ga je zgrabila, naciljala na guzu i tiho rekla:“Guraj!“

„Guraj!“

Iako iskusna jebačica, Mira je stisnula guzu pokušavajući tako da spreči nalet kurca, ali džaba! Glavić je već prošao guzin prsten i uskoro su mi jaja lupala po njoj.

„Veruj mi, mala, da ćeš ga i ti posle dobiti!

Stani, hoću guzom da ti sednem na kurac, da mi mala može lizati picu!

„Prevalio sam se na leđa, Mira me opkoračila i iz prve naciljala guzu na kurac.

„Hajde, mala, nateraj jezikom moju pičkicu da svrši, treba joj to!“

Dragana se prvo igrala mojim jajima, u usta uvlačila jedno pa drugo dok je prstima drkala Mirin klitoris. Nabijena na kurac skroz do jaja, Mira je mirovala i potpuno se prepustila Draganinim prstima.

Stiskanje i podrhtavanje guze su najavljivali Mirin orgazam. U trenutku dok je svršavala, Dragana joj je gurnula dva prsta u pičku koje sam osetio na kurcu preko guzine opne. Još je par trenutaka ostala Nabijena na kurac, a onda je rekla Dragani:

Čari kurca u guzi

„Sad ćeš i ti, mala, osetiti čari kurca u guzi! I ja ću tebi pomoći da doživiš savršen orgazam. Daj prvo da i ja malo izigrava lezbejki, da osetim ukus mlade pičke“. 

„Jebote, ni u snu ne bi dozvolila da mi žena liže pičku! Uf, lepo je! Miro, ližeš bolje od kolege, hahahaha! Sisaj je, gurni mi jezik u rupicu, to, tooo!“

Mirin vrhunski liz će mi sigurno pomoći da Dragani lakše nabijem kurac u guzu, pa sam ga lagano drkao i pripremao. Pilulica je bila na vrhuncu dejstva, držeći kurac čvrstim i, što je još bitnije, izdržljivim. Imao sam osećaj da bi tako mogao jebati do jutra. 

Potpuno napaljene, Dragana je bila spremna da ga primi u guzu. Legao sam je na stomak,blago razdvojio noge, a Mira joj je razmaknula guzove. Malena rupica je bila stisnuta, pa sam glavićem, iz kojeg su izlazile kapi sluzi, podmazao rupicu. Bilo mi je bitno da uđe glavić, ostatak će lako. Polako je kurac širio kalibar guze sve dok ga nije prilagodio sebi. 

„Kolega, jesi li planirao puniti Draganinu guzu ili ćeš mi dati da ti ga popušim do kraja?“, znatiželjno upita Mira. Nisam joj odgovorio, fokusirao sam se na uživanje. Bio sam svom težinom na Dragani, samo sam karlicu pomerao i nabijao se u guzu.

Ućivanje u pogledu

Dragana je povukla ruku do pičke i sa dva prsta u njoj je drkala. Njeni užurbani pokreti su bili znak skorog orgazma. Njeno podrhtavanje celog tela sam i ja osetio. Guza mi je stisnuta kurac tako jako da ga nisam mogao izvaditi. Kada sam ga izvadio, tiho sam se uputio do kupatila da ga operem i pripremim za Mirina usta. Čekala me je, oblizujući se. Malo ga je drkala, a onda uzela u usta. Dragana joj je sklonila kosu da oboje možemo uživati u pogledu. 

„Pusti, ja ću ga drkati, a ti puši!“, reče Dragana i uhvati me za kurac u korenu.

Dovoljno je virilo za Mirina usta. Bilo mi krivo što ne mogu slikati trenutak, jer sam se i ja bližio svršavanju. U trenutku izbacivanja prvog mlaza sperme, snažno sam uhvatio Miru za potiljak ne dozvoljavajući joj da izvadi kurac iz usta. Ipak je uspela jako zinuti, pa se sperma slivala niz kurac do Draganine stisnute šake. Ona je, drkajući kurac, vraćala do Mirinih usana.

Kurac mi je, zahvaljujući piluli, bio krut još pola sata i šteta je što to odmah nismo iskoristili. Zaspali smo umorni i zadovoljni. Nisu nas ujutro provocirali pitanjima, valjda se sve videlo na nama. I čulo, jer se na kraju nismo ni trudili da budemo tihi. Jedino mi ostaje da po povratku svratim do sex shopa, snabdem se pilulama i zahvalim se prodavačici, jer bez njene sugestije ne bi ni bilo ove dobre jebačine

Oceni
[Total: 5 Average: 5]
Mama,ovo sam dugo čekao!

Da tog prolećnog dana pre šest nedelja nisam kupila novi bade-mantil, verovatno vam ne bih sada pisala ovo pismo. Kao prvo, ja sam četrdesetogodišnja domaćica i zovem se Katarina, a zovu me Kaća. U braku

Strina i Ja

Moja strina je baš naporno radila, deca joj idu u školu, starija ćerka je na faxu, a stric nije nigde radio. Stvarno mi je bilo mnogo žao, plela je kape, dzempere, dodatno se mučila, nisam

Kad k…plače od sreće

Isao sam na rodjendan kod nekog druga koji je uvek pravio velike zurke,kao dodju prijatelji,pa prijatelji povedu prijatelje,pa oni svoje,tako da se tu nakupi bruka ljudi,jedva koga znas.Sto je najgore to vece sam se posvadjao