Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Zora,prava kurva

Zora je bila razvedena, to je bio i jedan od razloga zašto je Ivča uvek tako reagovao na svoju majku. Imala je još jednog sina pored Ivče, Djoleta. Djole je bio mladji od Ivče.

Zora je imala oko 45 godine, malo buckasta ali uvek doterana i našminkana, valjda sve razvedene žene vode vise računa o sebi, žele da se dopadnu drugim ljudima.
Sva puna oblina, velike grudi, uvek je nosila duboke izreze na haljinama, zavodila je ali nije bila promiskuitetna, samo je odavala takav utisak, na kraju krajeva, u manjim sredinama koja god žena da se malo deteruje krenu da kruže price o njoj, posebno ako je prutom i razvedena.

Zoru sam dugo znao ali površno, moram da priznam da mi se uvek dizao kurac na nju, ali meni se kurac dizao na skoro sve. Posle dogadjaja kada me je Ivča razvalio od kurca uvek mi je na pameti bila neka osveta a gde ćete veću osvetu od toga da mu razvalim od kurca majku koja mu je bila svetinja.

Odem jednom kod njih, Zora sama, ja kao tražim Ivču. Ona mi kaže da nije tu, otišao za Crnu Goru ali me pozove da udjem. Pijemo kafu, čavrljamo o svemu i svačemu, ona mi se žali kako je usamljena, mala sredina pa i nema mnogo izbora a i sigurno znaš kakav me glas bije a da ti kažem iskreno ja od kada sam se razvela od Jovče, ima već 4 godine, nisam ni sa jednim muškarcem bila.

Ja kao sav iznenadjen: pa zašto teta Zoro, vi ste baš lepa žena, u najboljim godinama, pa kad ćete ako ne sad.
Ih, u najboljim godinama, moje je već prošlo, čekala da decu izvedem na pravi put, pa čekaj ovo, čekaj ono a vreme prolazi.
Ma vaše vreme tek dolazi teta Zoro, još ste mladi, super izgledate pa svaki muškarac bi bio sa vama!
E sad, laskaš mi, ma ko bi bio sa mnom ovakvom!
Pa ja da mogu ja bih bio sa vama, meni ste baš super!
Ma idi bre dete, šta pričaš, pa ti si mladji od mog Ivče, možeš sin da mi budeš.
Pa samo kažem, da ste dobri i zgodni, svako bi vas hteo.
Vidim da se teta Zora prima, meškolji se, ispituje, malo se zacrveni.

Nego de Petre kaži ti meni jel si ti u formi?
Pa jesam, gde nisam, odmah sam se ponadao.
Imam ovde na ulazu jedno drvo, počelo da se suši, jel bi mogao ti da ga posečeš. A?
Mislim se, idi u kurac, i ti i drvo! Pa mogao bih, kako ne bih mogao, pa tu smo da se pomažemo. Ništa vi ne brinite, dolazim sutra i rešavamo stvar.

Odem kući a u mislima mi je i dalje teta Zora, čim pomislim na njeno dupe i sise meni se digne kurac. Sutra ujutru ustanem rano, popijem kafu i pravac kod teta Zore da obaram jebeno drvo. Naravno obučem sive pamučne trenerke bez donjeg veša, da mi se malo ocrta kurac, da landara i gore običnu belu majicu.

Odem tamo, malo popričamo, sekiru u ruke i udri. Nije nimalo lako kao što izgleda, sporo ide a ja već na izdisaju. Zora dolazi, obilazi me, donosi limunadu, stalno pita jel mogu, jel mi teško?

Ma jok, nije, odlično mi ide. Povremeno me zagledjuje, baca pogled na moj kurac ali sve neprimetno i krišom. Izlazi ponovo, vidim presvukla se i stavila karmin: opa, sredjuje se teta Zora. Ja se zaznojio, skinuo majicu, samo u trenerkama: Jao Petre, što si ti lepo razvijen, pa svaka ti cast dete, pravi si muškarac.

Hvala teta Zoro, pa malo od teretane. Malo mi se digo kurac, nabudzila mi se trenerka, Zora baca pogled. Ulazi u kuću.
Ja uspevam da oborim jebeno drvo, zora presrećna, iznosi posluženje.ajde uzmi malo, sad cu da iznesem i nešto slatko!

Ma ne treba teta Zoro, ja bih iskreno nešto drugo slatko!
Jaoo dete, ma šta pričaš bre to. Prebacuje nogu, sigurno steže pičkicu.
Pa ne znam, od juče mislim na vas, nekako me uzbudjujete, kad vam vidim te butine kao da poludim. Kurac mi se diže, znoj mi curi po grudima, stomaku.
Ma ne pričaj takve stvari, sramota me je, čekaj da ti donesem peškir da se obrišeš.
Donosi peškir, briše mi vrat, grudi, stomak: jao pa ti si sigurno umro od posla, nisam trebala da te teram da radiš! Ne mogu da ti se odužim bre dete!
Ma ne, nije meni teško a možete lako da mi se odužite, dok me briše ja je uzimam za ruku u naslanjam je na svoj kurac.
Ona ustuknu, jao bre dete šta radiš to, nemoj!
Ja je ponovo hvatam za ruku i naslanjam na svoj poludignuti kurac, pa i nisam baš dete!
Ona ne sklanja ruku, pa vidim da nisi, mislila sam na godine.
Preko njene ruke stavljam svoju i masiram kurac, teta Zora se uzbudila, teško diše, glas joj se prekida: hmm, jaoo pa ne znam, ajdemo u kuću, nemoj da nas neko vidi, ovde svašta pričaju.

Krenemo u kuću, ja je sa vrata hvatam za vrat i ljubim, ona dahće…..odvezujem kućnu haljinu a teta Zora gola: u teta Zoro, pa vi kao da ste znali!

Ma ne lupaj dete, guram joj prste u pičku a teta Zora kao reka mokra, mesim joj grudi, ona stenje.
Spuštam je na pod, skidam trenerku a moj kurac kao kamen, guram joj ceo kurac u usta.
Teta Zora krklja, hvatam je za kosu i nabijam na kurac, ona balavi, curi joj sve niz bradu i pada na sise.
Jaooo bre dete, progovara. Lezi na krevet teta Zoro da ti dete pokaze kako se jebe.
Jaooo pa polako, znaš da dugo nisam, legne na krevet, podizem joj noge, polako dete.
Pička joj je mokra, mogla bi da primi dva kurca odjednom, prislonim glavić i masiram joj usmine. Ona ludi, grči se i počne da svršava. Auuu teta Zoro pa vi ste baš uzbudjeni, nema kod vas pet šest.
Ma ne zavitlavaj me dete, dugo nisam pa zato, ubaci ga, ne mogu više da izdržim.

Ma polako teta Zoro, i dalje je masiram. Pa ja sam mislio da ste vi fina žena a vi ovamo ubacuj ga, šta da ubacujem.
Ne teraj me da kažem dete, znaš ti!
Ma ajde, ipak kažite, šta hoćete?
Hoću da mi ubaciš kurac, da me jebeš, da me razvališ, da mi prodzaraš pičku, da je razvališ…krenuo je talas prostote iz teta Zorinih usta, odjednom fina žena se pretvorila u pravu pohotnicu. Nije mi dugo trebalo i gurnuo sam celi kurac u teta Zoru.

Jaooo Petreeee!
Ćuti kurvo, video sam kako me gledaš, gutala si mi kurac pogledom.
Droljetina sam, jebi meee! Sve ove godine sam propuštala seks a treba mi kurac. Ja heftam teta Zoru, nabijam je na kurac, još vise joj guram noge na moja ramena i zabijam joj kurčinu.

Ona stenje, opet se grči i opet svršava.

Auu teta Zoro, pa vi ste prava kurva, vulkan.
Ma nisam, kurve ne svršavaju ovolko samo poštene.
E pa čekajte da vas tako poštenu razvalim kurcem, udaram kao malopre onom sekirom po drvetu, znojim se i heftam Zoru a Zora samo dahće: ah, ah, ah, ah, ah, ah

Vadim kurac i počnem da svršavam po teta Zorinim velikim sisama. Prskam je svuda, razmazujem glavićem spermu po njenim bradavicama, čistim glavić a onda ga prinosim teta Zorinim ustima i guram joj ga u usta: lepo ga očisti. Ona ga oblizuje kao da je neka lizalica u pitanju.

Navlačim trenerku, majicu prebacim preko ramena, teta Zora i dalje leži prekrivena spermom.

Pa hvala vam teta Zoro.
Ma hvala tebi dete, nego jel ti dugujem nešto za ono drvo?
Ma jok, pa kao što rekoh tu smo da se pomažemo….ej i pozdravite mi puno Ivču, kažite mu da sam svraćao!

Hoću, hoću! Ajd pa navrati nekad.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Sad ili nikad!

Crni Đorđe beše seoska luda. Momčina od dvadesetak godina, u leđima “dva sa dva”, glavat, crn ko ugarak (sećam se da ga je Ružica rodila u Beogradu, pri kraju prve godine fakulteta, pričalo se sa

Svastika

Zovem se Goran,imam 35 godina i živim u Novom Sadu.Oženjen sam i imam 2 ćerke i lepu zgodnu ženicu Ivanu.Ivana ima 30 godina. Lepo se slažemo i poštujemo.Sa njom imam dobar sex i nikad se

Pičići k’o bombončići

Napokon sam ove godine dobio krevet u studentskom domu, blok B, dvokrevetna soba br. 26.U bloku B su bile dvokrevetna sobe, ali je kupatilo bilo zajedničko za svaki sprat. Na recepciji sam uzeo ključ i