Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Pregoreo sam kao neki klinac

Trčao sam po gradu kao lud kako bih stigao od jednog kraja grada na drugi, gde je bio kafić ispred kog me je on čekao, tačnije, da ne bih kasnio kao po običaju. Jebi ga, takav sam, nemam osećaj za vreme. Sve volim natenane i sve da gustiram. Potpuni hedonista. Nismo se videli skoro mesec dana, a najbolji ortaci. Posao, svakodnevne obaveze, još on ima i curu kao dužnost pride. Ali, dobro, videćemo se sada.

Stižem ispred dogovorenog mesta i vidim njega kako stoji na minusu ispred u jakni sa facom kao da će mi jebati majku svakog trenutka što se smrzava. Samo sam nabio kez nevinašceta na lice i pogledao ga kučećim okicama: – Izviniiiii! – na šta se on nasmejao, zacoktao jezikom i zavrteo glavom. Znao sam da mi je već oprostio. Kako sam mu se približio, odmah sam osetio da miriše na pivo. Znao sam da voli da popije, ali nisam očekivao da će doći već pod gasom. Što je najgore, njegovo telo je sada mirisalo još muževnije, još jebozovnije… Osetio sam kako mi kita i prostata rade. On mi je pridržao vrata i ušli smo unutra.

Pošli smo u zadnji deo kafića, blago zamračen zbog svetla, jer mi je odgovaralo da budemo sami. On je naručio točeno od pola litra, a ja kafu. Jasno se videlo ko je tu mužjak, muškarčina, a ko pičkica. Kada je skinuo jaknu, imao sam šta i da vidim. Njegovo mišićavo telo ocrtavalo se u majici sa military printom, pa je moj jebozovni ortak delovao još više seksi i kao da će svakog momenta krenuti da urla na mene i sve okolo kao neki razjareni vojni narednik. Dole je nosio kargo pantalone u zeleno-sivoj boji, kao da je znao na šta sam slab i namerno želeo da me provocira. Seo je, zapalio meki Laki i podigao nogu na stolicu pored sebe, pružajući mi pun pogled na njegovu budžu koja nije bila zanemarljive veličine.

Konobarica je donela piće i mi smo krenuli u priču. Tačnije, on je pričao, a ja nisam mogao da odvojim oči od njega. Gutao sam ga kao neka pohotna droljetina. Oči su mu se caklele od alkohola, a usne su se presijavale od vlažnosti. Nisam znao šta više želim da radim – da li da ga ljubim, da li da mu pušim ili da ga molim da me izjebe, tu, sada, odmah, na sred kafića, pred svima. Došlo mi je bilo da ga zajašem kao rasplodnog konja. Sve vreme sam samo klimao glavom, odobravao šta god da je pričao, jer ga nisam slušao, i srkutao kafu.

U jednom trenutku je poluglasno podrignuo od piva i samo se nasmejao onako pripit, kao neki krele, a ja sam osetio kako mi celim telom prolaze žmarci, struja napaljenosti i kako mi se bulja u momentu otvorila, kao da je neki kuronja prodro u nju. Auh, brate, pa šta mi to radiš, jebote… vrzmalo mi se po glavi. Krenuo je da mi se unosi u facu nesvesno, dok je pričao o nekim glupostima. Mislio sam da neću moći da izdržim. Gotovo, napraviću glupost…

Spas je došao u pravom trenutku.

Izgleda da je kafa odradila svoj posao i ja sam morao da se prošetam do toaleta. Kada sam ušao unutra, pogledao sam se u ogledalo i video da sam crven kao bulka. Ušao sam u kabinu, zaključao vrata i seo na wc šolju. Kita mi je bila dignuta kao strela. Nisam mogao normalno da pišam, a da ne upišam sve oko sebe, tako da sam morao sedeći da se nagnem napred, kao devojčica, da zabacim kukove pozadi, da bih uspeo da piškim samo unutar okvira šolje… Vreli miris moje mokraće je još više probudio naloženost u meni, jer sam se setio mirisa mog ortaka koji sedi ispred i čeka, ne znajući šta je u mojoj glavi. Zamislio sam kako bi izgledalo da je on sada ovde umesto mene, stoji sa raskopčanim pantalonama, pridržava svoj palamar i piša. On ne bi sigurno bio u stanju da pogodi šolju. On bi pišao kao pravi mužjak.

Dok sam tako sedeo i kenjao (da prostite na izrazu) gledao sam dole u svog kuronju koji nikako nije padao zahvaljujući mom ortaku, ali i mojoj ludoj napaljenoj mašti. Kontrakcije moje bulje i opuštanje su mi u glavu unele ludu ideju da bi se ona tako isto raširila i da pusti njegovu kurčinu unutra. Onda sam se setio da mi je jednom prilikom kazao da mu je kurac 18cm i da je veoma debeo. Znači, sigurno bi me ovako uzanog razvalio. Ma, šta razvalio, razneo, detonirao svojom bombom u paramparčad.
Ta scena… to je bio kraj! Uzeo sam kitu u ruke i počeo da drkam.

Jebote, šta mi je uradio ovaj čovek. Drkam kurac u wc-u kafića kao neki napaljeni klinac, a odavno već klinac nisam. Drkao sam sve jače i jače sa namerom da brzo svršim, ali orgazam za inat nije dolazio. Zamišljao sam kako ulazi u wc, zatiče me tako u podređenom položaju onako nadmoćan, kao neki grčki bog, i kako me nabija jako na svoju kurčinu do jaja. U tom trenutku mi je to najviše trebalo. Meni, malome poremećenom pederu, da me moj najbolji ortak izjebe u moje pohotno, pedersko, usrano dupe! A posle može i da piša po meni ako hoće, sve mu je dozvoljeno! UUUH!!!

Stegao sam šaku desne ruke preko glavića i svršavao kao lud… Mislim da je desetak mlazeva izašlo iz mene, dok sam rukav duksa leve ruke grizao zubima da me niko ne čuje kako vrištim i ropćem u ekstazi. Noge su mi se, bato moj, tresle od orgazma.
Kada sam sklonio šaku sa kite, imao sam šta i da vidim. Sperma se slivala niz celu kitu, deo stomaka i između butina, pa preko muda kapljala u wc šolju. Erupcija vulkana jebote! Uzeo sam toalet papir i počeo da se brišem. Mora da sam već predugo unutra.

Kada sam izašao, ništa osim vlažnog ugriza na rukavu leve ruke nije odavalo moj malopređašnji postupak. Ortak me je samo pitao:

– Jebote, brate, pa šta radiš toliko unutra.
– Jebiga, znaš kako je kad se muški kenja. – spustio sam glas da nas neko ne bi čuo.

Samo se nasmejao i prevrnuo očima. Bez obzira na sve, voleo je moje šale.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Ne bi mi smetalo…

Vraćao sam se na sever iz Atine ka Solunu. Namera mi je bila da ovog puta zastajem u mestima u kojima nisam stajao kada sam dolazio. Tako me je put naveo u jedno turističko mesto

Jedva čekam da te jebem!

Kada je moj ljubavnik… švaler kako sam ga najčešće nazivala kad o njemu pričam… ili jebač kako smo konstatovali da je najadekvatniji naziv njegove uloge u mom životu… trebao da dođe nakon što je imao

Moja kvarna ženica

Moja zena Andjela ima 21 godinu, i veoma lijepo izgleda. Ima perfektnu trojku i grudi su joj kao bomboni, i dupe koje bi svak pozelio. Smedja boja kose i visina oko 180cm, daju prelijepu notu