Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Poker pička

Nisam ja bila neka lepotica ni kad sam bila mlada, a nisam bila ni zgodna kao moje drugarice. Mala rastom, širokih kukova i velikog dupeta sa nedefinisanim sisama. Sise su mi bile ni velike ni male, ali nisam mogla reći da su oble, loptaste ili kruškaste, nekako su bile samo mesnate. Zbog mog izgleda nisam se baš nauživala na kurcu. Mene je uvek dopadao ostatak momaka, jebali su me jedino oni koji pičku nisu mogli dobiti kod zgodnih devojaka. Ni to mi nije smetalo, bilo je bitno da se jebem i nikad nisam propuštala priliku da strpam kurac u pičku. Ni pička mi nije bila normalna, kao da su je pčele izujedale, pa je nekako sva natekla onako mesnata, a usmine bile kao da sam u njih ubrizgava botoks. Često sam slušala drugarice kako se hvale da ovom ili onom nisu dale pičke, kako su mu ga samo izdrkale ili popušile. Mislim se u sebi, jebote, koji će vam kurac pička kad se ne jebete. Zato sam ja u svoju trpala sve, prste, krastavce, dezodoranse, a najviše sam volela u sobi da se nasađujem na drveno uzglavlje od kreveta. Krevet je škripao od mog skakanja kao da se neko najžešće jebe na njemu. Ni sama ne znam kako sam uspela da smuvam Darka, jer je važio za frajera, bio je zgodan i zabavan,iako me od samog starta nije jebao onoliko koliko je moja pička htela. Ubrzo smo se venčali, ja sam imala neki jednosoban stan, dovoljno za početak. Međutim, vrlo brzo se Darko promenio, počeo je da izbiva od kuće, platu njegovu mesecima nisam videla, dok ga nisam provalila da se kocka. U početku je to bila samo kladionica, pa sam ga i mogla razumeti, ali kad je počeo da igra poker, đavo je odneo šalu. Najgore je što su počeli da se dolaze kockati u naš stan, pa sam ih morala cele noći slušati. Zbog toga je prestao i da me jebe ili me je jebao samo da se uvali u moj stan. Opet sam se vratila svojim pomagalima, a i da sam htela da ga prevarim čisto sumnjam da bi našla nekog pristojnog jebača. A i moja pička je imala potrebu za kurcem podjednako kao i druge pičke. Ma na sve sam pristajala, davala mu da me jebe kako god on hoće, pušila mu, gutala spermu, davala da me jebe u dupe, da mi u pičku gura skoro celu šaku, samo neka me jebe! Jedino nisam volela da brijem pičku. Posle me svrbi i češem se kao da imam picajzle. Zato je bila dlakava skoro do pola butina.

Jedno veče su došli da se kockaju malo ranije,Darko i njegova tri kompanjona. Svi su bili istih godina i svi zapušteni od kockanja. Pivski stomaci već poveliki, a samo jedan nije bio ćelav. Brzo sam se povukla u našu sobu, ali od njihove vike nisam mogla spavati, čak ni pičku nisam maltretirala. U neko doba sam čula malo jaču viku. Koliko sam mogla da provalim, Darko nije mogao da ih prati, a nije imao s čim da pokrije ulog.

„Evo, ulažem stan“, čula sam Darka. „Neće moći, nije na tvoje ime, a i ne želimo da te izbacujemo. Ti od imovine imaš samo ženu, hahaha!“

„OK, može li onda žena!?“ 

„Šta, da je vodimo kući, hahaha!?“ 

„Ne, nego je možete jebati ako izgubim!“ 

Pretvorila sam se u uvo. Jebote, ovaj bi dozvolio da me jebu samo da bi se kartao. Nastao je tajac. Potajno sam se nadala da će Darko izgubiti, bolje i da mene izjebu, nego da se još više zadužuje. A onda sam čula jednog kako kaže Darku:“ Idi dovedi ženu!“

Pravila sam se da spavam. Bojažljivo i mazno me zvao, a ja sam se kao probudila. 

„Dušo, nešto te momci zovu, hajde učini mi to, bla, bla, bla…“ 

Pravila sam se nevešta i ušla u dnevni boravak. Bila sam u spavaćici i gaćicama, a sise su se providele ispod prozirne tkanine.

Onaj ćelavi sa stomakom je bio direktan i odmah rekao da će me sad sva trojica jebati, jer je Darko izgubio. Malo sam kao bila začuđena, a skoro sam sama krenula da se skidam. Srećom, pa mi je jedan prišao, jednim pokretom skinuo spavaćicu preko glave i spustio mi gaćice

„Au, brate, što ima dlakavu pičketinu, ovo još nisam video!“

Grubo me je zgrabio za pičku, odnosno dlake i vukao me prema sebi, otkopčavajući pantalone. Samo mi je spustio glavu na mlohav kurac, a ja sam ga mogla celog strpati. Bio je slan od mokraće, ali je brzo rastao u mojim ustima. Sreća, pa nije bio velik, jer bi mi razvalio krajnike koliko me navlačio na kurac. Drugi je sam krenuo da ga diže drkajući, a treći mi je otpozadi gurao prste u pičku koja se, srećom, već bila navlažila.

A onda sam ga osetila. Ubacio ga je zguza u vlažnu pičku bez ikakve pripreme, onako divljački. Nije se pička bunila iako je osetila blagu bol, ali je očekivala kurac. Jedva sam disala koliko mi je ovaj prvi trpao već očvrsli kurac u usta, a ovaj drugi ga je nabija zguza kao da nikad u životu nije jebao. Znala sam da će mi pička večeras najebati, ali sam bila spremna na jebačinu koja mi se više neće tako lako ukazati. Zato sam se još više guzila na kurac koji se nabijao u mene, a ovaj u ustima pripremala, jer sam znala da će me on sledeći jebati. I ubrzo me je povukao za kosu tražeći da mu sednem na kurac.

„Aloe, brate, taman sam krenuo da je razvaljujem, a ti me skidaš s pičke!“ 

„Brate, šta da ti radim, jebi je i ti, vidiš kako ti se sad natrtila, tu može još jedan stati!“

„Jebote, ovi će mi stvarno razvaliti pičku! Ovo nema ni u pornićima da dva kurca jebu istu pičku!?“ 

Dok sam ovom skakala po kurcu, on me je uhvatio za guzove i skroz ih raširio, pa su i pička i guza bili maksimalno rašireni. Taman kad sam htela da se pobunim, uleteo mi je u usta kurac onog trećeg. E, to je već bio kurac, ma šta kurac, to je bila kurčina, duga i debela sa velikim glavićem o kom sam maštala dok sam se nabijala na nogu od kreveta. A onda sam osetila kako se i drugi kurac gura u moju pičku i trebalo je par puta da ga gurne da bi oba bila u njoj, jer kad ga jedan gurne, drugi ispadne. Pička mi je bila ispunjena do maksimuma i raširena od dva kurca, ali začudo prijao mi je taj osećaj.

„Jebote, Darko, što se ova tvoja žena jebe! Vidi je kako se navlači na dva kurca!“ 

A ja sam se nabijala čekajući da i ovaj treći dođe na red, da mi on svoju ogromnu kurčinu nabije u pičku, jer će bez problema da stane u nju. Darko je postiđeno stajao sa strane, ali sam primetila da mu je kurac dignut. Kurva jedna, uživao je gledajući kako me rasturaju, jer se ovakva scena ne viđa svaki dan. Htela sam da me i on jebe, ali on to može kad hoće a ne koristi priliku.

„Moj red!“, samo je zapovednički viknuo ovaj što sam mu pušila i odgurnuo ovog što je stajao.

Neće valjda on da mi gurne svoju ogromnu kurčinu u pičku! Stisnula sam zube očekujući najstrašnije zabijanje kurčine u pičku u kojoj je već bio kurac onog prvog na koji sam sela. Šarao je glavićem po ulazu u pičku i taman kad sam se pripremila da ga nabije, osetila sam blagu bol i širenje čmara. Ni on nije bio nežan već ga je silovito gurao. Imala sam osećaj da će mi se čmar rascvetati od njegovog velikog glavića, ali kad je probio guzin prsten ostatak kurca je ceo skliznuo u guzu. Ne znam koju bi još perverziju mogli izmisliti da me jebu, ali ova me je naterala da se krenem tresti od orgazma koji me drmao. Kada sam se malo smirila, bila sam spremna za nastavak jebačine, jer se mojoj pizdurini ovakva prilika nikad više neće ukazati. Pričala nam je jedna drugarica kako je imala redaljku, ali se sve svodilo na to da je jedan jebe dok drugom puši i tako u krug, ali da doživiš dva kurca u pički, e to je posebno. Onda su me poveli u sobu na krevet,bacili me na leđa i dvojica mi skroz raširila moje zdepaste noge. Onaj sa kurčinom mi se ugnezdio između nogu, kurcem me lupkao po vlažnoj pički, glavićem mi mazio kliću razmičući ulepljen žbun gustih dlaka. Onda bi stavio glavić na ulaz i polako ga gurao do kraja, a potom skroz vadio iz pičke koja je zevala kao riba na suvom. Nije to više bila pičkina rupica, već rupetina razvaljena kurčevima u koju je sad mogla stati i pivska flaša.

„Dare, dođi da i ti malo jebeš svoju ženicu“, reče kuronja praveći prostor za mog Darka. Prišao je, svalio se na mene i nabio mi kurac do kraja. Nakon, ma ni minuta, osetila sam kako se grči i puni mi pičku. Toplina njegove sperme mi je ispunjavala pičku, čekajući da curi napolje kad izvadi kurac. I dalje su mi noge bile skroz raširene, ali se sperma lepila za dlake koje su onako guste i dugačke skroz pokrivale pičku. To nije smetalo kuratom da ga opet ubaci u spermljivu pičku i da nastavi da me jebe želeći da je i on napuni. Ubrzo sam osetila njegove mlazove sperme u dubini pičke, zalivali su mi grlić materice. Kada je izvukao kurčinu, iz pičke je krenula da teče njegova sperma koja se pomešala sa spermom mog Darka i koja se već bila pretvorila u penu.

„Hoću i ja da je napunim!“, vikao je drugi, puštajući mi nogu i odmah mi trpajući kurac u pičku. Svojim kurcem je sprečio curenje sperme iz nje, a ona koja je već iscurela sad mu se lepila za jaja. Ni njemu nije trebalo puno da mi puni pičku, a ovaj treći se već gurao na svoj red. Još više su mi digli noge, skoro sam sise dodirivala butinama tako da je sva sperma ostala u pički. E sad kad je i ovaj napuni, pa da je začepim i odem da je prodam, hehehe! Spremno sam čekala i kurac od trećeg da napuni pičku do vrha, ali je on naciljao kurac na guzu i nabio ga do kraja. Nije mi napunio guzu, već ga je u zadnjem trenutku izvadio i svršavao mi na razjapljenu pičku koja se već belela od sperme. Glavićem mi je gurao spermu u pičku, ali tamo više nije moglo stati ništa. Kako svršava i gura spermu u pičku tako se ona, pored glavića cedi sve do guze.

„Dare, od danas kod nas uvek imaš kredita da pokrije ruku, bez obzira koliki je ulog!“, reče onaj kurati sa smeškom.

Nažalost,večerašnja jebačina je otreznila mog Darka, pa je prestao da se kocka. Nekako je i redovnije počeo da me jebe. Nikad nismo jedno drugom prebacivali to jebačko veče. 

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Posao i zadovoljstvo

Timski rad i uspešno sklopljen posao sa našim cenjenim poslovnim partnerom Nešom bio je više nego dovoljan razlog da nas stroga ali pravična šefica okupi u svojoj kancelariji i počasti kojem pićencem nakon radnog vremena.

Sisata Klaudija

Tacno u devet kako smo se dogovorili bio sam pred vratima Klaidijinog stana! Mnogo sam razmisljao o onome sta se juce desilo i nije mi bas sve bilio jasno! Jesam li ja nju juce jebo

Divljački me punio u WC-u voza

Dobar dan, rekla sam dok sam ulazila u kupe prve klase voza koji je išao za moj grad. Bila sam u kratkoj poseti drugarici, i sada sam se vraćala kući. U kupeu je sedeo bračni