Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Jebanje ili spavanje?

 Šta radiš to, jesi li rekao da ti se spava?
– Ššššššš…
– Šta „šššššš“, šta radiš to pitam te?


– Samo malo.
– Nema malo, ili ćemo da se jebemo ili ćemo da spavamo, odluči se već jednom! Eeeeej, polako, polako….

Sedeli smo kod njega, gledali neki basket, nemam pojma. Bilo je tu celo naše društvo, ali i njegovi roditelji. Ostali smo do kasno, a on je radio ujutru, i nije mogao da me prati kući. Neplanirano sam svratilo, neplanirano sam i ostala da spavam. Otišli smo u njegovu sobu, dok su njegovi roditelji bili u sobi pored.

– Samo da znaš – rekao je – umoran sam jako. Nema seksa večeras.
– Molim? – htela sam da se našalim – pa ja onda odoh polako kući.

Bila sam ironična, i on je to razumeo. Zaista smo legli zajedno, i počeli da čavrljamo o neobaveznim temama. Pomislila sam, kakva sam srećnica, njemu nije bitno da se krešemo, on voli da leži pored mene i da pričamo. Trajalo je to sigurno sat vremena, kada je odjednom počeo kroz priču da mi ljubi rame i ruku. Bilo mi je simpatično, i nisam se opirala. Polako je počeo da me grli po rebrima i leđima. Sve mi je bilo slatkasto, pa mi je bilo okej. Onda je spustio ruku na moju guzu. Oooooookej. Grli li smo se i ljubili, onako klinački, kao da sutra ne postoji. Polako je počeo da mi zavlači ruku u gaćice. Počela sam blago da se opiram, i pitala ga šta mu je odjednom. Nije mnogo pričao, dosta se promenio u sekundi. Stegao me je za vrat, i počeo da liže po sisama. Neverovatno, ali jako sam se napalila. Raširila sam skroz noge, a on je gurnuo svoju ruku u gaćice, i skinuo ih odjednom. Počeo je da mi drka pičku. Onako, divljački. Grizao mi je sise, drkao pičku, i gurao prste u usta. Bila sam gotova da svršim.

Spustio se dole, i počeo da mi je liže. Onako, punu sokova. Gledao me je pravo u oči, i time mi zadavao strah. Ceo se umazao, tačno se sećam. One prste koje sam mu polizala je razmazao po mojim sisama. Znala sam da ga to pali. Nisam smela da stenjem, da nas njegovi ne bi čuli. Ali je on tako dobro lizao, da je malo falilo da vrisnem ili svršim. Pokušavala sam da ga sklonim, čak i da ga pritegnem nogama, ali se on nije obazirao. Nastavio je da mi gura jezičinu u pičku. Konačno, uspela sam da ga se otarasim.

Ustao je, skinuo svoje gaće i majicu. Stao je ispred mene i dao mi komandu da pušim. Nije ni morao, mada mi se svidelo što mi komanduje. lizala sam jaja najviše, i stavaljala ga po malo u usta. Primetila sam da radi nešto sa mojom kosom, ali nisam mogla da razumem šta. Samo mi je kurac bio u glavi. Skupio ju je u rep, koji je uhvatio. Stegao me je za donju vilicu, nakon čega sam morala da zinem. Onda mi je nabio ceo kurac u usta. Koliko je mogao da stane, s obzirom na njegove gabarite. Uhvatio me je za kosu, i počeo sasvim lagano da me jebe u usta. Lagano, ali bolno, i napaljujuće. Skoro da mi je potekla suza, što od bola, što od sreće. Izvadio ga je, i onako balavog obrisao meni o vrat i sise.

Htela sam u misionarsku, jer je to njegova omiljena poza. Nažalost, i nakon 5 minuta pokušavanja, nismo uspeli, jer je krevet jako škripao, a nama je značilo da ostanemo neprimećeni. Preselili smo se na radni sto. Sela sam i raširila noge. Prišao mi je, gurnuo mi kurčinu i počeo lagano da jebe. Uhvatio me je za leđa, i prbio sebi. Naša znojava i lepljiva tela su se ovaj put zaista do kraja spojila. Jebao me je tako, ali ne dugo. Od uživanja sam ga obgrlatila nogama oko kukova, a on me je podigao, i poneo sa sobom. Onako, dok sam mu na kurcu. Seo je na krevet, i naredio mi je da skačem po njemu. Više nam nije smetala škripa kreveta. Palilo me je to kako me nemo gleda dok skakućem na njegovom kurcu. Bila sam vrela i znojava. Gola voda što bi se reklo. Nisam znala za sebe. Dugo ovako nismo uživali u naletu seksa i adrenalina.

Kada je krevet zaista počeo da škripi, i kada je strah od toga da će nas čuti njegovi bila baš velika, skinuo me je sa kurca, i rekao mi je da sačekam. Pojma nisam imala šta smera. Otvorio je prozor, i rekao mi je da se uhvatim za sims i izbacim galvu napolje. Kao onda, u Kotoru. Bar slično tome. Raširila sam noge koliko sam mogla. Moja vrela pičke se malte ne pušila od toplote koja je izbijala iz nje. Namestio ga je lagano, i počeo da jebe. Onda me je uhvatio za kukove, nakon čega sam znala šta mi se sprema. Počeo je žestok sex. Vrištala sam kroz prozor. Mislim da nas je ceo komšiluk čuo. Uživala sam, i nije me bilo briga. Ali, malo sam se uplašila kad mi je pustio kukove, i stavio levu ruku pored mog tela. Nisam predpostavljala šta sledi. Opet me je uhvatio za kosu, napravio rep, i pridržavao se za nju. Više nisam mogla da vrištim, glava mi je bila skroz zabačena pozadi, i jako me je boleo vrat. Čini mi se da to njega nije zanimalo. Jebao je, pa je jebao. Stenjala sam lagano, nakon što sam doživela orgazam, kao nikad pre. Od jednom ga je izvadio, i sve je stalo. Nisam znala šta sledi. Sve dok nisam osetila vrelu tečnost po ramenima i leđima. Prskalo je na sve strane. Jedva sam uspela to posle da obrišem. A on, kao i svi drugi muškarci – od količine svrša je pao na krevet, i zaspao kroz par sekundi. Ipak, nakon što sam se očistila, zagrlila sam ga, i onako sva mokra legla pored njega i zaspala. 

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
U prvom planu

Desilo se to dok sam radio kao Glovo dostavljac, ni sanjao nisam da ce se desiti ono sto cu vam upravo ispricati. Nakon obezbedjenja koje mi se popelo na vrh jaja, nakon sto je malo

Mala Ana

Imam višegodišnju vezu sa predivnom devojkom Majom. Odlično se slažemo, i „nezvanično“ smo se verili. Ja radim u jednoj privatnoj kompaniji, a Maja još studira. Upoznala je moje, a i ja njene roditelje, kao i

Želeo sam da jebem nečiju ženu

Oduvek sam želeo da jebem nečiju ženu.Tanja 47 godina,plavuša,radila je u jednoj trgoviniu koju sam svakodnevno svraćao na putu do posla.Zapala mi je za oko od prvog dana.Nosila jeuglavnom haljine,nekad duže,nekad kraće al mahom su