Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Izjebi me dobro

Nedavno sam preko jedne stranice za upoznavanje upoznao Doli, mladu i jako seksualno nezasitnu curu koja je bila dvadesetak godina mlađa od mene. Da se razumemo, ja sam u braku, ali mi je jednostavno falilo ono nešto u seksu.

Tako smo se mi i upoznali, a sve je počelo kad se javila na moj profil i jednostavno rekla da je privlače stariji i iskusni muškarci. Sa tog profila smo prešli na mailove, a zatim smo prešli i na poruke. Te poruke su postajale sve provokativnije, te su bile propraćene slikama nas i naših delova tela, tj mog kurca i njene pice i sisa. Sve je to bilo uglavnom na nekom nivou samo dopisivanja dok mi nije poslala video u kome gura poveći dildo u svoju picu uz popratni tekst ‘Volela bih da je to sad tvoja kurčina’.

Bio sam iznenađen, a onda sam je nazvao i na moje iznenađenje javila se:

– Zar zaista želiš moj kurac u svojoj pici? – bio sam direktan.
– Da, sva je mokra i trebalo bi mi je dobro napuniti – glas joj je bio tako jebozovan da mi se kurac odmah digao.
– Gde si ti sada? – mirno sam je upitao.
– U stanu.. – znao sam da je tu na faksu, a inače je bila iz Dalmacije, pa sam samo upitao gde je točno, pa mi je rekla i obećao sam da dolazim za pola sata.

Na poslu sam rekao da mi je nešto hitno iskrsnulo, a s obzirom da kao advokat imam razne klijente niko ništa nije pitao. Nakon dvadesetak minuta lude i nervozne vožnje kroz grad stigao sam do zgrade gde je imala iznajmljen stan sa cimerkom. Pozvonio sam na vrata i otvorila mi je ona, obučena u kućni svileni ogrtač ispod kojeg nije imla ništa kako sam uskoro otkrio. Njene bradavice su bile tvrde i napinjale svilu ogrtača, a moj kurac je bio sad vidljivo napet i spreman da pukne. Povela me u stan, pa smo uskoro sedeli u dnevnoj sobi i gledali se kao da ne znamo što da radimo. Onda me upitala da li bih nešto popio, a ja sam pristao, pa je otišla do kuhinje, ali sam je svejedno video dok se saginjala da izvadi flašu soka iz frižidera i lepo sam video njenu obrijanu mladu picu, pa sam odlučio da napravim prvi korak. Čim nam je donela sok ostavio sam čašu i privukao je k sebi. Njena pica je bila u visini moje glave, pa sam samo odvezao ogrtač i zabio jezik u njeno međunožje. Uzdahnula je i zabila mi nokte u glavu privlačeći me na svoje međunožje. Jezikom sam joj dohvatio klitoris i počeo ga lizati, a ona je lagano raširila noge, pa sam sad i prstima ušao u njenu macu. Uh kako je bila mokra.

Zatim sam ustao i počeo da se skidam, a ona je skinula ogrtač, pa sam sad video njene bujne sise, a dok sam skidao košulju ona mi je otkopčavala kaiš i pantalone, pa ih je povukla niz noge zajedno sa boksericama. Moj kurac je izleteo u punoj veličini i širini sa već vlažnim glavićem, a ona ga je primila sa obe ruke i uvukla u svoja usta. Na moje iznenađenje gutala ga je skoro do kraja, a onda bi se zagrcnula pa bi ga vadila, pa opet ispočetka. Mislio sam da ću svršiti pre vremena,pa sam je odmaknuo od svog kurca i polegao je na trosed, raširio joj noge i namestio kurac na ulaz u njenu picu. Gledali smo se u oči, a ona je tiho rekla:

– Izjebi me dobro.. trebam to..

Gurnuo sam joj ga odmah do kraja i počeo ludački da je jebem. Stenjala je i uzdisala, a moj kurac joj je ulazio do jaja u picu iz koje je obilno curelo. Tako nije ni mojoj ženi curelo iz pice kao što je to bilo kod Doli. Jaja su lupala po njenoj maloj guzi, a ja sam već bio mokar od znoja. Osetio sam da mi dolazi, pa sam ga brzo izvadio i još dva puta potegao rukom, pa sam počeo da prskam po Dolinom stomaku i brežuljku iznad njene pice. Bilo je užasno puno sperme, a ni sam nisam znao odakle je toliko toga. Biće da je razlog izrazita napaljenost. Nije bila baš oduševljena time što mi je uskoro i rekla:

– Želim da mi picu napuniš spermom, a ne da je prskaš po meni -delovala mi je nekako ljuto, a onda me povela do sobe i rekla da legnem na leđa.

Uradio sam kako je rekla, pa je klekla pored mene i počela da mi puši kurac. Radila je to tako dobro da je ubrzo opet bio čvrst i uspravan, pa je skočila i odmah me zajahala. Kliznuo je u njenu picu bez ikakvog otpora, a ona se odmah počela nabijati na moj kurac kao luda. Ubrzo je počela svršavati i jaja su mi bila mokra od njenih sokova. Međutim to je nimalo nije zaustavilo, već se samo okrenula leđima prema meni i naslonila na moje noge i počela nabijati. Ja sam uživao gledajući kako moj kurac nestaje između njenih guzova i pojavljuje se ponovo. Bio je sve više beo od njenih sokova, a takve su mi bile i dlake u podnožju kurca. Nakon nekih desetak minuta njenog nabijanja dovela me do novog vrhunca i sad sam joj punio picu svojim sokovima. Samo je ciknula kad je osetila prvi mlaz u svojoj pici. Još se malo vrtela na mom kurcu, a onda je legla na leđa na moje grudi. Ležali smo tako dok sam se ja igrao njenim sisama milujući joj i stiskajući bradavice. Njena duga smeđa kosa mi je padala na grudi i lice i uživao sam u njenom mirisu. Bila je lagana i vitka i nije predstavljalo nikakav problem da leži na meni.

Nakon nekog vremena se sagnula do mog kurca, oblizala ga od zajedničkih sokova, a onda me upitala:

– Da li bi mogao da mi ga nabiješ još jednom s guza, ako možeš naravno? -vragolasto me pogledala, a ja sam se nasmejao.
– naravno da bi voleo da ti ga nabijem s guza.. -podigao sam se sa kreveta i privukao je k sebi, pa joj malo ljubio sise i okrenuo je leđima prema sebi i nagnuo je da mi se naguzi.

Izbacila je guzu prema meni i ja sam gledao u njenu crvenu picu, pa sam protrljao svoj kurac duž njene rupice od klitorisa do anusa i nazad, a onda joj ga gurnuo u picu. Veselo je uzdahnula i nabila se prema meni, tako da joj je ušao odmah do jaja. Uhvatio sam je za bokove i počeo se nabijati u nju. Stenjala je zadovoljno na svaki moj ubod, a ja sam odlučio otići korak više, pokvasio sam svoj palac pljuvačkom i stavio ga na ulaz u njen anus. U trenutku se umirila, a pošto sam znao da ga nikad nije dobila tamo samo sam je tiho upitao:

– Da li mi vjeruješ?
– Da.. da.. -tiho je rekla, a ja sam joj počeo gurati palac u anus.

Trebalo je malo da uđe, ali sam ga uspeo ugurati i sad su joj obe rupice bile pune. Trebalo joj je da se navikne, ali joj nisam dao previše vremena za razmišljanje o tome jer sam je nastavio jebati žestoko, a ceo palac sam gurnuo u anus. Stenjala je i cvilela ispod mene, a nakon dvadesetak minuta žestokog seksa sam napokon svršio i treći put. Ostao sam još minutu ili dva da stojim iza nje sa kurcem u njenoj pici, a onda je počeo mobilni da mi zvoniti, pa sam se otišao da se javim. Bio je to neki nervozni klijent kome je trebao neki pravni savet, pa smo se dogovorili za sat vremena.

Doli mi je prišla, poljubila me i rekla:

– Nadam se da se vidimo uskoro?
– Naravno -rekao sam sa smeškom dok sam se oblačio.
– Super onda.. možda i cimerku nagovorim da nam se pridruži -namignula mi je i brzo dodala- Ali sigurno bi želela sledeći puta da probam u guzu..
– Kako god ti želiš -rekao sam joj i zagrlio je, privukao k sebi i poljubio, a onda joj stavio dva prsta u picu, izvadio ih i pomirisao- Za kasnije..

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Ličim na mamu

Mama mi je bila atraktivna riba,uvek lepa i zgodna,muškarci su je saletali ali ona nije pristajla na vezu, ali je volela da flertuje nosi duboke dekolte i kratke uknje.saletali su je i mlađi momci iako

Iživljavanje nad strinom

Strina Aida je prestala da se farba u crveno,pocela je u poslednje vreme da gubi kilograme,cak za ovih 5 meseci je smrsala oko 7kg… Ali zato grudi su jos sada mnogo izrazenije,struk vidak,ma savrsena milfara

Sad ćeš da vidiš ko je kukavica

Evo već skoro nedelju dana kako sam sa Majom i kako provodimo baš uzbudljive seksualne trenutke. Maja je najzad skupila snage i javila dečku koji je bio na odmoru da raskida sa njim.Dragstor je zvanično