Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Drkaj mi, drkaj mi!

Pozdrav moje ime je Mikan!

Moji roditelji su se rastali kada sam imao 10 godina. Rastali su se jer je majka uhvatila oca sa nekim frajerom da se ljubi.Otac je napustio kuću i otišao da živi nedaleko od našeg grada u vikedici.Majka, razočarana u muškarce, dugo nije imala nikog.Kako je vreme prolazilo majka se sve slobodnije ponašala, jer me je očito doživljavala kao sina.Stalno je kroz kuću šetala polu gola u kmobinezonu, kratkim spavaćicama a ponekad i u gaćicama. To me je u početku palilo, ali ne toliko. Više sam se palio na muško telo. Često sam maštao i gledao porniće uglavnom homoseksualne sadržine.Sva moja maštanja i gledanja filmova završavala bi se drkanjem.Moram da priznam često sam zamišljao i seks sa ocem.

Kod oca sam odlazio na dan dva, a leti i duže. Kad god bi dolazio kod njega, uvek bi mi poklanjao izuzetnu pažnju, ali nikada nije ni jednim gestom pokazivao svoje naklonosti.. Zajedno smo išli svuda, kod komšija na kafu gde sam se igrao sa njihovom decom, na obližnju reku, igrali bi košarku,fudbal….

Mnogo mi je bilo lepo kod njega. Živeo je sam i bio je usamljen, nikada nisam kod njega nekog zatekao. Voleo je da dolazim kod njega. Vreme je prolazilo,ja sam postao dečkić i počeo sam dolaziti sam kod oca.

Jednog dana sam ne najavljen došao kod njega, još sa kapije, po običaju, sam se najavljivao dovikivanjem njegovog imena. Došao sam ispred vrata i taman da uhvatim za kvaku vrata se naglo otvoriše i na njima je stajao neki čovek srednjih godina već malo prosed.Bio je preplanuo, veoma zgodan. Svaki misić na telu mu se isticao.

„Dobar dan“- izustih zbunjeno.

„Dobar dan“ – odgovori on i nastavi:

„Ja sam prijatelj tvog oca uđi“

Ušao sa u dnevni boravak i seo u fotelju i dalje zbunjen.Videvši moje zbunjeno lice, nastavio je:

„Ja sam Vule, došao sam na neki seminar u vaš grad pa sam tu kod tvog oca odseo“

„A gde je on? – upitah

„On je otišao na službeni put par dana, rekao mi je da ćeš možda da navratš. Opusti se, pa ovo je tvoja kuća“

„Ok, idem u moju sobu da se presvučem“

Kako je bilo toplo obuko sam šortc i maicu i došao u dnevni boravak.Popodne smo proveli u priči, gledanju tv i upoznavanju.Kada je došlo vreme spavanju Vule reče:

„Idem da se istuširam pa na spavanje, sutra moram rano na seminar“

„Ok, ja ću još malo da gledam tv pa ću i ja u krevet iovako ne moram rano da ustajem“

Vule je otišao da se tušira, ja sam gledao neki film.Film nisam ni primećivao jer sam zamišlao Vuleta golog pod tušem.Video sam ga golog, onako mišćavog, tananog, kako mu voda klizi preko preplanulog tela ,a dupe belo.Kurac mu visi i to prelep sa lepim mudima.Zamišljam sebe kako ulazim go u kupaonicu, prilazim mu hvtam ga za muda i krećemo da se ljubimo.Moj jezk mu se zabija duboko u usta.Uzvraća i jezici nam se prepliću.Hvata me za kurac i počinje mi da ga drka.Ja takođe drkam njegov. Stojimo pod tušem, voda se sliva niz naša tela.Polako ljubeći ga po vratu spuštam se do njegovih bradavica na grudima.Sisam ih, prvo jednu pa drugu.On jeca.Polako se spuštam naniže ljubim mu puapk.Uzdiše i rukama mi gura glavu na dole, spuštam se još niže i dolazim do njegovog kurca. Nemogu da odolim trpam ga usta i halapljivo sisam.

U tom trenutku se začuju vrata od kupatila i Vule izlazi sa peškirom oko struka.Trgo sam se iz maštanja i rukama pokušavam da zaklonim moj nabrekli kurac.Primetio je, samo se nasmejao i otišao u svoju sobu. Skočio sam ugasio tv i brzo otrčao u svoj sobu. U hodu sam skinuo gaće sa sebe i bacio se na krevet.Počeo sam da ga drkam, a prst da uvlačim u guzicu.Sve vreme ispred mene u mislima je Vule. Odjednom se otvoriše vrata moje sobe. Na vratima se pojavio Vule.Stao sam zabezeknut sa jednom rukom na kurcu a sa prstom druge ruke u guzici.

„Samo nastavi. Hoćeš da ti pomognem, pod jednim uslovom, da ne kažeš ocu“

Samo sam klimnuo glavom i nastavio da drkam.

Skinuo je peškir sa kukova i pojavi se veličanstveni Vuletov kurac u punoj veličini.

Leže pored mene i poče da mi ga drka.Refleksno zgragbih njegov kurac i poče da ga drkam.Posle par minuta Vule ustade okrenu se leže i namesti se za pozu 69. Uvuče moj kurac u usta i poče da ga sisa. Pogledah njegov kurac mi je tačno bio ispred nosa.Počeo sam da ga ljubim, da palacam jezikom po njegovom glaviću.Uvlačio sam jezik u njgovu rupicu na glaviću.Vule mi je pušio kurac i stenjao.Moje ruke su stezale njegove guzove, milovale njegove polutke.Od jednom mi ruka skliznu između dve polutke.Prst mi napipa njegov analni otvor.Gurnu mu prst u guzicu i strpah njegov kurac usta. Jauknuo je.Taj jauk me napali i počeh jače da mu sisam kurac i guram prst u dupe. Nekako istovremeno kada sam ja njemu gurno prst u dupe, počeo je on meni da liže jaja i analni otvor.Pošto me je dobro olizao, pljunuo mi je u anus i zabio prst u dupe. Istovremeno je strpao moj kurac u usta i pušio ga. Gurali smo jedan drugom prste u dupe i pušili kurčeve. Gurajući mi prst u dupe ose�

�ao sam bol i stras istovremeno. Kako je žešće nabijao, tako se bol i stras povećavala. Odjednom sam se počeo tresti, drhtao sam i počeo u mlazevima da svršavam. Vule je osetio prve mlazove sperme i povećavao pušenje mog kurca.Nije dozvolio da ni kap sperme iscuri iz njegovih ustiju.

Svršio sam, a Vule još nije. Ponovo sam strpao njegov kurac u usta i počeo da ga pušim i drkam istovremeno. Drugom ruko sam mu gurao prst u dupe. Ubrzo je i on svršio. Za razliku od njega ja nisam spermu progutao.

Ležali smo jedan pored drugog zagrleni.Vule zapita:

„Kako ti je bilo?“

Odgovorio sam:

„Za prvi put super“

„Ne moguće da ti je prvi put“

„Prvi put“

„Iver od klade daleko ne pada, znaš ja i tvoj otac smo u vezi stoga sam ti rekao da mu ne kažeš.

„To važi i za tebe, moj otac nezna moje sklonosti“

„Dogovoreno,znači nisi ni jebo niti ga primio u dupe?“

„Ne, samo sam gledao porniće i maštao“

„E sada će Vule da ti pokaže i da te nauči kako se to radi. Idi se istuširaj se, ja ću da donesem kremu“

Kada sam se istuširao Vule je već ležao na krevetu a pored njega je bila tuba i dva kondoma.

Legao sam pored njega, zagrlio me i počeo da ljubi.Kad mi je zabio jezik u usta tako mi se kurac digao. Uhvatio je moj kurac i ispod svoih jaja gurnuo između dve butine.Zgrabio me sa rukama za guzove i naglo privukao sebi. Osetio sam njegov tvrdi kurac na mom stomaku.Dok mi je gore zavlačio jezik u usta, dole je moj kurac stezao i trljao butinama.Vrištao sam od zadovoljstva.Kada je osetio da ću da svršim stao je.Šapno mi na uvo:

„Hoćeš prvo da jebeš ili da budeš jeban“

Odgovorio sam takođe tiho:

„Da jebem“

Vule je ustao, uzeo kurton i stavio ga sebi usta,irekao :

„Mali gurni mi ceo kurac usta“

Poslušao sam ga i gurnoga. Kada sam ga izvuko začuđeno sam pogledao, na kurcu se nalazio navučen kurton. Vule kleknu i namesti se u kereći položaj i reče:

„Uzmi kremu i namazi mi dupe“.

Poslušah ga ipoče da mu mažem.

„Slobodno gurni mi i prste“

Gurao sa prvo jedan pa dva i tri.

„Ok, sada namaži svoj kurac i gurni mi ga“.

Namazao sam kurac, prislonio glavić na analni otvor i polako počeo da guram.

„Gurni ga jače“- izusti Vule

Sjurio sam kurac u Vuletovo dupe i čuo:

„aaaah, aaaah, jebi mali, jebi aaaah. Nabijaj ga celog aaaah, aaaah“

„To mali, aaaaaaah, jebi,aaaaah, uzmi mi kurac, drkaj, aaaaaah“

Dohvatio sa mu kurac i počeo da drkam sve brže i brže,a u dupe da nabijam jače i jače.

Vule je urlao od zadovoljstva.U jednom trenutku sam uzviknuo:

„Svrši ću!“

„Svrši svrši aaaaaaah ooooooh“

„Aaaaaaah oooooh svršavam“

Počeosam da se tresem i svršavam.

„Drkaj mi, drkaj mi!“ urlao je Vule.

Drkao sam kao lud , dok mi je kurac i dalje pulsirao u njegovom dupetu. Začuo sa urlik i Vule je počeo da svršava.Obadvojica smo pali na krevet jeda pored drugog iscrpljeni i znojavi.Vule me uhvati za kurac svuče kondom sa mog kurca, uze kurac u usta isisaga i obliza, leže pored mene poljubi me usta i upita:

„Kako je bilo mali?“

„Fenomenalno“

Ubrzo smo zaspali jedan pored drugog zagrljeni.

Ujutro kada sam se probudio Vuleta nije bilo, verovatno je otišao na seminar. Istuširao sam se, doručkovao i razmišljao o Vuletu.Jedva sam čekao da dođe sa seminara da konačno osetim i ja kurac.

Ležao sam u sobi i čitao knjigu, sve što sam pročitao kao i da nisam. Stalno mi je u mislima bio Vule. U neko doba začuh kapiju, skočih iz kreveta i trk u dnevni boravak. Stajao sam na sredini boravka samo u boksericama. Otvoriše se vrata i na njima se pojavi Vule. Zatrčah se i zagrlih ga i poljubih u usta. Dok sam ga ljubio, rukom ga uhvatih za kurac. Vule jedva dođe do daha i izusti:

„Polako mali, prvo da se istuširam, ti si očigledno mnogo željan mog kurca.“

„Da, hoćeš da ti spremim nešto da pojedeš dok se tuširaš?“

„Ne, ručao sam“

Vule je otišao do svoje sobe svukao se i go prošetao do kupatila.Kada sam ga ugledao golog, moj kurac je skočio. Skinuo sam bokserice i počeo da drkam. Šum vode iz kupatila me još više uzbudi, nisam mogao da izdržim već onako dignuta kurca otvorih vrata od kupatila.

„Uđi mali vidim da si se napalio“ reče Vule

Nije mi trebalo dvaput reći, u dva koraka sam se našao pored Vuleta ispod tuša. Zagrlio me i krnuo jezičinu usta. Dohvatio sam ga za kurac i počeo navlačiti kožicu dole – gore preko glavića. Kurac mu se počeo dizati. Blago me gurnuo od sebe, čučnuo i strpao moj kurac u usta i počeo da ga sisa. Počeosam da vrištim ko magarac.Uvuko ga u usta dva-tri puta želeći da se uveri u njegovu veličinu i čvrstoću.Svaki deo usta je bio ispunjen sa kurčinom, hteo ga je što dublje u grlu.

Vuletove ruke su bile na mojim guzovima. Stisko ih je a ujedno i milivao. Prsti su mu kružili oko moje rupice na guzi i ovlaš je dodirivali. S vremena na vreme mi je polako pokušavao da gurne prst u anus. Dok je jedan prst pritiskao rupicu, drugom rukom je uzeo sapun o trljao mi dupe. U jednom trenutku sam osetio prst u mojoj guzici. Moja guzica je počela da se stiska, Vule mi je pušio kurac sve brže i brže, to me je dovelo do ludila.Osećao sam kako mi se rupica sužava i širi od uzbudjenja. Vule mi gura i drugi prst, ovog puta malo snažnije, jauknuo sam i podrhtavao od strasti.Trnci su mi prolazili preko tela do kurca i ja sam svršio.

Vule je još par puta posisao kurac kako bi iz mene iscedio svaku kap, a onda je ustao i naslonio se na lavabo. Raširio je noge. Uhvatio sam mu karu i energicno poceo da drkam. Radio sam to tako brzo da sam i sebe iznenadio. On je glasno uzdisao. Počeo je sve glasnije vikati

„Aaaaaaaa, Aaaaaaa“.

Tresao se. Usporio je mrdanje guzom i izbacio mlaz vruće sperme meni po vratu i bradi. Jos se par puta trznuo, a onda je ustao, okrenuo se i guzu mi stavio na lice. Nos mi je tačno upao u njegovu rupicu. Ponovo sam mu obradio celu guzu i rupicu. Polizao sam svaki milimetar njegovog sočnog dupeta.

Kad sam završio, istuširali smo se i otišli u sobu, legao je do mene i zagrlio me.

“ Da malo odmorimo, bio mi je naporan dan“

“ Važi“ – rekao sam i ako sam jedva čekao da osetim kurac u dupe. Da konačno izgubim nevinost.

Veoma brzo smo zaspali.

Probudio sam se osetivši golicanje po vratu. Vuletov jezik je palacao i lizao mi vrat.Kada je video da sam se probudio nagnuo se i poljubio me u usta. Instinktivno sam otvorio usta i pustio mu jezik da uđe. Ljubili smo se nežno i strastveno. Vule je već rukom ispod gnječio moje guzove, i trljao mi rupicu na guzi. Uživao sam u njegovim dodirima, sviđalo mi se da gura prst u guzu.

„Mmmmm…kako mi je lepo“. Izustio sam.

Razmaknuo mi je noge i počeo da lize jaja, nežno drkajući mi kurac. Jezikom je prelazio po jajima, po korenu kurca, lagano krenuo prema glaviću, počeo je da se budi. Jednom rukom drkao mi sve veću i veću kurčinu, a drugom mi nabijao prst u dupe.

„Oh, želim te. “ – šapnuo sam.

Bez reči sam se okrenuo i kleknuo na kolena, spustio glavu i natrtio svoju guzu. Raširio sam noge toliko da je mogoa glavu zavući među guzove i jezikom krenuti po mojoj okrugloj crvenoj rupici.

Zabio je svoju glavu među moje guzove i počeo da gura jezik u moje dupe.Pljuvao mi je u guzicu i jebao me jezikom, prstima, a drugom rukom mi mesio jaja i polako drkao kurac.

Bio je odličan,kako me je samo dobro lizao,stenjao sam i dahtao. Imao sam u sebi tri, četri prsta, od napaljenosti nisam mogao da govorim samo sam stenjao i drečao.

Guza previše vlažna od pljuvačke i maksimalno otvorena jedva je čekala njegov kurac. Pljunuo je na svoj glavić i tako vlažnog mi ga stavio na anus. Osetivši glavić na svom anusu, ispustio sam lagani uzdah slasti ! Polako ga je trljao o moje guzove i pritiskao anus sa glavićem. To je trajalo nekoliko minuta. Vrištao sam od zadovoljetva i vikao:

“ Stavi ga, gurni ga unutra!!!, Staviga, ga unutra!!!“

“ Polako mali, polako“

Navukao je kondom, koji je već bio pripremio, na svoju prelepu kitu, a ja sam za to vreme još više istrtio guzu prema njemu i bio spreman da ga primim. Ceo kurac po prvi put. Uzeo je kremu i namazao kondom i guzu, gurajući mi prste u otvor. Trnci si me prozimali od uzbuđenja.

„Sad ću da ti ga stavim! Buću nežan, znam da ti je prvi put“- rekao je.

Osetio sam glavić na mom anusu. Gurao je kurac polako nežno, kurac je ulazio

polako malo po malo.Kada ga je stavio celog, onda je stao.Ječao sam i stenjao od bola.

„Mali kako je?“

“ Boli, ali mi je lepo. Nastavi da me jebeš“.

Počeo je da ga izvlači napolje kompletnog, pa opet da ga vraća u moju guzu.

„Ne vadi ga, molim te!“ – izustio sam ne želeći da ga vadi iz mene, bilo je fantastično.

Gurao ga i vadio sve brže i brže, a ja sam stenjao i ječao.

Kako je vreme odmicalo bol nisam ni osetio, a sve više sam osećao užitak i slast.

Polako sam se opustio i strašno želeo da je kurac u meni. Počeo sam od zadovoljstva da stenjem. Bio je iskusan, jebao me je i stiskao jaja, da mi se kurac digao i hteo da eksplodira.Posle nekog vremena sam od zadovoljstva svršio . Bacao sam mlazove vrele sperme po krevetu, a on mi ga i dalje nabijao, nabjiao i nabjiao.

Osetio sam njegovo podrhtavanje i brže nabijanje, tako da sam stenjao sve jače govoreći mu:

„Jebi me, jebi me, nabijaj ga što jače,aaaaah,aaaah, svrši u meni!“

Nabio me jako i duboko zastenjao, a ja sam osetio kako se kondom u mojoj guzi puni vrelom spermom. Spustio sam se na zemlju, ležao je preko mene, ne vadeći svoj kurac iz mog dupeta. Ležali smo jedan preko drugog sve dok se nismo smirili. Poljubio mei upitao:

„Bilo je dobro, zar ne?“

„Bilo je fenomenalno!“ – odgovorio sam mu, prezadovoljan iskustvom kojeg sam doživeo prvi put.

Ležali smo neko vreme jedan pored drugoga, ustali i krenuli da se istuširamo.Sve vreme su mi noge drhtale i kolena klecala. On se smejao.

„Brzo će proći, to je od kurca u guzi.“

Vratili smo se i legli i zagrljeni zaspali.

U neko doba, probu di nas nečiji glas:

“ Šta radi te to vas dvojica“

Skočili smo iznenađeni. Na vratima sobe je stajao moj otac. Prvi se snašao Vule.

Malo smo imali školski čas“

“ Zar sa mijim sinom?“

“ Pa vidiš, nisi ni znao da je sin na tebe.Čak je i bolji. Iver ne pada dalje od klade“

Ja sam sve vreme nepomično zurio u svog oca i čekao njegovu reakciju.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Tetka

Epa ovako rec je o tetki koja ima nekih 42 godine , plava kosa lepo lice sise 4 guza velika i mesnata . Veoma privlacna zena . Onda je u braku sa mojim strikom duze

Sexy koleginica

Zovem se Dragan, imam 35 godina i radim u jednoj maloj privatnoj firmi, a u kancelariji sedim sa koleginicom Dankom, koja je starija od mene 12 godina, ali izgleda bar deset godina mladja, uz to

Iznenadjenje za njega

Blizio mu se rodjendan, a ja nisam znala sta da mu uzmem.Sta mu treba? Hmm…Razmisljala sam dobrih 2 nedelje o njegovom poklonu za rodjendan, sta da mu uzmem? s cim da ga iznenadim? i dosla