Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Direktor

Svako jutro išla sam u jednu malu uvalicu da se kupam i napunim baterije za naredni dan. U hotelu smo imali unutrašnji i spoljni bazen i teretanu, ali osoblju nije bilo dozvoljeno da ga koristi.

To jutro padala je kiša, nebo se spojilo sa morem, a munje obasjavale tmurno nebo. Probudio me jak udar groma, i nakon kratkog pokušaja da ponovo zaspim- odustala sam od te ideje. Ustala sam, obukla se i otrčala do hotela.

Tamo sam zatekla dežurnog recepcionera, starijeg punačkog čovečuljka kog sam obožavala. Ophodio se prema meni kao otac. -Hej slatkice, koja je tebe poplava izbacila u 5 ujutro?- našalio se i gromoglasno se nasmejao držeći se za njegov obli stomak. Pokisla sam do gole kože, ali nije mi smetalo, jer obožavam kišu.

Poljubila sam ga u obraz „onako da pukne“ kao što bi on imao običaj da kaže.

– Htela sam da popijem litru Nes kafe, hoćeš li ti?- upitala sam ga.

– Neću vraže mali, ja sam svoj limit kofeina za ovu noć ispucao, ali ti izvoli uđi u šank i napravi sebi. Ali, prje toga idi i osuši se negdje.- gledao me je brižno, tako da nisam imala srca da mu se suprostavim. Ipak, smućkala sam brzinski Nes i uputila se dole put zatvorenog bazena da nađem neki peškir i ogrtač.

Kada sam ušla zaplahnuo me miris hlora, ali tirkizna boja vode u bazenu prosto mi je izmamila uzdah. Šteta što ne smem da se bućnem… Našla sam peškir, ušla u garderober da se prosušim i onda mi je pala sjajna misao na pamet! Topli tuš i samo jedan „krug“ u bazenu. Zaboga nema još ni 5 ujutro, kao da će neko znati… Ali, šipak- kamere!!! E, jebi ga, pomislih u sebi, ali opet pravila su tu da se krše! Umočiću se, taman dobila otkaz.

Tušnula sam se na brzinu, umotala u peškir i onako kao od majke rođena uskočila u bazen! Mmmmmmmmm, kakav osećaj!!!! Raj!!! Inače sam obožavala da se kupam gola i u moru, taj osećaj slobode je neprocjenjiv.

Plivala sam sa uživanjem, brčkala se, pravila kolutove, a onda onako slatko umorna, ostala sam u plutajućem položaju. Samo još 5 minuta i idem, pomislih u sebi. Raširila sam noge i ruke i “ legla na vodu“. Svaka misao mi je isparila, sve muke nestale, mislim da sam se prvi put posle 7 meseci stvarno i istinski isključila u potpunosti. Zatvorila sam oči i uživala. Mmmmm ako se ne prekinem ovaj hedonizam, zaspaću ovako-pomislila sam i nevoljno zaronila u vodu. Napravila sam još jedan kolut u nazad i izronila.

Da sam znala, ljudi samo da sam mogla da pretpostavim da direktor stoji na ivici bazena tik iznad mene – udavila bih se pre! Sa telom Apolona, u tesnim kupaćim gaćama, sa kapljicama vode koje su se slivale niz njegove umereno dlakave grudi, stajao je tako sa rukama na kukovima, a sive oči su mu sevale.

-Za 10 minuta da ste se nacrtali u mojoj kalncelariji- zagrmeo je, okrenuo se i otišao.

***

Ok, šta sam tražila to sam i dobila, pomislila sam. Znala sam rizik onog momenta kad sam kročila u bazen. Kunem vam se, posle svega što mi se desilo- isplatilo se. Dobiću otkaz i to je to. Verovatno se više nikad neću moći zaposliti u HR, ali Bože moj, nemam ništa osim par kofera garderobe a svet je veliki. Sad, samo moram da se suočim sa gospodinom Ledenim i to je to.

Htela sam da se obučem, ali moja garderoba je još uvijek bila mokra toliko da sam mogla da je cedim, pa sam odlučila da obučem ogrtač. Šta ja mogu što me je sad zvao, mogao je da mi uruči otkaz i u neko normalnije doba dana.

Pokucala sam na njegova vrata, ali nisam čula odgovor. Polako sam otškrinula vrata i provirila. I on je stajao u ogrtaču okrenut meni leđima. Gledao je kroz prozor. Ušla sam kao da hodam po jajima. Čekala sam da progovori, a kad je tišina već postala neprijatna, počela sam ja da pričam.

– Gospodine direktore,ja se… -SEDI!!!- zagrmio je ponovo!

jela sam kao da me je neko gurnuo u fotelju ispred njegovog radnog stola. Okrenuo se. I dalje su mu oči sevale kao one munje napolju.

– JA PRIČAM- TI ĆUTIŠ!

Ok, pomislila sam, ali sam samo klimnula glavom.

– BIĆU KRATAK I JASAN! TI MISLIŠ DA U MOM HOTELU MOŽEŠ DA RADIŠ ŠTA HOĆEŠ???

Bio je jako neprijatan, pa sam zauzela odbrambeni stav. -Ne, ja samo… – JA PRIČAM ,TI ĆUTIŠ!!!- zašištao je ponovo.

– ZAR TI MISLIŠ DA MOŽEŠ DA SE MIMO SVIH PRAVILA KUPAŠ U MOM BAZENU I TO GOLA? KAO DA JE MALO BILO ŠTO SE KREŠEŠ SA ČETIRI TIPA U MOM HOTELU!!!!

Kao da me sto gromova ošinulo.

Ustao je , zaobišao sto i stao ispred mene.- Jesi li stvarno mislila da ja ne znam šta se sve dešava u MOM hotelu i da ja ne gledam u kamere?

Ćutala sam kao zalivena, glasa nisam mogla da ispustim.

– Imaš dve opcije: -Prva ti je da danas popodne dođeš po dokumenta i isplatu, a druga ti je da mi isti sekund popušiš kurac!

„Popušiš kurac“!!! Reče moj direktor meni, oženjen, porodičan i pre svega strog i profesionalan čovjek.

-Ajde kurvo, šta si se zblanula, šta je jedan kurac kad primaš četiri. Mogao sam da te prijavim za prostituciju, ali sam se predomislio, jer sam se napalio na to, hoću i ja da te jebem.

Plafon kao da mi se srušio na glavu, ali sam skupila zadnji atom snage i rekla: – Ja nisam prostitutka, ja… – AKO NISI PROSTITUTKA ONDA HOĆEŠ DA KAŽEŠ DA SE KARAŠ IZ ZADOVOLJSTVA? -opet me prekinuo. Znala sam da nemam kud, opet sam saterana u ćošak. Pomislila sam na Aleka i njegovu izdaju, Na Davida i onu redaljku i nešto mi je puklo pred očima.

– Da gospodine direktore, jebem se iz čistog zadovoljstva. Volim kurac i popušiću ga i tebi iz svog ličnog zadovoljstva. Ako je zločin jebati se, prijavi me odmah, otpusti me, radi šta hoćeš! Ali ako hoćeš da budem tvoja kurva, to će da te košta!!!- sad je meni sevalo iz očiju!

-Koliko tražiš?- vratio se u svoju fotelju i pronicljivo me gledao.

-Ne koliko tražim, već šta tražim. Sve što mi padne na pamet- bićeš obavešten. Ti ćeš da mi ispunjavaš želje, a zauzvrat me jebeš.

– Ili ja te jebem kad god mi se digne i ti dobiješ nešto zauzvrat.

Ustala sam prišla mu, sagnula se i izvukla mu kitu iz gaca. Solidna roze, malo deblja kita bila je polu ukrućena. Bila sam zadovoljna prizorom. Kleknula sam i lagano ga liznula. Pogledala sam ga pravo u uči i rekla: -Zadovoljstvo je sarađivati sa Vama gospodine direktore.

Zatim sam mu pljunula na glavic i sočno ga sisala. Uhvatio me za glavu i grubo odozdo zabijao kurac u usta. Slinila sam toliko da je sve kapalo na pod. Stenjao je. Obožavam kad muškarac stenje. Napalila sam se još više.

Nisam mogla više da se obuzdam, ustala sam, raspojasala ogrtač koji sam do pre par minuta grčevito stezala oko sebe. Gledao je u moje telo očima punim neke pohote. Svukla sam ga i bila skroz gola. Opkoračila sam i nabila se na taj divni balavi kurac. Mesio mi je sise ludački, dok je jezik uvalio u moja usta. Ritmički smo se njihali dok fotelja nije počela da škripi. Podigla sam se s njega, okrenula mu leđa i naguzila se preko stola. Ustao je i on zabio ga u mene grubo. Sise su mi se ukrutile pod hladnom podlogom drvenog stola. Držao me je za bokove i nabijao do kraja. Povukao me je za kosu i malo izdigao od povrsine stola. Drzeci me za kosu, počeo je još jače da mi razvaljuje ribicu, a ja sam sad bila naslonjena rukama na stolu. Bila sam jako blizu da svršim…

Odjednom vrata se otvaraju i ulazi njegova sekretarica, mlađa uobražena riba: -Gospodine direktore ja sam došla malo ran…. oooooh! -Zastala je kao ukopana, ali on nije prestajao da mi ga nabija.

-MARŠ NAPOLJE!- dreknuo je, a ja sam dobila potres od orgazma. Vrištala sam od ludačke strasti što nas je uhvatila, ali videvši onu njenu zlobu u očima, vrištala sam i jače nego što je bilo potrebno.

-Toooooooo direktore nabijaj mi ga do kraaaajaaaa- vikala sam da bi ona čula.

I nabijao ga je toliko da su njegova jaja šljapkala od moje usmine. Zakucao se još par puta u mene, počeo da se grči i svršio u meni. Topla sprema se razlivala u meni, dok je on padao preko mene na sto. Ostao je tako u meni još koji trenutak. Kada ga je izvadio, sperma je curila na pod. Nisam mogla da se pomerim dok se on vec ogrtao.

– Ovo je bilo dobro droljo, ali kratko. Danas imaš slobodan dan, a noćas ćeš doći u apartman do našeg ( Njegovog i ženinog!!!). To ću ja da sredim, javiću ti detalje, a sad se makni već jednom.

-Direktore ona…ja…- zamuckivala sam…

-ŠTA ONA, ŠTA TI?- vikao je opet.

-Pa ona nas je videla…- ONA JE PLAĆENA DA ĆUTI!!!!-po ko zna koji put me je prekinuo.

-Progutala sam knedlu i najzad rekla: Svršio si u mene, a ne koristim pilule!

-so djavola- prosiktao je! Otvorio je neki orman, izvadio pare i bacio ih na mene.

Reši to pilulama za dan posle i gubi se.

Ogrnula sam se i krenula napolje. Doviknuo mi je: Snađi se po tom pitanju, jer ja uvek punim! Da je čovek od reči, uverila sam se brzo. Mnooogo puta. Svršavao je u meni bez pitanja.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Izgubljena u sećanju

Ponoć je trenutak kada vremenski kontinuum, naprosto zastane… U tih šezdeset sekundi se stvori jedno vanvremensko ništa…Nula sati, nula minuta. Treptaj vremenskog beskraja. Nikada nisam volela kazaljke. One ne mogu pokazati nula vremena.. Ne mogu

Otrovnica

Prica ”Otrovnica” je odlomak iz romana ”Vrelo meso” Milice Blagojevic-Jankovic Ispred sebe vidim mrak. Ćoravu sliku sveta. Garavi ostatak dana. Crno. I na njemu nimalo belog, šarenog, uvijenog, previjenog, oklopljenog, uvrnutog, ma kakvog znaka. Da!!!

Šefica Lea

Negde polovinom maja u penziju je otišao naš šef Radovan, kojeg smo svi zvali Raša i ispratili smo ga iz firme kako dolikuje. Bio je dobar drugar, pun razumevnja, stručan u svom poslu i uvek