Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Majka mog školskog druga

Sećam se, bio sam dete. Možda čak i ušao u pubertet.

Ona je radila kod mog oca u firmi kao sekretarica, majka mog školskog druga. Pamćenja sam da je od onda bila jako privlačna i zgodna žena, uvek nasmejana. I sada sa svojih 59 godina drži se veoma dobro. I dalje radi kod nas, i dalje se veoma lepo oblači, lepo miriše i uvek nasmejana.

Svako jutro me u firmi dočekuje sa kafom i pričom o njenim unucima i doživljajima koje joj priređuju svojim nestašlucima. Smejemo se, ispijemo kafu i počinjemo sa poslom.

Nikada ranije, do pre nekih 3 meseca, nisam obraćao pažnju da svaki put kad mi donese kafu uvek pomiluje po ramenu i zadrži ruku. Tog dana je slavila nešto te prilikom čestitanja sam je zagrlio oko struka i izljubili se, po srpski što bi rekli ali usled moje zanešenosti ruku sam mahinalno spustio na njenu zadnjicu, tek da je očešem prstima. Bez zle namere. Izvinuh se, odgovorih da mi ne zameri jer mi u trenutku pogled odlutao pa nisam ni gledao gde spuštam ruku. Samo se blago nasmešila i namignula. Ne razmišljajući o seksu sa majkom svog drugara i ne posmatrajući je kao seksualni objekat, a pritom zna me celog mog života, ni slutio nisam šta će nakon toga uslediti. Iskren da budem prema čitaocima, gospođa sa svojih 59 godina ima stvarno jako lepo telo i lepu guzu, oblikovanu, sočnu, divne crte butina i listova koji su verovatno formirani nakon dugogodišnjeg rada u malinama preko leta kada završi sa poslom kod nas u firmi. Pune usne, prodorne crne oči i kratka frizura koja ipak priliči ženama njenih godina.

Kao svako glupo muško, očigledne znake njenog interesovanja nisam primećivao. A to je trajalo.

Sve dok jednog dana nije došla na posao u suknji do kolena i uskoj beloj košuljici. Naravno, naziralo joj se stomače, guza okrugla utegnuta mi je celog prepodneva mamila pogled. Otišla je do kuhinje da skuva kafu. Dok sam u momentu odlaska u WC prolazio iza nje, sagnula se da dohvati nešto i tako se očešala o mene zadnjicom. Izustila je „izvini“ dok su moje ruke već bile oko njenog struka. Uzvratih izvinjenje. Ispravila se, okrenula prema meni, malo prišla i nastao je onaj trenutak tišine a za koji svi znamo čemu vodi.

Ne odolivši, poljubio sam je. Otela se i posmatrala me u čudu, kao majka mogu da ti budem. Pribio sam je uz sebe uhvativši je za dupe obema rukama. Uzraćenim poljupcem, kurac mi se instant digao. Spustila je ruku i počela preko pantalona da mi miluje nabrekli kurac.

-Šta ćemo sada? upitala je.

-Znaš da mogu majka da ti budem?

Ne odgovorivši joj, zadigao sam joj suknju i skinuo svoje pantalone. Svesna šta sledi, a oboje nismo mogli da odolimo iskušenju, čučnula je i počela da mi puši kurac, drkajući u isto vreme. Podigao sam je na sto, skinuo gaćice i video da je uveliko napaljena i da njena dlakava i ogromna pizdurina doziva da uđem u nju.

Ispustila je blaki krik i počela duboko da diše podrhtavajući od uzbuđenja. Osećaj je bio obostran. Zamolila me dok ne dođu ostali radnici da je u narednih 20 minuta odvalim. Naguzila se. Ne odolivši, zabio sam glavu u njeno dupe i olizao je na brzinu ne bih li brže-bolje zabio svoj alat u nju.

Molila me da ne stajem, molila me da je jebem krvnički, molila me da joj ga stavim u dupe. Molila me uz reči kako je muž nije tucao podosta vremena i da je željna i da je zovem svojom ličnom matorom kurvom. Te reči su je posebno palile i na kraju dovele do vrhunca.

-Hoćeš li skoro da svršiš?

-Želim da ti napunim matoru pičku, hoću tebe! govorio sam u zanosu.

-Napuni tvojoj kurvici drljavu pičketinu! uzviknula je.

Uz te njene poslednje reči, potekao je mlaz. Orgazam kakav ne pamtim da sam doživeo.

Legao sam preko nje. Milujući joj grudi, zatražila je da ovo ostane između nas ali i da želi da se kresnemo povremeno. 

Ovoga puta je suptilno pitala da je odvedem do hotela da vidi kakve su sobe u toj varoši jer nikad nije bila. Uz pozitivan odgovor, zamolio sam je da se izdepilira cela, jer zašto da ne? Pristala je.

Tri meseca uživanja.

I dalje traje.

I dalje mislim o njenom telu.

Njenom dupetu.

Njenoj predivnoj pičkici.

Oceni
[Total: 2 Average: 5]
Napokon tata

Dugo nisam mogla doći k sebi nakon onog drkanja dok sam posmatrala kako se sestra Mila i tata sexaju. Nikako mi iz glave nije izlazila slika tatinog prelepog kurca. Pravi muški zreo kurac. Velik, debeo,

Dragi ti mene slusas, a ne ja tebe…

Jedno vece posle napornog dana moja mala i ja smo sedeli u dnevnoj sobi i gledali neki film Sve bi bilo ko i svaki drugi dan da ona to vece nije sveze istusirana izasla iz

Zagorela raspuštenica

Redovno čitam erotske priče na ovom sajtu, iako me kao ženi pomalo sramota da to priznam. Ali koga briga, ionako niko ne zna ko sam i odakle sam! Ponekad me te priče pale više od