Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Rodeo na mladim kurčevima

Po povratku iz bungalova, gde su je mladići dobro izjebali, Marija je sledećeg jutra u hotelu na Tari prepričavala dvema najboljim drugaricama, bliznakinjama Tamari i Tijani, detalje jebačine, a posebno kako su momci puni snage i nedugo posle svršavanja ponovo spremni za seks, sa kurčevima zapetim kao strele.
– Taj kapiten Marko tucao me tri puta sa malim pauzama između i svaki put me obilno napunio. Da nisam prethodno uzela pilulu, ne znam kako bih izbegla trudnoću. Mada su i ostali momci odlični, svršavaju i brzo mogu opet da jebu, dovoljno je da im samo malo poližeš kurac, videćete, ima ih za sve nas – smejala se i komentarisala doživljaje Marija, dok su je dve devojke pomno slušale ovlaženih gaćica, jedva čekajući naredno veče, kada je trebalo da odu zajedno u „vizitu“ kod mladih „kolega“.

Ostalim drugaricama Marija nije htela ništa da priča, najviše iz razloga da neka slučajno ne bi otkrila treneru šta se radi na pripremama, a i nije želela da deli gomilu obdarenih mladića sa više od dve devojke.
Na kraju dana, posle popodnevnog treninga i vecere, sve tri pošle su do bungalova na seks sa mladim rukometašima. Momci su ih nestrpljivo čekali, najpre su svi zajedno popili po par hladnih „gvarana“, a onda ponudili devojkama da same biraju sa kim će se tucati. Marija je prva izabrala kapitena Marka i posle još trojicu kojima je od prethodne noći zapamtila ogromne kurčine, dok su Tamara i Tijana tražile da budu u istom bungalovu sa ostalim mladićima, jer su navikle da ih dele. Dok su još svi bili zajedno, Marko je podigao Marijinu majicu tako da su joj se videle sise i počeo da ih oblizuje jezikom, što joj se uvek sviđalo.
– Tako, baš si dobar dečak, kada završiš sa sisama, polizaćeš mi i picu, a onda ću tebi i tvojim drugovima ispuniti svaku želju – govorila je Marija dok ju je Marko uneo u svoj bungalov, nastavio da oblizuje svaki deo njenog tela i istovremeno joj skidao kratke pantalone, što je pored tesne majice bilo sve od njene oskudne odeće. Za čas je ostala gola pred četvoricom napaljenih mladića od kojih je jedan na njeno iznenađenje uneo u bungalov kameru i počeo da snima baš dok joj je Marko lizao pičku. Iako joj se nije sviđalo prisustvo kamere iz razloga što bi snimak mogao dospeti u širu javnost, Marija nije imala snage da se buni jer je prosto gorela i jedva čekala da bude pojebana, a ionako im je sama došla na zicer, tačnije na kurac i znala je da bi svaka reč protesta samo nasmejala momke.
I mladići su znali koliko je Marija nestrpljiva da dobije kurac, pošto je Marko završio sa oblizivanjem njene pice, sada je ona počela da puši već prilično nadignute kurčeve njemu i još dvojici, dok je četvrti momak kamerom pomno snimao svaki detalj i čekao trenutak kada će se sa nekim zameniti, kako bi Marija i njegovu kitu stavila u usta. Dopadalo im se kako ih je ona obrađivala, malo jezikom, malo guranja među sise i najzad je dočekala da Marko kaže:
– Koleginice, bila si sjajna, a sada ćeš dobiti ono što najviše voliš, i to više puta, sve dok ti ne dosadi – dahtao je mladi ždrebac dok je kurčinom kružio oko Marijine pičke a ona je nesvesno uzviknula da ga želi u sebi što pre.
Sjurio se u nju svom snagom, znajući da Marija voli žestok seks i da će je te noći jebati do mile volje. Marku je bilo lepo što ga je ona primala uz povike – do kraja – i svaki put kada bi nabio kurčinu do grlića njene materice, razmišljao koliko je bolje tucati nešto starije devojke od sebe, kao što je Marija, nego svoje vršnjakinje od 18 godina, kod kojih nikad nije bio siguran da li su se zaštitile, pa je uvek morao da pazi pre svršavanja. Ovoga puta, mogao je da jebe kako je hteo, posebno mu se sviđala njena poslušnost – bez pogovora je prihvatila njegov zahtev da ga zajaše i spušta se i diže sa kurčine, dok je on ponovo oblizivao njene sise, udarao je šakama po dupetu i govorio joj razne gadosti:
– Kako samo dobro jašeš, zgodna koleginice, mogla bi da radiš na rodeu! Vidi se da voliš da galopiraš na našim mladim kitama, deluješ kao prava kobila koja je došla na priplod! – uzvikivao je Marko u pauzama grickanja njenih bradavica.
Posle nekog vremena, ponovo ju je okrenuo na leđa i nastavio da joj nabija kurac duboko u pičku, dok je još dvojici mladića naizmenično pušila, a četvrti sve snimao. Marija je znala da je Marko blizu svršavanja, pogotovo kada je rekao drugarima da se pomere i čvrsto je uhvatio za bokove, ne dajući joj da se pomera. Ulazio je u nju još malo, a onda je krenuo da prazni svoje seme u njenu pičku, uz glasne povike zadovoljstva. I Marija mu se pridružila u ekstazi osećajući kako je ispunjava gusta tečnost, oboje su istovremeno svršavali, kao da se jebu godinama, a ne tek drugo veče. Obdareni mladić dugo je punio razuzdanu devojku, prisustvo drugova i posebno snimanje, dodatno su ga motivisali da iz sebe iscedi svaku kap, naročito što je Marija primala njegovu spermu uz napaljive komentare:
– Pa ovde ima materijala za celo obdanište, kako samo dobro svršavaš, osećam tvoje seme svuda u sebi – uzvikivala je Marija, dok je Marko milovao njen natpičnjak, ponosan na svoju kurčinu sa kojom je doveo do vrhunca zgodnu devojku.
Posle Marka, ostala trojica mladića zadovoljili su se da tucaju Mariju u dupe i da joj svršavaju po leđima i licu. Za kratko vreme bila je sva ulepljena od sperme, posle čega ju je Marko odveo do kupatila na zajedničko tuširanje. Kupatilo je bilo spojeno sa susednim bungalovom gde su se tucale bliznakinje Tamara i Tijana sa ostalim mladićima i baš u isto vreme su i one ušle da se istuširaju nakon prve runde žestokog seksa.
– Devojke, pričala sam vam kako je Marko obdaren i bogat semenom, a sada možete i same da se uverite u njegove sposobnosti – komentarisala je Marija dok se tuširala zajedno sa Markom, a Tijana i Tamara prilazile njegovom kurcu.
Prisustvo tri zgodne, gole i mokre devojke, uticalo je na Marka da mu se kurac brzo vrati u uspravno i čvrsto stanje. Dok je stajao pod tušem, sve tri su kleknule i poljubile mu glavić po par puta naizmenično uz nekontrolisan smeh, a kada se Tijana okrenula i ponudila mu svoje dupe, bez razmišljanja ga je nabio u nju i sa zadovoljstvom gledao kako se Marija i Tamara nameštaju da i njih izjebe otpozadi. Tucao je tako Tijanu neko vreme, pazeći da ne svrši prerano, jer je hteo da pojebe i preostale dve devojke, a onda je prešao na Tamaru. Dame su bile izuzetno vlažne i Marku ni malo nije bilo teško da ih tuca u dupe, pogotovo što je Tamara odmah prihvatila njegov tempo i pomerala se u ritmu ulaska i izlaska kurca.
Želeo je da obraduje i Mariju koja je željno čekala njegovo koplje. Navalio je na nju, kao da je nije jebao skoro. Za to vreme, Tijana i Tamara udarale su je po dupetu i čekale trenutak da mladi jebač krene sa novim svršavanjem. Marko je hteo da usreći spermom sve tri devojke, zato je u jednom trenutku skinuo Mariju sa kurca i postavio je na kolena između dve bliznakinje. Usledilo je novo snažno svršavanje, mlazevi semena leteli su od Markovog glavića prema licima devojaka koje su halapljivo gutale tečnost i smejale se kada bi poneka kap završila na njihovom čelu, obrazima, nosu…
– Tako ste dobre, nadam se da ćemo nastaviti druženje i kada se vratimo sa priprema, iako nismo iz istog grada – dahtao je Marko, dok je Tijana stavila kurčinu među sise i oblizivala mu glavić.
– Naravno da ćemo nastaviti, zbog ovakvih jebača vredi preći i hiljadu kilometara – uzviknula je Marija i već razmišljala čiji će kurac od gomile mladića sledeći obraditi.
Cele noći trajala je jebačina u bungalovima mladih rukometaša, sve dok i poslednji nije izbacio iz sebe krajnji atom snage u Mariju, Tamaru i Tijanu. Na kraju su i one zaspale pored mladića, iscrpljene od žestokog seksa, ne hajući za jutarnji trening. Na kondiciji su radile protekle noći i dobile čiste desetke…

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Neko novo iskustvo

Jako toplo letnje veče. U posetu su nam došli naši mladi prijatelji P. i J. U njihovom društvu uvek se osećamo jako prijatno i opušteno. Tanja posebno voli kada nam oni dođu u goste jer

Neću propustiti ni jednu kap…

– Vaša ćerka je luda! Stvarno.– Znam to, nažalost. Baš mi je žao.– Toliko sam sad besan da ne znam šta ću sa sobom.– Da, razumem te. Oceni [Total: 1 Average: 5] Broj pregleda 210

Gospodaru, samo recite

Bio je vreli dan na kraju avgusta. Vikend. Subota. Napokon, posle duge nedelje u kojoj se gotovo nismo ni videli, imali smo priliku da budemo sami zajedno. Prethodna nedelja bila je puna obaveza za oboje,