Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Gimnastika u krevetu sa tetkom

Nije mi bila prva, ali je bila unikatna. Jer bila je ćaletova sestričina, a meni tetka drugog kolena. Ja sam imao 18 i išao sam u 4. srednje, a ona je bila kod nas na 3 meseca i radila postdiplomski, a imala je 29.

Bila je kod nas već 9 dana, a meni se dizao svaki put kada bih se našao u njenoj blizini. Jer možda nije imala telo za kojim bi balavio usrani Hefner (mada bi svi ostali balavili), ali imala je nešto što kurčeve pretvara u granitne pendreke. I uvek se zezala sa svojim unukom od 184 cm , odnosno sa mnom, i to nekako uvrnuto, i uvek kada nije bilo matoraca na vidiku.

Tog petka sam ostao malo duže u krevetu, još uvek razočaran jer se sinoć ponovila priča sa jednom pičkicom iz škole koja nije htela da „idemo do kraja“. Ustvari htela je, dok nije zavukla ruku i moje otkopčane pantalone. Iz istog razloga su sva moja iskustva bila vezana za starije devojke.

I kako rekoh, kad sam se probudio, tako tužan i sa ukrućenim kurcem, rekoh sebi: “ I onako si sam u kući. Niko ti neće smetati, olakšaj muda, dečko“. Zbacio sam prekrivač sa sebe, zavalih se, i počeo da lagano radim „Ručni Rad“. I nisam bio daleko odmakao, kada se vrata naglo otvoriše, a u sobu ulete „tetkica“ govoreći: “ Je li mali, je’l imaš malo……“ stala je, i zabuljila se u mene. Prešla je pogledom preko mog golog tela i fiksirala pogledom „razlog“ zbog kog nisam mogao da kresnem nijednu vršnjakinju.

„Razlog “ je imao prečnik i dužinu koja ne pristaje kurajberu od 17 godina. Kada sam, kao mali želeo velikog đoku, nisam želeo ovakvo nešto.Ali šta je, tu je. Stajala je tako nekoliko sekundi, a onda je zatvorila vrata i krenula ka meni govoreći:

“ Šta to radiš, mali. Igraš se, a?“ i dok je sedala na moj krevet reče: “ Jel znaš de je greh kad muškarac prosipa seme u prisustvo žene? Je’l hoćeš da završim u paklu?“ reče i pruži ruku i dohvati moju ukočenu batinu. Uhvatila mi je rukom kurac negde oko polovine, i videla da ne može da ga obuhvati, pa reče gledajući me u oči: “ Što ti imaš kitu, mali….kurčinu..“ Sedela je nasuprot meni i počela da mi ga drka. Ja zavukoh ruku, kojom sam dotad drkao, ispod njene spavaćice i kliznuo prstima po njenoj butini sve dok nisam ušao prstima među njene noge. Osetio sam mekoću njenog šumarka i shvatio da je moja tetkica gola ispod kratke spavaćice. I dok je ona meni drkala kurac, a ja joj trljao klit i zavlačio prste u njenu već vlažnu pičkicu, gledali smo se i gutali očima. I dok sam prstima mrvio njen nabubreli „dugmić“, ona je ubrzala rad ruke, a onda je spustila glavu i počela da proždire moj kurac. Kada je progutala skoro pola mog koplja, počela je da mi ga dudla, gnječeći mi glavić jezikom i gornjim nepcetom, povremeno izvlačeći i gutajući ga, sve dok ne bih osetio da sam negde duboko u njenom grlu. Jednostavno nije mogla da mi potroši celu kitu jer je bila predugačka i predebela za nju. I kako više nisam mogao da se kontrolišem počeo sam drugom rukom da joj guram glavu nadole, a ona se pokoravala, ali je pri tom postala grublja, jer je počela da koristi i zube u obradi mog glavića. Posle samo nekoliko minuta divljačkog dudlanja, eksplodirao sam i počeo da se izlivam i njenim ustima. Ona je samo mumlala i gutala i lagano milovala moje testise. Kada se i poslednja kap prelila preko njenog jezika, podigla je glavu i poljubila me. Sisala mi je jezik i usne, a meni se kosa dizala na glavi jer sam osećao kako gutam deo sopstvene sperme. Ljubili smo se nekoliko minuta a ona mi je i dalje lagano drkala kurac koji nije izgubio ništa od svoje čvrstine, već se naprotiv ukrutio toliko da sam osetio bol. Ona je samo zadovoljno stenjala, jer je moja igra sa njenim klitom i njenom pičkicom polako davala rezultate. Odjednom ona ustade i uzviknu:

„E jebi ga mali, ne ide ovako“.

Rekla je to a onda je zbacila spavaćicu preko glave, da bi zatim uskočila u krevet pored mene. Podvukao sam je ispod sebe, i smestio se između nenih dugih nogu koje me spremno propustiše. Naši pokreti su bili kao koreografija nekog baleta i unapred određeni.Zadigla je noge naviše otvarajući se potpuno prema meni, a ja usmerih svoj kurac koji je imao čvrstinu bezbol palice ka njenoj vlažnoj rupici. Kada sam ušao u nju, osetio sam kako je zadrhtala i ukrstila stopala na mojim leđima. Polako sam se zabijao u nju, sporim pokretima napred-nazad. Bila je veoma vlažna, vrela i dosta uska. I dok je dahtala u moje uvo reči:“Polako mali…lakše…ahhh….polako..“ obuhvatio sam joj ramena i čvrsto je zgrabio. Stegao sam je i počeo da se zabijam u nju sve dublje, ne ubrzavajući. Osećajući kako se mišići njene utrobe stežu oko moje batine i kako se svakim pokretom napred-nazad pomera cela u istom pravcu, na samom vrhu sam osetio da sam došao do njenog kraja, a da joj ga nisam nabio do balčaka. Ostala su nekoliko santimetara duboke rezerve. Kada sam stigao do njenog kraja, ubrzao sam tempo i promenio ritam. Na svakih desetak kratkih i brzih zabijanja, sledila su nekoliko sporih i dubokih kojima sam nabijao svoj kurac sve dok ne bih osetio da sam pljesnuo svojim otežalim mudima njenu isturenu zadnjicu. I svaki put kada bih joj ga nabio do balčaka, jauknula bi ispuštajući vazduh iz pluća i kroz stenjanje bi šaputala:

“ Aaah životinjo…..aahh….jebem li ti…..aaaaahhh…oooooj….jooooj….ubićeš me….polakooooohh..“

I stenjala je i psovala me i ujedala mi rame, ali su me njeni nokti zariveni u moja leđa navlačili sve jače na nju. I tako smo se tucali, povremeno zastajući da bi orgazmični talas prešao iznad nas, a to odlaganje je samo pojačavalo njenu želju i agresivnost. U tim trenutcima bih izvukao svoju batinu skoro sasvim iz njene vlažne i rasčupane pičkice, i ljubio je dok ne počne da se guši. Kad bi osetio da je kriza prošla, ponovo bih joj zabio kurac divljački, sve dok ne bih osetio kako joj pomeram utrobu naviše. I nemam pojma koliko je takvo tucanje trajalo, a’l mora da je bilo poduže jer kad sam osetio da se i sam približavam vrhuncu, tela su nam bila prekrivena krupnum kapima znoja koja su se slivala i vlažila posteljinu. Tempo kojim sam se nabijao u nju je postao ne toliko brz, koliko snažan, i ona je to propratila dahtanjem i kroz isprekinuto stenjanje povikala:

„Tako…..oooh….brže….jooooj….daj mi…gaa…aaaajooooj….daj..mi….daaaaj…“

Ubrzao sam i kad sam posle nekoliko minuta osetio kako se njeni mišići stežu oko mog kurca, a celu utrobu joj potresaju grčevi, stegao sam je jako i počeo ba joj nabijam kurac sve dok nisam osetio da sam joj se nabio do jaja. Ona je vrištala i urlala u moje uvo a onda me je ugrizla do krvi.To je bio trenutak u kome sam i sam eksplodirao u njenoj utrobi.

Kada se i zadnji grč naših tela smirio, podiga sam glavu i poljubio je. Ljubili smo se nekoliko minuta a onda otišli u kupatilo gde smo se umesto tuširanja, opet potucali. Tog dana sam zakasnio u školu i propustio 2 časa.

Ostatak od ta 3 meseca koliko je bila kod nas, tucali smo se kad god smo mogli i gde god smo stigli. Smršao sam 6 kile, a ona 4. I kasnije sam je vrlo često posećivao, čak smo udesili da se nađemo na moru, i zajedno provedemo 15 dana. Otad je prošlo 7 godina. Ona je sada udata i ima dvoje dece. A ja se još uvek tucam sa njom, doduše retko, ali to su susreti koje oboje čekamo i volimo.

Danas su moji problemi drukčije prirode. I opet su žene u pitanju. Ali sada me one ne ostavljaju na miru. Jer posle prvog tucanja, postaju opsednute. A ja im ne nudim ništa…..osim malo nežnosti, razumevanja i krevetsku gimnastiku koja traje satima.

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Smenjivali smo se sve do zore

Imam 24 godine, u vezi sam devojkom koja je 6 godina mladja od mene. Nas seksualni zivot je odlican, redovan … Moja devojka je Aleksandra i ja sam joj bio prvi sa kojim je upoznala

Grupnjak sa petoricom

Mogu slobodno reći da to nije bio nikakav brak. Sve je bilo samo na papiru. Muž mi je bio TV mehaničar, znate kako to već ide, ode u nečiju kuću na poziv, pa ako je

Komšija nenznanac

Zena i ja krenuli u nabavku u market. Napolju je , iako je bilo 11 prepodne, vec bilo 30 stepeni. Zenaje obukla laganu letnju haljinu i papuce a ja u papucama i sortsu. Prolazili smo