Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Jebao sam ih kao lud

Auto sam parkirao tačno ispred ulaza. Boleo me je kurac da li će nas videti neko od komšija. Svoje stvari sam smestio u gepek, sve osim velike kese, pune igračaka koje sam nabavio za ovu priliku.

Suvozačevo, odnosno njeno sedište, sam potpuno oborio. Bilo je to deo priče koju sam joj pripremio.

Sišla je u pratnji unuke. Izgledala je zanosno, u crnom miniću i ultra tesnoj majici. S velikim naočarima za sunce i visokim štiklama, odmah me je uzbudila. Smestio sam njen prtljag pored svog kofera. Kod nje je ostala samo povelika ženska „torbica“.

Baka i unuka se poljubiše, ali kad je Tamara trebalo da se vrati u zgradu, baka pokuša da uđe u auto i suoči se s oborenim sedištem. Pođe da ga vrati u normalan položaj, ali moj pogled je zaledi.

– Treba tako. Udobno se smesti.

Preplašeno pogleda u unuku, koja je sad očigledno čekala da vidi kuda to sve vodi.

Kao da Tamara nije tu, priđoh do suvozačeve strane i pažljivo Nadu smestih u oboreno sedište. Podigoh joj noge u šoferšajbnu i raširih. Uočih da u guzi ima kuglice. Sjajno. Bez gaćica, naravno.

Iz torbe sa zadnjeg sedišta izvukoh sjajni vibrator u obliku leptira. Navlači se na obe noge tankim uzicama, pa preko celog pubisa, s vibratorom u pičku i drugim, oštrim, na klitoris.

Pokuša da se osvrne i proveri da li joj je unuka još uvek tu, ali je smirih, milujući joj sise.

– Samo se opusti. Sve je ovo radi tvog zadovoljstva.

Kad sam leptira zategao na pravi način, zavaljena i raširenih nogu, bila je prizor za slikanje.

Odmaknuh se dva koraka, prema Tamari.

– Bebo, slikaj je za mene.

Zanemela je. Uhvatih je nežno za ruku.

– Slikaj je, ovo je prvi put da putujemo zajedno.

Vratih se do oborenog sedišta i došapnuh:

– Zatvori oči. Ništa nije važno, osim tebe…

Drhtavim rukama, Tamara škljocnu telefonom nekoliko puta. Glavom sam pokazao prema međunožju njene bake i ona napravi nove snimke.

Nadine bradavice su štrčale kroz tu bolesnu majicu. Lako sam ih, preko nje, dohvatio štipaljkama povezanim lančićem. Stresla se, snažno rukama grabeći naslone sedišta. Preko očiju joj navukoh crni povez.

Tamara je škljocala sve vreme.

Oko vrata prikopčah Nadi i debelu, široku, crnu kožnu ogrlicu, sa alkicom. Oko zapešća, kožne narukvice. Izgledala je predivno. Kožni kaiševi i oko članaka na nogama, povezani lancem. Konačno, dobila je i kuglu u usta.

Sve vreme je ležala mirno, opružena preko sedišta i ćutala. Sad već i nije mogla da progovori. Za kraj, preko njenog ravnog stomaka spustih mali bacač električnih impulsa.

Uključih leptira na najmanju brzinu i ona polako zaplovi…

Priđoh zabezeknutoj Tamari, poljubih je u vrat i došapnuh:

– Biće joj sjajno, ne brini. Pošalji mi sve slike, molim te. Siguran sam da su fenomenalne…

Štipnuh je za jednu bradavicu, lagano potapšah po guzi, pa uđoh u auto.

Vezao sam Nadi i pojas, pa krenusmo…

Dok smo napuštali Beograd, uz glasnu muziku, lupkao sam dlanovima po volanu, zadovoljan pogledom na ženu pored sebe. S vremena na vreme, spuštao sam dlan među njene noge i proveravao stanje vibratora. Putovaćemo kroz Mađarsku, preko jezera Balaton, kroz Sloveniju, pa u Italiju. Zaobilaznim putem, samo s ciljem da joj pružim neverovatno zadovoljstvo. Uživanje za pamćenje…

Kad smo prošli naplatnu rampu kod Stare Pazove, smanjih muziku.

– Nazivam ovo putovanje 100+, dreknuh, kao da je muzika još uvek uključena.

Nije se ni pomerila.

– Ako me čuješ, pomeri kažiprst leve ruke, zajebavao sam se.

Preko kugle je balavila, ali je disala sasvim normalno.

Pomeri kažiprst.

– Hahahahaha, baš si faca. Da se samo vidiš!

Pomilovah je po sisama.

– Dakle, 100+. Znaš li šta to znači?

Nije se ni pomerila.

– Ok, ako ne razumeš, ponovo dojavi kažiprstom…

Uživao sam u svakom trenutku. Pocupkivao sam, auto je bio na kruzingu, samo sam povremeno bacao pogled na situaciju na praznjikavom putu.

Dojavila je.

– Ok, slušaj sad. Bićemo na putu 7 dana. Cilj ovog putovanje je da ti za to vreme priuštim najmanje 100 ORGAZMA!!!!!! Kako ti se to sviđa, pitao sam, likujući.

Jebote, kao da sam je uključio u struju. Mahnula je kažiprstom.

– Sjajno. Znači, slažeš se. Ti si zadužena za brojanje. Ok? Nemoj da fušerišeš. Ako i ne gledam, obaveštavaćeš me o svakom novom orgazmu podizanjem kažiprsta.

Odmah ga podiže.

– Već si svršila? Ludilo. Ti si… ma, ti si… najbolja pička ikad, kriknuh i pojačah muziku do maksimuma.

Zgrabih jednu štipaljku s njene bradavice, smakoh je u stranu i vrhovima prstiju krenuh da uvrćem, pevajući…

Neposredno pred granicu sam joj podigao sedište, prekrio je ćebetem i kuglicu iz usta spustio ispod vrata. Čim smo ušli u Mađarsku, ponovo sam je smestio u prvobitni položaj.

Pre nego što sam joj u usta vratio kuglu, promrmljala je:

– Dvaput. Do sada…

Nagazio sam gas. Pustio sam Partibrejkerse i pevao s njima, kao da sam sam. Podesio sam brzinu na 130 kilometara na sat i čekao skretanje ka Balatonu…

Povremeno bih proveravao leptira na njenom međunožju, smanjivao i povećavao brzinu vibriranja. Dvaput sam joj sklanjao kuglu i sipao joj vodu u usta, ne vodeći računa o tome da li je polivam i po sisama.

Na desetak kilometara pre Balatona, ponovo sam smakao jednu štipaljku da bih mogao da se igram s njenim sisama. Kako me je palila uzdignutost njenih bradavica!

Jedva sam čekao da naiđemo na neki sporedni put. Konačno, skrenuh u neku minijaturnu šumicu. Kurac mi je pulsirao, visoko u pantalonama.

– Hajde, pizdo, jebaću te sada.

Pažljivo sam je razvezao, naguzio na suvozačevo sediše, ne vadeći joj kuglice iz dupeta.

Nije mi trebalo mnogo. Napunio sam je spermom. Polizala mi je ostatak, pa sam je ponovo postavio kao i dosad.

– Normalno, želeo bih da mi pušiš sve vreme. Ali, ovog puta, ti si u središtu pažnje. Želim da svršiš bezbroj puta, objašnjavao sam.

Za svaki slučaj, poneo sam i tablete vijagre. Cilj putovanja – 100 njenih orgazama se morao ispuniti po svaku cenu. 

Pred Ljubljanom, oslobodih je stega. Uspravila je naslon sedišta, rastresla utrnule mišiće. Samo su kuglice u guzi ostale na svom mestu.

– Idemo na večeru s mojim prijateljem, rekao sam. Molim te, budi fina!

Zasmejao sam se svojoj fori. Šta drugo i može?

– Hajde sad, puši mi dok ne stignemo do restorana. Zaželeo sam se tvojih usana…

Na parkingu restorana se preobukla. Ne bi bilo baš lepo da je Iztok vidi tako zarozanu, posle celodnevnog tretmana.

Sve po mom ukusu i želji – kratka crna suknja, ne baš pravi minić, tesna crna majica s natpisom „Što ste jebali, jebali ste! Udajem se!“, bez brusa, naravno, i visoke potpetice. Na svoju inicijativu, ostavila je oko vrata kožnu ogrlicu koju je nosila sve vreme puta.

Večera je protekla u opuštenoj atmosferi, iako Iztok i njegova žena nisu bili za avanture našeg tipa, pa sam ih poštedeo detalja. Iako su nas ubeđivali da prespavamo kod njih, odseli smo u hotelu Slon, u centru Ljubljane.

Čim se istuširala, legla je na leđa, širom raširenih ruku i nogu. Podmetnuo sam joj dva visoka jastuka pod guzu i vezao je. Navukao sam joj kapicu na glavu, s prorezom samo u visini usta.

Dok sam se i sam spremao, uključio sam računar i pronašao neke porniće. Pustio sam ih glasno, trljajući joj klitoris, držeći joj dlan preko sve vlažnije pičke.

– Šta bi te sad najbrže zadovoljilo, upitao sam.

– Jebi me u guzu, odgovorila je kao iz topa.

Onako izbačenih kukova, preko jastuka ispod dupeta, naprosto je mamila za tako nešto.

Smestih se među njene noge i nabih se. Njena guza me je primila radosno i sa odobravanjem.

Jebao sam je, ne obazirući se na njene orgazme, kao i uvek. Kad sam svršio, svalio sam se pored nje.

Podigao sam slušalicu telefona pored mog uzglavlja i naručio bocu vina.

S prvom čašom, koju sam podelio s njom, popio sam i prvu vijagru…

Do ujutro, jebao sam je najmanje u dva navrata. Naime – toliko sam se sećao. Vijagra, pomešana s vinom (posle prve, stigla je i druga boca!), proizvela je neobjašnjive efekte.

Kad smo ujutro krenuli prema recepciji, bez mog nagovora, stavila je kožnu ogrlicu, kuglice u guzu i jednu bradavicu stegla štipaljkom. Druga štipaljka je, na lančiću, visila ispod bele, providne majice.

Dok sam plaćao račun, ljubila me je u vrat i hvatala za kurac. Recepcioner je svakako mislio da smo poludeli.

Već u garaži, smestila se u sedište, onako kako smo krenuli iz Beograda. Pripemila se za dugačak put, ali nije bila u pravu.

Naša sledeća destinacija je bila Opatija, hotel Četiri opatijska cveta.

Brže nego što se nadala, ponovo smo bili u sobi. Vijagra je još uvek delovala, iako možda njena pomoć i nije više bila potrebna. Na sam pogled na nju, dizao mi se. Tako vulgarno poželjna, izjebana i prepuna sokova, neprestano me je dozivala – jebi me, jebi me, jebi me…

U ovom hotelu sam već imao sjajno iskustvo s jednom Dunjom i drugom ženom. Nadao sam se da ću je pronaći.

Na recepciji sam se raspitao za nju. Više nije radila kod njih. Zamolio sam za kontakt i, posle dugog ubeđivanja, uspeo da dođem do njenog broja telefona.

Kad smo se smestili u istom apartmanu kao i onda, pozvao sam je.

– Znam da me se verovatno ne sećaš, ali ti si junakinja jedne moje priče. Iz Beograda sam i pre nekoliko godina sam pokušavao da te ubedim da nam se pridružiš…

Ćutala je. Bio sam siguran da me se sećala.

– Tad si pogrešila, nasmejao sam se. Dajem ti priliku da se iskupiš. Ovde sam s drugom ženom, sjajnom, čekamo te u devet…

Poklopio sam, ne sačekavši odgovor.

Vreme je bilo sjajno. Jebao sam je na terasi, pa u sobi. Zatim smo ručali na toj terasi, goli. Popili smo bocu malvazije, pa odspavali nekoliko sati.

Kad sam se probudio, njena je guza bila uz moje prepone. Još je spavala. Milovao sam je duž čitavog tela, dok mi se nije podigao.

Ustao sam, namazao glavić kremom za lice, vratio se do nje i pažljivo joj ga ugurao u guzu. Nije mi bilo bitno da li se probudila, ili nije. Jebao sam je, dok je divno mediteransko nebo prodiralo u našu sobu…

Kad sam svršio, naručio sam novu bocu. Devojka koja ju je donela mi je bila poznata. Dočekao sam je go, Nada je, takođe gola, ležala na krevetu.

– Budite ljubazni, pa mi otvorite, zamolio sam.

Trudila se da ne gleda prema nama. Potpisao sam i ona je otišla.

Popio sam vijagru. Čekala nas je uzbudljiva noć.

U nekom sam trenutku, dok sam je guzio na terasi, potpuno sam zaboravio na Dunju. Plata s dalmatinskim sirevima i pršutom je stajala na stolu ispod baldahina. U neposrednoj blizini, najlepše more na svetu je penilo i bučno se razbijalo o obalu.

Otpustih je iz snažnog zagrljaja, pa se izvalih na široki kauč. Nada pohita da obavi svoju toaletu i na terasu se vrati s kuglicama u guzi i leptirom preko međunožja. Široko je raširila noge i zavalila se u ležaljku naspram mene. Kao da nisam tu, pritiskala je leptira i klizila prema novom orgazmu.

Pijuckao sam, jeo paški sir i gledao u prelep prizor žene koja svršava.

Kad je neko pokucao, pomislio sam da je opet u pitanju rum-servis, s novom bocom malvazije, koju sam u međuvremenu naručio.

Očekujući istu osobu, otvorih potpuno go. Ispred mene je stajala zgodna mlada žena, u kratkoj suknji i s velikim sisama.

– Dunja?

Ona zastade na čas, zbunjena prizorom kurca podignutog vijagrom.

– Isti si, rekla je. Mogu li da uđem?

Propustih je. Bez zastajkivanja, uputi se na terasu. Prizor žene koja drka, zateče je. Okrenu se prema meni.

– Ovo je druga žena. Lud si, zaista si lud.

– Ma, nema veze. Vino je isto. I terasa. I ti. Mada, sad si mnogo lepša. Tu sam i ja, isti kao nekad…

Nada je nije čula. Tresla se u novom orgazmu, sama na svetu.

Dunja sede preko puta nje, gledajući kako je zapljuskuju završni talasi snažnog orgazma.

– Jbt, prezgodna je. Kako uspevaš da nađeš tako lepe… devojke…

Stadoh kod Nade, spustih joj kurac na usne i ona me je spremno usisa.

– Jbg, žene vole idiote kao što sam ja, pokušao sam da budem duhovit.

Nasuh joj u čašu koja je čekala čitav dan. Odmakoh se od Nade i sedoh pored Dunje.

– Čekam te čitavu večnost, rekao sam i zagrlih je oko ramena. Prelepa si.

Nije se odmakla, podiže čašu i nazdravismo. Nije skidala pogled sa žene naspram nje, koja je, poluspuštenih trepavica, nastavila da plovi svojim unutrašnjim dubinama.

– Odakle ti ona?

– Oteo sam je. Iz staračkog doma. Ali, duga je to priča. Ako ostaneš s nama, sve ću ti ispričati. Mada, čisto sumnjam da ćeš mi poverovati.

Spustila je čašu. Zatim i ruku na moju preponu.

– Sve ovo vreme mislim na tebe. Na vas dvoje od pre nekoliko godina…

Nagnuo sam se i poljubio je.

– Znaš, tad je bila priča o meni, rekoh. Sad je priča o njoj…

– Shvatam, verovatno… Možda…

Prihvati moj poljubac, njena se ruka pope do mojih jaja. Dodirnuo sam joj sise. Bože, kako su čvrste! Koliko ima godina? Dvadeset osam, trideset?

Odmakoh se, ustadoh, dohvatih parče pršuta, deo pojedoh, a deo položih ispod leptira, preko Nadine pičke.

Shvatila je šta sam poželeo.

Svukla se u tri poteza. Bila je prelepa. Ne osvrćući se na mene, nekako prekorno, smesti se među Nadine noge. Otkopča leptira, spusti glavu, dohvati ono parče pršuta i pogleda me izazivački.

Zatim zaroni u Nadinu vlažnu pičku…

Bio je to nezaboravan prizor. Napravio sam nekoliko fotografija. Njih dve nisu bile svesne mog prisustva. Čini mi se da me Dunja nije primetila ni kad sam se zabio u nju. Jebao sam je polako, u ritmu u kome je ona predano pušila pičku ispod sebe.

Bila je tesna, vrela i vlažna. Zavukao sam joj ruku među noge i čupkao uredno podšišano međunožje.

Mogao sam da je jebem satima. Mogao sam da uzletim, preletim tu terasu i rasprsnem se u milionima komadića.

Pio sam, obe pojio iz iste čaše, vreme je nestalo, postali smo jedinstveno telo bez oblika. Čisto uživanje.

Dunja nije primetila ni kad sam se odmakao. I dalje jezikom na klitorisu, na sve četiri, nagužena naspram divnog neba mediteranske noći. Naručio sam još hrane i nove boce vina, dočekao, uzdignut, istu osobu koja je provirivala na terasu, pa se vratio do žena.

Obe su žmurile. Smestio sam kurac kod Dunjinih usta. Uzela me je samo za čas, pa se vratila na pičku koja je potpuno potopila jastuke ispod sebe.

Nagnuo sam se do Nadinog uveta:

– Broj. Nemoj nešto da propustiš…

Zatim do Dunjine guze. Vinom ovlažih njenu manju rupicu i nežno uplovih, bez i najmanjeg otpora.

Odnekud je dopirala neka muzika. Nebo se spuštalo na nas.

Nakon što smo izašli iz Bevande, zaputismo se u park. Opatijski park je poznat po retkim vrstama egzotičnih stabala. Na svakih dvadesetak metara, po jedna klupa.

Ne mogu da izdržim. Sedam na jednu. Ona mi odmah otvara šlic i uzima me u usta.

– Neću to, sedi na mene.

Okrećem je licem prema stazi. Zadiže belu suknju i seda mi na kurac.

Topla je i vlažna. Ulazim duboko. Meša na kurcu, namešta se.

Pored nas prolaze zakasneli prolaznici i voajeri. Dva klinca se zadržavaju da provere da li se zaista jebemo.

Zadižem joj majicu, da mogu dobro da osmotre njene sise.

Ona ništa ne vidi. Predano se nabija, uskoro će svršiti.

Jedan od dečaka se glasno smeje. Pozivam ga.

– Dođi, pogledaj.

Podiže telefon, ali ga upozoravam da od snimanja nema ništa.

– Hoćeš li da ti izdrka?

Drugi dečak nestaje među drvećem.

– Hajde, daj joj…

Mali otvara šlic i prilazi. Bez predomišljanja, hvata ga za jaja. Zna šta treba.

Steže ga jako, da ne bi svršio prebrzo. Masira mu glavić.

– Stavi me u dupe, mumlam i uvrćem joj bradavice.

Podiže se, izvlači iz sebe, namešta glavić na manju rupicu, pa se polako spušta. Tonem u nju.

Mali je svršio prebrzo. Pre nego što je stigao da se odmakne, ona briše ruku umazanu spermom o njegove pantalone.

– Pozovi i druga…

Ne sećam se kako smo se dobauljali do hotela. Sve vreme samo osećao erekciju koja nije spadala. Bilo je sigurno debelo iza ponoći. Nalaktio sam se na recepciju i dok sam čekao da nam lepa recepcionerka preda ključ, Nada se spustila na kolena, izvukla me iz šlica i smestila u usta.

Kao da smo sami…

– Malo je blesava kad popije, rekao sam zabezeknutoj recepcionerki…

Namignuo sam joj, povukao Nadu prema liftu. Dok smo ga čekali, zadigao sam joj suknju i smestio se u nju, gledajući prema devojci koja nije mogla pogled da odvoji od nas.

Stenjala je, lift je stigao i stajao neko vreme otvoren, pa se zatvorio. Nisam prestajao do njenog orgazma, nagrada za lepotici koja nas je gledala.

Svršila je uz isprekidane jecaje, ja nisam bio ni blizu.

Izvukao sam kurac, mahnuo njime prema recepciji, pa smo ponovo otvorili lift…

Plan, ako sam ga uopšte imao, bio je prost.

Probudio sam se pred zoru, onako mamuran, s njenim dupetom u krilu sam je uzeo a da ni ne znam u kojoj sam rupici svršio.

Zatim sam ponovo zaspao.

Probudila me je jezikom na preosetljivom glaviću. Video sam kako je sunce već odskočilo. Tražio sam da se smesti na četiri, naguzio je i uživao u oba pogleda – na njoj i tom vedrom nebu.

Svršio sam u nju, svalio se preko njenog tela. Kad smo odahnuli, rekao sam:

– Idemo na plažu, spremi se…

Kupaće gaće, bermude i majica, ona kupaći i providna bela haljina. Držali smo se za ruke kad smo izašli iz sobe. Za recepcijom je bio neki nadobudan tip. Bacio sam mu ključ.

Do plaže nismo stigli. Prelep kafić je naprosto mamio. Seli smo u hlad, naručili po koktel i zavali se u duboke fotelje, jedno naspram drugog. Dohvatio sam telefon.

Oduševljavala me je sve više jer je odmah shvatila. Podigla je kukove, zadigla haljinu i svukla gačice. Snimao sam njenu pičku.

Spustila je ruku među noge, sve vreme gledajući u kameru. Polako, pa sve brže je drkala. Mislim da je konobar prošao bar jednom, ali se nismo obazirali.

Kad je zažmurila i zabacila glavu unazad, shvatio sam da je blizu.

Tiho je zajecala, približio sam telefon i šapnuo:             

– Da te čujem!

Njeni jecaji su izazvali da se deo gostiju okrene prema nama, ali ko na moru vodi računa o pristojnosti…

Zaglavili smo u prenatrpanom, bučnom kafiću. Muzika za ispiranje mozga je treštala. Ni meni, ni njoj nije bilo jasno kome se to može sviđati. Osim, ako poenta nije u tome da ne čuješ ni sopstvene misli…

Pili smo proseko. Već drugu bocu. Sedeli smo smo na kraju šanka, do zida, na visokim barskim stolicama. Iskreno – smarali smo se, ali proseko nas je držao ovde.

U jednom trenutku sam ustao i stao pored nje. Noge su me bolele, muzika je bila odvratna, neki mladi ljudi su se tresli kao u transu. Konabara sam pitao za travu, ali nas je odjebao.

Ostalo nam je manje od pola boce. Okrenula se prema meni. Bilo joj je jasno da sam na ivici strpljenja, da me samo vino drži na mestu.

U baru se nalazilo bar dvesta ljudi, uglavnom mnogo mlađih od nas.

Pored nje je sedela devojka od jedva dvadeset godina i s nekim tupavim dečkom pila neki ljubičasti koktel.

Nada se nagnula prema njoj i nešto joj dobacila. Nisam siguran da je ova uopšte mogla išta da čuje od buke koja je dopirala iz razglasa. Podigla je svoju čašu i njih dve su se kucnule.

Zagrlile su se i nešto pričale, iako se meni činilo da je to apsolutno nemoguće. A, onda, Nada je zadigla svoju haljinu. Preko stolice je virila samo rupica njene guze. Rukom me je povukla prema sebi.

Kao da sam uključen u tu ludačku struju, odmah mi se podigao. Bez pripreme, zavukao sam joj ga u dupe. Neopisiv osećaj me je preplavio. Nisam tačno ni znao gde se više nalazim. Ona je pričala s tom devojkom, a ja sam se nabijao u njeno dupe!

Apsolutno ludilo!

Jebao sam je pred toliko ljudi. Naginjala se prema devojci, omogućavala mi da prodirem sve dublje. Uživala je, kučka, grleći je i praveći se nevinašcem.

Na manje od pola metra se nalazila gomila ljudi, ali niko nije obraćao pažnju.

Maznuli su ideju od nas. Ogromna je razlika u tome što smo mi to „obavili“ u mnoštvu ljudi, nekoliko godina pre nego što se ovaj video pojavio.)

Kad sam ubrzao, okrenula se prema meni i uzviknula mi je na uvo:

– Svršićeš mi u usta!

Tog trenutka sam sam skoro eksplodirao!

Izvukla se s kurca, ostavila me potpuno otkrivenog s kurcem koji je podrhtavao. Devojka me je ugledala i zapanjeno skretala pogled s mene na nju.

Spustila se, zgrabila me u usta i popila moju spermu.

Kad sam se, nakon nekoliko sekundi, ne gledajući više nikoga, ispraznio, ustala je, dohvatila svoju čašu i potpuno smirena kucnula o devojčinu.

Teško je opisati taj pogled. I ona je podigla svoju besmisleno ljubačasto sranje, otpila dugačak gutljaj, ne prestajući da luta pogledom s jednog na drugo.

Pridružio sam se tom nazdravljanju. Nije imalo smisla da išta kažem, „muzika“ je toliko bila glasna da bi svaki pokušaj bio besmislen.

Nada se nagnula i poljubila devojku u obraz. Uprkos laserskim paranojama koje su nas obasipale, mogao sam da primetim da se ova zacrvenela.

Pomerio sam se samo jedan korak. Kurac mi je visio iz šlica. Spustio sam ruku na njeno dupe i poljubio je iza uveta.

Nada mi je doviknula:

– Plati. Vreme je da pođemo.

Bukvalno sam bacio proizvoljnu sumu prema konobaru i nagnuo se prema devojci, dodirujući joj sisu.

– Uživaj, lepotice…

Nada me je držala za kurac dok smo se probijali kroz gomilu.

Nakon jutranjeg seksa i kupanja, vratili smo se u sobu. O, da, pušila mi je u liftu. Naravno.

Na brzinu smo se istuširali. Obećao sam ručak u jednom od najboljih restorana na Jadranu – Mandraču.

Od hotela do restorana vodi krivudava uzana staza uz more. Na golo telo je navukla samo providnu, belu letnju haljinu. Hodala je ispred mene i, ne obazirući se na druge prolaznike, zadizala je svako malo. Slikao sam je i snimao.

Na lepom, minijaturnom rtu, popela se, čučnula i zadigla haljinu. Slikao sam njenu pičku.

Jedan nemački par je protutnjao pored nas. Za njima i dve tinejdžerke. Smejale su se.

Okrenula se leđima. Njeno dupe je privuklo pogled male grupe od petoro, koji su dobacivali kako će nas uhapsiti zbog nemorala.

Zaustavio sam jednog momka iz grupe i zamolio da nas slika zajedno. Kikotao se, ali je prihvatio.

Podvukao sam ruku među njene noge, dohvatio je za pičku.

– Morao bih da ti ga zabijem.

– Ako si pravi, to ćeš i uraditi.

Ipak sam se samo okrenuo prema „snimatelju“. To mi je omiljena fotografija s ovog putovanja.

Ručak se otegao. Nakon kamenica, sledili su prstaci i vongole.

Malvazija je nestajala munjevito.

Kod druge boce, stigao je jastog. Dok smo golim rukama hranili jedno drugo, konobar nas je zamolio da promenimo sto. Sedeli smo najbliže prolazu. Shvatio je s kim ima posla.

Povukli smo se dublje u hlad restorana.

Ispod stola mi je izvukla kurac i masirala mi glavić. Spretni konobar se pravio da ništa ne vidi. Doneo nam je dva velika tanjira. Na jednom su bili paški sir i parmezan, preliveni njihovim maslinovim uljem. Na drugom – desetak upravo ulovljenih i naprosto očišćenih škampa (sašimi), prelivenih istim uljem, blago posoljenim i pobiberenim, pred našim pogledima.

– Dobro je za potenciju, dobacio mi je.

Kao da joj je dao znak, spustila se pored mojih prepona, uzela me u usta.

Konobar je promućurno nestao. Gosti oko nas su uživali u pogledu na more, na prolaznike i divno nebo. Na nas niko nije obraćao pažnju.

Pružio sam ruku prema čaši, zanet jezikom na glaviću. Bila je prazna, ali se uviđavni konobar stvorio pored nas i nalio mi, ne pitajući ništa.

Zaslužio je obilnu napojnicu.

Nije bilo šanse da svršim, ali uzbuđenje zbog čitave situacije je bilo veće od svakog orgazma.

Kad se napokon vratila u svoju stolicu, potpuno ozbiljan, konobar je sklonio sve sa stola, osim čaša i doneo nam dubrovačke rožade.

– Je li i to dobro za potenciju?

– Naravno, gospodine.

– Hvala, druže, imaću to u vidu…

U povratku, oboje pripiti, na suncu koje je sad nemilosrdno peklo, seli smo u jednom trenutku na klupicu. Zagrlio sam je, naslonila se na moje grudi.

Život je bio lep. Zavukao sam ruku na njenu sisu, zatvorio oči i uživao čitavim bićem.

– Gospodine, možete li, molim Vas, da nam napravite jednu sliku?

Muški glas je bukvalno prenuo iz sanjarenja.

Mladi par je stajao ispred nas, zagrljeni i nasmejani.

– Ma, naravno.

Seli su na istureni kamen naspram mora. On – u bermudama i majici, već preplanuo, mišićav i lep. Ona, u tesnoj letnjoj haljini, dugačke kose, s velikim naočarima za sunce. Primetio sam i pegice na njenom nosu.

Dok sam ih slikao, nameštajući se, ona je isturila grudi i napućila usne.

Ispod haljine, sise joj štrčale. Kroz haljinu sam primetio da ima pirsing na obe bradavice.

Mnogo bih toga dao da sam mogao da zadržim tu fotografiju.

Zahvalili su se i zaputili u suprotnom smeru.

– Videla si?

– Šta? Pirsing? Strava, stvarno je seksi.

Zagrlio sam je i nastavili smo prema hotelu. Dok sam joj milovao sisu kroz otvor haljine, razmišljao sam samo o tom prisingu. Zamišljao je na njenim bradavicama.

– Jebaću te sad, znaš?

– Naravno, zato sam tu…

Otkopčala mi je šlic, naslonjena na moje grudi, zavukla ruku i milovala me…

– Večeras nam ponovo dolazi Dunja.

 – Znam…

Kroz recepciju hotela smo prošli kao da nema nikoga.

– Ne mogu da dođem kod vas.

– Zašto?

– Pa, znaš. Svi me znaju.

– Dobro. I, šta ćemo sad?

– Čekam vas u baru Insomnia. U 11?

Odspavali smo. Probudile su me njene usne. Jebao sam je. Nisam svršio, ali ona jeste. Ne znam koliko puta, to je bila njena stvar.

– Nadam se da brojiš.

– I te kako.

Dok se spremala, iz kofera sam izvukao iznenađenje koje sam čuvao za ovu priliku – strap bez vezica (feeldoe). Smestio sam ga na krevet, s čarapama u boji kože.

Navukao sam samo bermude i majicu. Ona je smestila kraći deo u svoju pičku, navukla čarape, preko njih crnu suknjicu i spremala se da navuče užasno tesnu crnu majicu.

– Ne, ne, rekao sam.

Izvukao sam brus koji samo podržava sise.

 – I ovo.

Pričvrstila ga je ispod majice. Sise su joj se izdigle, kao da će poleteti.

– Da, to je bolje, nasmejala se.

– Sad smo spremni…

Insomnia je verovatno najpopularniji bar u Opatiji. Sačekala nas je neopisiva gužva. Muzika je grmela.

Probio sam se kroz masu, grleći obe žene.

– Imate li rezervaciju?

Izvukao sam veliku novčanicu i tutnuo je devojci s dubokim dekolteom.

– Naravno. Želimo diskretan sto.

– Naravno, gospodine, rekla je i namignula mi.

Smestila nas je u najdalji ugao, daleko od šanka, ali najbliže moru. Dok smo prolazili pored šanka, već sam naručio bocu šampanjca.

Tek kad smo seli, pažljivije sam osmotrio Dunju. Njene velike sise su ispadale iz bluze s dubokim dekolteom. Minić. Napadna šminka. Kosa podignuta u visoku punđu. Potpetice koje su njene noge činile još dužim.

– Svako bi te jebao.

Nasmejala se.

– Ti nisi svako.

Tek što sam se smestio u udobni trosed, između njih dve, stigla je konobarica s bocom.

Pokazala mi je etiketu. Nagnuo sam se prema njoj. Muzika me je terala da vičem.

– Znaš li onaj vic o najstarijem čoveku na svetu?

Dok je petljala oko boce, pogledala je u sve troje.

– Možda…

– U jednom selu na Kavkazu su živeli jako stari ljudi. Novinarka iz Amerike je stigla da proveri te glasine i pokuša da sazna tajnu dogovečnosti.

Skinula je zaštitnu maskicu.

– Naišla je na dedicu, pogurenog i svog izboranog. Izvinite, koliko Vi imate godine, zapitala je. 103, odgovorio je dekica. Strašno! Čemu dugujete toliku dogovečnost? Znate, ja svakog jutra pojedem kašiku meda za doručak. Za ručak – dve kašike meda. A, za večeru, ponovo jednu kašiku.

Nada i Dunja su pratile tok priče, ali su njihove ruke veće bile na mojim preponama.

– Novinarka je zatim srela čovečuljka koji se jedva kretao, njegove bore su bile užasno duboke. Koliko Vi godina imate? 108! Auuu! Čemu Vi dugujete toliko starost? Vidite, ja svakog jutra popijem kefir. Za ručak pojedem veliki komad sira, a za večeru još jedan kefir.

Šampanjac je već bio otvoren. Konobarica je polako sipala u naše čaše, s pogledom u mene, čudeći se našoj trojci.

Usporila je sipanje da bi čula kraj vica.

– Novinarka je tad srela lika čije su bore bile dvostruko dublje od onog od malopre. Bukvalno se vukao, nogu pred nogu. Au, kriknula je ona. A, Vi – koja je Vaša tajna? Ja jebem ujutro, čim se probudim. Oko podne jebem bar dve žene. Pre spavanja, jebem ponovo. Sjajno, pa ovo je sjajno, uzviknula je novinarka…

Šampanjac je polako punio treću čašu. Videlo se da ona okleva da bi saslušala kraj vica.

– Pa, ovo je najboja stvar koju sam do sada čula, rekla je novinarka. Izvinite, koliko Vi imate godina?

Boca je nesigurno lelujala nad trećom čašom.

– 30, odgovorio je čovek.

Konobarica je zaprepašćeno pogedala u mene, u devojke, u čaše, pa se tako zasmejala da je prosula vino po mojim bermudama.

Zasmejale su se i njih dve.

– Izvinite, izvinite, brzala je konobarice, suzdržavajući se da ne prsne u grohotan smeh.

Dohvatila je krpu koju je nosila preko ruke, verovatno s namerom da me obriše.

– Ja ću, rekla je Dunja, pogledala je prekorno i zgrabila krpu.

Konobarica je spustila bocu u kiblu s ledom i izgubila se.

Dok me je Dunja brisala, Nada se nagnula, uhvatila je za ruku o povukla je prema sebi.

– Ovo je tvoj kurac večeras..
Iako sam imao štošta da joj kažem, ona se konobarica više nije pojavila za našim stolom u toku čitave večeri. Umesto nje, služio nas je visoki, zgodan mladić

Čim smo otpili prve gutljaje, Dunja je poželela da istraži šta se nalazi među Nadinim nogama.

Ljubile su se kao da su same na svetu. Dunja se spuštla na njen „kurac“. Pa na sise.

Pijuckao sam svoje vino i gledao druge ribe. Moje su najbolje, mislio sam, milujući Dunjino dupe.

– Nije ovo za tebe, rekla je Dunja.

Krenula je da izvlači feeldoe iz Nade.

– Slažem se, šapunla mi je Nada, oslobađajući se „tereta“ iz pičke.

– Ali, trebaju mi i tvoje čarape.

Bez razmišljanja, svukla ih je, trudeći se da ih ne pocepa.

Konobar je doneo platu s pršutom i sirevima.

Prešli smo na malvaziju.

Polako, gledajući me, Dunja je navlačila nošene najlonke. Kad ih je nategla do iznad pojasa, deblji i kraći kraj di

ldoa je zavukla u svoju pičku. Moja ruka je sve vreme bila na njenoj preponi.

Pomerili smo se tako da je Dunja sela najbliže zidiću bara, sasvim uz more.

Nada je sela uz nju, naslonila glavu na njene sise i milovala joj međunožje, isponjeno čvrstim kurcem.

Njeno dupe, sasvim uz mene. Milovao sam je odsutno. Bar je bio prepun fenomenalnih riba. Nije mi se dizao.

Posegao sam za džepom i popio novu vijagru. Sledi uzbudljiva noć, mislio sam.

Nada je zadigla suknju, držeći vibrator, namestila ga kod svog klitorisa i polako sela na njega. U Dunjino krilo.

Obe su se kikotale.

Nazdravili smo novoj pozi. Sa strane, izgledalo je kao da se njih dve tuku za mesto za stolom.
– Nadam se da brojiš!

– Nego šta, to je najvažnije, odvratila je.

Dunja ništa nije znala o našem „dogovoru“.

Zagrlio sam obe.

– Večeras ćemo je jebati oboje, zar ne, upitao sam Dunju.

– I te kako! Mada, i ja bih to volela.

– Videćemo.

– Triput, rekla mi je, dok smo izlazili iz bara.

– Samo?

– Pa, ti si kriv. Što smo krenuli tako rano? Nas dve smo se tek zagrejale.

– Jbt, a, ja? Pipni.

Teturali smo prema hotelu. Obe su me hvatale za međunožje U jednom trenutku smo stali uz ogradu prema moru. Nada je kleknula i uzela me u usta.

– Hej, hej, a, ja, uzviknula je Dunja.

Nada je zadigla suknjicu.

– Večeras jebeš, zar si zaboravila?

Dunja je kleknula iza nje, izvukla kurac koji je i dalje bio u njoj i zabila se.

– Pičko, u dupe, jeknula je Nada…

Kad smo prolazili pored recepcije, Dunja je držala svoj kurac i blesavo se smeškala mladiću koji nas je gledao zaprepašćeno.

Pred liftom, Nada je kleknula i uzimala nas jedno po jedno u usta.

Dunja je mešala kukovima u nekom svom ritmu. Svukla je bluzu, pokzala svoje fantastične sise jadnom recepcioneru:

– Radila sam tu gde i ti. Sad idem da jebem ovu pičku!

Srećom, lift se otvorio…
Lud od erekcije koja me već bolela, čim smo ušli u apartman, skočio sam na Nadu.

– Stani malo. Ima li u ovoj kući vina, zapitala je Dunja.

Nevoljko sam izvukao bocu iz minibara, natočio svima.

U međuvrremenu, Dunja je legla na leđa, a Nada joj sela na kurac. Dok je mešala kukovima, isturala je dupe prema meni.

Spustio sam čaše pored kreveta i zabio se u njeno dupe.

Prvi put, jebala su je dva kurca.

Nakon svega nekoliko uboda, počela je da vrišti.

Kroz njenu tanku sluzokožu, osećao sam drugi kurac, zaboden u Dunji, kako se ritmično zabija i sudara se s mojim.

Ludilo je trajalo. Nada je vrištala sve vreme.

Sagnuo sam se, dohvatio jednu čašu i prolio vino preko njenih leđa. Bacio sam je o zid ispred sebe.

Razbila se u milion komadića, neki su popadali po Nadinim leđima.

Kurac mi je naprosto eksplodirao u njenom dupetu. Obema rukama, iz sve snage sam, kao po stolu, odalamio po Nadinim leđima i onim krhotinama.

Nada je vrisnula kao da je kolju, njenom se kriku pridružila i Dunja, koja je upravo svršavala. Krv je obojila čaršav…

Jedino čega se sećam je da sam zaspao među Dunjinim nogama, sisajući njen klitoris…

Probudio sam se prvi. Dan je očigledno uveliko odmakao.

S jednom nogom preko nas oboje, Nada je spavala s dužim krajem feeldoa u sebu.

Skutren među Dunjinim nogama, nisam mogao da vidim njeno lice. Njena pička je ispunjavala sav moj vidik.

Teškom mukom sam podigao ruku, ugurao kažiprst i srednji prst u njenu pičku, mali prst u dupe i ponovo zaspao…

Novo buđenje je bilo bolno. Oko mene je sve bilo krvavao. Nisam mogao da se setim šta se desilo. Moja erekcija je bolno udarala o stomak.

Dve nežne ruke su mi masirale leđa. Zažmurio sam.

Dve sise i dve bradavice su se naslonile na mene.

Moji ukočeni prsti su i dalje bili u toplom. Dunjina pička, vlažna i topla ih nije ispuštala sve vreme.

Zagnjurio sam lice u nju. Izvukao sam utrnulu ruku i jezikom dohvatio klit. Gurao sam jezik u nju.

Dve ruke su širile moje polutke. Jedna se spustila na jaja.

– Hajde, jebi je, šapnula je Nada. Vidi koliko si čvrst.

Nekako sam se popeo na Dunju. Nadine su me ruke smestile u njenu pičku.

Pokrenuo sam se nekoliko puta napred – nazad, pa sam ponovo zaspao…

Konačno me je probudilo stenjanje. Ležao sam na stomaku, s rukom na jajima.

Pored mene, s visoko podignutim nogama, Nada je primala Dunjin kurac. Duboko se zabijala, uživajući i sama.

Nekako sam se izvrnuo na leđa i gledao prizor od kojeg bi se i mrtvacu podigao.

S kraćim i debljim krajem dilda u sebi, Dunja je jebala, gurajući Nadine noge sve bliže i bliže njenoj glavi.

Jbt, ovo je san svakog muškarca, pomislio sam.

Kao da su same, stenjale su obe. Iako nas je od susedne sobe delio samo zid i otvorena vrata prema zajedničkoj terasi, njih su dve bile sve glasnije i glasnije.

Milovao sam jedan, pa drugi par sisa. Kao da nisam bio prisutan, igrale su svoje igru. Dunja je Nadine noge raširila kao muškarac, bukvalno je razapinjala.

Malo sam se sabrao. Vijagra je delovala i dalje, erekcija me je i dalje bolela.

– Šta čekaš, upitala je Dunja, ne gledajući me.

Ustao sam, klekao iza nje i polako se uvukao u njeno dupe…

– Nastavljamo danas za Italiju. Hoćeš li s nama?

Sedeli smo sve troje na terasi, goli. Ponovo smo pili proseko.

Nadina glava u Dunjinom krilu. Ona je milovala po kosi.
– Ne mogu. Nikako ne mogu, iako bih želela.

Dva Nadina prsta pronalaze put u Dunjinu pičku. Ova uzdiže kukove, pa još jedan zalazi u njenu guzu.

Duboko uzdahnuvši, Dunja se okrenula prema meni.

– Obećala sam dečku pozorište. Izvini.

Na stolu je ležao svetlucav i prepun pičkinih sokova feeldoe.

– Ali, ako u povratku odlučite da se vidimo, samo javite, dodala je tiše.

Rastali smo se u garaži hotela. Njih su dve razmenila dugačak, vlažan poljubac. Ja sam je poljubio samo u obraz.

Dok sam smeštao Nadu na suvozačevo sedište, kao na početku putovanja, Dunja nas je pažljivo posmatrala.

Pre nego što sam joj smestio i kuglicu u usta, glasnije nego što sam očekivao, Nada je uzviknula:

– 47!

Zatim je zaćutala i zatvorila oči…

Ako je izašta Italija stvorena, onda je to za seks. Prelepi prizori, sjajni vino i klopa, osmesi na sve strane.

Sledila su tri ludačka dana, u Trstu i Bolonji. Gotovo sve vreme je u guzi imala dildo, ili moj kurac. Pušila mi je po restoranima, drkala sebi i doživljavala po nekoliko orgazama. Obilazili smo sjajne restorane,ali nije to za priču ovde.

Italijansko vino volim najviše. Pili smo, jebali se u hotelima. Nisam ponavljao situacije iz Opatije, ali sam ima specijalno iznenađenje, koje sam čuvao za kraj.

Moj čarobni kofer je krio mnoge tajne i neće se sve otikriti na ovom putovanju. Prekratko je to za sve što sam planirao s njom.

Ipak, pretposlednjeg dana sam izvadio još jedno.

– Koliko si puta svršila do sada?

– 88.

– Sjajno, večeras ćemo dogurati do 99!

Posle ručka, kasno popodne smo se zaputili u hotel. Znao sam da iz nje mogu da izvučem šta god zaželim i to me je zaista ispunjavalo.

Pripremio sam sve što nam je trebalo. Pravu pozornicu.

Dok se pripremala u kupatilu, rum servis je doneo tri boce vina i ogroman pladanj sireva. Zatrebaće, mislio sam.

Na sredinu kreveta sam postavio dva velika jastuka, jedan na drugi. Kožne narukvice za ruke i noge i kuglica za usta. Biće dovoljno.

Kad je izašla, s mokrom kosom i pažljivo pogledala šta spremam, tiho je konstatovala:

– A, vibratori? Nema nijednog?

– Nema.

– Ni za guzu?

Nasmejao sam se, ponudio joj čašu vina i nazdravismo.

Otpila je kratak gutljaj.

– Popij više, trabaće ti…

Iskapila je, bez razmišljanja. Stajala je pored mene, očekujući šta će se desiti.

Otvorio sam kofer i izvukao neobičan predmet, koji do sada nije videla. Položio sam ga na jastuke.

– Šta je to?

– Prsten, kao što vidiš.

Nije mogla da shvati o čemu se radi. Bilo je to kožni prsten prečnika nekoliko centimetara, s desetak ekserčića. Kupio sam ga u Austriji relativno davno i još nikad ga nisam upotrebio.

Malo se stresla, prešla jagodicama preko vrhova ekserčića.

– Ne razumem kako se ovo koristi.

Zagrlio sam je.

– Stavi se na kurac.

– Ali, kako, na koju stranu.

Nije smela da ga uzme u ruku, i dalje je prelazila jagodicama u krug po vrhovima ekserčića.

Onda joj je sinulo.

– To… to ćeš ti… da staviš?

– Itekako, čim me podigneš.

– Ali…

– Ništa ne brini. Uživaćeš.

Okrenula se prema meni, pogledala me u oči, zatim se poslušno spustila na kolena.

Dok me je podizala, milovao sam je po kosi:

– Veoma bitno, cilj nam je 11 orgazama. Ne smeš da prekoračiš. Jasno.

Klimala je glavom, ne vadeći me iz usta.

Sama mi je stavila prsten da dno uzdignutog kurca. Popio sam još vina, potpuno spreman.

Sama je stavila i kuglicu u usta, zakopčala sve četiri kožne narukvice, na ruke i noge.

Potrbuške sam je polegao preko jastuka, pričvrstio lancima noge i ruke za krevet. Bila je razapeta, nije mogla da se pomera.

Osim glave.

– Kod desetog orgazma ćeš mi mahati glavom gore-dole. Kod jedanaestog – prekidamo. Ok?

Zamahala je glavom gore-dole.

Tako nagužena, bila je sjajan prizor koji me oduševljavao. Nekoliko sam je puta pljesnuo po dupetu, ne naročito jako. Napravio sam nekoliko fotografija, zatim i filmić, snimajući je od prstiju na nogama do kose.

Bio sam spreman, a i ona.

Smestio sam se među njene noge i polako ušao u njenu pičku, samo dotle dok vrhovi ekserčića nisu dodirnuli njene usmine.

Ulazio sam i izlazio sasvim polako, samo do iste pozicije vrhova ekserčića. Želeo sam da se privikne.

Zatim sasvim malo agresivnije. Samo po pokretu glave sam shvatio da je malo boli.

Nije mi se žurilo.

Klečao sam iza nje, zatim i seo na njene kukove, ne vadeći ga, ali ne gurajući ekserčiće duboko na njene usmine i guzu.

Ne znam koliko je trajalo, ali boca se ispraznila. Pretpostavljao sam da još nije svršila nijednom.

Ustao sam, otvorio sledeću bocu, nalio, pa se ponovo smestio među njene noge.

– Sad ćemo malo jače. I dublje.

Jastuk ispod nje je bio mokar. Bez problema sam se vratio u nju.

Vino mi je udaralo u glavu, osećao sam se savršeno.

Ulazio sam i izlazio ravnomernim ritmom, uživajući u svakom pokretu. Ekserčići su sve više pritiskali njena nežna mesta.

Ako bih prodro nešto dublje, uzdigla bi glavu.

Sir mi je bio pri ruci. Desetak komada sam položio na njena leđa i uzimao ih odatle.

Život je savršen, mislio sam, klateći se na njoj.

Ruke su mi sve vreme zatezale njene kukove, osim kad bih pio, ili uzimao komadiće sira.

Sve dublje, za nju svakako i sve bolnije, polako sam gubio kontrolu. U ovoj pozi sam lako mogao da prepoznam njen orgazam, ali zbog vina odlučih da joj skinem kuglicu.

Posteljina ispod njene glave je takođe bila mokra. Od pljuvačke.

– Želim da budem siguran, rekao sam.

Udisala je duboko, stenjala pri dubljem prodoru.

– Boli li te?

Sačekala je trenutak, pa tiho dobacila:

– Ne, ni najmanje. Divno je…

Kao da me je njen glas pozvao, zgrabio sam je za kukove i iz sve snage se nabio.

Vrisnula je, ali u isto vreme čitavo telo joj je zadrhtalo…

Potpuno oduševljen, jebao sam je kao lud.

Kad ga je jednom prihvatila, bol koji sam joj nanosio ustupio me mesto uživanju.

Orgazmi su počeli da je potresaju.

Nepokretna, ušla je seriju, znatno brže nego što sam se nadao..

– Deeeeeeveeeeet!

Nisam prestajao. Do mog svršavanja je bilo daleko, ali to i nije bilo važno.

Kad je uzviknula i:

– DEEEEEEEEEEEEEEESEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET!

izvukao sam kurac iz nje.

Pička i dupe su joj bili crveni, nisu se videli pojedinačni tragovi ekserčića.

Zagnjurio sam glavu među njene noge, jezikom prešao preko klita i njen poslednji dozvoljeni orgazam je stigao kao što sam i očekivao…

Pustio sam je desetak minuta da se smiri. Ležao sam pored nje i milovao joj dupe.

– Nisi verovala, zar ne?

– Nisam. Ustvari, nisam ni mislila o tome.

– Još samo jedan do cilja, nasmejao sam se krenuo da je odvezujem.

Spustila se do mojih prepona, svukla onaj prsten i uzela me u usta.

Podigla je glavu samo za čas.

– Ali, mogla sam još. Zašto si prestao? Stigla bih do stotog.

Pomilovao sam je po kosi.

– Zato što će to biti nešto posebno, rekao sam. Dođi gore.

Položila mi je glavu na rame, obema rukama me držeći za kurac i jaja.

– Ovo je bilo ludo. Mislila sam da ćeš me unakazati, ali kad sam se opustila, postalo je divno. Divno…

Pružio sam joj čašu.

– Do sutra popodne, samo ćeš mi pušiti.

– Naravno…

Prema Veroni smo krenulo oko podne, kad smo se naspavali. Sedela je na suvozačevom sedištu prvi put bez vezica, vibratora, nogu u šoferšajbni.

Nismo mnogo pričali. Pustio sam glasno muziku, pušila mi je, ali nisam uspevao da stignem do orgazma.

Za taj dan sam za nju odabrao belu, široku suknju, dougačku do ispod kolena. Gore – sasvim smernu, takođe belu bluzu.

Nije ima gaćice, naravno, a ispod bluze onaj brus koji sam voleo, na kome su joj sise stajale uspravno. Bluza je bila široka da se bradavice nisu videle.

Ušli smo autom gotovo do šetačke zone i rimskog afmiteatra.

– Idemo na sjajan ručak…

U jednoj od bočnih uličica, nalazio se restoran s morskom hranom koji sam mnogo voleo.

Jeli smo školjke, pili jednu sjajnu belu kupažu šardonea, sivog pinoa i lokalne italijanske sorte.

Sašimi škampi su bili sledeći.

Sedeli smo i ručali kao najobičniji sredovečan par. Nisam posezao za njom, kao do tada. Ona me je milovala po preponama, čekajući neki znak. Ali, nije ga bilo.

Sunce se spuštalo. Bilo je oko 5 popodne, dan je još uvek trajao. Platio sam, izašli smo iz resotorana držeći se za ruke.

Ničim nismo privlačili pažnju mnogobrojnih turista koji su ispunili ulice, uglavnom hitajući prema Julijinoj kući.

U glavnoj šetačkoj ulici, koja je upravo tamo i vodila, bilo je mnoštvo ljudi.

Ćutali smo, ona verovatno u napetom iščekivanju.

– Znaš li zašto sam te baš ovde doveo?

Okrenula se prema meni.

– Ne znam.

– Zato što ću te jebati SAD! Otvori mi šlic!

Povukao sam je, zapanjenu, prema rubu ulice, do malenog ispusta, između dve prodavnice slavnih brendova odeće.

Ruka joj se trenutno oznojila. Oko nas su prolazlle stotine ljudi.

Okrenuo sam je licem prema ulici i svim tim ljudima, zadigao joj suknju i,stojeći naslonjen na zid, jednim se potezom nabio u nju.

Naguzila se da me lakše primi.

Adrenalin koji nas je oboje raspalio, učinio je da svega desetak sekundi mahnite jebačine bude dovoljno da svršimo oboje.

Pokrila je usta rukom da priguši krik. Izlivao sam se žmureći.

Da, videli su nas. Neki.

Baš me briga. Gledali su zapanjeno, pogotovo kad se ona brzo spustila na kolena, polizala me i još brže vratila u bermude.

Ustala je, namestila suknju, zakočala mi šlic i poljubila me.

– Stoti! Hvala.

Zgrabio sam je za ruku i povukao prema automobilu, kroz gomilu.

Neki su dovikivali za nama. Učinilo mi se da sam čuo i škljocanje kamera, ali to više nije bilo važno…

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Ahhh…tako je, mili…

Znate ono kad upoznate neku osobu, pa vam se ona stalno mota po glavi, šta god da radite i gde god da ste? Jebano, je l’ da?! I kakav je tu lek, za tu muku?

U podrumu sa matorkom

Nekih mesec dana kako sam se uselio u stan ,raspakovao sam se,a višak kutija ću spustiti u podrum. Otključavam boks,ispada mi jedna od kutija a iz nje nekoliko panerotika,strast časopisa,obrisah jednu od dve stolice,listajući počeo

Greh ujne Gordane

Goca je svima poznata kao vaspitačica u vrtiću u jednoj maloj varošici u Banatu. Sva deca su je obožavala, bila im je izuzetno draga zbog svoje blage naravi i negovane lepote koja ju je i