Pozovite Kupidon shop 062/695-596

U zanosu…

Došao je i taj Petak.Ili Subota, zavisi od gledišta. Zamolio ih je za jednu fotografiju. O bože, moraju li dokazivati da postoje?! Dogovorili su se da se susretnu u obližnjem lokalu, poznatom i njima i njemu. Kada su stigli, lokal je bio veoma dobro popunjen. Nije bilo lako uočiti gospodina koji je trebalo da u bukvalnom smislu uđe u njihov život. Pogledom su tražili slobodan sto, a i osobu za stolom. Mahnuo im je. Prišli su sa olakšanjem. Ne zato što je on bio lep kao bog, već što je bio stvaran, i što konačno nisu došli uzalud na sastanak.

Crn, ne visok, ne nizak, običan reklo bi se. Može li on učiniti nešto što drugi nisu – pitali su se. Piće po piće, reč po reč, osmeh po osmeh – dopao im se. Nigde nije žurio, ni na šta nije silio. Nemamo ceo život rekli su. Gde ćemo – pitali su. Stan na dan ili jedan motel, birajte. Otišli su u lokal na Dunavu. Usput uzeše vina, soka… On je prvi ušao u apartman, oni su ga pratili i na njegov znak uđoše u sobu. Srce im je tuklo, nije im bilo prvi put, ali ovaj je put bilo posebno. Trudio se da bude fin, i zato im je imponovalo, ali znali su zašto su tu. Ogromna soba, ništa manji krevet, TV, kupatilo, 1000 peškira… sve je kako treba.

Otvorio je piće, pustio muziku, uradio je sve da ih opusti… Poljubili su se, skidali su se stidljivo. I on se skinuo ali ničim nije narušio njihov svet. Dok su se ljubili, dodirivali, on im nije smetao, samo je dodirivao svoj kurac koji se polako dizao. U svome zanosu, skoro da ga i ne primetiše. Posle par minuta razmenjivanja nežnosti, ona mu reče da priđe. Uze oba kurca u svoje ruke. Bejahu skoro potpuno isti. Mazila ih je, drkala, naizmenično stavljala u usta. Suprugov kurac ostade mali, a njegov se produži, podeblja i postade tvrđi. Pušila je ta dva kurca veoma strasno. Suprug se odmaknu i zabode se iz sve snage u svoju dragu.

Natego je s guza koliko god je surovo mogao. Vrisnula je i u sledećih nekoliko minuta jako mešala svojim dupetom i uživala u suprugovom kurcu u pički i u gospodinovom kurcu u ustima. Muž je jebao, nikad bolje, ona je pušila nikad jače, svima je bilo lepo. Posle par minuta muž je izvukao svoj kurac iz pičke svoje drage i svršio po njenim leđima. Gospodin je shvatio da je sad red na njega. Bacio ju je na krevet i stavio kondom na svoj natekao kurac. Ušao je lako u razrađenu pičku, ali ona je vrisnula da pazi, da uspori i da ga ne gura tako jako i duboko. Gurnuo je svoj kurac polako i osećajno. Prvih nekoliko sekundi, gurao je i vadio polako, jebao je nežno i plitko. Posle nekoliko minuta, što je ona jače dahtala i vrištala, to je on jače jebao, dublje gurao, brže tucao.

Menjali su poze, čas je ona jahala, čas je on jebao… suprug je počeo da nadrkava svoj kurac. Dok je on guzio , suprug je svoj nadrkani kurac gurnuo u njena usta. Što je on bolje i jače jebao, to je ona bolje pušila kurac svog muža. Muž se pitao – gde nestade ona ljubomora?! Mislio je da mu se ovo neće dopasti, ali u stvari što je ovaj jače jebao, to je njemu kurac bio tvrđi. Žena mu je bila sve lepša i zgodnija, sve jebozovnija. O Bože, žena mu je bila kurva prve klase, a on je na nju drkao kao na najveću porno zvezdu. Ni traga od ljubomore, za koju je mislio da će mu smetati. Uživao je gledajući je na velikom i tvrdom kurcu. Odlučio je da nikada više neće prestati. Ne zna se kome je bilo lepše. Suprug je svršio po drugi put, gospodin je jebao dok draga nije svršila ,.

Molila ga je da prestane, izvukao je svoj kurac iz  njene vrele i vlažne pičke, svukao kondom, uvatio je za kosu… Primakao je njenu glavu svom nateklom kurcu. Tek je tada video koliko mu je velik. O Bože, pomislio je, kako posle ovolikog kurca da je opet jebe, kako da je zadovolji!? Uzela ga je u usta, jednom rukom ga je natezala, drugom mu stiskala jaja. Kurva, pomislio je, njemu to nikad nije radila. Pušila je taj nabrekli kurac još nekoliko sekundi, on ga je izvukao iz njenih usta, i poprskao sve što je mogao. Njeno lice, usta, krevet, zidove… Nikad nije video toliko sperme. Ona je umorna pala na krevet, on se obukao i otišao. Njih dvoje su tu noć još jednom vodili ljubav. Shvatili su da će ovo biti njihov način života. Ovo je nešto posebno. I da, zvaće ga i sledeći vikend. I još mnogo puta.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Seksanje u toaletu

Tog dana sam se osećala ekskluzivno! Kosa uredno skupljenja, šminka besprekorna. Ulazeći u elegantni restoran, osećala sam zrake sunca koji me obasjavaju i muške poglede odabrane elite na sebi. Nosila sam crnu čipkanu haljinu u

Kod ginekologa – drugi put

Zovem se Tanja, imam 47 godina, rodjena sam i odrasla u Pancevu, udala sam se rano sa 23 godine i iste godine postala mama. Verujem da kod svake zene postoji taj neki prelomni trenutak kada

Radi sa ujnom šta želiš

Moja ujna je ujakova druga žena, jer mi je prva ujna umrla pre deset godina. Zove se Jelena, ima sada 48 godina, a ujak je stariji od nje 12 godina. Od sve rodbine ona mi