Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Moja Jelena i iznenadna poseta

Moja Jelena je okačila na instagramu stori kolača koji je napravila. U roku od pola sata inboks joj je bio pun poruka momaka koji su tražili parče. Naravno, glatko ih je odbila i obeshrabrila za dalju priču iako je toliko ponuda poprilično naložilo. Među tim porukama bila je i poruka naše komšinice Milene.

Pisalo je „a za komšinicu ništa,a“ i par srca.

„Ne dam, nema“ rekla je Jelena kao sa nekim strogim smajlijem

„Ali malo samoooo“ napisala je Milena i opet poslala par srca.

„Ne…osim ako ne nudiš nešto sočnije i slađe“.

Milena je kao kroz šalu odgovorila „hihih pa jedino sebe da ponudim“

„Mmmmm koliko je to slatko zapravo, kako da znam“ napisala je Jelena sada već vidno naložena.

U trenutku dok mi je čitala poruke, meni se kurac dizao jer je ovo podsećalo na muvanje, tim pre jer je bila skoro ponoć. Telefon je zavibrirao. Stigla je nova poruka i to ovog putao onaj video bomb (kratki video koji se obriše čim pogledaš. Na njemu je bila Milena u majici tankoj bez brusa i kratkom šorcu. Snimala je odozgo u krevetu, vrckala i poslala poljubac u krupnom planu, a onda zagrizla usnu.

Video se prekinuo, a Jelena je odmah odgovorila da kolač ide sjajno uz čašu belog vina.

„Jao obožavam belo vino, komšinice, ide sjajno sa tim belim hladnim filovima“. Stigao je odmah i novi kratki video na kojem oblizuje pune usne u krupnom planu. Na njen bistavi osmeh niko ne može da ostane imun. Nije mogla ni Jelena.

„Pa ako ovako nastaviš na dobrom putu si da salužiš i kolač i vino“

„trep trep“ napisala je Milena „radila bih bukvalno froz po griz i srk po srk“.

„Popni se do mene za 15ak minuta“ odgovorila je Jelena, na šta je Milena potvrdila sa hiljadu smajlija.

Okrenula se hitro ka meni, pogledala me u dignuti kurac „i ti ćeš uživati, ne brini“ ustala je, brzo uključila komp na koji su povezane sve kamere u stanu (imamo ih bukvalno u svakom ćošku, što zbog bezbednosti, što zbog našeg svingerskog načina života). Otišla je do svog ormara, na brzinu uzela par stvari i uzbuđeno otišla do kupatila. Bukvalno par minuta kasnije izašla je u svilenoj crnoj dovdelnoj spavaćici koja se sastojala od tanke čipkaste majčice na bretele koja jedva držala njene sise na okupu i izuzetno kratkog crnog šorcića. Nabacila je crni do kolena dugi svileni ogrtač koji je bio sav u čipki koja se providi. Nanela je bordo karmin na usne i vezala kosu u čvrst rep.

Okrenula se oko svoje ose i rekla „kako ti se čini“. Prišao sam joj, zgrabio je za sisu i poljubio u vrat, a onda seo za komp i uključio kamere. Izvadio sam kurac i počeo da drkam „Sjajno ljubavi“.

Taman je zapalila elektronsku cigaretu, kada se začulo zvono. Otišla je do vrata, još jednom popravila kosu (sve sam vido na kameri), ispravila se i otvorila vrata. Na vratima je bila Milena. Duga plava kosa skroz puštena, potpuno preplanula, malo niža od Jelene, ali prelepih nogu i savršenog dupeta koje je u sivoj trenerci savršeno bilo naglašeno. Pošto je trenerka bila nisk ispod struka, a majica kratka, jasno se videla plava tangica iznad trenerke.

Jelena je držala otvorena vrata, a Milena je bukvalno kliznula unutra. Naslonila se na zid kraj vrata, a Jelena joj se skroz približila zatvarajući vrata. Tenzija koju su stvorile tako na milimetar jedna od druge je bila neizdrživa , naročito kada je Jelena pomazila po licu. Prešla je prstima od lica, preko vrata, ramena, preko Milenine ruke do šake. Uhvatila je za ruku i povela ka dnevnoj sobi. Dovela je do dvoseda i ponudila joj da sedne.

„Čaša vina, može“ rekla je Jelena ljubazno, na šta je Milena klimnula glavom. Jelena je krenula ka frižideru u kuhinji. Vratila se ubrzo samo s jednom čašom u kojoj je bilo natočeno vino i tanjirom punim parčića kolača. Sela je fotelju preko puta Milene, spustila kolač na sto, prebacila izazovno nogu preko noge, uzela gutljaj vina i rekla gledjaući je pravo u oči „samo jedna čaša, rekla si da ćeš raditi srk po srk griz po griz“. Otpila je još jedan gutljaj i povukla dim cikarete duboko zavaljena u fotelji. „Videla sam da odlično plešeš“ rekla je Jelena „pleši za mene“.

Milena je uzela daljinski sa stola i uključila muzičku liniju i pustila muziku. Prišla je izazovno Jeleni, uzela joj čašu, otpila malo, pa joj vratila „neka bude ovo avans“ rekla je i počela da igra. Bukvalno nema šanse da bih mogao da opišem ples koji se pretvprio u striptiz lagani, dok moja Jelena puši elektronsku cigaretu i ispušta oblake dima u poplumračnoj sobi. Pokreti Mileninih kukova, graioznost, veš koji je nosila, način na koji ga je skidala i flert sa Jelenom su nešto što treba videti, pogotovo lap dance koji je Jelena dobila.

Milena je bila skroz gola pored Jelene. Stajala je pored nje, a Jelena se ispravila rukom prošla između njenih nogu i uhvatila je za guzu, privukla je i poljubila nežno u stomak gledajući je pravo u oči odozdo. „Nisi probala kolač“ rekla je i poljubila je opet u dno stomaka, sada značajno niže stiskajući joj guzu. Odlomila je mali komad i prižila ga Mileni. Milena je pošla usnama ka njemu, ali ga je Jelena sklonila i rekla „vino si lepo zaradila, ali za kolač moraš više da se potrudiš“.

Milena se spustila na kolena i kao mačka prišla Jeleni. Poljubila je u stopalo i pošla poljupcima uz list. Jelena joj je dala komadić koji je Milena smazala i nastavila da se penje. Jelena joj je ostavljala komadiće diž svoje noge. Milena je ljubila nežno i išla poljupcima uz nogu jedući komadić po komadić. Kada je došla do međunožja, podigla je Jeleni dupence i svukla joj svileni šorcić. Jelena joj je dala sada veliki komad, Milena ga je pojela i zaronila među Jelenine noge. Ručkala joj je pičkicu tako dobro da se Jelena uvijala u fotelji. Ovo nikako nije očekivala, bukvalno je bila preglasna. A kada je Milena osetila da će jJelena da svrši, pridigla se, nabila joj prste u pičkicu i izjebala je prstima tako brzo da je Jelena svršila glasno u svega par sekundi.

Milena je drsko pogledala, uzela tanjir sa stola sa kolačima, podigla se, stavila nogu na Jelenino koleno iznad Jeleninih usana. Uzela je griz kolača i rekla odozgo Jeleni „posluži se“. Sada je Jelena zaronila među Milenine noge. Držala je čvrsto za dupe i ručkala njenu sočnu pičkicu dok je Milena mirno jela kolač. Zapravo, mirno…ha, možda prvih dvadestek sekundi, ali je onda počela da uzdiše sve teže i glasnije i da se uvija. Jelenin jezik radio je neumorno i brzo, tako da je Milena takođe eksplodirala u orgazam. Tresla se kao luda,, a onda bukvalno pala pored Jelene u fotelju.

Počele su da se smeju i nastavile da dele kolač i maze se. Bile su tako nežne, senzualne, bilo je vreme da svršim i ja. Zapravo to mi je bio drugi put te večeri.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Kuma Jovana

Moje ime je Boban imam 33 god, a sa svojom devojkom sam 4 godine u vezi. Veza nam je super i skoro smo rešili da stanemo na taj ludi kamen. Moja Ana je 7 godina

Na svadbi kod njene sestre

– Ovde nema nikog.– Jesi li siguran?– Jesam, požuri.– Evo idem! Oceni [Total: 0 Average: 0] Broj pregleda 169

Brat sestri najbolje smesti

Moja prica pocinje od trenutka kada su roditelji otisli u Nemacku kod mamine sestre.Brat i ja smo ostali sami kuci na nekoliko meseci.Kao starijoj povereno mi je cuvanje mladjeg brata koji je sticajem okolnosti mladji