Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Treba da me jebeš

Držao me je obema rukama za glavu ,dok je njegov poveći kurac sa izrazito šiljatim glavićem upadao u moja usta. Ritmički ga je stavljao i vadio, nabijao ga duboko dok je nadamnom dahtao i groktao u uzbudjenju. To njegovo uzbuđenje tim grubim nabijanjem njegovog kurca u moje grlo, prelazilo je i na mene, dok sam klečala pred njime i začudo, trudila se da ga zadovoljim što sam bolje umela.

Kažem „začudo“, jer to je bio tip koji mi se oduvek nije nimalo sviđao. Izrazito visok, proćelav, pomalo pogrbljen, uvek sa nekim odvratnim smeškom na ustama. No tada, dok sam klečala, dok ga je nabijao u moja usta, da bi ga izvadio,protrljao mi ga licem, pa mi nagurao glavu u njegova muda i trljao ih meni od usne i lice, osećala sam da me potpuno poseduje. Usta su mi gotovo sve vreme bila otvorena i ja sam palacala jezikom ližući njegova mesnata jaja, dok je on nadamnom, groktao i šištao sve jače. U tom šištanju i groktanju govorio je, kako sam konačno njegova kurva, kako će svakog dana da me jebe i da jebe ženu mom mužu, odnosno njegovom školskom drugu i komšiji.

Da, bio je naš komšija, školski drug mog muža. Poznavala sam ga površno, na zdravo zdravo i iz priča mog muža. Odnosno, muž mi je više pričao o njegovoj ženi, na koju su se kao klinci redjali i koja je u kraju bila poznata kao teška drolja. A on, ljigav, nimalo popularan u društvu, koji je više služio da se zezaju s njim, na kraju se oženio s njom. Taj ljigavi i odvratni čovek upravo je vladao njegovom ženom i ja sam zaista uživala. Posle 15 godina vernosti mužu koji me je toliko puta prevario, osećala sam da sam počela da mu vraćam sve,deo po deo i dok je Jugoslav, naš komšija, lupao svojom patkom po mojim usnama, čelu i obrazima, osećala sam kako se menjam.

Bila sam tiha, mada sam mu jasno zatražila da me skine i pojebe, tu u garaži mog muža dok on u sobi sedi za kompjuterom i dopisuje sa sa svojim kurveštijama. Kako se samo činio slatkim taj komšijin kurac, koji mi je klizio jezikom i zabijao se negde duboko u grlu. Kako su mi se činile snažne te njegove ruke preko mojih ušiju, koje su mi navlačili glavu na njegov kurac,duboko,da bi mi se čelo svaki put zalepilo za njegov stomak.

Garaža nam je bila nedaleko od kuće, do ulice, tek u izgradnji i još nije bilo vrata, niti svetla u njoj. Tu noć kad smo se dopisivali preko fejsa, došlo je do preokreta…Čak neznam, niti zašto sam uopšte ikada započela da se dopisujem s njim, ali jednom kad sam mu odgovorila na poruku više nije prestao da mi piše. Vrlo brzo mi je pisao o njegovoj ženi, koja ga takodje nije podnosila. No jednom, iznervirana jer sam muža zatekla kako se dopisuje s drugom, započela sam i ja sa njim pisati gotovo o svemu. Vrlo brzo sam saznala, da mog muža iako su se bojali, niko nije previse u sebi ni voleo ni poštovao. Jugoslav ga je bukvalno mrzeo, zbog školskih zlostavljanja i što mu se žena ranije jebala sa njim i to nije ni krila od njega. Posle 15 godina i ja sam počela da osećam odbojnost prema mužu, koji je non stop skitao, jurio žene i uvek hteo da bude glavni. No, kad je Jugoslav rekao da bi me jebao u inat njemu i pitao me da li želim da mu budem kurva, ja sam ga opsovala i prekinula s njim svaki kontakt. Dugo je zatim pisao i pisao i ja nisam odgovarala. Medjutim te noći, nakon što mi se muž ni iz čega izdrao i poslao me u sobu, a kad sam virnula kroz odškrinuta vrata i videla kako se dopisuje sa nekom kurvom, nervozna vratila sam se u sobu i videla telefon gde svetli. Bio je to Jugoslav, ponovo i na njegovo ko zna koliko puta napisano „Ćao, kako si?“, krenula sam da mu napišem, da odjebe više od mene. Međutim dok sam spustala prst na tastaturu pomislila sam, zašto da ne. Počela sam sa dopisivanjem, tako da sam mu rekla da mi je muž proveravao mobilni i da zato nisam mogla da mu odgovorim. Rekla mu čak i da mi je nedostajao i na kraju sa rukama koje su mi se tresle od treme, napisala sam mu „ako još uvek želiš da budem tvoja kurva, dodji. Otvori samo kapiju i uđi u garažu, čekaću te“. Na brzinu navukla sam mini suknju, zbacila majicu i utegla sise u bodi, stavila karmin i uzela štikle u ruke, koje sam obula na pola puta do garaže a sobula papuče u kojima sam bila.

Trema me je sve više drmala kako sam žurila prema garaži. Brinula sam se da se muž ne doseti za nešto pa me pozove, kao što ima običaj, pa sam još jednom pogledala prema sobi u kojoj je bio, pre nego što sam ušla u tamu garaže. Stala sam preko puta prozora koji je gledao u prozor iza kojeg je sedeo moj muž, kad odjednom osetila sam Jugoslavljevu ruku na guzi. Okrenula sam se ka njemu, a on me je zgrabio obema rukama za guzu .

„Oh kurvo, došla si“ , rekao je i počeo se saginjati da bi me poljubio. Nisam se htela ljubiti s njim, stvarno,stvarno mi je oduvek bio ljigav i odvratan, pa sam imala tako ružan osećaj dok je spuštao svoje usne na moje. Ali zatvorila sam oči i počela se krljati s njim, kao sa najvećim ljubavnikom. Gurao mi je jezik halapljivo, sisao moje usne i snažno mi mesio guzove. Kada ih je pustio,uhvatio me je za bradu i ja širom otvorila usta u kojoj je on pljunuo, više puta, obilno, da mi se njegova pljuvačka slivala niz usta i bradu.

„Ovaj li ti je tu?“ Pitao je kada je kroz prozor ugledao mog muža kako sedi za kompjuterom. „ O, sisata, to mi se sviđa, da mu tovarim ženu ispred nosa. „ rekao je i zasmejao se, a zatim me pognuo na haubu auta mog muža i ja sam se naslonila na njih. Stajao je od pozadi, zvao me debeloguzom dok mi je mesio guzove, da bi se odmakao, pa me šljapnuo preko guze svojim velikim rukama. I opet.I opet. Zavukao je ruku meni pod suknjicom, primetio da ne nosim gacice,a onda se odusevio, pa zabio, prst, dva, tri.. Već tada postala sam jako napaljena, grizla sam svoju ruku da ne bih pustila glas,jer umem da budem jako glasna. Najednom je pala njegova šaka na moj vrat, osetila sam kako me stisnuo, okrenuo prema sebi i spustio me na kolena.

„Vadi, kurvo tu kurčinu. Vadi, jebem te usta, da te jebem usta“ Naredio je i ja već krenula da mu povlačim šorc na dole. Ispao je njegov kurac, dojmio se velikim, ne tako debeo, ali sa izrazito šiljim glavićem. Već mi je stavio ruke na glavu, a ja krenula ka njemu širom otvorenih usta. Posle 15 godina, konačno, novi kurac stigao je u moja usta. Kapirala sam, da je mene kao ženu udatu do tada jebao samo moj muž i posle toliko godina, eto konačno,mene kao ženu jebe neko sasvim drugi. I to ne bilo ko, već školski drug mog muža i naš komšija. Taj ljigavi, proćelavi stvor, sada je imao moć da postavi stvari na svoje mesto. Pa kada mi ga je konačno izvukao iz usta, nagnuo nad haubom, podigao mi suknjicu i prineo ga mojoj okvašenoj pičkici, osećala sam kako oduzima svu moć mom mužu koju je imao i nadamnom i nad njim.

A onda me je zajahao. Probio je u meni onu stidljivu ženu, koja je na tuđa udvaranja uvek gradila zid. Taj njegov kurac, kurac mog komšije, koga sam osećala celim telom, koji se nabijao u meni sve jače i jače, grublje i grublje, rušio je sve zidove koje sam imala i ja sam postala potpuno oslobodjena. Jecajući, govorila sam da me jebe, da me rasturi, da ne prestaje, da jebe svoju kurvu. Da jebe ženu svom smrdljivom komšiji, da me kara kao najveću drolju, da se osveti za sve. Tad, kao da nisam to bila ja, slušala sam kako izgovaram te reči i još više bhi se palila, pa kako ga je on snažno nabijao, ja sam još snažnije nasađivala svoju guzicu na njegovom kurcu. Uhvatio me je za kosu, snažno povukao prema sebi, moji guzovi stajali su mu na jajima. Drugom rukom, povukao je bodi na dole i svojom velikom šakom snažno uhvatio moju sisu Stisak je postao sve snažniji, njegov kurac u meni pulsirao je sve jače i jače, tresla sam se tako nasadjena na njegovom kurcu kad sam osetila kako se i on ,sav u znoju, trese i njegov kurac kako u meni prosipa svoje seme, koje čini da iznutra gorim i ta vatra se proteže preko kičme, vrata i udara me u glavu dok svršavam na kurcu našeg komšije, koji je svršavao u meni.

Konačno ga je izvadio i navalio se na zid, a ja sam samo polegla sisama preko haube i počela se smejati tiho kao u nekom slatkom budilu ili ludilu. Želela sam ga još. Ja do juče mirna, sad neobuzdana. Bilo me je više briga i za muža. Kao da je odjednom nestao. Okrenula sam se, skinula bodi i moje gole mesnate sise su ispale pred njim. Uhvatila sam ga za kurac, vlazan i obamro. Pocela sam mu ga drkati, a zatim ja onako mala, stavila mu ruku na ćelu i povukla ga na dole, nabila mu glavu sebi u sise, a svoju zabacila pozadi, dok ih je sisao grizao i rastezao u svoja usta. Držala sam mu glavu kao majka koja doji svoje gladno dete. Tako poslusno ih je sisao, jednu pa drugu. Tada sam mu uzela ruku i stavila je sebi ispod suknje, a njegov prst na moj anus. Pustila sam mu glavu i on se podigao. Okrenula sam ga, a ja stala ispred njega. Rekla mu „Želim da me jebeš u guzu, dok gledamo tvog smrdljivog komšiju i dok ja gledam svog muza debila, želim da me karaš guzicu kao niko nikome.

Oh, Bože, kako me je guzio. Kao životinja, snažno me držeći za kukove, a ja kao još veća životinja nabijala se i mešala na tom kurcu. Jebi mu ženu, gotovo da sam tad vikala. A on je nabijajući vikao, pederu karam ti ženu, gledaj kako ti karam ženu. Šamarao mi je guzove da je odzvanjalo garažom,moja guza kao da ga je sama toliko godina čekala, nabijala se osećajući svaki santimetar njegovog kurca. Osetila sam da će da svrši, pa sam se brzo izvukla s njega klekla i uzela ga usta. Osećala sam kako pulsira u mojim ustima, dok ga je snažno nabijao , muški, jako i grubo, gotovo da me je davio, ali ga nisam ispuštala, već čvrsto ga držala za guzove kad je počeo u mlazevima da sipa svoju spermu u moje grlo. Punio je i punio, a ja gutala i gutala u zanosu.

Kada je svršio, samo se navalio na auto mog muža, još uvek snažno dahtajući. Kroz te uzdahe pričao je kako je oduševljenj, kako sam ja jedna strašno dobra kurva i kako će tek da me jebe i puni spermom. Za to vreme ja sam se obukla i krenula da izađem, postavši svesna gde sam i da mi je muž na desetak metara, kad ga je on ponovo uzeo u ruke i stao u ugao garaže. Evo samo da se ispišam i ja bežim, rekao je. A ja, kako sam bila krenula, zastala sam i vratila se njemu. Uzela sam ga za kurac dok me je on iznenadjeno gledao, jer tako nešto nisam ni ja očekivala, a kamoli on. Klekla sam, stavila ga medju zube i rekla „Sad pišaj, zapišaj teritoriju“. Bilo je to prvi put da sam probala nečije pišanje, ali dok je teklo sa njegovog creva, ta vrela i slana voda i prolazila mi jezikom, završavajući duboko u grlo,a konačno duboko u meni samoj, jednostavno sam bila spremna da mu svaki put kada mu se ide u wc, budem tu, otvorim usta i iscedim svaku kap iz njega. Samo sam izustila dugačko mmmm, kad sam mu ispraznila i poslednju kap, poljubila mu kurac još par puta, a pre no krenula, rekla mu da sam uvek tu kad mogu za njega.

Nakon što se preobukla, upala sam mužu u sobu, bez kucanja i najave što je on mnogo mrzeo. Mahinalno je promenio stranu na koju se dopisivao i kao i uvek počeo da se dere i galami. A ja onako napunjena, zadovoljena, puna semena njegovog druga i našeg komšije, samo sam ga pogledala i rekla „Šta se bre dereš samo. Sledeći put kad mi se nadereš odmah ću das pakujem stvari i da idem. Ja s tobom nemam decu, da moram da te trpim više. A ušla sam samo da pitam, jesi li za kafu?“ Gledao me je zapanjeno, potpuno iznenađeno. A ja se samo okrenula , okrenula ringlu i stavila kafu. „I slobodno nastavi da se dopisuješ s tim kurvama, pa nek dodje neka od njih da te trpi kad ja odem.

Tada po prvi put za ovih 15 godina počeo je da mi se pravda i prvi put rekao izvini što je vikao na mene. Osetila sam, kako sva moć iz njega isčezava. Shvatila sam da sam mu ja dala tu moć. Shvatila da ja mogu i da mu je oduzmem. Posle 15 godina vredjanja i ponižavanja, osetila sam da je vreme da ja njega kao žena ponizim za sva vremena. Osetila sam da više nisam ona ista i da je moja igra tek počela.

Posle prvog seksa s Jugoslavom, našim komšijom, a školskim drugom mog muža, život mi je postajao sve smisleniji i zanimljiviji. Svaku slobodnu priliku koristila bih da se vidim sa njim, lagala muža da moram do grada, te bi me on pokupio kolima ili kasnu u noć dok je spavao ja bih se iskrala, on bi došao u garaži gde sam ga čekala, ispraznio ga na meni ili u meni, zadovoljila ga i on mene,a onda bi se vratila mužu spremna i dalje da ga trpim sa osmehom na usnama. Puno puta jebeao me je u našem krevetu, na našem stolu,podu ili kuhinji, što mi je jako godilo. No, kako je vreme prolazilo, tako sam i ja vremenom gubila zainteresovanost za komšiju Jugoslava. Osećala sam da mi treba nešto novo, neko novo uzbuđenje i neko novo poniženje za mog muža, mada nisam znala šta bih. Iako se donekle primirio, znala sam da me vara, jer ga je retko imalo kuci i kad bi došao osećao se na alkohol i na ženski parfem. Izbegavala sam da ga ispitujem, a i odgovaralo mi je njegovo stalno odsustvo od kuce.

No, jednog dana pozvao je dva ciganina iz kraja da nam cepaju i slože drva. Gledajući ih sa prozora na drugoj strani dvorišta gde nam je šupa kraj koje su cepali drva, pomislila sam na to,koliko moj muž zapravo ne podnosi cigane i koliko ih i ja zapravo ne podnosim. Onda sam shvatila da mi je tu mržnju prema njima on usadio vremenom, da pre njega nikada ih nisam gledala,kako bi to moj muž rekao,kao nižu rasu. To je u meni izazvalo još veći prezir prema mom mužu i donela želju koja je u meni odmah progovorila.

Po navici, kad god bi se nešto radilo po kući, on bi se zavukao u sobu ili otišao negde, a svu brigu o njima stavljao meni kao teret na leđa. Ovaj put mi je to odgovaralo. Otišla sam u sobu i pitala ga, da im skuvam kafu, na šta je on odgovorio „ma ko ih jebe, nek iseku to i naredjaju pa nek se gube“. Daj bar vodu da im odnesem, rekla sam a onda uzela bokal natočila je i izašla.

Bila sam obično odevena, u svetlo zelenoj haljinici do kolena i sa papučama na nogama. Mada i tako, znala sam da sam poželjna, omanja, sa kratkom crnom kosom, nabijena, sa velikim sisama i pozamašnih butina i guzice, slatka u licu,znala sam da sam i ovako ne baš doterana premija za Damira i Nedžada, dva starija ciganina, nimalo lepa i ugledna, ali u tom trenutku meni poželjna. Donela sam im vodu, a kad su popili zamolila sam ovog omanjeg i debljeg Nedžada da mi pomogne nešto za čas u šupi, našta je on odmah rekao krenuo,oslovljavajući me kao i uvek sa „gazdarice“. Svake leto su nam cepali i sređivali drva, a ja sam čvrsto rešila ovo leto da im načinim nezaboravnim.

Ušli smo unutra dok je Damir ostao napolju da cepa drva. Odmah po ulasku, ja sam zatvorila vrata za sobom,a on me je upitao, šta treba odradi. Pogledala sam ga i rekla mu bez ustezanja „Treba da me jebeš“. Pogledao me je zbunjeno,kao da ne veruje šta sam rekla i ja sam tada povukla jednu pa drugu bratelu i svukla haljinu do struka,tako da su se moje debele utegnute sise u brusu, našle pred njegovim očima. „Jebi me Nedžade, hoću da osetim tvoj ciganski kurac“ rekla sam i krenula prema njemu,kad je već on krenuo prema meni i snažno me zgrabio za sise stiskajući ih preko brusa. Zaronio je glavu između njih, a ja otkopčala brus, te ih je zasisao jednu pa drugu, halapljivo ih balaveći. „ O kakve sise gazdarice, o Maja kako su dobre,mmm“ govorio je dok je uživao u mojim sisama,a ja uživala sa njima u tim ciganskim ustima.Krenuo je da me ljubi naviše po vratu dok mi jemesio sise, a onda zario svoj ciganski jezik meni u usta. Nije imao dva zdrava zuba i smrdelo mu je iz usta, ali to mi nije smetalo, čak mi je i prijalo i dodatno me palilo, jer upravo je jedan omraženi i prljavi ciga harao po ženi jednog klasičnog rasiste,a ujedno i mog muža. Mesio mi je sise, mesio guzicu svojim ciganskim šakama,a onda sam ga ja pitala, hoće li da mu Maja njegova gazdarica popuši kurac. Da, da,bilo je sve što je ponavljao dok sam se spustala pod njim i otkopčala šlic njegovog radnog odela. A kad sam zavukla ruku unutra opipala sam tako debelo i čvrsto meso, da sam se potpuno iznenadila. Pogledala sam ga, već znajući da ću upravo biti izjebana kurcem kakvim nikad nisam. A kada sam ga izvukla i videla kolika je to kobasica velika i debela,oduševljena , čini mi se da sam ga odmah zavolela. Uzela sam ga obema šakama, ljubila ga,lizala celom dužinom, a kad otvorila usta, jedva uspela glavić da uguram. Potpuno mi je ispunio usta, vilica me je bolela, ali tako je prijao, dok me je ciganin čiji je, gledao odozgo otvorenih usta i ubrzano dahtao. Konačno,uhvatio me je za kosu i navlačio mi glavu na njega. Davila sam se i krkljala, bale su mi se cedile niz bradu, u jednom trenutku htela sam da ga izvadim ali mi je on još čvršće stegao za glavu i još dublje ga navlačio. Suze su mi od davljenja krenule na oči, mada ciga nije popustao. A onda je silno, kao niko nikad pre počeo da mi ga nabija i vadi,nabija i vadi, žestoko, brzo, ludački. Uhvatio me je za obraze i nabijao ga dok su mi se obrazi skupljali i širili, a onda mi je naizmenično lupao šamare po ga nabijao i vadio. Konačno me je podigao, podigao mi haljinu do kukova, podigao i stavio na sto medju alatom mog muža. Ali niti jedan njegov alat nije bio kao alat tog ciganina, koji mi je upravo podigao noge i počeo da mi cepa pičku zverski. Ispunio me je do krajnosti, moja pička je bukvalno vrištala od jebanja tog ciganskog kurca, a ja sam ga gledala, kao Boga, onako kako muža nikada nisam. Moje velike sise skakale su pod udarima tog neverovatnog kurca, a ja cela letela na gore na dole duž stola, kad su se najednom otvorila vrata i ja mahinalno pogledala ka vrata, odbijajući tu zver u meni kolenima. Srećom, kraj vrata stajao je Damir otvorenih usta i samo ponavljao, au, au, au jebote.

„beži napolje“ gotovo da sam viknula.“ Beži,jedan mora da cepa drva,posle ćeš ti“ Rekla sam, Nedžadmu je pokazao rukom i rekao mu da čeka red i pazi da onaj peder ne dodje.Upravo tako je rekao “peder“, što je u meni probudilo još veću želju za njim, pa sam ga obujmila nogama i povukla ga ka sebi duboko u pičku. Nastavio je još jače, još ludje, sto je krckao podamnom, srafcigeri i ostale stvari su počele padati sa stola, dok je Nedžad zabijao svoju kurčinu i krotio me kao kobilu. Nikad toliki kurac nisam primila, nikad nisam ni pomislila, da se takav kurac može naći u nekog prljavog ciganina koji nam je svake godine cepao drva. Sad je tim kurcem cepao mene i nisam želela da prestane. Tad su se vrata ponovo otvorila i Damir je ušao, rekavši da je upravo video mog muža kako pali kola i odlazi negde.

„Aj, vadi ga onda šta čekaš. Vadi ga da razjebemo ovu kurvu , da joj pokažemo kako karaju cigani.“ Rekao je a ja u istom trenu zamesila svoje velike sise. Nedžad je nastavio da me delje, dok sam ja gledala u damira kako ga vadi iz svojih pantalona. Garav, dug, pomalo zakrivljen, ne predebeo ispao mu je iz pantalona i krenuo ka meni. Jednom nogom zaskočio je sto i počeo me šlapkati njime preko usta i jezika. Zamesio mi je sise i zavukao mi ga u usta. Ispunjena sa dva ciganska kurva lebdela sam, a onda su se rotirali i ja sam osetila Damira kako nestaje u meni. Vikao je da sam drolja, da sam ciganska kurveštija. Gurao mi ga i pljuvao svud po meni dok sam se ja ponovo davila sa Nedžadovim kurcem u ustima. Sama pomisao, da me upravo jebu dvojica cigana i da cu za njih zauvek da budem ,što kaže Damir „ciganska drolja i kurveštija“ činilo je da ponovo osetim kako se menjam, a sama pomisao, da će sada svi u ciganskoj mali da znaju da su mom mužu cigani jebali ženu i da će mu se svi podsmevati, izazivalo je u meni takav osećaj zadovoljstva, da sam želela da im udovoljim sve. Pljunula sam Nedžadov kurac iz usta a zatim reka u uzdasima nabijanja „Jesam. Vaša sam kurva. Moj muž vas mrzi zato što zna da nikad neće znati da jebe kao vi. Još kad bi znao stvarno kako jebete, umro bi od zavisti“ Htela sam još govoriti al me je tad Damir povukao sa stola i ja sam završila na kolena pred njim. Stavio mi ga je medju sise, nabijao da mi je glavić od bradu udarao i sve vreme me pljuvao odozgo,pljuvačkom koja se razlivala mojim licem. Onda je izvukao muda iz pantalona i nabio mi glavu u njih. Trudila sam se oba da stavim u usta, ali su bila mesnata i ispadala mi iz usta. Tad se povukao unazad,usmerio ga prema mom grlu i jednim potezom ga skroz navukao meni u usta, da samse zakrkljala i ponovo su mi suze pošle. Zatim je počeo snažno da ga zabija i da viče svaki put kad bi mu muda udarila u moju bradu “Kurva maja guta do jaja.Kurva Maja guta do jaja“

Ja sam sa mužem možda svršila desetak puta za ovih 15 godina, ali tad dok mi je ciga samo jebao usta ja sam počela da se tresem i prosipam po patosu šupe. Tad me je Damir podigao i presavio preko stola i ja sam sa druge strane stola počela sisati ogroman Nedžadov kurac,a ciga iza mene,nakon što mi je izudarao guzove ,zabio jedan, pa drugi prst u mojoj guzi, konačno primakao je svoj kurac i počeo da prodire duboko u mom dupetu. Jahao me je dugo.jahao snažno, muški. Kako jahao tako mi jako šamarao guzove koji su odskakivali pod njegovom šakom i ubodima njegovog kurca. Nedžad je i dalje svom silinom gurao gurao svog monstruma u moja usta. Moja pljuvačka se cedila i prosipala duž mojee brade, stvarala baru na podu pod njegovim nogama. Čula sam jedno dugacko ahhh,jebača iza mene i osetila kako mi puni dupe u snažnim trzajima. Okrenula sam se ka njemu, rekla mu da izadje napolje i da gleda da se ne vrati moj muž i tako navaljena preko stola sačekala da iza moje razjebane guzice stane Nedžad spreman da me još više razjebe. Nisam mogla da ne vrisnem kada je počeo da ulazi malo po malo dok smo zajedno šakama širili moje guzove. Tako me je bolelo da mi se vrtelo u glavu, a opet tako sam ga želela, trebala,osećala,a opet mi je tako prijao. Konačno probio je sve što je ostalo da se probija u meni i ja sam osetila kako klizi sve dublje i dublje i uranja u meni dok energija njegovog kurca struji mi kroz telo, kroz kosti i obuzima me. I tad je počeo da jaše. Onako omanji, podeblji, ružan, a kao gorostas u meni lomi sve i dok me jebe tim ogromnim kurcem, dok ga zabija u moje belo devojačko meso,taj prljavi ciganin me briše i ponovo stvara. Utrnula, nisam imala više snage da se mrdam, krećem, samo sam se opustila prostrta na stolu, a on ga je gurao kao u lutku, nabijao ga, štipao me i pljeskao po guzovima. Uzeo me za kosu i podigao mi glavu,nabio svoje prste u moja usta i rovario njima,kao što je rovario tim kurcem u mom telu. Izvadio ga je, dok sam se polegla tresla na stolu. Zavukao mi ga je u pičku koja se cedila. Jebao je, dahtao i pre nego što svršio rekao mi „Zaslužuješ kurvo ciganska da ti ciganin napravi jedno ciganče pa kad poraste da jebe majku belu“ A zatim je počeo da prosipa neverovatnu količinu sperme, da sam bukvalno mogla da oseti kako struji mojom matericom i ispunjava je. Kad je svršio, opalio me još jednom šakom po guzici, vratio tog stvora sebi u pantalone i izašao. Ja sam i dalje izvaljena samo ležala i tresla se. Znala sam da moram da ustanem i idem, da se presvučem i umijem dok muž ne dođe, ali jednostavno nisam mogla. Tresla sam se ni sama ne verujući šta sam to upravo doživela. Oni, prljavi cigani, ružni i snažni, već su napolje udarali po trupcima i svaki put kad bi začula udarac, kao da bi ponovo osetila udarac njihovih kurčina po mojoj guzi, pičkici.

Konačno, našla sam snage i pridigla se. Pokupila brus sa poda, mada ga nisam obukla, već samo navukla i ispravila haljinicu. Konačno našla papuče i izašla. Prolazeći pored njih gurnula sam Nedžadu brus u ruku i rekla im “Da ne zaboravite kako ste jebali vašu cigansku kurvu“ Nasmejali su se onako krezavi, a ja se odvukla kući, istuširala se i sredila. Muž je došao dosta kasnije. Nisam ga gotovo ni primećivala.Kao da je senka, tako mi se činio. Skuvala sam mu kafu i prinela. Gledajuči ga kako srče, mislila u sebi „ E jado, jadni, srči tu kafu pa se i udavi koliko si glup i jadan“.

Nedugo zati, čuli smo kako od spolja dozimaju gazdu moji jebači. On ih nikad nije primao u kuću da mu je ne prljaju, kako je govorio. A ja ga tad pogledala, pa pomislila, možda ti nisu bili u kuću, a li ti bili u ženu. Gotovo da sam se na glas nasmejala na tu misao. Već je padao mrak kada smo izišli. Moj muž je vadio pare da plati Damiru, a ja stojeći sa Nedžadom iza njega, nisam mogla da izdržim a da ponovo ne stavim ruku na njegov kurac i osetim ga u šaci. Trljala sam mu ga dok je muž brojao novac, a on je zario prste od pozadi u šorc koji sam bila obukla.

Na povratku muž je rekao „Hvala Bogu, odoše smrdljivi cigani“ .“Hvala Bogu“ uzvratila sam i pomislila,“Ne dušo, nisu otišli, tu su u meni, u tvojoj ženi. Miljardu njihovih ciganskih smrdljivih spermatozoida plovi po njoj,ulaze joj u krv u pore… Biće tu i večeras kad legnemo u krevet, a ja te namamim da me jebeš, da ga guraš gde su oni ga oni gurali do samo pre par sati. Tako će uvek da budu sa tobom, u tvojoj krvi, ti prljavi, ružni cigani“

Iskustvo sa Nedžadom i Damirom načinilo je da narednih dana budem stalno napaljena i vlažna, primetila sam da ma šta da sam radila, ja bih mislima bila ponovo sa njima. Nastavila sam da se vidjam sa Nedžadom, mada dosta retko. Nastavila bih i dalje da jednom prilikom nije doveo još dvojicu pored reke, koje sam znala samo iz vidjenja. Ne mogu da kažem da mi nije bilo lepo, naprotiv bilo je prelepo, ali plašila sam se da to nekako ne sazna moj muž. I mada su se kleli da nikom nece reći, nije prošlo dugo, a da mi se muž jedne noći nije vratio iz kafane sav pijan i u modricama. Nije hteo da mi kaže s kim se tukao, ali već sledećeg dana sam saznala, da su ga to veče podjebavali u kafani kako me jašu, pa kako su bili brojniji a on ih napao, tako je dobio i batine. Gledala sam ga prebijenog i mislila zadovoljno u sebi, kako je glup. Bilo mi je drago i tog dana poslednji put častila sam cigane sa sobom. Oni isti koji su ga pretukli, tog dana jahali su i smenjivali se na njegovoj ženi, dok se on kući presavijao od bolova. U mojim očima izgledao je najjadnije nego ikada pre. Puna ciganske sperme stavljala sam mu obloge i negovala ga sa osmehom na usnama.

No, nakon što se oporavio, iako im nije verovao ništa u vezi mene, počeo je nepodnošljivo da se ponaša. Nije mi dozvoljavao nikuda da krenem sama, čak ni do prodavnice, stalno je bio nervozan, vikao je, a jednom me čak i ošamario, jer sam mu uzvratila na neprestana gunđanja. Vreme je prolazilo i osećala sam da ponovo vraća onu moć koju je imao nadamnom. Gotovo s nikim se nisam vidjala i retko izlazila iz kuće.

Medjutim, došla je zima i slavili smo slavu. Puna kuća njegovih rođaka, a među njima i njegov stric Bojan, čije sam poglede hvatala dok bi mi buljio u dekolteu kad bih ih služila i postavljala jela na sto. Svi su pili kao i uvek i piće ih je sve više udaralo, a mene su misli vukle prema Bojanu. Pomisao da budem sa njegovim stricem u meni je budila preveliku želju da sam gotovo sve vreme mislila kako da je ostvarim. Izgledalo je gotovo nemoguće jer mu je i žena bila tu, koju nikad nisam nešto gotivila. Medjutim već je prošla ponoć i ona se unervozila želeći da idu, ali Bojan nije hteo. Na kraju, žensko društvo je kolektivno otišlo dok su njihovi muževi nastavili da piju. Za stolom je sedeo Dejan Bojanov rođeni brat, kao i brat od tetke mog muža, a kraj njega i mužev drug, a naš pobratim koji nas je i venčao. Prilika mi se konačno ukazala.

Muž mi je rekao da im sipam vina, a ja mu odgovorila da nema više, da moraću do podruma da natočim. Grubo mi je rekao, pa šta si čekala do sada, a ja mu potom rekla da u podrumu je crkla sijalica, pa ako hoće da pođe sa mnom da mi svetli. Znao sam da nije hteo, pa sam pogledala u Bojana i Bojan se odmah ponudio i uzeo upaljač sa stola. Pitala sam muža, da im Bojan donese kad natočim, a ja da idem da spavam, jer sam previše umorna, na šta je on opet grubo rekao „ Važno da vino stigne, koji ćeš nam ti kurac“.

Zatvorivši vrata podruma upalila sam svetlo na šta me pijani Bojan samo pogledao. Tad sam mu rekla da sam znala da svetlo, prišla mu i stavila mu ruku preko pantalona na kurac i počela da ga trljam. Rekla sam mu potpuno otvoreno da želim da me jebe i već počela da se spustam na kolena i da mu otkopčavam šlic, kad sam ga čula gde kaže „Ako snajka, ako, popuši ga čika Bojanu. Za razliku od Nedžada imao je jako mali kurac, gotovo ceo još nedignut stao mi je usta, ali znajući da je to kurac strica mog muža, tako mi je prijao. Počela sam da mu ga ubrzano sisam dok je se on nadimao i napunio mi usta. Nisam imala previše vremena, zato čim sam osetila da je dostigao punu veličinu, izvadila sam ga iz usta , ustala sam i počela sam trljati svoju guzicu u helankama o njega. Ubrzo me je pognuo i nekako nespretno onako pijn povukao mi helanke na dole, pa kada je video moju veliki belu i oblu guzu samo je rekao „O snajka , karaću ti dupe“

Već je bio u meni i ritmički ga nabijao meni u pičku dok sam se ja nabadala na taj ne baš veliki čika Bojanov kurac. No taman sam počela da zaboravljam gde sam i potpuno da uživam u kurcu njegovom kurcu, kad sam osetila kako se trese iza mene i kako me puni. Bila bih razočarana i besna, ali u suštini odgovaralo mi je što je tako brzo svršio, gotovo da se savršeno uklapa u plan koji sam imala. Kada sam mu gurnula balon u ruke, rekla sam mu da posalje njegovog brata Dejana i da mu kaže da ga čekam.

Dejana sam sačekala sa golom guzicom presavijena preko bureta. Kad je ušao samo sam mu rekla, da ništa ne priča, samo da dođe i zajaše me. Vrlo brzo dok me je jahao uz muziku koja je dopirala sa sprata osetila sam da se i on prazni, a na izlasku ja mu rekla da posalje pobratima. Htela sam da me i on isto napuni,ovako na brzinu, ali kada je skinuo gaće videla sam da je baš imao dobar kurac, te sam mu prišla, izvadila sise iz dekoltea i dok ih mi je on sisao naizmenično, ja mu rukom nadrkavala kurac. Bio je jako srećan i dok mi je jebao sise govorio je kako se oduvek palio na mene, al da je znao da sam tolika kurva da bi me jebao još na venčanju. Jebao me je žestoko, muški, prvi te večeri stavio mi ga u guzu i jebao mi naizmenično pičku i guzicu. Jebao je dugo. Digao mi je guzicu na buretu i tu me jebao sa mojim nogama na njegovim ramenima. Jebao je dugo, dok sam puzala kao kučka, a on mi ga odozgo zarivao u debelo meso, neumoran i snažan. Jebao je predugo, ja sam već bila jednom svršila i spremala se drugi put da svršim, a on nije prestajao da ga umače u meni. Tad su se vrata otvorila i ušao je mužev brat Aca „ Jebo te, izjeba li je više, kurac će da mi pukne“ Rekao je, a ja mu rekla da dodje, pa kad je stao predamnom dok me je pobratim još uvek iza jahao, odmah me je uhvatio sa kosu i sjurio mi kurac niz grlo. Jebali su me obojica divlje, već su me kolena jako bolela, ali nisam obraćala pažnju. To je bilo to, vrhunska jebačina i vrhunsko poniženje mom mužu. Njegovi najdraži, najbolji rođaci, upravo su mu jebali ženu i to na njegovoj slavi. Odozgo čula sam ga kroz muziku kako se smeje i peva, dok se dole ispod njega redjaju i smenjuju na njegovoj ženi, prazne svoje kurčeve u njoj, pune je svojom spermom, karaju je u sve tri rupe i čine je njihovom kurvom. Kada su pobratim i njegov brat konačno ispraznili jaja u meni, na izlasku sam im rekla da ih očekujem i posle tri, kad moj muž ode na posao, da nastavimo sa slavom.

Već u pola četiri popodne, sva četvorica jebala su me u svakom delu kuce. Na stolu, na podu, na kujni, u kupatilu, na krevetu fotelji i uz kratke predahe, jebačina je trajala sve do devet noću. Da bih videla, jesam li im preča ja ili on, tražila sam da svrše po sarmama i pasulju koje sam bila spremala za slavu. I toliko su postovali mog muža ,da su sa zadovoljstvom i kroz smeh premazivali spermom sve što sam bila pripremala, čak i gurali svoje kurčeve unutra, koje bi im ja nakon toga olizala.

Puna sperme njegovih rođaka, mirna i povučena kakva jesam, čekala sam ga za postavljenim stolom. „Dragi, jel slatke sarme, jel ti se svidja pasulj“ pitala sam ga dok sam ga gledala kako stavlja hranu usta i žvaće. „Aha,aha“ mrmljao je samo sa punim ustima, uživajući u ustajaloj spermi njegova dva strica, brata i pobratima. Kad se najeo, podrignuo je jednom duboko i rekao „Mmm, nikad slađe nisam jeo“.

Sledeće godine sam rodila. Tamnoputo dete ni nalik mome mužu. Već kada sam je prvi put uzela u ruke, shvatila sam da je dete jednog od onih cigana. Osmehnula sam se znajući da će to poniženje moj muž gledati svakog dana, previjati ga, čuvati i gledati kako raste. 

Oceni
[Total: 2 Average: 4]
Extra zarada

Narednih dana prepričavali smo predhodne doživljaje i jebali se kao u prvim danima veze. Iznenadio sam se koliko mi prija ova kombinacija. Da mi neko drugi jebe ženu i da ja u tome uživam. I

Uživanje sa ženom

Nikada nisam mislila da cu isprobati sex sa zenom. Nije da nisam razmisljala o tome, ali to su bile samo fantazije dok sam se samozadovoljavala, kad su mi vec ponestale sve ideja na koji nacin

Novo letnje iskustvo

Već nekoliko godina zaredom moja supruga Branka i ja odlazimo na more na isto mesto, u Tivat. Ovaj put apartman koji stalno iznajmljujemo, u lučici Kalimanj, nije bio slobodan i morali smo tražiti nešto drugo.